Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   prensesin değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616598-prensesin-degisim-gunlugu.html)

melodice 26-12-2011 12:34 PM

Cevap: prensesin değişim günlüğü

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814861)
kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına...yeni yıl geliyor.umutla bekliyorum.yeni kararlar aldım.geçen yıl aldığım kararların hepsini uyguladım.hayatımda mucizevi değişiklikler oluyor..dileklerimi hayatıma bonusuyla geliyor...her kes için sağlık bolluk bereket ve mutluluk dolu bir yıl olsun....ttli3ttli3ttli3

Aminnnnn :)) Sağlık, Mutluluk, Huzur, Bereket, Güzellik bu yıl boyu ve her zaman seninle olsun aldığın kararlar kararlılıkla gerçekleşsin...happy6

sweeet 26-12-2011 03:28 PM

Yeni gördüm bu mesajlarını:
Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801528)
hayat akıp duruyor.bende peşinden koşuyorum.arkadaşlarımı düşündüm..hepsi çok iyiler.ne zaman bir sorunları olsa beni arıyorlar.çözüm bulmam için.ama benim bir sorunum olsa çözüm bulacak biri varmı diye düşündüm bulamadım.bir şeyler eksik hayatımda ama ne onuda bilmiyorum..

Zaman zaman benim de böyle düşündüğüm anlar oldu ama

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803157)
Dostun vardır mutlaka ama en yardımcı kendinsin biliyor musun? An'da yaşamayı becerebilirsen de hiç sorununun kalmayacağını da !!!

bigokyanusum çok haklı onun gibi düşünüyorum sonra da. Yine de banzen terzi söküğü meselesi ikieşitbirin de dediği gibi biz varız prensesim

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814861)
kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına...yeni yıl geliyor.umutla bekliyorum.yeni kararlar aldım.geçen yıl aldığım kararların hepsini uyguladım.hayatımda mucizevi değişiklikler oluyor..dileklerimi hayatıma bonusuyla geliyor...her kes için sağlık bolluk bereket ve mutluluk dolu bir yıl olsun....ttli3ttli3ttli3

Güzel yürekli arkadaşım aynı güzel dileklerinden de fazlası bonusuyla senin için de gerçek olsun. İstediklerin oluyor çünkü sen mutluluk dahil tüm bonusları çeken bir mıknatıssın. Harikasın.

Seviliyorsun. Mutlu kal her zaman.

prenses1 26-12-2011 04:18 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814882)

Güzel yürekli arkadaşım aynı güzel dileklerinden de fazlası bonusuyla senin için de gerçek olsun. İstediklerin oluyor çünkü sen mutluluk dahil tüm bonusları çeken bir mıknatıssın. Harikasın.

Seviliyorsun. Mutlu kal her zaman.

çok teşekkür ederim sweeet sende çok seviliyorsun.her daim mutlu kal ttli3ttli3ttli3

prenses1 26-12-2011 04:19 PM

Alıntı:

melodice Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814862)
Aminnnnn :)) Sağlık, Mutluluk, Huzur, Bereket, Güzellik bu yıl boyu ve her zaman seninle olsun aldığın kararlar kararlılıkla gerçekleşsin...happy6

çok teşekkür ederim.ttli3ttli3ttli3

prenses1 27-12-2011 10:26 AM

dün yağan kar bu gün kalktı.parkta ağaçları seyretmek çok güzel...ttli3
odamı topladım.ne kadar kullanmadığım eşyalar varsa elden çıkardım.odayı toplarken zihnimde ne kadar karışıklık varsa temizliyorum dedim..çok rahatladım.kalabalık enerji akışınıda kesiyor...düş panamo yeni hedeflerimle ilgili resimler astım...evet hayat devam eddiyor bende bütün güzellikleri hayatıma çeken kocaman bir mıknatısım...ttli3ttli3ttli3

sweeet 27-12-2011 12:45 PM

Düzen bereketi getirir. Eskiler giderse yerine yenileri daha rahat gelir.

