![]() |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) house cuum nedense sana karsı ayrı bır sempatim var. her sey gönlüne göre olsun canımmblissy |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) eyvallah sayuricim sağolasın varolasın demekki olumlu olma çabam sonunda başarılı oldu belkide enerjim sanada geçti kim bilirsmileydance sevgilerrrr girlhaha |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Sevgili günlük artık insanların şımarıklıklarından otu çöpü kafaya takıpda dünyanın sonu gelmiş gibi davranmalarından sıkıldımbad45yeter yahu! insan hiç mi şükretmez? Hiç mi etrafına bakıp ibret almaz? Ya bir kere düşünse, o hastanelerde yatan küçücük kanserli çocukları, açlıktan somalide 3 ayda 30.000 çocouk öldüğünü,bayrama babasız evlatsız girecek şehit ailelerini, sokak hayvanlarının durumunu daha çok var ki sayılacak şey! son bir haftadır barınağa gidiyorum, 5 yavru kaybettik vücutlarında bir damla su kalmamış doğduğundan beri nerdeyse birşey yememiş, aldım getirdim serumlar taktım iğnelerini yaptırdım ama nafile tam 6 saat inledi ve çığlıklar atarak can çekişti ve son nefesini verdiagl34sesi hala kulağımda, annemle ağlaya ağlaya 3 köpek gömdük ne suçu vardı o hayvanların? Allah onlara can vermiş barıankta çalışanlara düşmezdi o canı almak...ne olurdu bir damla su verselerdi? İşte böyle küçücük bedenleri dilsiz halleriyle o hayvanları gördüm ya dedim ki ben neyin derdini çekiyorum? neden şikayet ediyorum? Önce insanım Allah bana akıl vermiş kullanacağım ve her şey üstesinden Rabbim sayesinde geleceğim ve şükretmeye devam edeceğim elimden geldiğincede insan, hayvan hatta bitki hiç farketmez yaşayan her şeye yardım edeceğim barınağa artık düzenli gidiyorum biberonla bebekleri besliyorum veterinere getiriyorum dilekçlerimizide yazdık inşallah herşey yolunda gidecek, diğer yaptıklarımı anlatmam elbette müslümanlıkta bir elin verdiğini diğer el görmez açıktan yapılmaz hayır gösterişi olmaz hayvanları açıkladım çünkü durumları çok üzücü bir nevi içimi döktüm ve sokak hayvanları seven arkadaşlarla paylaşmak istedim işte böyle günlük insanlar doyumsuz oldukça, kimse kimseye yardım etmedikçe herkesi bu kadar zalim gördükçe üzülüyorumsadanim hadi onuda geçtim eften püften şeyleri takıpda nasıl zamanlarını boşa harcıyorlar boşu boşuna kendilerini üzüyorlar inanamıyorum gerçekten, bir dahaki buluşmamızda sana çok güzel şeyler anlatcam günlük hadi görüşürüz şimdilikt678 |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Offf ya çok üzüdüm 2 saat sonra Abdullah beyle görüşmem var zaten dağınıktım darmadağın oldum hause.. :(( İnşallah görüşmeye kadar kendimi toparlayabilirim |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) çok duyarlı birisin house hep böyle kalman dileğiyle inşallah tabi hep beraber. duyarlılık gerek bize duyarlılık biraz olsun insanlık vicdan ve edep gerek bize.... söyleidklerin o kadar doğruki söylecek sözüm yok üstüne. sadece şunu belirteyin herkes kendini çekermişya günlüğüne yorum yapanlara baktım onlarda senin gibi duyarlı insanlık duygusu taşıyan kişiler. çok yüzel yoldasın Allahın izniyle belkide daha ne yorum yapamamış sadece okyan kişilerein belkide birkaçına umut ışığı oluyorusundur. bence oluyorsun bu yüzden iyiki varsın iyiki duyarlısın teşekkürler ;) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Sende iyki varsın neclaa hepimiz inşallah hep ışıkla hep sevgiyle kalırız :)) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Bu arada günlükkkkkk almanyaya uçmam lazım ama ben defalarca uçmuş biri olarak hala uçaktan çok korkuyorum napcam ben günlükkkkk daha bileti bile