Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   House'un başkalaşım günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/617967-houseun-baskalasim-gunlugu.html)

nlg 06-05-2011 09:04 PM

Cevap: House'un başkalaşım günlüğü :)

hause canım o tembellikten bende muzdaribim ve erteleme huyum var aslında telkinli cd leri dinliyorum mesela erteleme huyum faydasını görüyorum tembelliğe gelince onuda cözeriz hause hiç kuşkumuz olmasın didigin gibi zafer kazanmanın yaşı ve zamanı yoktur bende sana tanınmış bir aktorumuzden örnek vereyim rahmetli kemal sunal ünifersiteyi bitirdi yılmadı956k

house 11-05-2011 12:02 AM

Ya bu iki nokta tekniği ya bu iki nokta tekniği müthişşşşşşşşşşşşş :))))))))) hehheeeyttttttt bugün artık sağlık problemleri dışında bir dilek içinde tuttu 3-4 gün sürdü ama oldu :))) annemin ve anneannemin ağrılarını geçirmiştim ama bir türlü forumdaki diğer arkadaşlar gibi bir dilek için yapamıyordum ama oldu sonunda ohhh be pes etmek yok yılmak yok ilgilenen olursa diye nasıl yaptığımı anlatayım :)))

Öncelikle ne istiyorsanız isteyin kendi vücudunuzda bir nokta belirleyin ben mesela çok önemli bir organizasyona başvurdum ve acayip seçilmek istiyordum editörlük için önce alnımda sağ el başparmağımı gezdirdim taaa ki parmağım hareketsiz kalana dek orası tam enerji noktası oluyor sonra diğer elimin baş parmağını boşlukta sanki oaraya attığım başvuru mailine temas eder gibi hareket ettirdim ve benle o nokta arasında güçlü bir enerji hissettim ve beni mutlu edecek sonucu imgeledim gelen mail gibi sonra teşekkür edip yattım ve olacakmı diye hiç düşünmedim elde etmiş gibi rahatca uyudum veeee oldu aynen imgelediğim gibi oldu 3 tane e-mail atmıştım hepsi olumsuzdu ama 4.de oldu :))) şiddetler tavsiye ederim
DİPNOT : Bu teknikle daha önce ilgilenen arkadaşlar eğer okurlarsa yanlış bir yönlendirme yapmak istemem ama ben böyle uyguladım ve oldu sürçü lisan ettiysem affola bi hatam varsa düzeltin sevvgilerrrrrrrr :)))

Nazife_p 11-05-2011 12:04 AM

seni kutluyorum canim daha nice guzel haberlerini bekliyoruz25889

Nazife_p 11-05-2011 12:06 AM

canim ya birsey sormak istiyorum ben de yaptim da kac gun devam etmek gerekli bu noktalamaya sen daha tecrubelisin bu durumda .

sevgiyle kal

house 11-05-2011 12:20 AM

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798216)
canim ya birsey sormak istiyorum ben de yaptim da kac gun devam etmek gerekli bu noktalamaya sen daha tecrubelisin bu durumda .

sevgiyle kal

canım tekniğin mükemmelliği burdan geliyo sadece 1 kez yapıyosun ve gücünü kesin olcak diye düşünmekten alıyosun ben bi gece yatmadan önce yaptım ve unuttum hemen nasıl olsa olcak diye hatta gelen umutsuz e-maillere rağmen bi kere yap ama en önemlisi aradaki enerjiyi mutlaka hisset ve mutlu sonu imgele o enerji ellerinden akarken bne öyle yaptım başarılar canım ama sen kesin yaparsın öpüyorumgirlhaha

Nazife_p 11-05-2011 12:38 AM

canim tesekkur ederim verdigin bilgi icin . ben ayni zamanda reiki de uyguluyorum kendime . enerji akisini onun icin cok iyi hissediyorum. Yaptim noktalamalarimi saldim cayira hesabi bekliyorum:))

isigin hep parlasin sevgiler

Nazife_p 11-05-2011 12:42 AM

Ben de cok degerli Prof. Dr. Ahmet Maranki nin noktalar konusunda bir kitabi var orada enerji noktalarini gostermis ben nerede enerji bulurum diye aramiyorum noktaya koyuyorum parmaklarimi ve mesajimi Rabbime gonderiyorum.

Sevgiler

house 11-05-2011 01:31 AM

Alıntı:

Nazife_p Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798221)
Ben de cok degerli Prof. Dr. Ahmet Maranki nin noktalar konusunda bir kitabi var orada enerji noktalarini gostermis ben nerede enerji bulurum diye aramiyorum noktaya koyuyorum parmaklarimi ve mesajimi Rabbime gonderiyorum.

