![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. O0k8908 1.japongülü 2.eskici 3.zahiri 4.serper 5.strongman 6.sevgiseli 7.firidin |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
firidin hoşgeldddiiiiiiiiinnnnnnny789y789 japongülü teşekkür ederim abla.. sıralamaları yaptığın için. çok zevk alıyorum bu forumdan..y789 sizi seviyorummuy897 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. biz tşk ederiz emeklerin içinart56art56 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. hoşbuldum Rima,teşekkürler sana va tüm arkadaşlara:) s456 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. arkadaşlar 6. sırada sevgiseli değillll sevgisevgi olacak actionsmile |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı http://www.hayatimdegisti.com/forum/...s/viewpost.gif Rimanendo sözünü ettğin arkadaşının dayısının sitesinin linkini bana da bildirir misin? Bir isteğim daha olacak,bolluk bereket reikisinin nasıl kullanılacağıyla ilgili gönderdğin mesaj için öncelikle teşekkürler. ancak ben de araştırma yaptığımda mesajda sözünü ettiğin reikiyi gönderme yani niyet cümlelerinden sonra parmaklarımızla çizmemiz gereken semboller varmış ancak nasıl yapılacağını pek anlamadım.bu konuda bilgin varsa bizi aydınlatırsan seviniriz. evet ince bacaklı kızı çizmekten söz ediyorsun sanırım.. kafanızı karıştırmayın.. her reikide var ama ben hepsini öğrenmedim... işlevine baktım hep.. bazılarında sembolleri kullanıyorum ama hepsinde değil.. dilerseniz araştırayım hepsini. ama bazılarında çok sembol var.. gerçi siz sadece bolluk ve bereketi sormuşsunuz.. size o sayfayı mesaj olarak göndereyimy789 bir de aslında sitenın birinde 40 günlük bir bolluk ve bereket yazısı var.. dilerseniz linkini atayımmm özelden..s456 rima sözünü ettiğin bilgileri özelden mesajla istemiştim ama henüz gelmedi gönderebilir misingirlhaha |
|
şöyle yaptım.. yeniyim daha bu konularda yanlış da olabilir yaptığım yöntem.. önce nefeslerle rahatlama oldu.. sonra sorunlu olduğum kişiyi çağırdım ve geldiğini hayal ettim. onunla konuştum.. bağırdım çağırdım ona.. tüm sorunlarımı ve beni ne kadar üzdüğünü anlattım.f678hbayağı bi ağladığım sanırım.. dusun2 bana ilginç gelen kısım da bu zaten.. neyse.. tüm ağlamam bittiğinde ondan beklentilerimi anlattım ona.. istediklerimi talep ettim. sonra her şeyin düzeldiğini ve üzerime simler güller vs. yağdığını hayal edip çıktım odadan.. sonra gelmiş geçmiş ve şimdiki ruhları hayal edip onlara seslendim.. vs. vs. o kısım biraz özelime giriyor.. gözlerimi açtığımda çok büyük bir yük kalkmıştı üzerimden.. çok farklı bir deneyimdi.. şimdi o linki atayım özür dilerim.. çok mesaj geliyor gözden kaçırmışımdunk56 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. cevabın için teşekkürler rima , ben de deneyeceğim girlhaha |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 AM. |