![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. uyumlama için tşk ederim, boğazımda yanma hissi oluştu.. emeklerin için Allah razı olsun canım... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. rica ederim abla.. hayırlı olsun uyumlaman.. msn den yazmıştım ama .. hayırlı kullanmalar diliyorum :) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. k8908uymlama için teşekkürler ,bana ekstra zaman ayırdınız çok naziksiniz.ben enerjiyi bacaklarımda hissettim. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bende uyumlanmak istiyorum boluk br-erekette çok ihtiyacım var yardımcı olursan duacın olurum ne yapmak gerek ayrıca uyumlandıktan sonra neler değişti hayatınızda yorumlarda yapılısa daha motive edici olur şimdiden teşekkürler |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Merhaba, bolluk bereket uyumlamasına bende katılmak istiyorum bilgi verirmisiniz. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Merhabalar, ben de bolluk bereket uyumlamasına katılmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor, bilgi verirseniz çok sevinirim.. Bir de GMA uyumlaması hakkında da bilgi alabilirsem çok sevineceğim..Şimdiden teşekkürler.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. nedir bu ? cok meraklandim :d daha once reiki yapmadim nedir ne degildir bilmesem de bi katilma istegi olustu aniden (: |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:50 AM. |