Sevgiler

süpersin sen yagirlhahaHerşey Rabbimiz sayesinde elbety789

bussraster 11-05-2011 11:34 AM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 797983)
Bugün düşündümde, aslında ne zamandır aklımda vardı ama bugün nedense bu düşünceler hücum etti beynime, bazı istekler bizlere yok yere verilmedi ya da daha doğrusu bu istekleri biz boşuna istemedik ama öyle ev, araba vs gibi şeylerden bahsetmiyorum daha köklü hayatımızı değiştirecek tamamen yaşam biçimimize etkie edecek isteklerden bahsediyorum benim dileğim böyle bir şey ve kendimi bildim bileli bu bende hep var hatta dün gece hıdrellez münsabetiyle dilekte bulunurken çok ufakken bu konuyla ilgili yaptıklarımı hatırladım ama o kadar eski ve unuttuğum şeylerdiki....Bence bu bir işaretti bana şöyle denmek istedi, vazgeçme! bu istek senle var oldu, hatta senle doğdu, sen sen olduğun günden beri hep damarındaki kan gibi dolaştı durdu tüm vücudunda oradan sirayet eti ruhuna.....böyle dedi sanki bana birileri....Bende dedimki House etme eyleme sakın umutsuzlanma oluyor dileğim yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin diyorum :))) yani demem o ki biz en büyük dileğimiz idealimiz her ne ise onu boşuna istemiyoruz hepimiz seçilmiş kişileriz şöyle ki eğer benim gibi sizde hayatınızda bir ideale bu kadar bağlıysanız rahat olun bu inancınız üzere gerçekleşecektir...Çünkü siz o dileği gerçekleştirmek üzre geldiniz bu dünyaya, mesela ben hayvanları çok seviyorum hatta yakın çevremden tepki toplayacak kadar hatta karakolluk olacak kadar ve bunuda zaman zaman düşünüyorum mesela bu yardımları severek yapıyorum içimden geliyo ama bi yandanda bazen ben diğer tüm hayvanseverler gibi onlara yardım etmek için var oluyo olablilrim çünkü en büyük ideallerimden 2.si onlara daha büyük ve köklü yardımlar edebilmek, tabi sakın bu yazdıklarım yanlış anlaşılmaya :))) hepimizin bir misyonu var ve bence her birimiz bir görev için seçildik mesela Atatürk misyonunu düşünün yada Türkan Saylan'ı vs vs kısacası kendimi bildim bileli bende var olan bir tutku var ve ben onu gerçekleştirene kadar durmayacağım ve hedefime 4 elle sarılıyorum çünkü bende bu hep vardı ve onu istemem tesadüf değil gerçekleşmesi için gereken sihir benim düşüncelerimde gizli ve davranışlarımda....Bir şey isteniyorsa boşa değildir....O istek ya kendini en iyi şekilde gerçekleştirecek ve değerlendirecek kişiyi bulmuştur ya da ona en uygun yaratılışı....İçinize dönün ve sizi en çok aateşleyen tutkunuzu yoklayın orda bir hazine sandığı ile karşılacaksınız benden söylemesi..... ;)))

house cum mevlana hazretleri demişki:
senin 'Ya Rabbim' deyip bir istekte duada bulunman onun:
'buyur ey kulum' demesi sayesindedir.
başka bir yerde de okuduğuma göre Allah kabul etmeyeceği hiç bir isteği
kulunun kalbine vermezmiş. bu hepimizin inancını güçlendirsin.

house 11-05-2011 01:40 PM

Alıntı:

bussraster Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798239)
house cum mevlana hazretleri demişki:
senin 'Ya Rabbim' deyip bir istekte duada bulunman onun:
'buyur ey kulum' demesi sayesindedir.
başka bir yerde de okuduğuma göre Allah kabul etmeyeceği hiç bir isteği
kulunun kalbine vermezmiş. bu hepimizin inancını güçlendirsin.

çok haklısın arkadaşım emeğine sağlık benim yazdıklarımın üstüne çok süper olmuş bu yorum bende onu vurgulamaya çalıştım zaten Rabbim vermeyeceği duayı ettirmiyor hakkaten ama inançlı olmak ve onu elde etmek bizim elimizde Rabbim kalbi temiz olan beddua etmeyen herkesin dileğini versin inşallah sevincli

bussraster 11-05-2011 02:07 PM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798246)
çok haklısın arkadaşım emeğine sağlık benim yazdıklarımın üstüne çok süper olmuş bu yorum bende onu vurgulamaya çalıştım zaten Rabbim vermeyeceği duayı ettirmiyor hakkaten ama inançlı olmak ve onu elde etmek bizim elimizde Rabbim kalbi temiz olan beddua etmeyen herkesin dileğini versin inşallah sevincli

şimdi sen bunu söyleyince de şöyle bişey aklıma geldi. (bende tasavvufa meraklıymışım baya) 'Allah kulunun zannı üzeredir.' yani sen onun için ne düşünürsen o öyledir. şefkat sahibi mi? korkutucu ve cezalandırıcı mı? duaları kabul eden mi? sen ne düşünürsen O öyledir.
ayy böyle düşününce bile insanın içi açılıyo.O0

house 17-05-2011 08:11 PM

Alıntı:

bussraster Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798248)
şimdi sen bunu söyleyince de şöyle bişey aklıma geldi. (bende tasavvufa meraklıymışım baya) 'Allah kulunun zannı üzeredir.' yani sen onun için ne düşünürsen o öyledir. şefkat sahibi mi? korkutucu ve cezalandırıcı mı? duaları kabul eden mi? sen ne düşünürsen O öyledir.
ayy böyle düşününce bile insanın içi açılıyo.O0

evet ya harikasın bende bunu aslında ironik ama şanaldan duymuştumy789Evet Allah beni unuttu bei süründürüyo vs vs diye düşünürsek bu hem onun gücüne gider büyüklerimiz öyle söyler özellikle isyan ettiğimiz anlarda sus Allah'ın gücüne gider diye mecazi anlamda tabi ama hep şükreden ve ona inanan olmalıyız ayrıca evet onu nasıl tahayyül edersek öyle olur mesela ben hep kötü zamanlarımda hatta iyi zamanlarımdada ona sığınırım ve derim ki Rabbim beni asla bırakmaz evet bırakmadıda hep çıkış yolu gösterdi çok şükür o bize şahdamarımızdan daha yakın her nefes alışımızda her an her zerremizde mevcut çok şükür iyi düşünelim iyi olsun herşey hayrımıza olsun süper yorum teşekkür ederimgirlhaha

