![]() |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) hause canım o tembellikten bende muzdaribim ve erteleme huyum var aslında telkinli cd leri dinliyorum mesela erteleme huyum faydasını görüyorum tembelliğe gelince onuda cözeriz hause hiç kuşkumuz olmasın didigin gibi zafer kazanmanın yaşı ve zamanı yoktur bende sana tanınmış bir aktorumuzden örnek vereyim rahmetli kemal sunal ünifersiteyi bitirdi yılmadı956k |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Ya bu iki nokta tekniği ya bu iki nokta tekniği müthişşşşşşşşşşşşş :))))))))) hehheeeyttttttt bugün artık sağlık problemleri dışında bir dilek içinde tuttu 3-4 gün sürdü ama oldu :))) annemin ve anneannemin ağrılarını geçirmiştim ama bir türlü forumdaki diğer arkadaşlar gibi bir dilek için yapamıyordum ama oldu sonunda ohhh be pes etmek yok yılmak yok ilgilenen olursa diye nasıl yaptığımı anlatayım :))) Öncelikle ne istiyorsanız isteyin kendi vücudunuzda bir nokta belirleyin ben mesela çok önemli bir organizasyona başvurdum ve acayip seçilmek istiyordum editörlük için önce alnımda sağ el başparmağımı gezdirdim taaa ki parmağım hareketsiz kalana dek orası tam enerji noktası oluyor sonra diğer elimin baş parmağını boşlukta sanki oaraya attığım başvuru mailine temas eder gibi hareket ettirdim ve benle o nokta arasında güçlü bir enerji hissettim ve beni mutlu edecek sonucu imgeledim gelen mail gibi sonra teşekkür edip yattım ve olacakmı diye hiç düşünmedim elde etmiş gibi rahatca uyudum veeee oldu aynen imgelediğim gibi oldu 3 tane e-mail atmıştım hepsi olumsuzdu ama 4.de oldu :))) şiddetler tavsiye ederim DİPNOT : Bu teknikle daha önce ilgilenen arkadaşlar eğer okurlarsa yanlış bir yönlendirme yapmak istemem ama ben böyle uyguladım ve oldu sürçü lisan ettiysem affola bi hatam varsa düzeltin sevvgilerrrrrrrr :))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) seni kutluyorum canim daha nice guzel haberlerini bekliyoruz25889 |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) canim ya birsey sormak istiyorum ben de yaptim da kac gun devam etmek gerekli bu noktalamaya sen daha tecrubelisin bu durumda . sevgiyle kal |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) canim tesekkur ederim verdigin bilgi icin . ben ayni zamanda reiki de uyguluyorum kendime . enerji akisini onun icin cok iyi hissediyorum. Yaptim noktalamalarimi saldim cayira hesabi bekliyorum:)) isigin hep parlasin sevgiler |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Ben de cok degerli Prof. Dr. Ahmet Maranki nin noktalar konusunda bir kitabi var orada enerji noktalarini gostermis ben nerede enerji bulurum diye aramiyorum noktaya koyuyorum parmaklarimi ve mesajimi Rabbime gonderiyorum. Sevgiler |
|
house cum mevlana hazretleri demişki: senin 'Ya Rabbim' deyip bir istekte duada bulunman onun: 'buyur ey kulum' demesi sayesindedir. başka bir yerde de okuduğuma göre Allah kabul etmeyeceği hiç bir isteği kulunun kalbine vermezmiş. bu hepimizin inancını güçlendirsin. |
|
