![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. derty sıralama da tamam girlhaha |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. kısmette 4.olmak varmış varsın olsun :) Bilgilerini maddi olarak karşılık beklemeden paylaştıığın için çok teşekkür ederim. Bunun karşılığı Sana bol bol dua olarak geri dönsün canım. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
ileride daha fazla şey öğrenip uygulamaya başladığımda inş. daha iyi şeyler yapabilirim. bu konu'nun bu kadar aktif olabileceğini de hiç hesaba katmamıştım.. çok güzel insanlarla tanışmış oldum.. hepiniz çok güzel ve değerlisiniz. çok seviyorum sizi. çok büyük bir yüreğiniz var söylemeden geçemicemmy789 |
Alıntı:
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. anladım.. ben ücretsiz aldım tüm uyumlamalarımı. benimle de uğraşmadılar o yuzden. ama olsun ben çok araştırdım tek başıma.. daha da araştırıyorum. size bir sayfa önereyim o sayfaya bir göz atın. arkadaşımın dayısı reiki master. onun kendi sayfası.. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. teşekkür ederim, incelemeye başladım. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. mesaj ayarlarını düzelttim, teşekkür ederim rima |
ben teşekkür ederim. mesaj atmak isteyip de atamayanlar olacaktır elbette y789 benim gibi..t678 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. 5.te ben olayim strongman :) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:53 PM. |