house 17-05-2011 08:15 PM

Aslında tam da bugün günlüğüme yazacağım konu üstünde yukardaki yorum denk geldi ben bu gün bir kez daha anladımki inanarak hissederek ve gerçekten kendimizin veya başkasının yayarına dua edersek bi kaç dakika hatta bi kaç saniye bile Rabbimize dönüp duacı olursak dileklerimiz gerçekleşiyor ben bugün jet hızıyla yaşadım bunu Rabbime sığındım her zamanki gibi ve o beni yalnız bırakmadı çok şükür :)))))

yelda_k 17-05-2011 08:29 PM

hepimiizn duaları kabul olsunn

nurbanu25 17-05-2011 08:41 PM

"Ölürkende arkamızdan ağlatırız ya, işte içimde benim yavaş yavaş ölüşüme ağlayan tarafımı yüksek benliğimi sonunda derinlerden çıkardım ve nefes almasını sağladımkrzm67"

bu cümleniz çok hoşuma gitti.ben de içindeki o güçlü,yüksek benliği hissediyorum.çok kısa da olsa arada bir kendini gösteriyor.ben şuanki depresif durumumu virüslü ya da aşırı yükleme yapılmış bilgisayara benziyorum. bilgisayara benzetiyorum.virüs girince pc nasıl da ağır çalışır,aynı anda birkaç program açmaya çalışırız ama hepsi birbirine karışır.bu sefer reset bile atmadan direkt olarak power düğmesinden tamamen kapatırız.monitöre kızarız,sinirimizi ondan çıkarırız ama sorun kasadadır bunun da farkındayızdır. ve ne yapmak gerekir?ya kasayı formatlamak,ya da kaldırıp atmak...ama biz insanları 1 tane beyni var ve kaldırıp atma gibi bir lüksümüz yok.o yüzden çabalamalı, virüsleri atmak için uğraşmalıyız. ve ben bu siteye katılan herkesin uğraştığına eminim.ben de günük açtım.okumanızı tavsiye ederim...

house 17-05-2011 09:03 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 798771)
"Ölürkende arkamızdan ağlatırız ya, işte içimde benim yavaş yavaş ölüşüme ağlayan tarafımı yüksek benliğimi sonunda derinlerden çıkardım ve nefes almasını sağladımkrzm67"

bu cümleniz çok hoşuma gitti.ben de içindeki o güçlü,yüksek benliği hissediyorum.çok kısa da olsa arada bir kendini gösteriyor.ben şuanki depresif durumumu virüslü ya da aşırı yükleme yapılmış bilgisayara benziyorum. bilgisayara benzetiyorum.virüs girince pc nasıl da ağır çalışır,aynı anda birkaç program açmaya çalışırız ama hepsi birbirine karışır.bu sefer reset bile atmadan direkt olarak power düğmesinden tamamen kapatırız.monitöre kızarız,sinirimizi ondan çıkarırız ama sorun kasadadır bunun da farkındayızdır. ve ne yapmak gerekir?ya kasayı formatlamak,ya da kaldırıp atmak...ama biz insanları 1 tane beyni var ve kaldırıp atma gibi bir lüksümüz yok.o yüzden çabalamalı, virüsleri atmak için uğraşmalıyız. ve ben bu siteye katılan herkesin uğraştığına eminim.ben de günük açtım.okumanızı tavsiye ederim...

Yorumunuzdan ötürü minnettarımgirlhahaevet bilgisayar benzetmeside gayet yerinde olmuş ben geçenlerde bunu için bir yöntem buldum tıpkı virüs tarama programları gibi boş beyaz bi kağıda içimde ne kadar nefret negatif inanç değersizlik vesaire varsa yazdım defalarca okudum ve karşıt olumlularını buldum sonra balkona çıktım ve ritüel eşliğinde onu yaktım içimden defalarca bu kağıdın yandığı gibi benimde negatif inançlarım yanıp kül oluyor ve havaya karışıyor dedim gerçekten rahatladım çünkü kanıtlanmıştırki beyin görsel şeylere daha çabuk tepki veriyor kağıtla bir benimde bir takım inançlarım yandı gitti bence sizde yazdıklarınızdan belli farkındalığı yüksek bir insansınız ve gelişim yolunuz çok açık görünüyor günlüğünüze biraz bakmıştım zaten ama en kısa zamanda tekrar inceleyeceğim sevgiler nurbanu actionsmile

nurbanu25 17-05-2011 09:14 PM

bu kağıt yönteminiz de farklıymış.yapıcam inşaallah...

house 20-05-2011 01:46 AM

Bu geceki depremi çok şiddetli hissettik çünkü kütahyaya çok yakınız nasıl korktuk anlatamam ama en çok kızdığım şey facebookdaki paylaşımlar oldu o kadar korktumki sabaha kadar oturacağım nasıl olsa diye kafa dağıtmaya girdim sinir küpü oldum çıktım dalga geçmiş herkes üniversiteden bi arkadaşım demişki, "deprem oldu diye paylaşım yapanlar ölürseniz size kim eşhedü....yazacak " demiş bu nasıl kötü bir kalpliliktir ya? 1999 Depreminde biz ülke olarak yüzbinlerce canımızı kaybettik ya bunun esprisi olur mu? daha neler var da burda yazamıyorum bile düşünün! Bence aynı korkuyu onlar yaşasaydı korkudan dilleri tutulurdu eminim can korkusu ne demek ben bu gece yine anladım arkadaşlar dua edin ne olur herşey iyi ve huzurlu olsun bu gece ege bölgesi olarak çok ihtiyacımız var dualarınıza....Ama çok üzüldüm biz burda sokağa attık kendimizi ambulanslar peş peşe gitti insanlar canıyla sevdikleri ile uğraşırken bazı aymazlar nasıl dalga geçer bu durumla anlayamıyorum birde üniden arkdaşım hepsi yazıklar olsun ya.....36 artçı oldu bu saate kadar biz diken üstündeyiz millet dalga peşinde...Bende derdimi bu forumdaki arkadaşlarım anlar diye kendimi attım hemen foruma.RABBİM HERKESİ GÖZETSİN İNŞALLAH!

