Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   House'un başkalaşım günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/617967-houseun-baskalasim-gunlugu.html)

Nazife_p 29-04-2011 12:21 AM

Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

cok alemsiniz cocuklar Allah muhabbetinizi ve dileklerinizi bol etsin insallah.956k
House canim iki parmak dedigin olay EFT tiplamasimi yoksa farkli birseymi
Ben de EFT ye basladim ne kadar guzel birseymis oyle iki tipla isini hallet Yasasiny789
sevgilerimle

house 29-04-2011 12:26 AM

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797253)
cok alemsiniz cocuklar Allah muhabbetinizi ve dileklerinizi bol etsin insallah.956k
House canim iki parmak dedigin olay EFT tiplamasimi yoksa farkli birseymi
Ben de EFT ye basladim ne kadar guzel birseymis oyle iki tipla isini hallet Yasasiny789
sevgilerimle

Yok canım 2 nokta tekniği şöyle oluyor mesela birisinin vücudunda önce sağ elinle bir nokta arıyosun parmağın artık hareket etmeyinceye kadar arıyosun sonra parmak sabit kalıyo sonra sol el parmağı ile başka bi nokta daha buluyosun arada bir enerji olduğunu imgeleyip hissediyosun sonra hakkaeten karşı tarafda ağrı mağrı kalmıyo ben anneme yaptım hala şaşkın nasıl oldu bu diyıy789 ama bunu bide dileklerimiz için yapabiliyomuşuz onu daha çözemedim forumda matrixe hükmedin ve iki noktacınız geldi başlıklarında anlatılmış ama daha bitiremedim çok uzungirlhaha

Nazife_p 29-04-2011 12:33 AM

canim tesekkur ederim verdigin bilgi icin ben bu iki parmak icinde arastirayim bakalim
sevgiyle kal, isigin hep parlasin insallaht678

house 29-04-2011 12:35 AM

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797256)
canim tesekkur ederim verdigin bilgi icin ben bu iki parmak icinde arastirayim bakalim
sevgiyle kal, isigin hep parlasin insallaht678

birşey değil canım sende bir araştır ben anlayamadım tam artık sen bana anlatırsın dileklerde nasıl uygulanıyor sende sevgiyle kal öpüyorumgirlhaha

gülücan 29-04-2011 12:36 AM

houseee okudum yazını canım..yine housça housluk bir anlatım olmuşş956k nasıl cümle ama?kaleminden aşkta nasibini almış..ama sonrasında devamı gelmemiş..yok yazdım daha dikkatli bak demeee yoookk baktımm44adevamını yaz..bizde keyifle okuyalım..yazını okıuduktan sonra güzeelll pek bir beğendim diyecektim,öyle bir seçenek yoktu ben de teşekkür iyiyki varsın dedim.biraz vasat kaçtı ama..neyse canım idare et artık..bu arada alemsiniz diyen arkadaşıum nazife sen de katıl beraber akalım alemlere:):zpzp:smil56

house 29-04-2011 12:39 AM

Yaw ama gülücan sen hakkaten alemsin ya Housca Housluk yapmak ha??? çok güldüm ilahi :))) sen varya hep yaz benim günlüğe ne olur ne kadar tatlısın benide gülümsetiyosun iyki varsın :)))

gülücan 29-04-2011 12:43 AM

canım sinerji oluştuyruoruz..enerjimizi gönderdik birbirimize..tesadüf yok..neden house..çünkü enerjilerimiz uyumlu..

Nazife_p 29-04-2011 04:05 AM

kesinlikle katiliyorum dusuncelerimiz, goruslerimiz ve davranislarimizla yayacagimiz enerji birbirimize destek olmamiza yardimci olacaktir. Guzel paylasimlar diliyorum.

