Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619622-bolluk-ve-bereket-reiki-uyumlamasi.html)

sevgisevgi 07-09-2011 11:00 PM

Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması..

Rimanendo bolluk bereket reiki uyumlaması için mi sıraya giriliyor.ben geçen hafta senden bu uyumlamayı almıştım.tekrar uyumlamanın sakıncası yoksa buna da katılmak istiyorum.girlhaha

sevgisevgi 07-09-2011 11:08 PM

Rimanendo sözünü ettğin arkadaşının dayısının sitesinin linkini bana da bildirir misin?

Bir isteğim daha olacak,bolluk bereket reikisinin nasıl kullanılacağıyla ilgili gönderdğin mesaj için öncelikle teşekkürler. ancak ben de araştırma yaptığımda mesajda sözünü ettiğin reikiyi gönderme yani niyet cümlelerinden sonra parmaklarımızla çizmemiz gereken semboller varmış ancak nasıl yapılacağını pek anlamadım.bu konuda bilgin varsa bizi aydınlatırsan seviniriz.

RimA Vita Perfetto 07-09-2011 11:21 PM

Alıntı:

sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806399)
Rimanendo sözünü ettğin arkadaşının dayısının sitesinin linkini bana da bildirir misin?

Bir isteğim daha olacak,bolluk bereket reikisinin nasıl kullanılacağıyla ilgili gönderdğin mesaj için öncelikle teşekkürler. ancak ben de araştırma yaptığımda mesajda sözünü ettiğin reikiyi gönderme yani niyet cümlelerinden sonra parmaklarımızla çizmemiz gereken semboller varmış ancak nasıl yapılacağını pek anlamadım.bu konuda bilgin varsa bizi aydınlatırsan seviniriz.

evet ince bacaklı kızı çizmekten söz ediyorsun sanırım.. kafanızı karıştırmayın.. her reikide var ama ben hepsini öğrenmedim... işlevine baktım hep.. bazılarında sembolleri kullanıyorum ama hepsinde değil.. dilerseniz araştırayım hepsini. ama bazılarında çok sembol var.. gerçi siz sadece bolluk ve bereketi sormuşsunuz.. size o sayfayı mesaj olarak göndereyimy789
bir de aslında sitenın birinde 40 günlük bir bolluk ve bereket yazısı var.. dilerseniz linkini atayımmm özelden..s456

sevgisevgi 07-09-2011 11:27 PM

özelden hepsini bekliyorum teşekkürler. girlhaha

peki, bir üstteki sorumun cevabını da alabilir miyim?:zpzp:

RimA Vita Perfetto 07-09-2011 11:32 PM

tabi kiii .. neden olmasın :)

sevgisevgi 08-09-2011 12:19 AM

seni seviyoruz rimanendogirlhaha

o halde 6. da ben olayım956k

RimA Vita Perfetto 08-09-2011 12:22 AM

Alıntı:

sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806419)
seni seviyoruz rimanendogirlhaha

ben de siziiii...y789
ama durduk yere nerden çıktı buu ..ağla2 duygulandımm
rima diyebilirsin :):)

sevgisevgi 08-09-2011 12:33 AM

Alıntı:

RimaNeNdo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806421)
ben de siziiii...y789
ama durduk yere nerden çıktı buu ..ağla2 duygulandımm
rima diyebilirsin :):)

durduk yere değil paylaşımların ve değerli vaktini bize ayırdığın için.

o halde yeni uyumlamada 6. sıradaki de ben olayım:zpzp:

RimA Vita Perfetto 08-09-2011 12:36 AM

Alıntı:

sevgisevgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 806423)
durduk yere değil paylaşımların ve değerli vaktini bize ayırdığın için.

o halde yeni uyumlamada 6. sıradaki de ben olayım:zpzp:

TEŞEKKÜR EDERİMMM ....
956k
BUGÜN KENDİME REGRASYON UYGULAMAYA ÇALIŞTIM :)
ÇOK HAFİFİMM.. DAHA ÖĞRENECEĞİMİZ ÇOOOOOKKK ŞEY VAR. ÖĞRENDİKÇE MUTLU OLUYORUM VE PAYLAŞMAYI SEVİYORUM.. SİZLERİ ÇOKK SEVİYORUM.. HAYATIMA ANLAM KATIYORSUNUZ.. actionsmileactionsmile

firidin 08-09-2011 01:30 AM

7.ye yer var mı? bisiklet

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 AM.