![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Rimanendo bolluk bereket reiki uyumlaması için mi sıraya giriliyor.ben geçen hafta senden bu uyumlamayı almıştım.tekrar uyumlamanın sakıncası yoksa buna da katılmak istiyorum.girlhaha |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Rimanendo sözünü ettğin arkadaşının dayısının sitesinin linkini bana da bildirir misin? Bir isteğim daha olacak,bolluk bereket reikisinin nasıl kullanılacağıyla ilgili gönderdğin mesaj için öncelikle teşekkürler. ancak ben de araştırma yaptığımda mesajda sözünü ettiğin reikiyi gönderme yani niyet cümlelerinden sonra parmaklarımızla çizmemiz gereken semboller varmış ancak nasıl yapılacağını pek anlamadım.bu konuda bilgin varsa bizi aydınlatırsan seviniriz. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
bir de aslında sitenın birinde 40 günlük bir bolluk ve bereket yazısı var.. dilerseniz linkini atayımmm özelden..s456 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. özelden hepsini bekliyorum teşekkürler. girlhaha peki, bir üstteki sorumun cevabını da alabilir miyim?:zpzp: |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. tabi kiii .. neden olmasın :) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. seni seviyoruz rimanendogirlhaha o halde 6. da ben olayım956k |
ama durduk yere nerden çıktı buu ..ağla2 duygulandımm rima diyebilirsin :):) |
o halde yeni uyumlamada 6. sıradaki de ben olayım:zpzp: |
956k BUGÜN KENDİME REGRASYON UYGULAMAYA ÇALIŞTIM :) ÇOK HAFİFİMM.. DAHA ÖĞRENECEĞİMİZ ÇOOOOOKKK ŞEY VAR. ÖĞRENDİKÇE MUTLU OLUYORUM VE PAYLAŞMAYI SEVİYORUM.. SİZLERİ ÇOKK SEVİYORUM.. HAYATIMA ANLAM KATIYORSUNUZ.. actionsmileactionsmile |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. 7.ye yer var mı? bisiklet |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:09 AM. |