house 29-05-2011 12:59 AM

Allah'ım sen gözet hepimizi...gene günlüğüme yazmak bir deprem günü nasip oldu malesef :((((( dün 4 bugün ise 5 şiddetinde oldu hatta sabah saatimin alarmı yerine deprem ile uyandım fırladım yataktan berbattı gün içerisindede fısıltı gazetesi bol bol çalıştı ve deprem olacağı ve çok büyük olacağı duyurusu yapıldığını uydurdu birileri ve herkes ağlayarak sokaklara döküldü offff işte bu da bir çeşit telkin işte insanların o anki korkularını provoke edip onları dehşete düşürmek....Ama ne olursa olsun deprem Rabbim kimseye vermesin çok fena...Ne olursa olsun çalışmalarımı aksatmadım ama hatta bu akşam dileklerimle ilgili müthiş gelişmeler bile oldu herşey yolunda deprem dışında..Hayırlı olsun nurtopu gibi yepyeni bir takıntım oldu artık en ufak bir sallantıda kediler yanıma çıksa bi nebze sarsılsam korkudan ölüyorum hayatımda herşey süper gidiyo çalışmalarım olumlamalarım meditasyonlarım herşey harika ama deprem işte offfff :((( günlüğümüde çok ihmal ettim artık günlük değil aylık falan oldu :P :D Herneyse şu artçılar martçılar depremler bitsin müthiş sonuç veren çalışmalarımı ve güzellll gelişmeleri paylaşacağım Rabbim hepimizi gözetsin inşallah :))))

papatyagibiyaşamak 29-05-2011 10:40 AM

Çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum house, evet deprem olmuş maalesef :( ben duymadım...

nlg 29-05-2011 11:14 AM

house arkadaşım bende bu aralar siteye fazla giremiyorum sebebi hayatta insanın gelgitleri oluyor bazan bilemiyorum inancını sorguluyor kendini sorguluyor açaba doğru yoldamıyım diye yani dinlenme safhası gibi bir şey her halde depremme gelince ben şüna inanıyorum bunlar işaret hayatta hiç bir şey tesaduffen yaşamıyoruz yaşadıgımız her şeyden ders almalıyız iyi yada kötü depremi bizde burda izmirde baya hissettik ve dikkatimi ceken şu oldu arkadaşım hiç kimse evinden cıkmadı biz ailece kendimizi korkudan dişarı attık baktıkki ortalarda kimse yok garibsedik ya dedim bizden başka kimse duymadımı duyulmaması mumkün degildi cok salladı depremdem korkmakta bir şey duyarsızlaşıyormu insanlar garip ikigün öncede tufan gibi bir yağmur emin ol cok korktum ortalık karardı ve dolu yağmur ruzgar karışık dualar ettim gecicek dedim bana göre bunların hepsi uyarı anlayana arkadaşım korkmamız cok güzel korkuyu tadıcagızki emniyette oldugumuzda şükür edicez ayrica calışmalarını kutluyorum merakla beliyorum sevgiyle ve güvende yaşa arkadaşım

house 29-05-2011 06:06 PM

evet nlg haklısın tüm bu felaketler bizlere birer uyarı birer ders niteliğinde, son bi haftadır ege bölgesine ne oluyor bilmem? dün nohut kadar dolu yağdı bir fırtına bir yağmur üstüne deprem :((( ben en çok sevdiklerim için korkuyorum ve bu felaketlerden şunu anladım ki hayatımız pamuk ipliğine bağlı bi saniye yetecek bu dünyadan kopmaya öyleyse ne gerek var küslüğe kine nefrete? hepsi 1 saniyenin içinde yok olacak hayat bize diyorki "beni elinden kaçırman 1 saniye" yani nefes aldığımız her anı iyi değerlendirmeli ve kıymetini bilip ufak şeylerle hayatı kendimize zehir etmemeliyiz sürekli şükür etmeliyiz herkese sevgiler :)))))

nlg 29-05-2011 09:45 PM

sevgili house ne mutlu bize biz herşeyin farkındayız veya anlamaya calışıyoruz bu hayatta önemli olan tabiri cayızse at gözlükleriyle dolaşmamak çünki işaretleri algılamamız cok önemli arkadaşım sevgiyle kal t678

yelda_k 29-05-2011 11:51 PM

ziyaretee geldimm.