almadan kalbim sıkışmaya başladı halbuki ben ne sıkıntıların üstesinden geldim gek gör ki uçak beni bitiriyor ya offf günlük offff |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Güle güle git Hause. Biraz rahatlama egzersizleri yap.. Bende ilk uçağa korka korka binmiştim. Havalanıkça benimde kalbim sıkışmaya tansiyonum fırlamaya başlamıştı. Bir süre sonra egomu dinlememeye karar verdim. Dedim ki uçak hepsinden güvenli. Kaldı ki düşse ne yapabilrim. Öldüğümü bile anlayamam belki.. Bu uçak öyle yada böyle gidecek seni onu bunu bırakta camdn dışarı bak. Her yere yukarıdan bakabilmenin keyfini çıkar. Tamamen düzelmesemde rahatça geldim. Sende kitap oku yada uyu 3-3,5 saat çabucak geçer hayırlısıyla |
ii yolculuklarrr .çabuk dönnn |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) hepinize çok teşekkür ederim ama daha gitmiyorum buradayım işte fobimin boyutlarını anlayın daha gitmeme var ama ben şimdiden karalar bağladım bile uyuyamıyorumda ama genede tavsiyeleri dinleyeceğim yapabileceğim hiç bir şey yok sonuç itibarıyle oraya hedefimi gerçekleştirmek için gidiyorum neredeyse mazisi 10 belkide daha fazla zamandır olan bir hedef gitmek için hem delirip hem de çok korkuyorum inşallah her şey yolunda gidiyor olacak ve ben taaa oralardanda yazacağım elbette duramam yoksa :))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Almanyaya ne için gidiyorsun acaba özel değilse tabi. okul falansa hemen bilgi alacağım senden ondan :D bu arada sevinmelisin uçağa binme imkanın var korkun olsada misal ben uçaktan korkuyorum ama binmek ço kistiyorum. bazı sadist huylarım vardır asansörden korksamda binmek hoşuma gidiyor o korkuyu bastırmak zevk veriyor en azından başardığım için mutlu oluyorum sanırım :) korku senin üzerine değil sen korkunu üzerine git derim hiçbirşey bilmiyorken uygulamıyorken bile ben öyle yapıyordum en azından heyecan unutan ben korkuda olsa bi duygu hissedebiliyorum :)) şuan eft yapabilrsin çok şanslısın tam korkun tepe yaptığında yaparsan sıfırlama imkanın oalcak senin yerine ben çok sevindim inan. kaldıki hayallerin için gidiyormuş bu eksta mutluluk. valla bırak korkuyu falan tadını çıkar derim eninde sonunda ölmicezmi yaw. hem ne demeiş ünlü düşünür "benim olduğum yerde ölüm yok, ölümün olduğu yerde ben yokum. Öyleyse ölümden korkmama gerek yok" ;) nasıl ama bazen korkular iyidir hayattan tat almayan ben gibilere yaşadığını hissettirir üstüne gidildikçe :D korkusuz ama hep mutlu kal şimdiden hayırlı yolculuklar ;) bu arada son bişi o ışık sende var ben inanıyorum kardeş ;) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) House dileklerini gerçekleştirdidertyçok mutlu ve yazası geldi bu mutlu haberi şuan zafer sarhoşu ayrıntılar yakında....y789Sadece şunu söyleyebilirimki inanç,inanç,inanç......happy6 |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) çoooooooooooook sevindim k8908 sevgiler:) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) çok sevindim canım hadi haberlerini bekliyoruz |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Evet evet biliyorum günlük seni nasılda ihmal ettim azıcık hedeflerim gerçekleşmeye başladı ya nankörlük ettim hemen sana :( ama buraya güzel şeyler yazma niyeti taşıyorum hani herşey ama herşey olumlu olacak ya :)))) bozmayayım dedim neyse elbette herşey mükemmel gitmiyor olsada isteklerim bir bir kapımı çalıyor artık hayal ettiğimden de güzel bir yerdeyim şimdi kendime olan güvenim geri geldi değerimi ve kıymetimi en önemliside ben istemedikten sonra kimsenin beni incetemeyeceği gerçeğini sonunda anladım ama ne anlamak! işte kendime hakettiğim