Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619622-bolluk-ve-bereket-reiki-uyumlamasi.html)

japongülü 01-09-2011 11:29 PM

Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması..

uyumlama için tşk ederim, boğazımda yanma hissi oluştu..
emeklerin için Allah razı olsun canım...

RimA Vita Perfetto 01-09-2011 11:32 PM

rica ederim abla.. hayırlı olsun uyumlaman.. msn den yazmıştım ama .. hayırlı kullanmalar diliyorum :)

sevgisevgi 02-09-2011 12:21 AM

k8908uymlama için teşekkürler ,bana ekstra zaman ayırdınız çok naziksiniz.ben enerjiyi bacaklarımda hissettim.

naz78 02-09-2011 01:54 AM

bende uyumlanmak istiyorum boluk br-erekette çok ihtiyacım var yardımcı olursan duacın olurum ne yapmak gerek ayrıca uyumlandıktan sonra neler değişti hayatınızda yorumlarda yapılısa daha motive edici olur şimdiden teşekkürler

Turhan 02-09-2011 02:07 AM

Merhaba, bolluk bereket uyumlamasına bende katılmak istiyorum bilgi verirmisiniz.

yaseminist 02-09-2011 12:59 PM

Merhabalar, ben de bolluk bereket uyumlamasına katılmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor, bilgi verirseniz çok sevinirim.. Bir de GMA uyumlaması hakkında da bilgi alabilirsem çok sevineceğim..Şimdiden teşekkürler..

japongülü 02-09-2011 01:09 PM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805943)
rica ederim abla.. hayırlı olsun uyumlaman.. msn den yazmıştım ama .. hayırlı kullanmalar diliyorum :)

rima uyumlama toplu yapılıyorsa tekrar katılabilir miyim, çok güzeldiy789

RimA Vita Perfetto 02-09-2011 01:20 PM

Alıntı:

sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805944)
k8908uymlama için teşekkürler ,bana ekstra zaman ayırdınız çok naziksiniz.ben enerjiyi bacaklarımda hissettim.

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805952)
bende uyumlanmak istiyorum boluk br-erekette çok ihtiyacım var yardımcı olursan duacın olurum ne yapmak gerek ayrıca uyumlandıktan sonra neler değişti hayatınızda yorumlarda yapılısa daha motive edici olur şimdiden teşekkürler

Alıntı:

Turhan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805953)
Merhaba, bolluk bereket uyumlamasına bende katılmak istiyorum bilgi verirmisiniz.

Alıntı:

yaseminist Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805959)
Merhabalar, ben de bolluk bereket uyumlamasına katılmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor, bilgi verirseniz çok sevinirim.. Bir de GMA uyumlaması hakkında da bilgi alabilirsem çok sevineceğim..Şimdiden teşekkürler..

Alıntı:

japongülü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805960)
rima uyumlama toplu yapılıyorsa tekrar katılabilir miyim, çok güzeldiy789

sanırım tekrar toplu yapacağız abla :) öyle görünüyor.. bu akşam için bolluk ve bereket yapabiliriz.. sevgi ve saygılarımla..

zahiri 02-09-2011 02:08 PM

nedir bu ? cok meraklandim :d daha once reiki yapmadim nedir ne degildir bilmesem de bi katilma istegi olustu aniden (:

RimA Vita Perfetto 02-09-2011 02:24 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805965)
nedir bu ? cok meraklandim :d daha once reiki yapmadim nedir ne degildir bilmesem de bi katilma istegi olustu aniden (:

bekleriz tabiki de. zaten bugun ve yarın çalışma yapacağız kısmetse. sonra bu konuyu kapatmayı düşünüyorum .. ama bu akşam bekleriz :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM.