![]() |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) bu motivasyonunu sakin bozma yuce Rabbim yolunu acik etsin insallah. Guzel ve mutlu paylasimlar diliyorum. sevgyle kal. |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) süpersinn houseeee:) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) House kendini ifade edebilme yeteneğin çok hoş...okurken o duyguları bizlerede hissettiriyorsun.foruumda yeniyim ama senin yazıların takip etmemde etkili oldu.birşey merak ettim bilmem cevaplarmsın sanki hayatın inadına mutlu olmak istiyorsun gibi.belki yaşadığın zorluklara karşı bir dik duruş sergiliyorsun.bazı sıkıntılar olmasaydı hayatında yine bukadar mutlu inançlı bir house olurmuydu..mutlulukla kal..sizlerle olmak ne güzell. |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) House bi bombaa! |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) hause canım arkadaşım seni cevreleyen ışık ve sevgi her an artarak devam etsin yüregindeki tüm güzelikleri yaşaO0 |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Bu hafta idrak ettiklerim; 1) Forumda kimseye eleştirici amaçlı dahi yazı yazma ya da koruma amaçlı, arkadaşlarının hakkını korumaya çalışma, silerler! 2) Kimseye kendimi kanıtlamak zorunda olmadığım..Bakınız; Forumda hala bana dik duramadın, çok alıngansın vs vs diyorlar, ee haliyle neler yaşayıpta bu denli güçlü ayakta kalabildiğimi kimseye anlatmaya çalışmayacağım artık bu kimseyi ilgilendirmez.Hakkımda kim ne düşünürse düşünsün. 3) Ne sinirlenmek ne de isyan etmek yok artık... 4) Bundan sonra tek amacım sadece ve sadece kendimi daha yukarı nasıl çekerim onu düşünmem gerektiğini anladım. 5) Sonunda günlüğümden duyurduğum İstanbul seyahatine bu gece çıkıyor olmam, doğru yolda olduğumu gösterir. :) 6) Meditasyon, imgeleme ve yazıya devam süper etkili.... 7) Bulduğum mükemmel olumlamaya devam edersem hayatımda ne gibi mucizeler olacağını anladım 8) Ben kendimi seviyorum 9) Ben kendimi onaylıyorum 10) Ben kendimi affediyorum heeeee House uçuşa hazır, bomba gibi, bekle beni evren ben Houseeeee geliyor :))) heheheeeee |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Sevgili House, duygularini cok ictenlikle ifade ettigine inaniyorum. Sen hicbir zaman bu cizgini bozmadan devam et bence. Tum iyilik ve guzellikler hep yaninda olsun insallah. Sevgilerimle. |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Heheee ey forumdaşlarım, House şuan nezmandır imgelediği ve olumlama yaptığı olayı yaşıyor bunuda paylaşmasa çatlar çünkü herkese umut olmak için şuan 01.30da sallanan bi otobüsten yazıyor bunları çünkü istikamet istanbul, istikamet hayallerden gerçeklere, hey siz sakın pes etmeyin bi ay önce bu forumda paylaşıp müjdesini verdiğim ozaman sahipmiş gibi şükrettiğim şeyi suanda yaşıyorum hepinizide bu müthiş duyguyu kendi hedeflerinizde yaşamya davete ediyorum neyse ben artık hergün hayatıma yeni mucizeler çekiyorum sizede mutluluklar diliyorum :))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Iyi yolculuklar sana canim guzel Istanbulumuzda hoca vakit gecirmeni dilerim. Daha nice mucizeleri yasaman dilegiyle. Sevgilerimle.t678 |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Evet yahu yolculuk falan dinlemedim direk otobüsten bile foruma bağlandım yalnız süper tecrübeler edindim paylaşacağım ama yeni geldim yorgunum dostlarım yorgunum yorgun yarın bomba gibi olcam inşallah :)))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Uzun zaman oldu, yaklaşık 2 yıl kadar,yani neredeyse olacak o kadar...Çabalar,sözler,eylemler hep bi yere kadardı....Tıkandı kaldılar hepsi...Ama bu gece bir ışık yandı,parıl parıl parlayan, alev alev yanan, yakmayan ama ısıtan, aydınlatan....Ben gene çok ufakta olsa bir umutsuzlukla atmıştım bu adımı, fütursuzca diledim sanmıştım ama oluverdi hemde bu konularla hiç ilgilenmeyen birine anlatsam bi tarafı ile gülerdi, imkansızlığı konusunda bana saatlerce nutuk çekebilirdi....Ama oldu...Ama oldu işte...Bu gece bir dilek tuttum ve gerçek oldu...Sonunda Kuantum Sıçramayı Yaşadım.Şükürler olsun.... Her türlü imkansızlığı yendi ve beni buldu çünkü biliyordu benimde yüreğimin taa derinlerde onu istediğimi...Çağrıldığı üzere geldi...O da beni beklermiş meğer....Uzun zamandır tanışırmışızda ayrı kalmışız gibi, günlerce susuz kalmışız gibi, delicesine hasret giderir gibi....Herşey bi kenara iliklerime kadar hissettim,hücrelerimle istedim tüm varlığım bir bütün oldu,etrafımı saran ışık,endişelerim gölgesini yendi ve ben şimdi zafer sarhoşu olarak bir günümü daha tamamladım hamd olsun...Gün gene yeniliklere gebe ve ben seçme farkındalığına sahibim şükürler olsun...Gün yine yeni umutlara gebe ve ben yine onları umut olmaktan çıkarıp gerçekliğe dönüştürme gücüne sahibim şükürler olsun....Beni yaratn Rabbimin izni olduğu sürece kullanayım diye verdiği aklı, olayları seçmekle kullanmaya ve dilediğim hayatı yaşamaya hazırım...Ben, şu an burdayım ve istediklerimi realiteye geçirmeyi seçiyorum,seçmekle kalmıyor Başarıyorumda...Şükürler olsun....İyi geceler olsun...sevincli bUnu yazdığımdan bu tarafa herhalde 1 ayı geçmiştir....Sonunda onu başardım ve İstanbula onunla buluşmak üzre yola çıktım ardından bu anı canlı canlı yaşayabilmek için ve hissettiklerimi anlatabilmek için otobüstede yazdım |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) İSTANBUL MACERASI BÖLÜM 1 : Sevgili günlük hmmm sana hiç böyle hitap etmemiştim dimi? Neyse günlükcüm gittim saat 06.08 uyumadığım halde yorgun değilim, Bi tık istanbul havası çekiyorum içime, sonra arkadaşım gelene kadar bir köpek bulup onu seviyorum herşey süper, sonra boğaz köprüsünün altından geçiyorum bir dilek tutuyorum gene bneim için böyle şeyler totem yerine geçiyorda :P sonra akşam oluyor Ve ben Yenibosna Basın sitesinde yolculuğuma devam ediyorum veee karşımda koskocaman Kanal-D binasıııı...hEEHEHEEE Sonra etrafımı saran ünlüler, canlı yayın heyecanı falan filan herşey süper amma buraya bir virgül koyup kişisel gelişime atlama yapıyorum; İmgelemenin dozunu abartmışım sanırım imgelemenin etkisinde çok kalmış ve kendime farklı bir dünya yaratmışım, o da ne çünkü tutuğum, kendimi dağdan indim şehre gibi hissediyorum, bir türlü sosyalleşemiyorum herkes kahkalarda triplerde...Offff ee tabi başım döndü nereye baksam bi aksiyon, Cnn Turk, star, kanal-d yaıyını hepsi orda...Ama çoğu şey imgelediğim gibi olmuyor diyorum ya herhalde imgele Allah imgele beyin gerçekle karşılaşınca sapıtıyor :D Neyse biraz alıştıktan sonra canlı yayına