Herşey gönlünce olsun prenses :)

Sevgiler.

juger 27-12-2011 01:55 PM

"bende bütün güzellikleri hayatıma çeken kocaman bir mıknatısım"

ne güzel söylemişsin :) ama şunu da bil ki, bugün sana gelen mutluluğu bugün değil, dün çektin. belki de daha önceden. örneğin, iki gün önce çok mutluydun, ve evrene bolca mutluluk enerjileri gönderdin. ve bu gönderdiğin enerjilerin geri dönüşümü bu gününe yansıdı. ama dün çok sinirliydin. ve evrene bolca kötü enerjiler yolladın. şimdi o enerjilerin dönüşümü senin belki yarınına belki öbür gününe yansıyacak ve mutsuz, sinirli olmana sebep olacak.

dediğim gibi, mutluluğumuza ve hüznümüze sebep olan enerjileri biz çekiyoruz. ama etkilerini bazen hemen, bazen biraz geç görüyoruz. o yüzden her an mutlu olmakta fayda var. şuan ki hüznü mutluluğa dönüştürürsen geçmişindeki yaptığın hatadan alman gereken dersi alır, geleceğine güzel bir yatırım yapmış olursun.

yine de bilmemiz gereken tek şey, karşımıza çıkan her olaya bizim sebep oluşumuzdur. şu anı en iyi şekilde yaşarsak, geçmişi ve geleceği en iyi şekilde kullanmış oluruz. çünkü iki seçenek var, biri pozitif düşünmek, biri negatif düşünmek. her halükarda pozitif düşünebilen birisi hiçbir şey kaybetmez. aksine çok şey kazanır, kazandırır.

bol şanslar :)

prenses1 27-12-2011 03:57 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814962)
Düzen bereketi getirir. Eskiler giderse yerine yenileri daha rahat gelir.

Herşey gönlünce olsun prenses :)

Sevgiler.

teşekkür ederim hepimizin gönlünce olsun...:) ttli3 ttli3

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814970)
"bende bütün güzellikleri hayatıma çeken kocaman bir mıknatısım"

ne güzel söylemişsin :) ama şunu da bil ki, bugün sana gelen mutluluğu bugün değil, dün çektin. belki de daha önceden. örneğin, iki gün önce çok mutluydun, ve evrene bolca mutluluk enerjileri gönderdin. ve bu gönderdiğin enerjilerin geri dönüşümü bu gününe yansıdı. ama dün çok sinirliydin. ve evrene bolca kötü enerjiler yolladın. şimdi o enerjilerin dönüşümü senin belki yarınına belki öbür gününe yansıyacak ve mutsuz, sinirli olmana sebep olacak.

dediğim gibi, mutluluğumuza ve hüznümüze sebep olan enerjileri biz çekiyoruz. ama etkilerini bazen hemen, bazen biraz geç görüyoruz. o yüzden her an mutlu olmakta fayda var. şuan ki hüznü mutluluğa dönüştürürsen geçmişindeki yaptığın hatadan alman gereken dersi alır, geleceğine güzel bir yatırım yapmış olursun.

yine de bilmemiz gereken tek şey, karşımıza çıkan her olaya bizim sebep oluşumuzdur. şu anı en iyi şekilde yaşarsak, geçmişi ve geleceği en iyi şekilde kullanmış oluruz. çünkü iki seçenek var, biri pozitif düşünmek, biri negatif düşünmek. her halükarda pozitif düşünebilen birisi hiçbir şey kaybetmez. aksine çok şey kazanır, kazandırır.

bol şanslar :)

teşekkür ederim..bu günkü düşüncemle yarını nasıl geçireceğimi farkedip ona göre davranmaya başlayınca inanılmaz değişimler oldu.sevgiyle..ttli3ttli3

prenses1 28-12-2011 10:27 AM

yeni bir gün yeni başlangıçlar...
sürekli temizlik yapma isteği oluştu bu günlerde.
her şeyi temizlemek istiyorum.düzenli ve temiz olsun her taraf..
kullanılmayan her eşya evden çıksın..bir yıldır giymediğim kıyafetler....sade ve öz işe yaramayan hiç bir şey olmasın...
bu gün cilt bakımıda yaptıracağım.cildimdede büyük bir temizlik....
her istediğimi hayatıma çeken büyük bir mıknatısım ben...
sevgiyle ttli3ttli3ttli3

prenses1 02-01-2012 09:41 AM

yeni bir yıl
yeni başlangıçlar..
yeni kararlar
geçen yıl aldığım kararların hemen hemen tamamına yakınını gerçekleştirdim.
erteleme huyundan tamamıyle vaz geçtim.
bir şey aklıma geldiğinde önceden sonra yaparım diyordum şimdi anında yapıyorum..
iki omzumda iki papağan var..
biri hemen diğeri şimdi diyor.
ertelemeyincede işler birikmiyor.
daha huzurlu ,mutlu ,sağlıklı , bolluk ve bereket dolu bir yıl olsun.
bütün dileklerimiz adrese teslim gelsin...
sonsuz sevgiyle hadi gülümsesevincli
her daim mutlu kalın.ttli3ttli3ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:44 AM.