Sevgilerimle, hpm2

gobbo 29-04-2011 11:31 PM

House merhaba uzun bir okumadan sonra günlüğünün tamamını okuydum ve inanılmaz hoşuma gitti çok beğendim. Hem bakış açın hem de espirili dilin bu kadar zamandır bu kadar keyif almamıştım. Verdiğin bilgiler hayatına ve deneyimlereine dayandığı için çok daha kalıcı ve etkileyici oluyor sanırım bunu sende biliyorsundur bizler için. Benim günlüğümde vediğin güzel enerji ve tavsiyeler için tekrar teşekkür etmek istiyorum sana ve hayatta istediklerine kavuşman için bütün güzel dileklerimi ve enerjimi kabul etmeni arzu ediyorum. Mutlu ve huzurlu ol....:=) Sevgiyle kal.....:=)

house 30-04-2011 12:07 AM

Alıntı:

gobbo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797342)
House merhaba uzun bir okumadan sonra günlüğünün tamamını okuydum ve inanılmaz hoşuma gitti çok beğendim. Hem bakış açın hem de espirili dilin bu kadar zamandır bu kadar keyif almamıştım. Verdiğin bilgiler hayatına ve deneyimlereine dayandığı için çok daha kalıcı ve etkileyici oluyor sanırım bunu sende biliyorsundur bizler için. Benim günlüğümde vediğin güzel enerji ve tavsiyeler için tekrar teşekkür etmek istiyorum sana ve hayatta istediklerine kavuşman için bütün güzel dileklerimi ve enerjimi kabul etmeni arzu ediyorum. Mutlu ve huzurlu ol....:=) Sevgiyle kal.....:=)

bende bu güzel dileklerin ve yorumun için sana sonsuz teşekkürler ederim sanırım bende yaşadıklarımı aştığımı gösterebilmek için espriye vuruyorum ve çoğu zmaan kendimle dalga geçyroum aksi takdirde nasıl dayanacaz yaşadıklarımıza hemde pozitif bir yaklaşım oluyor iyi oluyor,tavsiyelerimde umarım işine yayar bi kişiye bile yardım etsem kardıry789enerjini büyük bir sevgiyle kabul ediyorum sende mutlu ve huzurlu ol inşallah hayattan her güzel beklentin gerçek olsun sana benden sonsuz sevgilergirlhaha

gobbo 30-04-2011 03:10 AM

Evet bende senin gibi insanlara yardım etmek için can atıyorum umarım kendimdeki gelişimime başkalarını yardım ederken ki deneyimlerimde eklenir. Aslında şimdiden eklenmeye başlayacak sanırım bilmiyorum bunu burda söylememin sakıncası var mı ama bende görme engelli kardeşlerimiz için sesli kitap okuma sitesine üye olup onlara okuduğum kişisel gelişim kitaplarını armağan etmek istiyorum. Belki bu sayede onlarada bir nebze olsun yardım etmiş olurum.....:=)imdiki hedefim bu yaniii...:=) Aama önce kaydetme programını ve nasıl kullanıldığını iyice bir çözmem gerek....:=) Mutlu ve huzurlu ol.....=)

gülücan 30-04-2011 05:35 PM

gobbo bu güzel düşüncenden dolayı seni kutluyorum..harikasın..bu düşünceni fiiliyata döktüğünde aşamaları bizimlede paylaşırmsıısn lütfen..belki bizlerinde bir katkısı olur..sevgiyle kal dostum..

house 30-04-2011 07:27 PM

Alıntı:

gobbo Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797352)
Evet bende senin gibi insanlara yardım etmek için can atıyorum umarım kendimdeki gelişimime başkalarını yardım ederken ki deneyimlerimde eklenir. Aslında şimdiden eklenmeye başlayacak sanırım bilmiyorum bunu burda söylememin sakıncası var mı ama bende görme engelli kardeşlerimiz için sesli kitap okuma sitesine üye olup onlara okuduğum kişisel gelişim kitaplarını armağan etmek istiyorum. Belki bu sayede onlarada bir nebze olsun yardım etmiş olurum.....:=)imdiki hedefim bu yaniii...:=) Aama önce kaydetme programını ve nasıl kullanıldığını iyice bir çözmem gerek....:=) Mutlu ve huzurlu ol.....=)

evet gülücana katılıyorum iyi yürekli arkadaşım bizlede paylaşda belki bi yardımımız dokunurgirlhaha

yelda_k 30-04-2011 08:50 PM

çok güzel düşünmüşsün canım yaaaa .bu şahane hedefin işin gurur duyuyorum seninlee....