sevgilerimi bırakıpp kaçıorum :)

house 02-06-2011 08:49 PM

Yupppiiiii bugün kandil çok mutluyum ben herzaman bilirim Rabbimin bana ve hepimize şah damarımız kadar yakın olduğunu ama böyle özel günlerde sanki dahada dahada yakınlaşıyormuşuz gibi geliyor, çok mutlu oluyorum :D Bu gece kalbi temiz olan, beddua bilmeyen iyi yürekli herkesin duaları kabul olsun inşallah, kötülük besleyenler ise umarım yanlışlarından döner ve aslında en büyük kötülüğü kendilerine yaptıklarını anlayarak Rablerine sığınırlar...Süper ve değerlendirilmesi gereken bir gece bence, Aslında Rab sevgisi bi tek böyle günlerde hatırlanmaz ama olsun zararın neresinden dönülse kardır. Herkes içten bir dua yollasın bu gece gökyüzüne.... :)))) buarada bende ne zamandır değişimlerimden bahsetmemiştim.İki nokta bomba gibi gidiyor...Ve burada zikredemeyeceğim bir hastalığım vardı, olumlamalarım ve pozitif bakış açım sayesinde bugün ondan kurtulduğumu öğrendim onca ilaç onca doktorun yapamadığını zihnim yaptı çok mutluyum :))) Ayrıca sonunda olumlu düşünceyi ve olumlu konuşmayı çok şükür ayrılmaz parçam haline getirdim artık kurduğum cümleler bile değişti hayatımda me-ma-maz eklerine yer yok artık :)))) kötü giden olaylara daha soğukkanlı ve mantıklıyım hayatın bana sunduğu her olaydan dersimi alıp öyle yolluyorum sürekli farkındalığımı geliştirip herşeyden bir pay çıkarıyorum eeee 2 yılın meyvelerini daha yeni topluyorum çok şükür :)))) Buarada da çarşamba günleri saat 11'de Seda Sayan'ın konuğu oluyor Ömer Çelakıl her hafta, onun yüzünden seda sayan izliyorum çarşambaları :) hahhaaa :))) neyse düşünce gücü ile ilgili süper bilgiler veriyor nasıl doğru istenir nasıl dua edilir epey güzel anlatıyor tavsiye ederim. Benden şimdilik bu kadar herşey yolunda, olmasaydı bile artık bunun bile yaşanması gereken ve bana iyilik kazandıracak şeyler olduğunu biliyorum mutluyum çok şükür herkesede kocaman sevgiler yolluyorum

ipekibrisim 03-06-2011 12:53 AM

sevgili house şu son yazdıların ne kadar sevindirdi beni bilemezsin... daha da iyi olmanı diliyorum bu güzel regaip gecesinde... duaların kabul olsun inşallah. sevgiler....................

house 03-06-2011 01:21 AM

teşekkür ederim arkadaşım seninde dualrın kabul olunur inşallah bana verdiğin destekleride unutmadım hep zor zamanımda yanımda oldun bu vesile ile tekrar teşekkür ederim sana :))))

bigokyanus 03-06-2011 10:41 AM

Gelişmelerin çok güzel sevgili house ayrıca hastalığını yenmiş olmana da çok sevindim . Dilerim her an çok daha iyiye gidersin , her şey gönlünce olsun , sevgiyle gülekal :)

house 30-07-2011 10:25 PM

Canım günlüğüm seni baya bir zamandır ihmal etttim madem bugün doğum günüm artık bir iki kelam etmenin zamanıda gelmiş demektir ben doğumgünlerini kişinin yaşı kaç olursa olsun yeni başlangıçlar için milatlar olarak değerlendiririm ve bu gece yine kendimi bildim bileli hep içimde olan dileğimi mumlarımı üflerkende söyledim ama bu sefer zaten olduğunu ona sahip olduğumu bilerek belkide bir nevi şükürdü bu :)))) bu günden itibaren başta günlüğümü ihmal etmeyeceğime ve verdiğim kararlara asla ihanet etmeyeceğime söz veriyorum bundan sonra her gün olmasa bile yaşadığım her değişikliği yansıtacak ve hep daha iyi olmak için burda olacağım herkese sevgiler dilerim

DiL_RU_BA 01-08-2011 04:53 PM

çok güzel ve içtenlikle yazılarını paylaşmışsın mutluluk huzur sağlık ve tüm yüreğindeki güzelliklerin olmasını diliyorum Allahımdan inşallah bu gayret istek ve farkındalığını hiç kaybetmezsin sevgiyle. iyiki varsın.

house 01-08-2011 08:39 PM

teşekkür ederim neclaaaa :))) sende o kadar içten yazmışsınki bana Allah sanada güzellikler nasip etsin. Ve artık günlüğümü ihmal etmeyeceğim demiştim doğum günüm itibariyle artık yeni kararlar aldım yeni karar dediğimde bazı tembelliklerime son verdim artık telkinler bir düzene bindi sürekli dinliyorum esneme hareketlerimi düzenli yapıyorum ve her gece yatmadan eft yapıyorum o gün neye üzüldüysem ya da eskiden kalma neye hala takıksam, ve en önemlisi hani çekim yasasında vardır ya şimdiden olmuş gibi kabul edin herşeyi diye ben öyle yaptığımı sanarmışım meğer! ve gerçekten öyle yapıncada her istek oluyormuş meğer! bazı şeyler bende geç dank ediyor fikir anlıyor özümsüyorum ama iş aksiyona gelince afallıyorum artık bu huylarımdan da kurtuluyorum olmuş gibi davranmaya gelincede hakkaten en ufak bir şüphe duymamak, nasıl olacak napsam diye düşünmemek müthiş bir duyguymuş ohh be rahatladım vallahi :))) hatta bazen o kadar emin oluyorum isteklerime sahip olduğum için eskiden her an her dakka hayıflanırken artık unutur bile oldum olmadan gerçekliğini yaşıyorum yani ve o yönde bir bir güzel gelişmelere oluyor pat diye birileri beni buluyor ben yardımcı olcak birilerine denk geliyorum yani kısaca özet ve mana şu; sen sahip olmak istediklerini yaşarsan (daha olmadan bile) hayat bir anda kendini senin bu yeni seçimine göre değiştiriyor :))))

