Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-10-2011, 09:02 PM   #32 (permalink)
sweeet
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: selocanın günlüğü:))

Alıntı:
merhaba yazdıklarımı okuduktan sonra beni anlayan birine rastlamak çok mutlu etti beni :))
Doğru anlayabildiğime sevindim. :)

Alıntı:
ilk soruna gelince ben telkin dinlemek dışında sorunlarımın çözümü için günlük yaşamımda sorun yaşadığımda üzerine gitmeye çalışıyorum ve kendime bak gördün mü korktuğun ya da düşündüğün gibi bir durum değilmiş bunu kafana sok diyorum :) tabi ne kadar farkında olursam yaşamımın.
Harika bu eminim işe yarıyordur. Ne kadar çok pratik o kadar iyi. Pozitif düşünceye odaklanmak düşüncelerimizi kontrol edebilmemize yarıyor. Kimse mutsuz olmayı isteyerek seçmiyor ama o susturamadığımız iç ses yüzünden bütün mutsuzluklar. Birinin yaptığı bir şeye bile sinirlensek hep bu iç ses bizi yoldan çıkarıyor. Biri bizi kızdıracak bir şey yaptığında ona hemen tepki vermemek çok değerli çünkü o anda doğru düşünemeyip vereceğimiz tepkiler doğabiliyor. Bu olanları sakince düşünüp ertesi gün tepki bile vermeden karşındakinin davranışını ya da hatasını anlayıp hoşgörü göstermek daha kolay olacaktır.

Kesinlikle ailelerin yaşamımızdaki etkisi büyük. Onları oldukları gibi seviyoruz. Artık bu saatten sonra değiştiremeyiz. Ama kendimizi değiştirebiliriz. Sen artık onların kopyası değil bence deneyimlerini her gün arrtıran bir kişisel gelişim yolcususun. Biz de yol arkadaşlarınız.

Çekim yasası dedin ya az önceki mesajı yazarken içimden benim imzama bakmanı söylemek geldi. Sonra onu senin fark etmeni istedim. Aslında bence bu bile bir farkındalıktır. Ben de insanların imzalarına çok dikkat ediyorum. Sonuçta onu özellikle seçmişizdir ve bir düşüncemizi anlatıyordur.

Sen not aldım deyince de ben çok mutlu oldum. Bu defter işi de çok iyi gerçekten yazmak her zaman iyidir. Söz uçar yazı kalır. Yarın bir gün o defterlere ve buraya baktığında aldığın yolu daha net göreceksin. Olaylar karşısında değişen tepkilerini görebileceksin.

Benim de kendimce karaladığım şeyler var. Bir günlük planlarımı yaptığım defterim bir de kişisel gelişim günlüğüm. İşte kitaplardan alıntılar var içinde sevdiğim sözler var. Farkına vardığım şeyler var.


Alıntı:
söylediklerinde sonuna kadar haklısın insan düşüncelerini bir an bile otomatiğe atmamalı yoksa yeniden negatif düşünceler sarıyor her yanını.
%100 katılıyorum ve mümkün mertebede böyle yapmaya çalışıyorum. Negatif düşüncelere girsem bile belli bir süre sonra ee yeter artık bu kadar deyip eski halime dönebildiğim için şükürler olsun.

Alıntı:
olaylar karşısında hissettiklerimiz bizim olaylara yaptığımız yorumlardan kaynaklanıyor ve burada insan olayı kabul edip yorumunu seçme şansına sahip ama bu noktayı farkedip seçim yapmak oldukça zor.sanırım konudan çok uzaklaştım :))
Benim de bu ara en çok üzerinde durduğum şeylerden biri bu yorum yapmamaya çalışıyorum ve yapılan yorumları sakinlikle izlemeye çalışıyorum. Böylece öfkemi kontrol edebiliyorum eskiden daha kolay duygularıma yenik düşüp tepkiler veren bir insandım. Şimdi daha dikkatliyim olumsuz duygularımın beni yönetmesine izin vermiyorum.

Alıntı:
Bizler birbimize hem ayna hemde ışığız
Günlüğüne yorum yaparken ki duygu ve düşümcemi bu cümleden başkası özetleyemezdi. Teşekkürler tekrardan iyi ki varsın.

Kendimizle ve tüm insanlarla barışık olduğumuz bol farkındalıklı ve mucizelerle dolu günler diliyorum...
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla