![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. uyumlama için teşekkürler.ben enerjileri genellikle bacaklarımda hissediyorum. senden melek bağlantısını da bekliyoruzgirlhaha |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. dizimde yoğun bir ağrı oldu sonra uyuya kaldım, sabah da çok güzel uyandım..emeklerin ve güzel yüreğin için Allah razı olsun |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ALLAH SİZDEN DE RAZI OLSUN :) en yüksek hayrınızı olsun inşallah girlhahagirlhaha |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bu akşam bir hareket var mı acaba? kimseden ses çıkmıyorsmil56 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. bu akşam hareket yok :) sadece 2 kişi bolluk ve ]reket alacak bugun inşallah.. o kadar .. onlar da son uyumlamalarım ama isteyene GMA olabilir.. forumda kimse yok o ayrı mesele.. herkes tatilde sanırım :)uy897 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. evet haftasonu durgun oluyor genelde, bu akşamki uyumlamalar hayırlı olsun arkadaşlar:) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. şu anda burada değiller biri işte biri düğünde :) gelecekler birazdan .. herkesle akraba oldum sanki :) ama çok seviyorum bu forumun üyelerini.. hepsi muhteşem insanlar .. ve senın gibi şirin.. girlhaha |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ne zaman olacak :))))) bende burdayım ve çoook enerjiğim.... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
23:00 da olacak kısmetse. ama siz bolluk almadınız mı zaten :) ikinciyi mi istiyorsunuz sevincli |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. napiciiiz şimdi ben tatilden canlı baglanırım :p:D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:39 AM. |