house 11-08-2011 07:32 PM

Selamlar canım günlüğüm ve sevgili okuyan arkadaşlarım artık öyle bir noktadayımki 2 yıldır atmaya çalıştığım çekirdek inançlarım,bilinçaltımdaki engeller pat diye gün yüzüne çıktı ve ben pek bir çaba sarfetmeden hepsinden kurtuldum inanın bana nasıl yaptım bende anladım 2-3 gündür eve kapanmıştım acayip moralim bozuldu sabah akşam ağlıyordum yani tam bir depresyon sonra dün sahura kalktım sabah namazımı kıldım birde güzelce dua ettim pat diye sabah bir uyandım resmen aydınlanmışım :))) yuppito harika bir duygu Allah'a sığınmak herzaman iyidir o bize yol gösterir bugün ilk defa gelecek kaygım olmadı hiç bir şey beni üzemedi, her istediğimi elde ettim çünkü artık önümde ışıklı aydınlık bir yol var sanki huzurluyum herşeyden önce, benim en büyük şansım içimde sürekli konuşan bir ses olması ne zaman kendimi bıraksam bana kızıyor,şükretmemi sağlıyor ve şükretmediğim için vicdanımı sızlatıyor ve silkinip kendime geliyorum gene o sesin yardımı çok oldu sen ne yapıyorsun ya kendine gel dedi ve geldim herşeyin benim beynimde bittiğini anladım ve rahatladım şimdi çok mutluyum her istediğimede ulaşıyorum yavaş yavaş çok şükür bugünümüzede sevgiler ;)

DiL_RU_BA 12-08-2011 01:09 AM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804494)
Selamlar canım günlüğüm ve sevgili okuyan arkadaşlarım artık öyle bir noktadayımki 2 yıldır atmaya çalıştığım çekirdek inançlarım,bilinçaltımdaki engeller pat diye gün yüzüne çıktı ve ben pek bir çaba sarfetmeden hepsinden kurtuldum inanın bana nasıl yaptım bende anladım 2-3 gündür eve kapanmıştım acayip moralim bozuldu sabah akşam ağlıyordum yani tam bir depresyon sonra dün sahura kalktım sabah namazımı kıldım birde güzelce dua ettim pat diye sabah bir uyandım resmen aydınlanmışım :))) yuppito harika bir duygu Allah'a sığınmak herzaman iyidir o bize yol gösterir bugün ilk defa gelecek kaygım olmadı hiç bir şey beni üzemedi, her istediğimi elde ettim çünkü artık önümde ışıklı aydınlık bir yol var sanki huzurluyum herşeyden önce, benim en büyük şansım içimde sürekli konuşan bir ses olması ne zaman kendimi bıraksam bana kızıyor,şükretmemi sağlıyor ve şükretmediğim için vicdanımı sızlatıyor ve silkinip kendime geliyorum gene o sesin yardımı çok oldu sen ne yapıyorsun ya kendine gel dedi ve geldim herşeyin benim beynimde bittiğini anladım ve rahatladım şimdi çok mutluyum her istediğimede ulaşıyorum yavaş yavaş çok şükür bugünümüzede sevgiler ;)

işte gerçek house bu ! ne kadar doğru yolda olur inanırsan okadar aydınlığa gidiyorsun dmektir işte kanıtı. hep o yolda olmamız dileğiyle sevgi ve saygıyla :) bilgi ilim öğrenmek için çabalayan insalar asla karanlıkta kalmaz. mum titrer söner gibi olur ama daima bir ışık doğar

house 14-08-2011 02:53 AM

Alıntı:

neclaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804510)
işte gerçek house bu ! ne kadar doğru yolda olur inanırsan okadar aydınlığa gidiyorsun dmektir işte kanıtı. hep o yolda olmamız dileğiyle sevgi ve saygıyla :) bilgi ilim öğrenmek için çabalayan insalar asla karanlıkta kalmaz. mum titrer söner gibi olur ama daima bir ışık doğar

Neclaaa çoook teşekkür ederim sana ışık hep seninle olsun umarım ama belliki sende o ışığın içindesin zatengirlhaha

house 14-08-2011 03:02 AM

Şimdi sevgili günlük her olay insan bir şey öğretir derlerdide inanmazdım haklılarmış, şimdi bu hayatta kaçımız kendimizi mutsuz umutsuz iğrenç işe yaramaz yılgın yorgun hissetmedikki? herşey gözümüzde bir hiç gibi göründü anlamsız, işte o anlarda ölmek istedik elimiz kolumuz kalkmadı benimde öyle zamanlarım oldu ama şunu farkettim bu hayatta helede benim gibi daha çok ufak yaşlardan sağlam hedefler ve yapılması güzel olan şeyler belirleyince insan en fazla 2 gün böyle hissediyor ben hedeflerimi demekki öyle güzel beslemişimki onlara adeta hayat vermişim en ufak bir kendimi bırakışımda dahi derhal karşıma dikilip "Bize bunu yapamazsın" diyorlar ve beni hemen ayağa kaldırıyorlar kendine gel biz sana sende bize ulaşmak için deliriyorsun diyorlar :)) yani demem o ki bazen ailenizden bile nefret edersiniz sırf depresyondan ötürü ama, işte ozamanlarda bu güzel hedefler ayakta tutar sizi elinizi tutup kuyudan çıkarırlar sizde kendinize böyle bir hedef belirleyin ve her daim hayata bağlı kalın ve sonra dışarı çıkın Yaradanın ne güzellikler yarattığına bakıp şükredin ve güzelliklerin farkına varın ölmeden önce gözlerinizi bir kez kapatıp kuş seslerini dinleyin bir çicekteki yaratılış mükemmeliğine vakıf olun hayvanları sevin ve bunlara nail olduğunuz için şükredip en başta kendinizi sevin bakın işte ozaman hayat çooook güzel sevgilerrrrrrrrrrrr :)))