şimdi sen bunu söyleyince de şöyle bişey aklıma geldi. (bende tasavvufa meraklıymışım baya) 'Allah kulunun zannı üzeredir.' yani sen onun için ne düşünürsen o öyledir. şefkat sahibi mi? korkutucu ve cezalandırıcı mı? duaları kabul eden mi? sen ne düşünürsen O öyledir. ayy böyle düşününce bile insanın içi açılıyo.O0 |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Aslında tam da bugün günlüğüme yazacağım konu üstünde yukardaki yorum denk geldi ben bu gün bir kez daha anladımki inanarak hissederek ve gerçekten kendimizin veya başkasının yayarına dua edersek bi kaç dakika hatta bi kaç saniye bile Rabbimize dönüp duacı olursak dileklerimiz gerçekleşiyor ben bugün jet hızıyla yaşadım bunu Rabbime sığındım her zamanki gibi ve o beni yalnız bırakmadı çok şükür :))))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) hepimiizn duaları kabul olsunn |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) "Ölürkende arkamızdan ağlatırız ya, işte içimde benim yavaş yavaş ölüşüme ağlayan tarafımı yüksek benliğimi sonunda derinlerden çıkardım ve nefes almasını sağladımkrzm67" bu cümleniz çok hoşuma gitti.ben de içindeki o güçlü,yüksek benliği hissediyorum.çok kısa da olsa arada bir kendini gösteriyor.ben şuanki depresif durumumu virüslü ya da aşırı yükleme yapılmış bilgisayara benziyorum. bilgisayara benzetiyorum.virüs girince pc nasıl da ağır çalışır,aynı anda birkaç program açmaya çalışırız ama hepsi birbirine karışır.bu sefer reset bile atmadan direkt olarak power düğmesinden tamamen kapatırız.monitöre kızarız,sinirimizi ondan çıkarırız ama sorun kasadadır bunun da farkındayızdır. ve ne yapmak gerekir?ya kasayı formatlamak,ya da kaldırıp atmak...ama biz insanları 1 tane beyni var ve kaldırıp atma gibi bir lüksümüz yok.o yüzden çabalamalı, virüsleri atmak için uğraşmalıyız. ve ben bu siteye katılan herkesin uğraştığına eminim.ben de günük açtım.okumanızı tavsiye ederim... |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) bu kağıt yönteminiz de farklıymış.yapıcam inşaallah... |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Bu geceki depremi çok şiddetli hissettik çünkü kütahyaya çok yakınız nasıl korktuk anlatamam ama en çok kızdığım şey facebookdaki paylaşımlar oldu o kadar korktumki sabaha kadar oturacağım nasıl olsa diye kafa dağıtmaya girdim sinir küpü oldum çıktım dalga geçmiş herkes üniversiteden bi arkadaşım demişki, "deprem oldu diye paylaşım yapanlar ölürseniz size kim eşhedü....yazacak " demiş bu nasıl kötü bir kalpliliktir ya? 1999 Depreminde biz ülke olarak yüzbinlerce canımızı kaybettik ya bunun esprisi olur mu? daha neler var da burda yazamıyorum bile düşünün! Bence aynı korkuyu onlar yaşasaydı korkudan dilleri tutulurdu eminim can korkusu ne demek ben bu gece yine anladım arkadaşlar dua edin ne olur herşey iyi ve huzurlu olsun bu gece ege bölgesi olarak çok ihtiyacımız var dualarınıza....Ama çok üzüldüm biz burda sokağa attık kendimizi ambulanslar peş peşe gitti insanlar canıyla sevdikleri ile uğraşırken bazı aymazlar nasıl dalga geçer bu durumla anlayamıyorum birde üniden arkdaşım hepsi yazıklar olsun ya.....36 artçı oldu bu saate kadar biz diken üstündeyiz millet dalga peşinde...Bende derdimi bu forumdaki arkadaşlarım anlar diye kendimi attım hemen foruma.RABBİM HERKESİ GÖZETSİN İNŞALLAH! |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Allah'ım sen gözet hepimizi...gene günlüğüme yazmak bir deprem günü nasip oldu malesef :((((( dün 4 bugün ise 5 şiddetinde oldu hatta sabah saatimin alarmı yerine deprem ile uyandım fırladım yataktan berbattı gün içerisindede fısıltı gazetesi bol bol çalıştı ve deprem olacağı ve çok büyük olacağı duyurusu yapıldığını uydurdu birileri ve herkes ağlayarak sokaklara döküldü offff işte bu da bir çeşit telkin işte insanların o anki korkularını provoke edip onları dehşete düşürmek....Ama ne olursa olsun deprem Rabbim kimseye vermesin çok fena...Ne olursa olsun çalışmalarımı aksatmadım