![]() |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) ha ha ha ha çok güldüm bugün :)))) 1 yıldır beni oyalayan (yani oyalamış bugün öğrendim) yayınevi yazılarını beğenmiyoruz romanını basmayacaz yazmış bana e-mailde..... şimdi benim derin bir bunalıma girip hayata küsmem ve bidaha asla yazmayacağım demem lazımdı ama azıcık bozuldum o kadar....ben yazdıklarımdan eminim, beğeniyorum ve kendime sonsuz güveniyorum bunu dünya üzerindeki hiç yayınevi hiç bir merci değiştiremez, yılmadım yoluma devam ediuorum...çünkü biyerlerde bi olumsuz düşüncem varmış demekki yansıdı olsun ben kolay pes etmem bi tek olmuşla ölmüşe çare yok şu dünyada....haa buarada rüzgar gibi geçti romanıda tam 38 yayınevi tarafından "berbat" diye rededilmişti :) ama sonra filmi bile yapıldı ve dünya üzerinde milyonlarca hayranı var, o yazar yılmadıysa ben hiç yılmam :)))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) aynı anda iki kitap çalışması yapılıyor bu sitede..kitaplarımızı seviyoruz..birbirimizi de seviyoruz..olsun o haldee...mükemmel iki kitabı olacak bu sitenin..biri senin diğeri benim..tabi başka yazanlar da varsa onlarınki de mükemmel olacak..onlar mükemmel yayın evi olmayı kaçırdılarsa sen neden üzülesin değil mi..ben kitabımın en çok kıymetini bilenlere ulaştırabilecek yayın evinde basılmasını seçiyorum.. |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) gercekten cok memnun oldum senın gunluklerını okuduguma tesekkurler paylastıgın ıcın...keske senın farkına wardıklarının bende farkına varabılsem gun gectıkce daha ıyı oldumu hıssedıyrm ama yetrlı gelmıyor.hıckımse va |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Uvv dostum yazı cok guzel olmus ask uzerine aslında tamamen haklısın sanırım oradakı tek cumle yazıyı ozetlemeye yeter herhalde: "Ben kendimi ve onu seviyorum " |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Bugün bana birisi; " Herşeyin çok fazla üstüne geldiği kendini berbat hissettiği anlar vardır ya, o anlarda üzülüp isyan etme bilki hayatında çok güzel bir güneş doğacak, halihazırda aydınlanıyorsun zaten bu deneyimlerle ve sonunda kalıcı bir mutluluk ve aydınlık seni bekliyor olacak zorluklarında kymetini bilmeyi öğren!" dedi, üstüne buna benzer yani aynı kapıya çıkan bir sözünü okudum Mevlananın bu forumda bu gece....Bu lafları ettiğinizde gülüp geçecek milyonlarca insan var etrafda...ne kadarda alışmışız isyan etmeye herşeyin kötüsünü düşünmeye ve şikayet etmeye bazen haklı olarak tabi....bi an olsun olumlu düşünene deli gözüyle bakar olmuşlar...olsun .... ben artık kimseyi yargılamıyorum garipsemiyorum....Allah bize akıl ve seçme şansı vermiş sadece bunu kullanmayı es geçenlere üzülüyorum....Bugün kısa bi süreliğine unuttuğum çekim yasası ile ilgili harika bi deneyim yaşadım bian için resetlenmem gerekiyordu tazelendim ve çekim yasasını yürürlülüğe koymaya karar verdim, uzun zamandır istanbuldaki bir hayvanbarınağına yardım kolisi yollamak istiyordum mamaları ve diğer ihtiyaçları tedarik ettim tek başıma çünkü yardım isteklerim yakınlarım dışında rededilmişti ancak bi türlü yollayamıyordum ve yavrucaklar yardım bekliyordu hergece dert ediniyordum en son dün gece aklımda ayrıntılı bi şekilde imgeledim ve yarın (bugün) yollayacağım kesin bunu dedim ama para mara yok cebimde....sonra çoktan umudu kestiğim bir arkadaşım pat diye aradı beraber gittik ve çok ucuz bir maliyete koliyi gönderdik herşey tam manasıyla imgelediğim gibi oldu ben bu hissi unutmuşum tabi nasıl hoşuma gitti anlatamam....büyü bu, sihir bu resmen....bi gece önce tasarlıyorsun ve ertesi gün hiç ümidin yokken herşey çözülüveriyor....evet son haftalarda bu forum benim üzüntülerimi okudu çokca ama artık yine silkelenip kendime gelme vakti geldi çattı....pes etmemeye, olumlu olmaya ve ümidimi kaybetmeden düşüncelerimi maddye çevirmeye niyet ettim artık evet belki gene zorluklar olacak ama biliyorumki bu site ve birbirinden değerli arkadaşlarım var ve tabi Rabbim var kendime olan inancım var hayatımın gidişatı benim elimde ve onu istediğim hale getirmeyi niyet ediyorum ve herkese sevgilerimi yolluyorum......:)))) |