değeri verdiğim anda herşey sihirli değnek dokundurmuş gibi oldu sonunda kendime şöyle manyakça bir yöntem buldum :D Şöyle ki; birşey istediğim zaman duruyorum zihnimi susturuyorum herşeye herkese yabancılaşıyorum aynı bilimkurgu filmlerindeki gibi sonra gitgide anlamsızlaşıyor insanların hareketleri sözleri tamamen koptuğum an hayal ettiğim şeyi kafamda istediğim gibi kuruyorum kısaca bir çeşit ayakta gözler açık meditasyon gibi ama işin püf noktası zihin suskunluğu ve derinleşme sonrasında herşey zaten yoluna giriyor bazen tam hayal ettiğimden eksik oluyor bazende daha fazla ve daha güzeli hayat bana artık ben ona nasıl davranıyorsam öyle davranıyor biliyorum gene ayrıntı vermedim ama uzunca bir süre başımdan geçenleri ayrıntılandırmamayı seçiyorum sadece kendimde başarılı ile sonuçlanan yöntemleri anlatmayı tercih ediyorum ama şu hayatta öğrendiğim en en en ennnnnnnnnnnn önemli şey bizim kendimize verdiğimiz değer eğer ola ki biz kendimizi sevmiyor hiç bir şeye layık görmüyorsak boşa kürek çekiyoruz demektir kişisel gelişime yeni başlayan arkadaşlar için söylüyorum hedefleriniz siz kendinize değer verdiğiniz sürece sizinle olur insanlar siz kendinize nasıl davranır ya da kendinizi nasıl değerlendirirseniz size öyle davranır yaw test ettim onaylaım ve değişimleri yaşamak inanın çok eğlenceli bu House arkadaşınızında daha söyleyecek çok sözü varda yakında şimdi değil tel sorunu zamanı iyi kullanamaması vakit bulsam neler paylaşcam ama inşallah bulcam hepinizi seviyorummmmmm :)))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Seni ve yazılarını özledik :)) çok güzel şeyler yazmışsın yine Alıntı:
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Teşekkürler sweet en kısa zamanda geliyorum yazacağım çok ama çok şey var çok da özlenmemişim be ;) senden başka :))) şaka bir yana zaman bulursam kişisel gelişimle ilgili çok hoş paylaşımlarım var zaman neden akıyor ama bu kadar hızlı yetişemiyorummmm :D |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Hause cık nasılsın gitmişsin Almanyaya Sevgiler... |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Bugün Forumu açar açmaz forum bana atar yaptı ya ; "House olmuyor böyle azcık paylaşım yap!" diye :D Evet haklı da ben baya baya boşladım sevgili forumumu ya ama House hayallerini gerçekleştirmekle o kadar meşguldü ki bana hak verip kızmayacağınızı düşünüyorum :)))) Hayallerimi gerçekleştiriyorum ısrarla, peşini bırakmadan inançla çıkılan her yolun güzellikle bize döneceğini kanıtlamak için yoktum artık burdayım yine yoğun olacağım gerçi ama eskisi gibi ihmal etmeyeceğim şu süreçte kendimi daha çok sevmeyi, egomdan sıyrılmayı, inancın gücünü deneyimledim daha da daha da fazla, artık sahneye çıkıyorum en son hamleti okurken sahnede kendimi dünyanın sahibi gibi hissettim üstelik aşık olduğum adamın karşısında! Demem o ki istediğinizi yapın ne olursa olsun hayallerinizi tıktığınız o bilinçaltının tozlu raflarını kırın dökün atın çöpe yepyeni bir hayat sizi bekliyor eğer inanırsanız...Ha arada tökezleyebiliyoruz o ayrı, Turkcell reklamı için yaptığım iki deneme çekimim yalan oldu çünkü giderken aşırı derece güvensiz ve inançsızdım yoksa her an House televizyonlarda deşifre olabilirdi :D Bu sadece minik ve tatlı bir örnek ama asıl büyülü olan yer sahnenin ta kendisi ve ben hep hayalini kurduğum şeyin içinde yaşıyor olduğum için dünyanın en mutlu insanıyım şu an sevgili günlük affet beni seni boşladım ama dedim ya hayallerimi gerçekleştirmekle o kadar meşguldümki sende sevindin biliyorum...Sevgi ve Işıkla... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:45 PM. |