gobbo 01-05-2011 01:26 AM

Arkadaşlar çok zor değil girip siteye üye oluyorsunuz kayıt programını indiriyorsunuz çok kolay zaten çünkü türkçe sonra eğer gerek varsa ses kaydınızı mp3 yapan bir de yama var onuda nasıl yükleyeceğiniz yazılı sitede hatta programı nasıl kullanacağınız için video dersler bilem var......:=) Önce deneme kaydı yapıp gönderiyorsunuz e-maille sanırım sonra istediğiniz kitabın ne olduğunu seçip yolluyorsunuz adını yine emaille onlardan cevap geliyor olur yada olmaz diye sanırım ben de daha yapmadım gönderme işini falan ardından kitabı 15-20 sayfalık bölümlemelerle seslendiriyorsunuz bir cd ye kopyalayıp yolluyorsunuz bu kadar..........:=)

gobbo 01-05-2011 01:27 AM

Tabii daha ayrıntıları var ben genel olarak anlattım ama ayrıntıları www.seslikitapgonulluleri.com dan öğrenebilirsiniz...:=) Sevgiyle kalın.....:=)

house 01-05-2011 01:43 AM

KEDİ OPERASYONU 2
İNANCIN GÜCÜ, evet günlük inancın gücü bir kez daha kanıtlandı Rabbim sayesinde tabi....Geçen Salı günü sokakda beslediğim kedilerden birinde bir anormallik sezdim karnı inanılmaz şişti ve makat bölgesinden kan geliyodu hemen veterinere götürdüm ama genede bişeyi yok diyodum kendi kendime sonra veteriner bana dediki hemen ameliyata almazsam ölecek karnı su toplamış yawrular ölmüş anneyi zehirliyo kendini hazırla dedi canlı çıkmayabilir....ben tabi hemen koyverdim ağlamayı...çok moralim bozuldu senelerdir besledğim kedi nasıl dayanırdım ölmesine...Neyse ben hüngür sepelek Cliviafa mesaj üstüne mesaj attım sağolsun beni sakinleştirdi canım arkadaşım sonra ameliyat başladı ben tabi ölüyorum korkudan..neyse içerden veteriner bağırdı al şunlarıııııı.....bi baktım elimde 2 yawru daha bi kaç saniye önce doğmuşlar 2de asistanda var bana hemen suya tut diye bağırdı bende çaresiz şokta suya tuttum bu meğerse insanlardaki elektro şok gibi bişeymiş neyse elleimde ilkin sadece bir et parçasından ibaret olan o 2 yawru 15 dakika sonra ellerimde canlandılar vikkk diye bi ses sonra kalp atışı ama o sırada ne yalvrdım Allah'a hadi ne olur yaşayın hadi dönün...ve....döndüler :))))) müthiş bir mucize size bu deneyimi anlatamam ellerimde Rabbim sayesinde 2 yawru can buldu bu paha biçilmez deneyimi hiç bişeyle ölçememki...Ama sonra veteriner deediki anne yaşamayabilir ben tabi ağlamaktan helak oldum ywruları o sırrada kalorifere koyduk anne baygın olduğu için bi an diğer kediyi (klinikte bi kedi daha vardı) uzaklaştırmak için uğraşırken yawrunun biri kalorifere düştümü? eyvahhh bidaha panik başladııı neyse uğraşa uğraşa onuda çıkardım sonra anne için ihtimamlı bakım günleri başladı dualar imgelemeler iyi niyet dilekleri ama veterinerin yok yaşamaz bu %40 sansı var dediği kedi bugün o kadar sağlıklıki Rabbime şükür üstüne şükür ediyorum ve farkındalığıma şükrediyorum bi an bile öldüğü düşünmedim ve 2 nokta tekniğini anne kediyede yaptım kısacası inanç, imgeleme, olumlu düşünce ve en önemlisi Rabbimin desteği ile umutsuz denilen vaka yaşaama döndü Allah anne ve yawruları ayırmadı şükürler olsun, suyun altında 4 tane can yeniden hayata döndü bu hafta ben mucizelerin ve inancın büyüsünün en güzelini yaşadım şükürler olsun..House ve tüm kedileri mutlu :D