ama hatta bu akşam dileklerimle ilgili müthiş gelişmeler bile oldu herşey yolunda deprem dışında..Hayırlı olsun nurtopu gibi yepyeni bir takıntım oldu artık en ufak bir sallantıda kediler yanıma çıksa bi nebze sarsılsam korkudan ölüyorum hayatımda herşey süper gidiyo çalışmalarım olumlamalarım meditasyonlarım herşey harika ama deprem işte offfff :((( günlüğümüde çok ihmal ettim artık günlük değil aylık falan oldu :P :D Herneyse şu artçılar martçılar depremler bitsin müthiş sonuç veren çalışmalarımı ve güzellll gelişmeleri paylaşacağım Rabbim hepimizi gözetsin inşallah :)))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum house, evet deprem olmuş maalesef :( ben duymadım... |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) house arkadaşım bende bu aralar siteye fazla giremiyorum sebebi hayatta insanın gelgitleri oluyor bazan bilemiyorum inancını sorguluyor kendini sorguluyor açaba doğru yoldamıyım diye yani dinlenme safhası gibi bir şey her halde depremme gelince ben şüna inanıyorum bunlar işaret hayatta hiç bir şey tesaduffen yaşamıyoruz yaşadıgımız her şeyden ders almalıyız iyi yada kötü depremi bizde burda izmirde baya hissettik ve dikkatimi ceken şu oldu arkadaşım hiç kimse evinden cıkmadı biz ailece kendimizi korkudan dişarı attık baktıkki ortalarda kimse yok garibsedik ya dedim bizden başka kimse duymadımı duyulmaması mumkün degildi cok salladı depremdem korkmakta bir şey duyarsızlaşıyormu insanlar garip ikigün öncede tufan gibi bir yağmur emin ol cok korktum ortalık karardı ve dolu yağmur ruzgar karışık dualar ettim gecicek dedim bana göre bunların hepsi uyarı anlayana arkadaşım korkmamız cok güzel korkuyu tadıcagızki emniyette oldugumuzda şükür edicez ayrica calışmalarını kutluyorum merakla beliyorum sevgiyle ve güvende yaşa arkadaşım |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) evet nlg haklısın tüm bu felaketler bizlere birer uyarı birer ders niteliğinde, son bi haftadır ege bölgesine ne oluyor bilmem? dün nohut kadar dolu yağdı bir fırtına bir yağmur üstüne deprem :((( ben en çok sevdiklerim için korkuyorum ve bu felaketlerden şunu anladım ki hayatımız pamuk ipliğine bağlı bi saniye yetecek bu dünyadan kopmaya öyleyse ne gerek var küslüğe kine nefrete? hepsi 1 saniyenin içinde yok olacak hayat bize diyorki "beni elinden kaçırman 1 saniye" yani nefes aldığımız her anı iyi değerlendirmeli ve kıymetini bilip ufak şeylerle hayatı kendimize zehir etmemeliyiz sürekli şükür etmeliyiz herkese sevgiler :))))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) sevgili house ne mutlu bize biz herşeyin farkındayız veya anlamaya calışıyoruz bu hayatta önemli olan tabiri cayızse at gözlükleriyle dolaşmamak çünki işaretleri algılamamız cok önemli arkadaşım sevgiyle kal t678 |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) ziyaretee geldimm. sevgilerimi bırakıpp kaçıorum :) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Yupppiiiii bugün kandil çok mutluyum ben herzaman bilirim Rabbimin bana ve hepimize şah damarımız kadar yakın olduğunu ama böyle özel günlerde sanki dahada dahada yakınlaşıyormuşuz gibi geliyor, çok mutlu oluyorum :D Bu gece kalbi temiz olan, beddua bilmeyen iyi yürekli herkesin duaları kabul olsun inşallah, kötülük besleyenler ise umarım yanlışlarından döner ve aslında en büyük kötülüğü kendilerine yaptıklarını anlayarak Rablerine sığınırlar...Süper ve değerlendirilmesi gereken bir gece bence, Aslında Rab sevgisi bi tek böyle günlerde hatırlanmaz ama olsun zararın neresinden dönülse kardır. Herkes içten bir dua yollasın bu gece gökyüzüne.... :)))) buarada bende ne zamandır değişimlerimden bahsetmemiştim.