koşuyorum ve yorgun argın ancak saat 1de eve atıyorum kendimi bu arada 2 arada 1 derede her türlü kişisel gelişim egzersizimide yapıyorum. |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) İSTANBUL MACERASI BÖLÜM 2 : yAYIN Biter yol bitmez :) kişisel gelişimin ulviiiii yolunda anladım ki Bu House tutukluktan kurtulmalı aslında çok sıcakkanlı ve konuşkan bi insan ama belli bi süre geçmesi gerekiyor ama bu tür kanal ortamları kaldırmıyor işte hemen atılacaksın hemen herkesle 5 dakkada kanka olacaksın ufffff çok zor benim için ama bakalım artık....Tek başıma uzun süreden sonra evden kısa süreliğinede olsa ayrılmak kendimle daha çok başbaşa kalmamı sağladı ve iş hayatımda neyi isterim neyi istemem onu anladım, arkadaşlar bu tecrübelerimden anladımki sakın benim gibi imgelediiniz dünyanın içine dalmayın çok yoksa ben az kalsın boğuluyodum ama alnımın akıyla çıktım çok şükür... |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) İSTANBUL MACERASI 3. BÖLÜM : eVET Herşeyde beni istanbulda buluyor, efenim şöyle anlatayım benim çooook küccükkene bi hayalim vardı ama sonradan hayat sartları şu bu derken ben vazgeçtim en son 4 ay sonra karşıma bi fırsat çıktı bende ya Allah Bismillah dedim bu konuda bi girişimde bulundum ama sonra gene " Amannnn Naasıl olsa olmaz" diyerek üstünde durmadım unuttummmm gittim neyse gel zaman git zaman artık dönecem eve taksimde İstanbul ile son kez kırıştırıyoruz tam o sırada telim çaldı, Sayın House bizde kaç gündür sizi arıyoruz bize şunları bunları yollayın başvurunuzu tamamlayalım ama sadece 1 günüm var ve ben hala istanbuldayım üstelik gene 2-3 aydır falan kimliğim kayıp ben gene heee heee dedim tamam yollarım ama hiç umudum yok, neyse döndüm evime aşkım İstanbulu arkamda bırakarak sonra bi baktım evde aylardır nerdeyse alt üst ettik her yeri pat diye kimlik çıktı orataya biz annemle şoktayız donduk kaldık ben pek istekli olmasamsa herşey bir tıkırında giittiki sormayın! Üstelik kargo ertesi gün VİP paket yaptı ve ben tam zamanında belgelerimi yetiştirdim Haydaaaaaaa!! isteğimin üzerinde durmadım aylarca unuttum hatta kadın beni aradında anlamadım bile ne oluyo, demekki her dilek böyle tutulacak hani dile ve unut muhabbeti var ya ama ben çok istekli değildim ortaokuldaki kadar anlamadım nasıl oldu hala bu ilgnç olayın etkisindeyim İşte İstanbul bana son gün de böle kıyak yaptı evren aracılığıyla, artık bundan sonra dileklerini böyle dilemi demek istedi acaba? Ama şukadarını söyleyeyim İstanbul seyahti bana kişisel gelişim konusunda çok şey kattı diyebilirim hala hastayım biraz daha toparlanayım aklıma gelirse paylaşacağım zaten uzun oldu anca okursunuz :)))) sevgiler herkese günlüğümü okuyup benimle paylaşıma giren herkesei seviyorum :))))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) hiçte bilee hemencikk okudum bitt.. öle akıcı yazıosunkiiii .... istanbul maceresiinın diğer bölümlerini beklioruzzzz |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Sevgili günlük bu gece gene lucid rüya yapacağım haa birde vecd halini yakalamaya çalışacağım bana şans dile yarın hem rüya deneyimimi hemde istanbul maceralarımın devamını aktarayım haa buarada unutmadan o 4 ay önce unutup dilediğim şeyide rüyada görmüşüm ama okadar unutmuşum