DiL_RU_BA 15-08-2011 07:47 PM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804636)
Şimdi sevgili günlük her olay insan bir şey öğretir derlerdide inanmazdım haklılarmış, şimdi bu hayatta kaçımız kendimizi mutsuz umutsuz iğrenç işe yaramaz yılgın yorgun hissetmedikki? herşey gözümüzde bir hiç gibi göründü anlamsız, işte o anlarda ölmek istedik elimiz kolumuz kalkmadı benimde öyle zamanlarım oldu ama şunu farkettim bu hayatta helede benim gibi daha çok ufak yaşlardan sağlam hedefler ve yapılması güzel olan şeyler belirleyince insan en fazla 2 gün böyle hissediyor ben hedeflerimi demekki öyle güzel beslemişimki onlara adeta hayat vermişim en ufak bir kendimi bırakışımda dahi derhal karşıma dikilip "Bize bunu yapamazsın" diyorlar ve beni hemen ayağa kaldırıyorlar kendine gel biz sana sende bize ulaşmak için deliriyorsun diyorlar :)) yani demem o ki bazen ailenizden bile nefret edersiniz sırf depresyondan ötürü ama, işte ozamanlarda bu güzel hedefler ayakta tutar sizi elinizi tutup kuyudan çıkarırlar sizde kendinize böyle bir hedef belirleyin ve her daim hayata bağlı kalın ve sonra dışarı çıkın Yaradanın ne güzellikler yarattığına bakıp şükredin ve güzelliklerin farkına varın ölmeden önce gözlerinizi bir kez kapatıp kuş seslerini dinleyin bir çicekteki yaratılış mükemmeliğine vakıf olun hayvanları sevin ve bunlara nail olduğunuz için şükredip en başta kendinizi sevin bakın işte ozaman hayat çooook güzel sevgilerrrrrrrrrrrr :)))

hedef konusunda bişey söyeleymicem ama kendini sevme konusunda haklısın şimdi ev ödevim benim kendini sevme olayı yu89 bize hiç kendini sevmeyi öğretmedilerki korktuk kendimizi sevmekte. kendimizi seversek kendimizi beğenmiş oluruz diye kendimizi seversek burnumuz kaftağına ererde arkadaşımız kalmaz dostumuz olmaz diye. hep laaaaaaaaaf koca bir hiiiiiçç meğer insannın kendini sevmeyişi küçük toplukların küçük düşünceleri ve bizi kendimizle barışık olmaktan yoksun edişiymiş asıl sorun. eee benim şimdide dostum yok sarılacağım derdimi paylaşacağım sırdaşlarım ardakaşlarım dostlarım yok. ben şimdide yanlızm. demekki neymiş bizi yönlendiren tezlerin hepsi yalanmışşş. bu sebeple kendini bilmeyen Rabbini bilmezmezmiş. kendi sevmeyen başkalarını sevemezmiş. kendimizi sevmek böylece başkalarını sevebilmek ümidiyle. seninde günlüğüne iç döküyorum konuyu görünce dayanamıyorum sevincli

house 15-08-2011 08:05 PM

Herzaman gel neclaacım dök içini günlüğümün kapıları hep açıktırsevinclişaka bir yana çok haklısın kendini sevmek kibre işaret gösterildi hep kibirde günahtı malesef..ama gerçekten bazı insanlar varki kendini çok beğenen, seven, kibirli görünen işte esas onların hepsi kendinde nefret eden egosu yüksek insanlar kendilerini sevememenin acısını kibirlenerek çıkartıyorlar ama bizim kastettiğimiz sevmek kendinden memnun olma affetme kendine boş yere eziyet etmeme birde kişinin kendini sevmesinin memnun olmasının en büyük anahtar olduğu ben çok iyi öğrendim artık keşke herkes böle yapabilse ama forum dışında ne zaman bunu söylesem hadi ordan diyorlar napayım umarım birgün onlarda bu sevginin kıymetini anlar ve değişime istekli olurlar, ve bir çekirdek inanç daha hemen hemen hepimize şu sölendi; sen zenginmisinki özeniyorsun öle şeylere, senin arkan varmı? sen nerden böyle işlere cesaret edersin? Türkiye'de kaç kişi sevdiği işi yapıyor sana mı kalmış! vs vs sonuç: BEN HİÇ BİR ŞEYE LAYIK DEĞİLİM işte en berbat en kötü çekirdek inanç bunu aşmayıncada hiç bir hedefe ulaşılmıyor malesefağla2neyseki ben bunu yeniyorum şimdilerde herkesede ışık ve sevgi diliyorumy789girlhaha