İki nokta bomba gibi gidiyor...Ve burada zikredemeyeceğim bir hastalığım vardı, olumlamalarım ve pozitif bakış açım sayesinde bugün ondan kurtulduğumu öğrendim onca ilaç onca doktorun yapamadığını zihnim yaptı çok mutluyum :))) Ayrıca sonunda olumlu düşünceyi ve olumlu konuşmayı çok şükür ayrılmaz parçam haline getirdim artık kurduğum cümleler bile değişti hayatımda me-ma-maz eklerine yer yok artık :)))) kötü giden olaylara daha soğukkanlı ve mantıklıyım hayatın bana sunduğu her olaydan dersimi alıp öyle yolluyorum sürekli farkındalığımı geliştirip herşeyden bir pay çıkarıyorum eeee 2 yılın meyvelerini daha yeni topluyorum çok şükür :)))) Buarada da çarşamba günleri saat 11'de Seda Sayan'ın konuğu oluyor Ömer Çelakıl her hafta, onun yüzünden seda sayan izliyorum çarşambaları :) hahhaaa :))) neyse düşünce gücü ile ilgili süper bilgiler veriyor nasıl doğru istenir nasıl dua edilir epey güzel anlatıyor tavsiye ederim. Benden şimdilik bu kadar herşey yolunda, olmasaydı bile artık bunun bile yaşanması gereken ve bana iyilik kazandıracak şeyler olduğunu biliyorum mutluyum çok şükür herkesede kocaman sevgiler yolluyorum |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) sevgili house şu son yazdıların ne kadar sevindirdi beni bilemezsin... daha da iyi olmanı diliyorum bu güzel regaip gecesinde... duaların kabul olsun inşallah. sevgiler.................... |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) teşekkür ederim arkadaşım seninde dualrın kabul olunur inşallah bana verdiğin destekleride unutmadım hep zor zamanımda yanımda oldun bu vesile ile tekrar teşekkür ederim sana :)))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Gelişmelerin çok güzel sevgili house ayrıca hastalığını yenmiş olmana da çok sevindim . Dilerim her an çok daha iyiye gidersin , her şey gönlünce olsun , sevgiyle gülekal :) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Canım günlüğüm seni baya bir zamandır ihmal etttim madem bugün doğum günüm artık bir iki kelam etmenin zamanıda gelmiş demektir ben doğumgünlerini kişinin yaşı kaç olursa olsun yeni başlangıçlar için milatlar olarak değerlendiririm ve bu gece yine kendimi bildim bileli hep içimde olan dileğimi mumlarımı üflerkende söyledim ama bu sefer zaten olduğunu ona sahip olduğumu bilerek belkide bir nevi şükürdü bu :)))) bu günden itibaren başta günlüğümü ihmal etmeyeceğime ve verdiğim kararlara asla ihanet etmeyeceğime söz veriyorum bundan sonra her gün olmasa bile yaşadığım her değişikliği yansıtacak ve hep daha iyi olmak için burda olacağım herkese sevgiler dilerim |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) çok güzel ve içtenlikle yazılarını paylaşmışsın mutluluk huzur sağlık ve tüm yüreğindeki güzelliklerin olmasını diliyorum Allahımdan inşallah bu gayret istek ve farkındalığını hiç kaybetmezsin sevgiyle. iyiki varsın. |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) teşekkür ederim neclaaaa :))) sende o kadar içten yazmışsınki bana Allah sanada güzellikler nasip etsin. Ve artık günlüğümü ihmal etmeyeceğim demiştim doğum günüm itibariyle artık yeni kararlar aldım yeni karar dediğimde bazı tembelliklerime son verdim artık telkinler bir düzene bindi sürekli dinliyorum esneme hareketlerimi düzenli yapıyorum ve her gece yatmadan eft yapıyorum