Alıntı:
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) başkalaşım tam başkalaşım olmaya başladı :))) artık olumlama yaparak uyuyorum bazende gözlerimden uyku akarken olumlamalarımı ve forumda paylaştığım oktav egzersizlerini yaparak uyuyorum gece rüyaalrımda bile değişimi yaşamaya başladımmmmm :))))) dün gece aynada göz bebeklerimin içine bakarak ben kendimi seviyorum onaylıyorum ve affediyorum dedim defalarca tamamdır demekki bilinçaltıma kazınmıştır artık kendimi gerçekten seviyorum :)) artı çok acayip bi olay oluyo son zamanlarda ben rüyamda rüyada olduğumu anlıyorum yani aslında yarı uyanık gibi bişeyim mesela odamın falan bi ksımını görebiliyorum ama hareket edemiyorum hem etrafın farkındayım hemde rüyada olduğumun süppper bi derin trans hali yani, şimdi bu fırsatı kaçırmıyorum artık hemen bilinçaltıma kazımak istediğim düşünceyi yada dileği anında tekrar etmey başlıyorum ve eminimki direk yerine ulaşıyor eskiden olsa nerde ben rüyada olduğum anı yakalacam ve müdahale etcem imkansızdı artık imkansız benim için bir sözcükten ibaret hayatımda yeri yok :D |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Ve bugün ayrıca şunuda anladım resmen hayatımda herşeye müdahale edebiliyorum mesela sizde yapın bunu ben yazmadan yaptım ama yazın siz daha güzel olur, şu an ki durumumu düşündüm bide bu durumla ilgili geçmişte ne hissetmiş yada ne düşündüm diye düşündüm hakkaten geçmişte ne düşündüysem bugünkü hayatım olmuş artık adımlarımı daha temkinli atıyorum ayrıca çok eğlenceli sizde böle bakın olaya arkadaşlar ne isterseniz ona yoğunlaşın istediğiniz gibi oynayın onunla inanılmaz zevkli sonunda size gelecek zaten hatta siz onu arzuladığınız an sizin o :))) zaten inanç süper bir sihir bence bu akşam haberlerde izledim 22 yaşında bir kız otizmi yenmiş inanmakla ilgili daha ne söyleyebilirimki????? |
rüyada olduğunuzu anlayıpta o anı iyi değerlendirirseniz o an her ne hissedip düşünürseniz o direk beyne kazınıyomuş hatta bi yazı var bunla ilgili kısaltıp yayınlıcam bilinçaltından geliyo ya rüya hatta şey yapın benim gibi olumlama yaparak uyuyun zaten direk bilinçaltı öyle bir rüya çıkarıyo karşınıza ve sonuç süppper oluyosmil56 |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) house o rüyadayken rüyada olduğunu bilme haline lucid rüya diyorlar burda onunla ilgili bişeyler okumuştum. bir de odanın etrafın farkındayım demişsin o da astral seyahat gibi kıpırdayamıyorum demişsin karabasan gibi.. öyle işte :D bana da çok olurdu eskiden. streali olduğum zamanlar olur genelde.. ama sen korkmayıp kullanabiliyomuşsun çok hoşuma gitti :d umarım faydasını görürsün :)) |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) gerçekten paylaşımlarınızzz yorumlarınızzz ,gunlugunuze yazdıklarınızz çok guzell:) bir kez daha teşeekkür ediyorumm i vrasınızzz.. iiki bu sitedesinizz.kalbınız |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) işte burdayımmmmmmmmmm :))))))))) |
|
canımcımm süper olann herşeyii çokk seviyprumm .sende süpersinn senide seviyorumm girlhaha |
