| ||||||||||
|
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri selocanın günlüğü:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: merhaba yazdıklarımı okuduktan sonra beni anlayan birine rastlamak çok mutlu etti beni :)) Doğru anlayabildiğime sevindim. :) Alıntı: ilk soruna gelince ben telkin dinlemek dışında sorunlarımın çözümü için günlük yaşamımda sorun yaşadığımda üzerine gitmeye çalışıyorum ve kendime bak gördün ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #32 (permalink) | |||||
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Alıntı:
Kesinlikle ailelerin yaşamımızdaki etkisi büyük. Onları oldukları gibi seviyoruz. Artık bu saatten sonra değiştiremeyiz. Ama kendimizi değiştirebiliriz. Sen artık onların kopyası değil bence deneyimlerini her gün arrtıran bir kişisel gelişim yolcususun. Biz de yol arkadaşlarınız. Çekim yasası dedin ya az önceki mesajı yazarken içimden benim imzama bakmanı söylemek geldi. Sonra onu senin fark etmeni istedim. Aslında bence bu bile bir farkındalıktır. Ben de insanların imzalarına çok dikkat ediyorum. Sonuçta onu özellikle seçmişizdir ve bir düşüncemizi anlatıyordur. Sen not aldım deyince de ben çok mutlu oldum. Bu defter işi de çok iyi gerçekten yazmak her zaman iyidir. Söz uçar yazı kalır. Yarın bir gün o defterlere ve buraya baktığında aldığın yolu daha net göreceksin. Olaylar karşısında değişen tepkilerini görebileceksin. Benim de kendimce karaladığım şeyler var. Bir günlük planlarımı yaptığım defterim bir de kişisel gelişim günlüğüm. İşte kitaplardan alıntılar var içinde sevdiğim sözler var. Farkına vardığım şeyler var. Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Kendimizle ve tüm insanlarla barışık olduğumuz bol farkındalıklı ve mucizelerle dolu günler diliyorum...
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. | |||||
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri selocanın günlüğü:)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: merhaba yazdıklarımı okuduktan sonra beni anlayan birine rastlamak çok mutlu etti beni :)) Doğru anlayabildiğime sevindim. :) Alıntı: ilk soruna gelince ben telkin dinlemek dışında sorunlarımın çözümü için günlük yaşamımda sorun yaşadığımda üzerine gitmeye çalışıyorum ve kendime bak gördün ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi