![]() |
prensesin değişim günlüğü üye olalı çok oldu ama günlük açmaya yeni karar verdim...buda benim günlüğüm olsun...sevincli hayatıma yeni beyaz bir sayfa açtım.bu hayatı kadere inat doya doya kendi istediğim gibi yaşamaya karar verdiim....kararlarımın sorumluluğunu üzerime aldım.... kendinden emin adımlarla ilerleme başladım.... sevgiyle .....actionsmileşimdilik bu kadar.... |
Cevap: prensesin değişim günlüğü hayırlı olsun günlüğünnn . güzel haberlerini bekliyoruz . |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: prensesin değişim günlüğü Günlüğün hayırlı olsun, Çok güzel bir başlangıç yapmışsın. Başarı diliyorum sana |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Günlüğün hayırlı olsun..Güzel güzel satırlar okumak dileğiyle...Mutlu kal...Sevgiler.. http://img523.imageshack.us/img523/5722/87106995ju4.gif |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Eeee artık gerekliydi bir günlük sana. Günlüğün hayırlı olsun canım. Deneyimlerinden, gelişim ve değişimlerinden bizlerin de öğreneceği çok şey vardır diye düşünüyorum. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Günlüğün hayırlara vesile olsun, şans getirsin "Prenses" Gönül gözün mutluluklarla dolsun. |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Günlüğün hayırlı ve uğurlu olsun Prenses. Bizimle paylaşacağın her günü takip edebileceğiz biz de. İlerleyişinin daimi olmasını, her geçen gün başarının keyfini sürmeni dilerim. Sevgilerimle:)) |
Cevap: prensesin değişim günlüğü çok teşekkür ederim. umuyorum içi güzel paylaşımlarla dolsun. sevgiyle gülerek kalın |
Cevap: prensesin değişim günlüğü hayatımda ben olumlu düşünmeye başladıktan sonra inanılmaz değişmeye başladı... sürekli gergin negatif düşünen arkadaşlarım bir bir hayatımdan çıktı. yanlarında olmaktan keyif duyduğum mutlu olduğum pozitif düşünen yeni arkadaşlar hayatıma girdi... sürekli gelişiyor ve değişiyorum... öğreneceğim çok şey var... sevgiyle gülerek kalınactionsmile |
Cevap: prensesin değişim günlüğü güzel prensesim.. günlüğünü biraz geç farkettim... hayırlı olsun... içi inanılmaz güzel haberlerle dolup taşsin. farkındalıkların artsın... iyi ki varsın sevgiyle mutlu kaly789 |
Harika bunlar ister istemez oluyor insan kendi değişince etrafındaki insanlarda değişiyor..Herşeyin anahtarı kendimizde,Cıvıl cıvıl olmuş hayatın sevgili prenses dahada güzellişsin ışıklar saçsın inşallah.. http://img361.imageshack.us/img361/9765/a51at.gif |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Harikasın Prenses, Bunları okumak gerçekten çok güzel. Bütün bu olumlu gelişmelerin artarak devam etmesini diliyorum. Bu konuda endişesi olan bazı arkadaşlara da yazdıklarının örnek olacağını düşünüyorum canım. Gerçekten harika bir gün oluyor bugün, her yerden güzel haberler yağıyor, Çok mutlu ettiniz beni, Harikasınız!!!!! |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Günlüğün çok güzel haberlerle dolacak ben inanıyorum ve merakla bekliyorum gelişimlerini :) |
Cevap: prensesin değişim günlüğü evet her şey bir bir yoluna girdi.sultandan öğrendiğim olumlamalar çok işime yaradı.olumsuz düşümceyi hayatımdan çıkarıp yerine sonsuz sevgiyi bıraktım.şimdi geleceğe umutla bakıp anı yaşıyorum..gelrcek günler güzel süprizlere gebe hemde bonusuyla.. sevgiyle ve ışıkla kalınart56art56 |