aynı şey dn başıma geldi house. dün sitedeki rüya olumlamalarından bir kaç tanesini yapıp uyudum daha doğrusu tam dalamadan kendimi içi evrak dolu ir odada gördüm o evrakların tümü benim bilinçaltımdaki gereksiz düşünceler ve iananışlarmış gibi geldi ve onlar odadan dışarı bilinçli bir şekilde atma kararı aldım ama olmadı gözlerim o anda açıldı. :( sen lucid çalışmasıyla hiç uğraştınmı yoksa telkinlerden ve olumlamalardan sonra mı olmaya başladı? |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) housecum niye bana günlüğünden hiç bahsetmedin çok üzüldümağla2 canımm paylaşımların harika konunu takipteyimkrzm67 |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) merhaba house bugün günlüğünü okudum... hayırlı olsun... farkındalıklarının artmasına çok sevindim.çekim yasasını küçükken nasıl kullandığına,dilekleri isterken o çocuk saflığında olurmu olmazmı gerçekleşirmi gerçekleşmezmi diye düşünmeden istemeyi.. kendinle barışmayı kendinin farkında olmayı... hepsi birbirinden güzel paylaşımlar olmuş. iyi ki varsın... sevgiyle mutlu kaly789 |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) HOUSE MUTLU....HOUSE MUTLU.....HOUSE ÇOK MUTLU....HOUSE HER GEÇEN GÜN DAHA DA MUTLU OLUYOR....HOUSE MUTLU.... :))))))) NEDENSE İÇİMDE HER GEÇEN GÜN KENDİME ARTAN BİR ÖZGÜVEN VAR, VE GELECEĞİME HİÇ BU KADAR UMUTLA BAKMAMIŞTIM....NEDENSE İÇİMDE HER GEÇEN GÜN KATLANAN BİR KENDİMDEN MEMNUNİYET HİSSİ VAR....BEN KENDİMİ SÜPER SEVİYORUM......NEDENSE DİYORUM ÇÜNKÜ BUNLAR İÇİN EKSTRA BİR ÇABA SARFETMİYORUM....AMAN NEYSE ÖNEMLİ OLAN HOUSE MUTLU...HOUSE MUTLU....HOUSE ÇOOOOK AMA ÇOOOOK MUTLU :))))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) House, mutlusun ve mutluluğun sana daha çok mutluluk getiriyor ve bu böyle büyüyüp gidiyor. Sevgiler |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Mutlu olmana sevindim house, umarım bu mutluluğun hep sürer... |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Süppersiniz arkadaşlar sizin enerjinizde beni çooooooook mutlu ediyor :))))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Buarada süper ilginç bişey yaşadım bugün mp3playerım bozuldu götürdüm içinde sadece bu siteden yüklediğim telkinler vardı adam bana dediki bu yüklediğiniz telkin mp3leri virüslü!!!!! Telkinlerimi dinleyemediğimemi yanayım yoksa adamın tuhaf yorumuna mı bilemedim.....Tam 4 kez tamire gitti ve hala çalışmıyr üstelik hora da kullanmadım düşürmedim sapasağlam gözüm gibi baktım yaw.....telkin dinlemek istiyorummmmmmmmmmmm :)))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Rabbim mutlulugunun devamini nasip ettirsin insallah. Sevgiler :)) |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Bugün çok tuhaf bir şey oldu, daha doğrusu 2 gündür eskisi kadar mızmız hemen pes eden umutsuzluğa kapılıp ağlayan biri olmadığımı anladım artık öyle biri değilim ve durumdan çok mutluyum üstelik itiraf edeyim öyle düzenli bir çalışma da yapmıyorum ne zamandır :P sadece meditasyon yapıp enerji topluyorum ve her sabah her gece edindiğim deftere hedeflerimle ilgili olumlamalar yazıyorum ayrıca lucid rüyalarım sayesinde topluyorum bu yüksek enerjiyi buaralar çok gördüm ve her gördüğümde bilinçaltıma telkin verdim veeeeeee pat diye girmiş bilinçaltıma sonuç olarak ekstra bir uygulama yapmama gerek kalmadı yupppi çok mutluyum ben doğru dürüst çalışma yapmadan böyleysem bide düzenli çalışsam demekki bomba gibi olacam bazı sabahlar eftde de çok önemli bir nokta olan iman tahtama vurup 21 kez ben kendimi seviyorum onaylıyorum ve affediyorum diye uyanıyorum bunu her güne çıkarmam lazım her sabah yapmalıyım ve şu aralar deli gibi tüm gereksinimlerimi içeren bir olumlama arıyorum kendime çünkü önemli olan tek bir cümlede toplamak yoksa çok uzun olunca daikkat toplamak çok güçleşiyor...Herneyse House çooooooooook mutlu başkalaşım sürecine çoktan girmiş