nlg 01-05-2011 09:13 AM

geçmiş olsun house iyiki zamanın da veterinere götürmüşsün kutlarım senart56art56i:))

papatyagibiyaşamak 01-05-2011 12:26 PM

Çok iyi yapmışsın house, böyle hayvansever olduğunu görmek beni çok mutlu etti canım. :)

gülücan 01-05-2011 11:47 PM

house dostuuum nerdesin?özledim seni ..yoktun..bende yalnız hissettim kendimi..yalnızlık çeneme vurdu..girlhahabüssürüüü bişiler yazdım bende foruma..:zpzp:

house 01-05-2011 11:56 PM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797608)
house dostuuum nerdesin?özledim seni ..yoktun..bende yalnız hissettim kendimi..yalnızlık çeneme vurdu..girlhahabüssürüüü bişiler yazdım bende foruma..:zpzp:

burdayım canım yettim garigirlhaha

gülücan 02-05-2011 12:14 AM

Dostum hoşgeldins456..ben biraz ara vereyim yine gelirim belki..forum sana emanet.t678.bak heryeri süpürdüm temizledim toz aldım..ocağada yemek koydum.arada bak yanmasın..biraz ütü yap.birde kitaplığı bi düzenle gözden geçirkahvesmiley..gözünmü korktu yoksagirlhaha ..ha haa kaçma sakınkrz67..ama sen gelene kadar ben hep buralardaydım..blissyyine gelcem tamam..görüşürüzz..actionsmile

house 02-05-2011 12:20 AM

Alıntı:

gülücan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797613)
Dostum hoşgeldins456..ben biraz ara vereyim yine gelirim belki..forum sana emanet.t678.bak heryeri süpürdüm temizledim toz aldım..ocağada yemek koydum.arada bak yanmasın..biraz ütü yap.birde kitaplığı bi düzenle gözden geçirkahvesmiley..gözünmü korktu yoksagirlhaha ..ha haa kaçma sakınkrz67..ama sen gelene kadar ben hep buralardaydım..blissyyine gelcem tamam..görüşürüzz..actionsmile

Dostum çok alemsin sen ama yakhkh56çok güldüm ellerine sağlıkgirlhahabenim gözüm korkmaz sen merak etme, eyvallah iyki varsın canım benimy789

firidin 02-05-2011 01:16 AM

sevgili house ne güzel yazılar bunlar böyle,ben günlüğn bir kısmını okumuşum meğerse. bu gece azmettim hepsini bir güzel okudum,keyifle,merakla ve de hayranlıkla..senden öğrenecek çok şey var,teşekkürler paylaşımların için hala ağzım kulaklarımda.içime sevnç doldurdun,harkasın.kitabını da merakla bekliyorum.dileklerinin gerçekleşmesi çin ben de dua edyorum... sevgilerimle...f678

firidin 02-05-2011 01:20 AM

anaaaam benim gülen yüzüm çıkmadı...öğrenicem artık n"apalım:))))

gobbo 02-05-2011 02:11 AM

Evet House ne güzel bir canlıya yardım etmek değil mi?Canı gönülden kutlıyorum seni senin sayende o kediler analarıyla yaşayacak ne güzelllllll...:=) Sevgiyle kal...:=)

house 02-05-2011 08:30 PM

Alıntı:

firidin Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797622)
sevgili house ne güzel yazılar bunlar böyle,ben günlüğn bir kısmını okumuşum meğerse. bu gece azmettim hepsini bir güzel okudum,keyifle,merakla ve de hayranlıkla..senden öğrenecek çok şey var,teşekkürler paylaşımların için hala ağzım kulaklarımda.içime sevnç doldurdun,harkasın.kitabını da merakla bekliyorum.dileklerinin gerçekleşmesi çin ben de dua edyorum... sevgilerimle...f678