o gün neye üzüldüysem ya da eskiden kalma neye hala takıksam, ve en önemlisi hani çekim yasasında vardır ya şimdiden olmuş gibi kabul edin herşeyi diye ben öyle yaptığımı sanarmışım meğer! ve gerçekten öyle yapıncada her istek oluyormuş meğer! bazı şeyler bende geç dank ediyor fikir anlıyor özümsüyorum ama iş aksiyona gelince afallıyorum artık bu huylarımdan da kurtuluyorum olmuş gibi davranmaya gelincede hakkaten en ufak bir şüphe duymamak, nasıl olacak napsam diye düşünmemek müthiş bir duyguymuş ohh be rahatladım vallahi :))) hatta bazen o kadar emin oluyorum isteklerime sahip olduğum için eskiden her an her dakka hayıflanırken artık unutur bile oldum olmadan gerçekliğini yaşıyorum yani ve o yönde bir bir güzel gelişmelere oluyor pat diye birileri beni buluyor ben yardımcı olcak birilerine denk geliyorum yani kısaca özet ve mana şu; sen sahip olmak istediklerini yaşarsan (daha olmadan bile) hayat bir anda kendini senin bu yeni seçimine göre değiştiriyor :)))) |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Selamlar canım günlüğüm ve sevgili okuyan arkadaşlarım artık öyle bir noktadayımki 2 yıldır atmaya çalıştığım çekirdek inançlarım,bilinçaltımdaki engeller pat diye gün yüzüne çıktı ve ben pek bir çaba sarfetmeden hepsinden kurtuldum inanın bana nasıl yaptım bende anladım 2-3 gündür eve kapanmıştım acayip moralim bozuldu sabah akşam ağlıyordum yani tam bir depresyon sonra dün sahura kalktım sabah namazımı kıldım birde güzelce dua ettim pat diye sabah bir uyandım resmen aydınlanmışım :))) yuppito harika bir duygu Allah'a sığınmak herzaman iyidir o bize yol gösterir bugün ilk defa gelecek kaygım olmadı hiç bir şey beni üzemedi, her istediğimi elde ettim çünkü artık önümde ışıklı aydınlık bir yol var sanki huzurluyum herşeyden önce, benim en büyük şansım içimde sürekli konuşan bir ses olması ne zaman kendimi bıraksam bana kızıyor,şükretmemi sağlıyor ve şükretmediğim için vicdanımı sızlatıyor ve silkinip kendime geliyorum gene o sesin yardımı çok oldu sen ne yapıyorsun ya kendine gel dedi ve geldim herşeyin benim beynimde bittiğini anladım ve rahatladım şimdi çok mutluyum her istediğimede ulaşıyorum yavaş yavaş çok şükür bugünümüzede sevgiler ;) |
işte gerçek house bu ! ne kadar doğru yolda olur inanırsan okadar aydınlığa gidiyorsun dmektir işte kanıtı. hep o yolda olmamız dileğiyle sevgi ve saygıyla :) bilgi ilim öğrenmek için çabalayan insalar asla karanlıkta kalmaz. mum titrer söner gibi olur ama daima bir ışık doğar |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Şimdi sevgili günlük her olay insan bir şey öğretir derlerdide inanmazdım haklılarmış, şimdi bu hayatta kaçımız kendimizi mutsuz umutsuz iğrenç işe yaramaz yılgın yorgun hissetmedikki? herşey gözümüzde bir hiç gibi göründü anlamsız, işte o anlarda ölmek istedik elimiz kolumuz kalkmadı benimde öyle zamanlarım oldu ama şunu farkettim bu hayatta helede benim gibi daha çok ufak yaşlardan sağlam hedefler ve yapılması güzel olan şeyler belirleyince insan en fazla 2 gün böyle hissediyor ben hedeflerimi demekki öyle güzel beslemişimki onlara adeta hayat vermişim en ufak bir kendimi bırakışımda dahi derhal karşıma dikilip "Bize bunu yapamazsın" diyorlar ve beni hemen ayağa kaldırıyorlar kendine gel biz sana sende bize ulaşmak için deliriyorsun diyorlar :)) yani demem o ki bazen ailenizden bile nefret edersiniz sırf depresyondan ötürü ama, işte ozamanlarda bu güzel hedefler ayakta tutar sizi elinizi tutup kuyudan çıkarırlar sizde kendinize böyle bir hedef belirleyin ve her daim hayata bağlı kalın ve sonra dışarı çıkın Yaradanın ne güzellikler yarattığına bakıp şükredin ve güzelliklerin farkına varın ölmeden önce gözlerinizi bir kez kapatıp kuş seslerini dinleyin bir çicekteki yaratılış mükemmeliğine vakıf olun hayvanları sevin ve bunlara nail olduğunuz için şükredip en başta kendinizi sevin bakın işte ozaman hayat çooook güzel sevgilerrrrrrrrrrrr :))) |