Ben kendi adıma onu tanıdığım için çok mutluyum , tanıyamayacaklar için de üzgünüm . |
|
Cevap: prensesin değişim günlüğü harika bir güne uyandım.içim kıpır kıpır. önceden uyanınca kalkmayı hep uzatırdım biraz daha uyuyayım diye...şimdi yataktan hemen kalkıyorum bu gün hangi güzel süprizleri hazırladı hayat bana diye ... gülümseyerek güne başlıyorum...eğzersiz yapmayada başladım. kendimde farkettiğim değişimler inanılmaz.. hep böyle olsun devgili günlük sevgi ve ışıkla kalttli3ttli3 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü bu günde uyanmak çok kolay oldu.bu günün bana güzel süprizler hazırlamasını seçiyorum diye yataktan kalktım. son bir kaç gündür eğzersiz yapıyorum.ve yaşamımın sonuna kadar bunu alışkanlık edinmek istiyorum... işe giderken yolu değiştirdim.parkın içinden gitmeye başladım.su sesi beni dinlendiriyor.ağaçların arasında sarkı söyleyen kuşların sesi beni alıp yıllar öncesine taa çocukluğuma götürdü.olumlamalara devam.. sevgiyle ve ışıkla kalın |
Cevap: prensesin değişim günlüğü bu gün neşeyle yeni güne uyandım. neşe ve nerji dolu bir gün olmasını seçtim.. yine parkın içinden yürüyerek işe gittim. her şey çok güzeldi sabahları kuş seslerini duymayalı o kadar zaman olduki.. çevreye kendimi kapatıp otomatiğe bağlanmış gibi yaşadığım günler geldi.. neler kaçırmışım..şimdi anı doya doya farkında olarak yaşamayı seçiyorum. arkadaşlarım bendeki değişikliğe bakıp sende polyannacılıkmı oynuyorsun diye soruyorlar. yok artık olaylara başka bir çevceveden bakmaya başladığımı söylüyorum. arkadaşım aradı gösünde bir şişlik farketmiş. bu gün doktora gidecek.eski inanç kalıplarım hemen en kötüsünü düşündü. karnımda birden bir ağırlık hissettim. hemen kendimi toparladım. onu önce doktor görmeliydi neyi en kötüsünü düşündüm.. toplum olarak acıyamı odaklıyız ? eminin arkadaşım beni arayıp sadece yağ bezesiymiş diyecek... neyse bu gün güzel haberlerin geldiği bir gün olsun. sevgiyle ve ışıkla kalttli3ttli3ttli3 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü merhaba sevgili günlük çok güzel bir gün her şey yolunda.. ama tarifi imkansız bir boşluk hissettim bu gün.. sanki bir şeyler eksik. bir bulmacayım sadece bir parça eksik... bakalım bulabilecekmiyim bunu yada sebebi. sevgiyle ve ışıkla kalınttli3 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü bu gün çok güzel bir gün.gece boyunca yağan yağmur her tarafı temizlemiş.lacivert beyaz giyindim bu gün.tatili özledim denizi özledim denizci gibi giyindim.çalışmaya koyuldum.masamda duran kupadaki çay nasıl yaptım anlamadım üzerime döküldü.çok üzüldüm.ağla2ev yakında değil değiştireyim..olaya farklı bir pencereden nasıl bakarım diye düşündüm.çay sadece lacivert pantolonuma ve lacivert ceketime dökülmüştü.beyaz tişortümde yoktu.pantolonumu temizledim peçetelerle kuruttum.çayın çok sıcak olmadığına şükrettim.problem varsa mutlaka başka bir çözümde vardır.sevgiyle ve ışıkla kalınttli3ttli3ttli3 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Hehehe merhaba prenses o muhteşem pozitif enerjinle herşeyi kendine çekmeyi başarmışssın. (Çay fincanı dahil!) Nihayetinde bir leke çok şükür ki sıcak değilmiş. O leke bırak kalsın kumaşın üzerinde sen pozitif enerjine leke düşürme. Gülümsemeye devam. Denizci dedinde aklıma geldi "Ah o gemide ben de olsaydım açık denizlere yol alsaydım." Tatili nasıl özledim anlatamam. cat56 s /\ s /\ /\ s _I__I__ II__ \_________/ => Vapur :)) http://i1106.hizliresim.com/2011/6/13/6458.jpg Ben şimdilik vapurla idare ediyorum. Deniz bir başka güzel kokuyor yaz mevsiminde. Yol kısa sürsede keyfini maksimuma çıkarmaya bakıyorum. Mutlu kal... |