demekki....daha şimdiden bu kadar iyi hissettiğine göreeeeeeee :)))))))))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Bir kimse kendisi ile daha mutlu olduğunda bu bir mucizedir. Bize göre biz ya birisine öfkeliyizdir ya da birisi ile mutluyuzdur. Bir kimse kendisi ile daha mutlu olduğunda bu gerçekten kişinin kendine aşık olmasıdır. Ve sen kendine aşık olduğunda, kızmak çok zordur. Tüm bu öfke anlamsızlaşır. Daha az ve daha az öfke olacaktır, daha çok ve daha çok sevgi ve daha çok şefkat olacaktır. Bunlar işaretler olacaktır. Bu yüzden şayet ışıklar görmeye başlarsan ya da güzel renkler görmekteysen çok fazla bir şey elde ettiğini zannetme. Onlar iyidir ama gerçek psikolojik değişiklikler olmadığı sürece tatmin olmuş hissetme; daha az öfke daha çok sevgi; daha az zulüm, daha çok şefkat... Bunlar gerçekleşmediği sürece renkler ve ışık görmen ve sesler duyman çocuk oyunudur. Onlar güzeldir, çok güzeldir, onlarla oynamak iyidir. Fakat meditasyonun amacı bu değildir. Onlar yolda ortaya çıkar, onlar sadece yan ürünlerdir, fakat onlarla uğraşma. Pek çok insan bana gelir" Mavi ışık görüyorum, bu neyin göstergesi* der. Mavi ışık işe yaramayacaktır, çünkü senin öfken kırmızı ışık yayıyor. Temel psikolojik değişiklikler anlamlıdır. Bu yüzden oyuncaklara kanma , bunlar oyuncaktır,ruhsal oyuncak. Bunlar varış noktası değil. Bir ilişkide neler olduğunu gözlemle. Artık karına nasıl davranıyorsun? Gözlemle...Bir değişiklik var mı? Anlamlı olan bu değişikliktir. Hizmetçine nasıl davranıyorsun? Bir değişiklik var mı? Bu değişiklik önemlidir. Ve şayet bir değişiklik yoksa o zaman mavi ışığı çöpe at; onun hiç bir yararı yoktur. Kendini kandırıyorsun ve kandırmaya devam edebilirsin. Senin gelişimin ilişkinde gözlemlenmek zorundadır. İlişki aynadır. Yüzünü orada gör. Her zaman ilişkinin ayna olduğunu hatırla. Şayet büyüyen bir sevgi , koşulsuz bir sevgi hissediyorsan, şayet hiçbir sebep olmadığı halde şefkat hissediyorsan, şayet herkesin iyiliği ve refahı için derin bir hassasiyet duyuyorsan gelişiyorsundur. Osho |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Hayal ettiğin şey ister maddi, isterse manevi zenginlikler olsun, içinde uyuyan irade gücü kaynaklarını geliştirdiğinde, tüm bunlara erişebilirsin. Yaşamına, kendini kontrol etme becerisi ve disiplin katmak sana muazzam bir özgürlük duygusu verecektir. Çok fazla sayıda insan, kendi içgüdülerinin kölesidir. Tepkisel davranırlar, akıntı onları nereye götürürse oraya giderler. Zihninin efendisi olmak, düşüncelerini kontrol edebilme becerisi ile başlar. Tüm zayıf düşünceleri bir kenara atıp sadece olumlu ve iyi olan düşüncelere odaklanma becerisini geliştirdiğinde, pozitif ve iyi eylemler onların ardından gelecektir. Kısa süre sonra, olumlu ve iyi olan şeyler yaşamına girmeye başlar. |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Bugün bir kez daha anladım eğer şüpheye düşmeden düzene ve Allah'a derinden güvenerek dua edip dilediğimizde herşey inandığımız üzere oluyor....Ben dün gece berbat saatler geçirdim aç susuz uykusuz endişeli ama sabah öyle bir güneş doğduğu ki üstüme anlatamam....Sadece Tanrı'ya güvendim olumlu düşündüm ve serbest bıraktım herşey düzene girdi...Ama uzunca bir süre şüpheye düştüğüm ve derinden inanmadığım için boşu boşuna saatlerim eziyetle geçti ama olsun inanmak herşeye sahip olmamıza sebeb oluyor.Ben inanıyorum...herşey inandığım üzre oldu....herkesinde iyi dilekleri inandığı üzre olur inşallah sevgiler...... |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) :http://www.sessizkalmasucaortakolma....tay.asp?id=795 imza atarmısınız buraya? arkadaşlarınızada gönderin zevk için köpekleri