ki şimdi kafama dank etti benim rüyalar süper çıkıyo yaaa sevinçliyim heheeeee :))))))))))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Sevgili günlük gene rüyada yaptım yapacağımı heheeee ama vecd halini yakalayamadım yahu neyse pes etmek yokkkkk :)))) neyse gelelim maceralara... İSTANBUL MACERASI 4.BÖLÜM : hERŞEY de durdu durdu beni istanbulda buldu, iyi anlamda daha çok ama kurtulmam gereken en acil huyum insanları kişisel gelişime inandırmaya çalışmak ve onlara düşüncelerinize dikkat edin demek hele birde bu kişi alkollüyse vay halinize!!!! Resmen deli ilan ediyolar sizi ama sadece yardım etmek isityorum kurtulmak ellerindeyken neden dertlere sorunlara batıp kalsınlarki??? hep karışmıycam diyorum ama napyım işte karışıyorum naçizane tavsiye vermek istiyorum ama nafileeee, egoları ile savaşmak çok güç kendimi hayali bir yel değirmenine saldıran don kişot gibi hissediyorum neyse İstanbul bana karakterimde değiştirmem gereken zırtapoz yanlarımı haykırdı :))) derhal bende kendi egoma saldırıyorum hangarttttttttt kılışlar çekilsin :)))) ama bu herhalde hayatımın en özel ve sonucu güzel olacak savaşı olsa gerek :)))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) canımcımm kim kızdırdı seni bu kadarrr? |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) günlüğünü okumak bana mutluluk veriyor:) yeni paylaşımlarını bekliyorum asi ruhlu iyi kalpli arkadaşım:) rüyaların ve istanbul maceran bitmesin... y789 |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) günaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyyydddddd ddddddddddddddddıııııııııııııııııııııııııııııııııı ııııııııııınnnnnnnnnnnnnn,, geçiyordum uğradım nasılsın? tüm güzellikler seninle olsun, güzel bir gün, güzel bir hafta geçirmen ve güzelliklerin sürekli devam etmesini dilerim. |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Duyularımızın hala çalıştığını, yaşadığımızı hissetmeyi, nefes aldığımızı dahi unuttuk... Farkında mısın bilmem farkındalığın, Görüyor musun acıyorum zamansız, Şapkalar çıkarıyorum şapkasızlara, Gözlerimi açıyorum uyuyanlara... Farkında mısın bilmem farkındalığın,http://www.webhatti.com/smiley.gif Saçma diyorum geçmişlere, Kör diyorum gecelere artık, Gündüzlere anlatamazken duygularımı... Farkında mısın bilmem bu farkında olmayan dünyanın, Döner durur yaşam oldukça, Anlatmaz ne gelmiş ne geçmiş, Çirkefliğe yol olur zaman, Sen çalışırken üstüne çıkar tırnağını bile kıpırdatmayan... (alinti) |
|
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) KİŞİSEL DÖNÜŞÜM :)))) Bu işlere ilk soyunduğum zamanlar bundan nerdeyse 1.5 yıl öncesiydi, beni buna iten bir zorunluluğum vardı, deli gibi kişisel gelişim kitapları alıyor, tek oturuşda bitiriyordum, durmadan araştırmalar yapıyor, kitap üstüne kitap deviriyordum, çılgınca olumlama yapıyor bir etkisini görmedikçe daha da hırslanıyor iyiyede gitmedikçe hepten bunalımdan bunalıma koşuyordum.Hayatımın 1 yılıda böyle boşa geçti Allah'ım diye fevaran etmeye başlayıncada hayat hiç çekilmez bir hal alıyordu . Tabi bu işlere soyunmama sebeb olan dileğimde bir türlü gerçekleşmiyordu. Tabiki ozaman şuan ki farkındalığımın 10da 1 i yoktu bende, nerden bilecektim iyki olmamıştı o dilek sonradan şükredeceğimi nerden