çok teşekkür ederim beni şımartıyosuny789benimde hala öğrenecek çok şeyim var aslında...buarada hep beraber elele verip yükselecezğiz inşallah
duaların içinde çok ama çok teşekkür ederim Rabbim seninde gönlüne göre versin buarada kitabı bastırmak için hala para bulamadım malesef ama pes etmek yoksevinclisevgiler dilerim sana girlhaha

house 02-05-2011 08:33 PM

http://www.vidivodo.com/348369/sokak-barinaklari
arkadaşlar bu siteye mutlaka bakın belki sizde bi kedinin ya da köpeğin kahramanı olursunuz :)))) hem çok büyük sevaptır bir canlıya el uzatmak sevgilerimle :))

yelda_k 02-05-2011 09:44 PM

sanada şımarmakta yakışırrr canımcımmm

gülücan 04-05-2011 04:30 PM

house hani nerdesin bak yoksun ağla2 baktığımda burda ol yada bişiler yazmış ol lütfeenn.44a

yelda_k 04-05-2011 07:05 PM

nerelerdesinn yahuuu

house 04-05-2011 07:46 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797793)
nerelerdesinn yahuuu

yahuuuuu iş güç kediler mediler falan yazamadım kaç gündür aslında biriktide birikti en kısa zamanda burdayım coming soonsevincli

house 05-05-2011 07:40 PM

heheeeyt artık hıdrellez geldi çattı çok heyecanlıyım ve ilk defa dilek diledim inşallah olur demiyorum bu sefer adım gibi eminim kesssinnnnnn oluyor dileklerim süperrrrr enerjimi yükledim çakralarımı açtımmmm bugün süper geçecek :))) Allah kalbinden iyilik geçen herkesin dualarını kabul etsin inşallahhhhhhhhh sevgilerrrrrrrrrr :D

nlg 05-05-2011 09:05 PM

isteklerin oldu bile hause en hayırlı şekilde senin ve bütünün hayrına inşallah mutluluk ve sevgiyle hep beraber olO0

house 06-05-2011 12:11 AM

Alıntı:

nlg Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797888)
isteklerin oldu bile hause en hayırlı şekilde senin ve bütünün hayrına inşallah mutluluk ve sevgiyle hep beraber olO0

süpersinnnnn 956kteşekkür ederimmmmmmy789seninde hepimizinde oldu.... kalbinde sadece iyilik isteyen herkesin dileklerinin kabul olması niyetindeyin inşallaht678

Berilce 06-05-2011 10:23 AM

Sizin tüm isteklerinizin bir şekilde olacağına inancım tam,
çünkü siz hayvanlara iyi davranarak, onları koruyarak, severek
çok iyi bir enerji gönderiyorsunuz evrene...

house 06-05-2011 07:57 PM

Alıntı:

Berilce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797913)
Sizin tüm isteklerinizin bir şekilde olacağına inancım tam,
çünkü siz hayvanlara iyi davranarak, onları koruyarak, severek
çok iyi bir enerji gönderiyorsunuz evrene...

Berilce çok teşekkür ederim size, dün gece bununla ilgili bir rüya gördüm tamda üstüne bana yazdığınız yorum çok hoşuma gittigirlhahahayvanları çok ama çok seviyorum ve hiç bir çıkar gözetmeksizin onlara yardım etmeye çalışıyorum Rabbim yardım ederse daha da büyük yardımlar yapcam inşallah, çünkü yaradılanı severiz yaradandan ötürü size sevgiler dilerim Berilceactionsmile