odunla döverek öldürüyorlarmış bu vahşete sessiz kalmayalım.... |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Soonunda bugün mp3 playerımı aldım ve telkin dinlemeye başladım buraya yaşadığım değişimleri yazmak için sabırsızlanıyorum :))))) hatta tamirciya bile siteden bahsettim epey ilgilendi sanırım yakında üye olacak beraber siteye baktık telkinlerle çok ilgilendi ben karşıma çıkan herkese siteden bahsediyorum ve ilginçtir eskisi kadar ön yargı yok kişisel gelişime bu çok sevindirici her neyse sonunda bomba olumlamamıda buldum üşenmiyorum çalışmalarımı yapıyorum meyvelerini toplamaya başlayınca derhal paylaşacağım sevgiler :)))))))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) House söz veriyor sabahın dördünde kimsecikler yokken forumda namus sözü veriyor, güzel düşüncelerine ihanet etmemek için söz veriyor, yaşamayı sevdiği için söz veriyor, Allah onu insan olarak yarattığı ve seçme şansı verdiği için söz veriyor, house hayatını baştan sona değiştirmek için söz veriyor, house yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen ayakta durmaya söz veriyor....House 'un hayatı değişiyor, house biliyorki ne istiyorsa daha düşündüğü an gerçekleşiyor, house heyecanlı çünkü isteklerine hiç bu kadar yakın olmamıştı, house mutlu, house bomba gibi....Ve rüyaları onu öylesine destkeliyorki house yolunu onlara göre çiziyor....House asla yanılmıyor...Sadece düzene güveniyor....House herşeyir bir seçim bir düşünceden ibaret olduğunu biliyor...House farkında....House seviyor...Seviliyor....Kendinden emin.....Yaşayacağı muhtemel hayatı adı gibi bildiğinden şükrediyor ve House hayatının büyük adımını bu hafta atacağına söz veriyor......House ne zamandır arafta idi artık cennete doğru adım attı....House mutluluğun artık en ufak şeylerde olduğunu biliyor....House güvende....House motive oldu...House yaşıyor daha ne olsun...House aşık...Hedeflerine aşık...House yaşadığı her şeye aşık....House her şeyi ile iyisi kötüsüyle yaşadığı herşeye şükrediyor....Hata yaptığı zamanki HOUSE A kızmıyor artık çünkü onları yapanda oydu ve onlarda bir seçimden ibaretti....House şükrediyor....House anladı yaşadığı işkence sadece onun seçimlerinden ibaretti....House sabahın dördünde oturup herkes uyurken yzı yazıyor çünkü öz benliğine ulaştı artık....Ölesine yatıp uyumaktan daha büyük hedefleri var....House mutluluğu yakasından yakaladı bırakmıyor...House her durumda sağlam durmayı başardı....House her kese yardım etmeeyide başardı ....House daha daha daha daha yukarılara çıkıyor..House yaşıyor...House nefes alıyor....House'un kalbi atıyor....House aldığı her nefesin kıymetini biliyor House sabahın dördünde yaşadığının farkına varıyor........House yaşamayı seviyor....House seçimlerinin arkasında olmayı ve pişman olmamayı seçiyor....House farkındalığını artırmayı seçiyor......House istediği hayatı inşaa etmeye başladı yakında bitecek...Temelleri çok sağlam olan, ardında sağlam hatalar bırakan ama o hatalardan sonuna kadar ders çıkarmayı bilen ve sonradan o hatalarla bile onur duyan bir House var Artık çünkü suçlamak yok...Sevgi var.....Yaptığı her şeyi bile isteye yaptı House ve arkasında dağ gibi duruyor Houseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Mutluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) houseeeeee,, kralsııııınnnnn sevincli |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) House bugün bir engelle karşılaştı...Canı biraz sıkıldı...Ama biliyorki her çıkan engel kötü gibi gözüksede, ona daha güzelini yollamak için verilmiş bir hediye....Şimdiden heyecanlandım ayyyy ne olcakki daha güzel???? :))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:12 PM. |