bilecektim???? Neyse bu kendimi bulma, daha doğrusu önceleri ben sırf dileklerimi gerçekleştirmek için kullanıyordum, yolunda hep karşıma içinize dönün kendinizi tanıyın ibareleri görürdüm öfffff kim uğraşacak ben tanıyorum işte kendimi ben benim der geçerdim bunun önemi çok sonra kafama dank etti.Kim katılır kim karşı çıkar bilemem ama bence kişisel gelişim, kuantum, çekim yasası vs vs adına her ne derseniz deyin bu öğretilerle ilgileneceksenizi benim gibi sırf aaman şu dileğim olsun aman bu isteğim olsun diye ilgilenmeyin çünkü bi noktadan sonra şu benim burun kıvırdığım kendini tanıma kendinle barışma ve affetme sürecine girmediğiniz sürece dileğiniz altın tepsidede sunulsa size onu bişekilde mahvedeceksinizdir...Bence bu böyle....Bi aaraba isteriz mesela bu en klasik örnektir yada bir sevgili diyelim hadi....Olumlamalar yaparız, aklımızda o kişiyi çizeriz hep onu hayal ederiz ama bir türlü o muhteşem partner karşımıza çıkmaz çünkü bu mükemmel kişiliğin hayalini kurarken biz kendimizde zerre kadar değişiklik yapmayız karşımıza dürüst, sözünün eri, bakımlı, kişilikli, mutlu vs vs özellikli insanlar çıksın isteriz peki biz ne kadar dürüstüzdür en başta kendimize? peki biz ne kadar bakımlıi mutlu yada sözümüzün eriyizdir? Aslınsa istediğimiz şeye hiç bir zaman hazır değilizdir..O yüzden içimize dönmeli ve kendimzi tanımalıyız o zaman bizim hayrımıza olmayan bişey istemeyiz zaten ve dilek tamda buan muhteşem biçimde gerçekleşir.Bu bi araba içinde geçerlidir bir sevgili içinde bir ev veya kariyer planı içinde...İsteklerimiz bitmek tükenmek bilmez ama biz deli gibi isterken acaba layık mıyızdır o mevkiye? o başarıya layık mıyızdır? Yada birilerini mutlu etmek içinmi istiyoruzdur, peki ya başarıdan korkuyorsak? peki hep sahip olmak isteyip hem sahip olunca başımıza gelenlerden yakınıyorsak evet bi arabam olsun ama şimdi herkesi eve bırakmak zorunda kalırım, istediğim o mevkiye sahip olayım ama herkes param için bana yaklaşır vs vs o yüzden hiç bir zaman tamamen saf ve temiz bir istekler sadece kendimiz için istemeyiz, ve alıştığımız üzre hep olumsuz yanlara odaklanırız, ya da maddi kısımlara, hiç demeyizki buna sahip olmak benim kişiliğime ruhsal gelişimime ne katacaktır? İşte bende bu içsel yolculuığa kendimi tanımaya kendimi kapata kapata baktım bir arpa boyu yol gidemiyorum ne zaman hayal kursam offfff bunada sahip olsam falanca sunu der filancaya söle sölemek lazım vs eee o dilek bana verilirmi? Sonra anlam veremedim ya ne içsel yoluculuğu bu? Ne yapacağım ben zaten kendimi biliyorum ne demek bu öze uygun yaşamak uzun sürede bunun anlamını sorguladım ama bi türlü bulamamıştım. Sonra anladımki kendi kendimin bir özetini çıkaracaktım ara ara illada dileklerim için değilde sırf ruhumu dinlendirmek için meditasyon yapacaktım, kendimi suçlayıp durduğum olaylara değişik açılardan bakacaktım bazı olaylara neden aşırı tepki veriyorum bulacaktım ve hedefim bana uygunmu hazırmıyım anlayacaktım. Öncelikle tüm ama tümmmmm hatta ilkokul yıllarımda dahi aklımdan geçen negatif duygularımı yazdım ben genelde neye kızarmışım, neden utanmışım neden mutlu olmuşum yada neden suçlamışım kendimi, anne baba akraba ilişikilerim, insanlara bakış açım kısaca her türlü duygu durumumu kağıda döktüm