DiL_RU_BA 15-08-2011 09:11 PM

Alıntı:

house Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804772)
Herzaman gel neclaacım dök içini günlüğümün kapıları hep açıktırsevinclişaka bir yana çok haklısın kendini sevmek kibre işaret gösterildi hep kibirde günahtı malesef..ama gerçekten bazı insanlar varki kendini çok beğenen, seven, kibirli görünen işte esas onların hepsi kendinde nefret eden egosu yüksek insanlar kendilerini sevememenin acısını kibirlenerek çıkartıyorlar ama bizim kastettiğimiz sevmek kendinden memnun olma affetme kendine boş yere eziyet etmeme birde kişinin kendini sevmesinin memnun olmasının en büyük anahtar olduğu ben çok iyi öğrendim artık keşke herkes böle yapabilse ama forum dışında ne zaman bunu söylesem hadi ordan diyorlar napayım umarım birgün onlarda bu sevginin kıymetini anlar ve değişime istekli olurlar, ve bir çekirdek inanç daha hemen hemen hepimize şu sölendi; sen zenginmisinki özeniyorsun öle şeylere, senin arkan varmı? sen nerden böyle işlere cesaret edersin? Türkiye'de kaç kişi sevdiği işi yapıyor sana mı kalmış! vs vs sonuç: BEN HİÇ BİR ŞEYE LAYIK DEĞİLİM işte en berbat en kötü çekirdek inanç bunu aşmayıncada hiç bir hedefe ulaşılmıyor malesefağla2neyseki ben bunu yeniyorum şimdilerde herkesede ışık ve sevgi diliyorumy789girlhaha

Allah razı olsun :)

evet bu konuda seninle hemfikirim. kibir diye uzaklaştırdılar kenimizi kendimizden. biz benliğimizi bilemedik. ben beni bilmezken başkasını bilemez olduk. sonra noluyor kişi kendini zaten bilmiyorken hep kendini arıyor sonrada Ben şunu severim Ben şöyleyim Ben bunu kabul etmem Ben Hata yapmam Ben asla onun önünde eğilmem Ben yaptım Ben yarattım haşa. hep bunlara dayandığı için ve evet kibirde büyük günah haklı olarak. günah olmasaymış bu haşa bu dünyayı ben yarattım diyen milyonların arasında
haşa bizde öyle yanlışa giderdik. kendini beğenmişlik kendini sevmek değil sevmemektir hani demişsinya kendinden nefret eden diye aynen kendinden nefret eden. nefret hissetmsemde kendime çok sevdiğim söylenemiyor o yüzden kollar sıvandı çalışmalara başlandı y789

heh bide o var doğruya kim sevdiği işi yapıyorki sen yapasın. karnın doysun yeter mantığı .malesef hepimize aşılanmış bu ben layık değilim diye. ne mutluki sen aşımışsın darısı hepimizn başına

sweeet 17-08-2011 07:17 PM

Sevgili House öncelikle kocaman bir MERHABA demek istiyorum.

Günlüğünü okumayı nedense en sona bıraktım ( Nedense? :) ). Forumda yorumlarını beğenerek okuyordum zaten günlüğünde yazdıklarını baştan sona okudum. Yazdıkların çok güzeller, ve bolca umut dolu. Sen çok güçlü, değişime açık, kendini tanımak konusunda iyi adımlar atan, hayatta ne istediğini bilen birisin. Yazdıklarını ilk okuduğum zamandan beri hakkında böyle düşünüyorum. Böyle olunca da hayatta istediğin her şeyi başaracağına inanıyorum. En önemli şeylerden biri hayatta ne istediğini bilmek değil midir? Gideceği yeri bilmeyen oraya nasıl varır?

İyi ki varsın iyi ki burdasın.
Kocaman sevgilerimi yolluyorum.

house 17-08-2011 09:05 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 804968)
Sevgili House öncelikle kocaman bir MERHABA demek istiyorum.

Günlüğünü okumayı nedense en sona bıraktım ( Nedense? :) ). Forumda yorumlarını beğenerek okuyordum zaten günlüğünde yazdıklarını baştan sona okudum. Yazdıkların çok güzeller, ve bolca umut dolu. Sen çok güçlü, değişime açık, kendini tanımak konusunda iyi adımlar atan, hayatta ne istediğini bilen birisin. Yazdıklarını ilk okuduğum zamandan beri hakkında böyle düşünüyorum. Böyle olunca da hayatta istediğin her şeyi başaracağına inanıyorum. En önemli şeylerden biri hayatta ne istediğini bilmek değil midir? Gideceği yeri bilmeyen oraya nasıl varır?

İyi ki varsın iyi ki burdasın.
Kocaman sevgilerimi yolluyorum.

Sweet çok tatlısın çok incesin sağol, bende hala uğraşıyorum işte her yeni olayda her yeni duyguda bir şeyleri irdeliyorum gün içinde sürekli dilimi kontrol ediyorum negatif konuşmamak için, herkesi olumluyorum, ve en önemlisi hayallerimin peşini asla bırkamıyorum acaba bazen abartıyormuyum gibi geliyor ama inşallah doğru yoldayımdır bazende değişim işini zorlamasammı diyorum ama iyi geri dönüşler olunca gene dalıyorum kişisel gelişim alemine partysmileyve evet hayatta ne istediğini bilmek cidden çok önemli dikkat ettiysen burda çok kişi daha ne istediğini bilmeden başka dileklerde bulunuyor bence naçizane fikrim tabi önce bu hayatta ne olarak nasıl bir birek olarak duracağımızı bulmalı ve ona yönelik hayatımızı güzelleştirmeliyiz örneğin iyi bir eş mi? iyi bir doktor mu? iyi bir oyuncu mu? iyi bir anne-baba mı? vs vs vs ulaşılması gereken hedef bize bir duruş bir bakış açısı vermeli ve uğrunda savaşmaya değmeli benim hedeflerim işte böyle yakama yapışıyorlar inanırmısın beni hep ayakta tutan ve çekip çıkaran onlar ayyy neyse çenem düştü genesevinclisüper yorumun için tekrar sağol sevgi ve ışıkla kalgirlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:37 PM.