house 06-05-2011 08:31 PM

Bugün düşündümde, aslında ne zamandır aklımda vardı ama bugün nedense bu düşünceler hücum etti beynime, bazı istekler bizlere yok yere verilmedi ya da daha doğrusu bu istekleri biz boşuna istemedik ama öyle ev, araba vs gibi şeylerden bahsetmiyorum daha köklü hayatımızı değiştirecek tamamen yaşam biçimimize etkie edecek isteklerden bahsediyorum benim dileğim böyle bir şey ve kendimi bildim bileli bu bende hep var hatta dün gece hıdrellez münsabetiyle dilekte bulunurken çok ufakken bu konuyla ilgili yaptıklarımı hatırladım ama o kadar eski ve unuttuğum şeylerdiki....Bence bu bir işaretti bana şöyle denmek istedi, vazgeçme! bu istek senle var oldu, hatta senle doğdu, sen sen olduğun günden beri hep damarındaki kan gibi dolaştı durdu tüm vücudunda oradan sirayet eti ruhuna.....böyle dedi sanki bana birileri....Bende dedimki House etme eyleme sakın umutsuzlanma oluyor dileğim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin diyorum :))) yani demem o ki biz en büyük dileğimiz idealimiz her ne ise onu boşuna istemiyoruz hepimiz seçilmiş kişileriz şöyle ki eğer benim gibi sizde hayatınızda bir ideale bu kadar bağlıysanız rahat olun bu inancınız üzere gerçekleşecektir...Çünkü siz o dileği gerçekleştirmek üzre geldiniz bu dünyaya, mesela ben hayvanları çok seviyorum hatta yakın çevremden tepki toplayacak kadar hatta karakolluk olacak kadar ve bunuda zaman zaman düşünüyorum mesela bu yardımları severek yapıyorum içimden geliyo ama bi yandanda bazen ben diğer tüm hayvanseverler gibi onlara yardım etmek için var oluyo olablilrim çünkü en büyük ideallerimden 2.si onlara daha büyük ve köklü yardımlar edebilmek, tabi sakın bu yazdıklarım yanlış anlaşılmaya :))) hepimizin bir misyonu var ve bence her birimiz bir görev için seçildik mesela Atatürk misyonunu düşünün yada Türkan Saylan'ı vs vs kısacası kendimi bildim bileli bende var olan bir tutku var ve ben onu gerçekleştirene kadar durmayacağım ve hedefime 4 elle sarılıyorum çünkü bende bu hep vardı ve onu istemem tesadüf değil gerçekleşmesi için gereken sihir benim düşüncelerimde gizli ve davranışlarımda....Bir şey isteniyorsa boşa değildir....O istek ya kendini en iyi şekilde gerçekleştirecek ve değerlendirecek kişiyi bulmuştur ya da ona en uygun yaratılışı....İçinize dönün ve sizi en çok aateşleyen tutkunuzu yoklayın orda bir hazine sandığı ile karşılacaksınız benden söylemesi..... ;)))

nlg 06-05-2011 08:41 PM

hause bu yazdıklarını sanki ben yazmışım gibi okudum o kadar güzel anlatmışsın ki senin ifade tarzın zaten bi harika ben şünuda eklemek istiyorum hiç bir şey ama hiç bir şey eyer siz onu hak etmiyorsanız sizin çekim alanınıza girmez isteklerimizi hak ettiğimiz için varlar unutmayalım ben bunu yapamam buna layık değilim diye bir düşünceye asla kapılmayalım sevgiyle kal arkadaşımart56art56

house 06-05-2011 08:51 PM

Evet Nlg'cim haketmiyorum yok yaşım geçti yok bilmem ne falan filan diye lütfen içimizdeki güzel tutkuların ateşlerini söndürmeyelim sonra onlar Mazallah küllenir tortular bırakır ve gitgide canımızı yakarlar bu forumda bi arkadaş bi hikaye paylaşmıştı koskoca Sheaskepeare bile 40dan sonra sırf temizlik için bir tiyatroda göreve başlıyor veeeee şuan hayatta olmadığı halde tiyatronun en önde gelen ismi, birşey "beni gerçekleştir" diye durmadan yakamıza yapışıyor ve zihnimizi meşgul ediyorsa ya da her hayal kurduğumuzda elma kurdu gibi fışkırıyorsa bu demektir ki o gerçekleşecek....Ve bizler bazen o kadar tembel oluyoruz ki (bende dahil) aslında her şey bizim elimizdeyken uğraşmak yerine öylece oturuyoruz aslında uğraşacağımız tek şeyde olumlu düşünce-inanç ve biraz açık gözlü olmak ki fırsatları kaçırmamak ne çok gereksiz şeye efor harcıyoruz ne olur bizi dünyanın en mutlu insanı yapacak tutkumuzada biraz zama ayırsak???? ben söyleyeyim MUCİZE OLUR :D

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:48 AM.