genelde negatif olanları açığa çıkardım ama...Sonra güzelce bir eft seansı her biri için, güzel olumlamalar sonrada o kağıdı yaktım gözüm görsün beynim görüntüye tepki versin diye sonra hedefimi evirdim çevirdim onu taaaa çooook ufaktan beri istediğimi farkettim ama ona hazır değildim şimdi beni ondan eksik tutan taraflarımı besliyorum, beynimi meditasyonla besliyorum bazen bi hedefim olduğunu bile unutuyorum sadece ve sadece kendimi ruhumu beslemek ve arındırmak için uğraşıyorum çünkü arınmamış bir ruh kendini suçlu ve kurban gören bir bilinçaltı ve egoyla işim çok zor olacaktı...Sanki koca bir tabak lezzetli bir yemek düşünün içinde bi sinek onu alırlar ama genede yemek istermisiniz? yesenizde tatmin olurmusunuz? İşte önce öz arınma bundan dolayı önemlidir sonra tüm malzemeler senin yap gene yemeğini tertemiz yeee :)))) Ben artık özüme uygun yaşamayı seçiyorum, önce kişiliğimi geliştirmeyi, daha farkında ve mutlu vede doyumlu olmayı seçiyorum çünkü ben böyle özüme uygun yaşadıkça zaten o gizli güç beni hedefime ulaştıracak ve bana neyin uygun olduğunu bana hissettirecek...Ben artık yolumu çizdim bundanda mutluyum huzurluyum House artık kendini buldu mutlu vede huzurlu herkese sevgiler.... :) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) gercekten günlüğünü okumakk çok güzellllll |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) tavsiyen dikkate alınmıştırrrrr :) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) İnancın büyüsü,inancın gücü bu gece herşeyden çok ihtiyacım var tüm kalbimle inanacağım ve herşey güzel inancım üzere oluyor eminim, inancın gücü herşeyin üstesinden gelir ve Allah'ın izniyle MUCİZE olur :)))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) istediğin gercek olur inşallahhh |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) house yine döktürmüşsün ..güzel şeyler paylaşmışsın canım..ben en son istanbul maceranda kalmışım. şimdi son yadıklarınada göz gezirdim..ama istanbul macerandan bahsederken iyi güzel şeyler yaamışsında ben ne olduğunu anlamadımdusun2. işmi aşkmı paramıı girdi hayatına..yada hepsi belkidee.s456.güzel çekimler diliyorum canım hayatınaa..:zpzp: |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Sevgili günlük şu 2 nokta tekniği müthiş yaw :)))) şimdi artık hemen hemen herşeyde onu kullanıyorum en güzelide etrafa şifa dağıtıyorum kim gelip şuram buram ağrıyo dese hemen yapıyorum herkes çok memnun sadece hastalık dışındakki şeylerde tutturamadım ama azimliyim onuda yapacağım :))) buaralar zaten şifa konusunda çok ihtiyacım var dualrım her dileğim şifa üstüne hemen iyileşmesini istediğim biri varda :))) ben her dileğimi gerçekleştirebilecek güce sahip olmayı seçiyorum :)))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) houseeee ozaman ben de senin için bir dilekte bulunayım..yeni başladığın işte parayıda aşkıda tam 12 den vurmanı diliyorum..heyoooo ne dilek amablissyart56art56cilgin897 |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) wave44ozamaaaannn günlüğünde aşkada yer ver..birde senin kaleminden okuyalım...seviyorum senin anlatımlarını...beğenirsem birkaç güzel dilekte daha bulunurumm belki düşünmem lazımmkahvesmiley 44a |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM. |