Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619622-bolluk-ve-bereket-reiki-uyumlamasi.html)

lanterna viridis 03-09-2011 10:03 PM

Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması..

enerji fazla geldi dedim ya:)))))

RimA Vita Perfetto 03-09-2011 10:04 PM

Alıntı:

eskici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806066)
enerji fazla geldi dedim ya:)))))

ayhh maşallahh :)
olur tabi neden olmasın.. :) zaten son uyumlamam... bu kadar uzun süreceğini tahmin etmezdim. ama güzel oldu.. umarım yardımcı olabilmişimdir..actionsmile

lanterna viridis 03-09-2011 10:12 PM

adımı göndereyim mi tekrar??? :)))))))
süper oldu:)))

lanterna viridis 03-09-2011 10:13 PM

akşam sahile yürüyüşe çıktım ..kenara geldim gözlerimi kapadım aklımda uyumlama cümleleri bir sıcaklık bi tuhaflık:))))))

RimA Vita Perfetto 03-09-2011 10:20 PM

Alıntı:

eskici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806074)
akşam sahile yürüyüşe çıktım ..kenara geldim gözlerimi kapadım aklımda uyumlama cümleleri bir sıcaklık bi tuhaflık:))))))

iyiymiş :) GMA almıştınız değil mi??
bu arada siz zengin olmayı kafaya koymuşsunuz .. inşallah olursunuz. ama sadece bunlarla değil biliyorsunuz her şey düşüncelerinizde ve sizde bitiyor..:)

lanterna viridis 03-09-2011 10:26 PM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806075)
iyiymiş :) GMA almıştınız değil mi??
bu arada siz zengin olmayı kafaya koymuşsunuz .. inşallah olursunuz. ama sadece bunlarla değil biliyorsunuz her şey düşüncelerinizde ve sizde bitiyor..:)

bilmezmiyim ..son dönemde çekim yasası ve çekirdek inanç çalışmalarını o kadar sık ve dikkatli yapmaya çalışıyorum ki...tabi herşey şükür ..herşeyin başı sükretmek ..yaşanılan herşeyin bir anlamı var ders çıkarıp ilerleyip şükretmek...ama şu anı yaşamak....skan67

RimA Vita Perfetto 03-09-2011 10:32 PM

Alıntı:

eskici Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806077)
bilmezmiyim ..son dönemde çekim yasası ve çekirdek inanç çalışmalarını o kadar sık ve dikkatli yapmaya çalışıyorum ki...tabi herşey şükür ..herşeyin başı sükretmek ..yaşanılan herşeyin bir anlamı var ders çıkarıp ilerleyip şükretmek...ama şu anı yaşamak....skan67

evety789
bunları yapabildiğimiz takdirde istemediğimiz kadar şey ayaklarımızın altına serilir. şükretmek bu denli önemli ve gereklidir. çekim yasasında da zaten her şeyin şükre bağlı olduğu yazıyor.. dinimizde de yeri çok büyük.. dilerim hayalimizdekilere bir an önce kavuşuruz..

lanterna viridis 03-09-2011 10:32 PM

gma derken gelen mesaj değil değil mi?

zahiri 03-09-2011 10:32 PM

amin demeye bayılıyorum :D

lanterna viridis 03-09-2011 10:35 PM

Alıntı:

zahiri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806081)
amin demeye bayılıyorum :D

AMİN.....O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:40 AM.