Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619622-bolluk-ve-bereket-reiki-uyumlamasi.html)

lanterna viridis 03-09-2011 11:58 PM

Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması..

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806105)
amin ecmain.. bir şey hissettiniz mibu defa kısa sürdü.. uyukladınız gibi geldi bana y789

inşallah hayatımda faydasını göreceğim...

zahiri 04-09-2011 12:01 AM

evet uyuklar giib oldum :p
güzeldi emeğine sağlıııık ::)

lanterna viridis 04-09-2011 12:03 AM

aslında ne yalan söyleyeyim ben böyle şeylere pek inanmazdım hani enerji aktarımıymış yok gma mış...y789
ama dün ve bugün yaşadıklarım hisettiklerim ve birşey daha diyeceğim uygun kelime bulamıyorum tuhaf birşey hoş mükemmel bir duygu bir dinginlik ,bir kendini dinleme,şalterin açılıp kapanması ,kendini resetleme tuhaf birşey...ve bunu hissedebiliyorsunuz....teşekkürleralk78

zahiri 04-09-2011 12:07 AM

katılıyorummmm ::)

deniz kızı teşekkürler! uğraştın bizimle ^^

RimA Vita Perfetto 04-09-2011 12:19 AM

Alıntı:

eskici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806109)
aslında ne yalan söyleyeyim ben böyle şeylere pek inanmazdım hani enerji aktarımıymış yok gma mış...y789
ama dün ve bugün yaşadıklarım hisettiklerim ve birşey daha diyeceğim uygun kelime bulamıyorum tuhaf birşey hoş mükemmel bir duygu bir dinginlik ,bir kendini dinleme,şalterin açılıp kapanması ,kendini resetleme tuhaf birşey...ve bunu hissedebiliyorsunuz....teşekkürleralk78

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806110)
katılıyorummmm ::)

deniz kızı teşekkürler! uğraştın bizimle ^^

rica ediyorum .. irtibatı koparmayalım ileride daha güzel şeyler paylaşabiliriz..

naz78 04-09-2011 12:23 AM

çokkk tşkrler rimanendo meleğim harikasın hakını helal et ugraştırdım seni çok güzeldi ama çok ağırlaştı başım elerimdeki karıncalanma hissi harikaydı bunu nasıl kulanacağız yada neler olyor bundan sonra herşey gönlünce olsun

RimA Vita Perfetto 04-09-2011 12:26 AM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806113)
çokkk tşkrler rimanendo meleğim harikasın hakını helal et ugraştırdım seni çok güzeldi ama çok ağırlaştı başım elerimdeki karıncalanma hissi harikaydı bunu nasıl kulanacağız yada neler olyor bundan sonra herşey gönlünce olsun

rica ederimm... helal olsun ne hakkı y789
bu gece çok rahat uyursunuz tahmınen.. ALLAH rahatlık versin..

naz78 04-09-2011 12:44 AM

allah razı olsun , sanada allah rahatlık versin iyi geceler yarın grş inş.

japongülü 04-09-2011 08:21 AM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806005)
madem uyumlamayı aldık kullanalım.. ilk kullanım yerinizi ben sizden rica etsem yardımcı olur musunuz.? buradaki bir üyemiz için..

bu mesajını unutmuşum..çalışma yapılırsa severek katılırımblissy

RimA Vita Perfetto 04-09-2011 11:17 AM

Alıntı:

japongülü Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806120)
bu mesajını unutmuşum..çalışma yapılırsa severek katılırımblissy

evet abla. hatırladığın için çok mutlu oldum.. ilk hatırlayan da sensın.. göndermek isteyenler mesaj atarsa kime göndereceklerini yazarım inş. çokk teşekkür ederim sana ALLAH razı olsun.. bu kelimeyi ne kadar çok kullanıyoruz ne güzel y789
tekrar teşekkürler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:33 PM.