![]() |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Uzun zamandır kimse bana seni özledim dememişti.agl34 iyiki varsın,bizimle sahip olduklarını paylaşıyorsun.girlhaha |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. rica ederimmmmmy789çok seviyorum sizi.... hem de çokkkkkkkkk |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. Alıntı:
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. biz de seni seviyoruz ,iyi ki aramızdasın956k |
|
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. 22:00 da bana gönderilen melek bağlantıları reiki şifa enerjisini kabul ediyorum deyip uzanın. 22:00 da görüşürüz.. isim yazmanıza gerek yok.. herkese diye niyetlenirim buradaki... yapmanız gerkeenleri artık biliyorsunuzz :) |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. ok rimacım hayırlı seanslar herkese.... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. 1-2 kişide nazar hissettim. imkanınız varsa üzerinize okutun derim. hepinizle tanıştığıma memnun oldum...sapkal89 KONU KAPANMIŞTIR..... |
Cevap: bolluk ve bereket reiki uyumlaması.. teşekkürler rima kardeşim allah razı olsun .bizi çok güzel şeylerle tanıştırdın:) |
daha fazlasını yapmalıydım.. daha vaktimiz var.. ileride olur inşallah.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:12 AM. |