|
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Herzaman gel neclaacım dök içini günlüğümün kapıları hep açıktırsevinclişaka bir yana çok haklısın kendini sevmek kibre işaret gösterildi hep kibirde günahtı malesef..ama gerçekten bazı insanlar varki kendini çok beğenen, seven, kibirli görünen işte esas onların hepsi kendinde nefret eden egosu yüksek insanlar kendilerini sevememenin acısını kibirlenerek çıkartıyorlar ama bizim kastettiğimiz sevmek kendinden memnun olma affetme kendine boş yere eziyet etmeme birde kişinin kendini sevmesinin memnun olmasının en büyük anahtar olduğu ben çok iyi öğrendim artık keşke herkes böle yapabilse ama forum dışında ne zaman bunu söylesem hadi ordan diyorlar napayım umarım birgün onlarda bu sevginin kıymetini anlar ve değişime istekli olurlar, ve bir çekirdek inanç daha hemen hemen hepimize şu sölendi; sen zenginmisinki özeniyorsun öle şeylere, senin arkan varmı? sen nerden böyle işlere cesaret edersin? Türkiye'de kaç kişi sevdiği işi yapıyor sana mı kalmış! vs vs sonuç: BEN HİÇ BİR ŞEYE LAYIK DEĞİLİM işte en berbat en kötü çekirdek inanç bunu aşmayıncada hiç bir hedefe ulaşılmıyor malesefağla2neyseki ben bunu yeniyorum şimdilerde herkesede ışık ve sevgi diliyorumy789girlhaha |
evet bu konuda seninle hemfikirim. kibir diye uzaklaştırdılar kenimizi kendimizden. biz benliğimizi bilemedik. ben beni bilmezken başkasını bilemez olduk. sonra noluyor kişi kendini zaten bilmiyorken hep kendini arıyor sonrada Ben şunu severim Ben şöyleyim Ben bunu kabul etmem Ben Hata yapmam Ben asla onun önünde eğilmem Ben yaptım Ben yarattım haşa. hep bunlara dayandığı için ve evet kibirde büyük günah haklı olarak. günah olmasaymış bu haşa bu dünyayı ben yarattım diyen milyonların arasında haşa bizde öyle yanlışa giderdik. kendini beğenmişlik kendini sevmek değil sevmemektir hani demişsinya kendinden nefret eden diye aynen kendinden nefret eden. nefret hissetmsemde kendime çok sevdiğim söylenemiyor o yüzden kollar sıvandı çalışmalara başlandı y789 heh bide o var doğruya kim sevdiği işi yapıyorki sen yapasın. karnın doysun yeter mantığı .malesef hepimize aşılanmış bu ben layık değilim diye. ne mutluki sen aşımışsın darısı hepimizn başına |
Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :) Sevgili House öncelikle kocaman bir MERHABA demek istiyorum. Günlüğünü okumayı nedense en sona bıraktım ( Nedense? :) ). Forumda yorumlarını beğenerek okuyordum zaten günlüğünde yazdıklarını baştan sona okudum. Yazdıkların çok güzeller, ve bolca umut dolu. Sen çok güçlü, değişime açık, kendini tanımak konusunda iyi adımlar atan, hayatta ne istediğini bilen birisin. Yazdıklarını ilk okuduğum zamandan beri hakkında böyle düşünüyorum. Böyle olunca da hayatta istediğin her şeyi başaracağına inanıyorum. En önemli şeylerden biri hayatta ne istediğini bilmek değil midir? Gideceği yeri bilmeyen oraya nasıl varır? İyi ki varsın iyi ki burdasın. Kocaman sevgilerimi yolluyorum. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:37 PM. |