![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
hoşgeldin şükür, ego ve suçluluğu :1 ay birini 2. ay da diğerini günde en az 8 saat olmak üzere aralıksız dinledim. yine onları dinlmeye devam ederken erken kalkma ve erteleme.... ekledim ben çok faydasını gördüm ve görmeye devam ediyorum. Örn:Eskiden içine kapanık olan ben artık değilim, hakkımı çatır çatır savunuyorum. İsteklerimi rahatlıkla dile getirebiliyorum.... Özel cd yaptırdım ama faydasını göremedim neden bilinmez bende pek işe yaramadı. ama kişiden kişiye değişir etkiler tabi. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. hoşbulduk serper, peki benim bi sorum daha olacak.6 gündür telkinleri şu şekilde dinliyordum.4-5 saat aynı telki daha sonra yine 4-5 saat diğer aynı telkini.böyle mi yapmak gerekir yoksa diyelim 3 telkini sırayla mı dinlemek gerekir.yani 4 saat dinliyceksem aynı telkini arka arkaya dinlemek mi yoksa 3 telkini de sırayla 4 saat dinlemek mi mantıklı olan.yardımcı olurmusunuz |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. şükür, ben 1 ay boyunca günde en az 8 saat olmak üzere egoyu dinledim araya hiç birşey katmadım. 2. ay diğerine geçtim formda öyle yazıyor okumanı tavsiye ederim. . 3.ayda diğerlerini sırasıyla ekledim. |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Bu gece ki uygulamaya maalesef katılamayacağım :( Yine de teşekkür ederim. |
tmm üzülmeyin ilerki zmanlarda inşallahh. bu arada mesajlarınız kapalı ..ordan yazacaktım ama neyse.. irtibatta kalalım.. sevgiyle kalın inşallahh..actionsmile |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. çalışmanın 21:30 da olma ihtimali var mı? müsait olur musunuz o zmana? herkese soruyorum bu aradahy789 |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. insallah gelebilirim ben teknikler ayni dimi? |
akşama görüşürüzz canımcımm... ferhat göçerin de konseri var 21:00 da ama gidemicemmy789 neyse konser eve 5-6 dk uzakta zaten bi ara giderim.. senle dee yarın görüşürüzz zahirimm. gittiğin yerin tadını çıkar şimdi akşama çalışmaya gelgirlhaha seni seviyorummmmmmmmmmm |
süpriz bir tatil çıktı, onun hazırlıkları vs. kısmetimde yokmuş :( ağla2 mesajımı anlayamadım neden kapalı? kime sorsam bilmem ki? size de bol bol bereketler. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:52 AM. |