sevgili sweeet harikasın ya beni güldürdün sende ömrün boyunca gülesin. iyi ki varsın. sevgiyle ve ışıkla vapurun yol alsınactionsmile |
Cevap: prensesin değişim günlüğü şekerim nee güzelsin yaahu .pozitifliğeeebakk harikasın. |
dün akşam iş çıkışı sağnak yağış vardı.gökyüzü delinmişti sanki.bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyordu. yoldan trafik değil sular akıyordu. yoldan karşıdan karşıya geçerken su on cm.ve benim ayakkabılarımın içine doğru doluyor.ayaklarım buz kesti.ağla2sonra eve doğru gittiğimde suların arka bahçeye dolduğunu gördüm.zeminde oturanlar vardı.evlerine dolmaması için canla başla çalışıyorlardı.bende ayakkabım ıslandı diye söyleniyorum.apartmandan girdim yukarı doğru çıkarken hafif aksayarak yürüyen komşumuza rastladım.dışarda çok yağmur var çıkmayın dediğimde "aşagıdaki komşuya yardım etmeye gidiyorum"dedi. " bende geliyorum "dedim.bazen olmadık şeyler için üzüldüğüm için kendimden utandım.her şeye her duruma rağmen hayat öyle güzel ve tekrarı yok ki doya doya yaşamalıyım sevgi ve ışıkla kalınttli3ttli3ttli3ttli3 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü her şey gönlümüzce güzel olsun.... |
Cevap: prensesin değişim günlüğü şimdi kendimi daha iyi hissediyorum. her şey yolunda ama adını koyamadığım bir şeyler eksik..ne acaba......? |
Cevap: prensesin değişim günlüğü tatile ihtiyacım var. dinlenmeye ,gezmeyeikitap okumaya,yüzmeye.. güzel bir hafta olsun benim için ve her kes için |
Cevap: prensesin değişim günlüğü önceleri gerekli gereksiz alış veriş yapardım.mutlaka bir şeyler alırdım.belki aldıklarımın arasında hiç giymediklerimde oldu.almak için alıyordum.yada eksik bir tarafı onunla kapatıyordum.dün cebimde para ve kartım olduğu halde büyük bir avm.gittim.mağzaları dolaştım.bazılarını beğendim tam almaya kara verecekken kendime buna gerçekten ihtiyacım var mı? diye sordum..kendimi tebrik ediyorum...ellerimde poşet olmadan çıktım ordan.ilerlemeler var.sevgi ve ışıkla kalınsmil56 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü içim kıpır kıpır güzel haberler bekliyorum. mutluluğun hayatıma akmasını seçiyorum. tatile nereye gitmeliyim::) sevgi ve ışıkla kalın956k |
Cevap: prensesin değişim günlüğü hayat akıp duruyor.bende peşinden koşuyorum.arkadaşlarımı düşündüm..hepsi çok iyiler.ne zaman bir sorunları olsa beni arıyorlar.çözüm bulmam için.ama benim bir sorunum olsa çözüm bulacak biri varmı diye düşündüm bulamadım.bir şeyler eksik hayatımda ama ne onuda bilmiyorum.. |
Cevap: prensesin değişim günlüğü 1- cüzdanında kalan para ile bizlere bi asta yada dondurma ısmarlayabilirsin , sıcakta iyi gider dimi ( günlükteki yüzsüzlük benimkisi smil56 ) 2 - buradaki arkadaşların var, sana destek olabilecek. bu durumda en çok ihtiyaç duyulan hep yanındaki arkadaş, dost, sevgili olabilecek kişi mutluluk etrafında olsun |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Dostun vardır mutlaka ama en yardımcı kendinsin biliyor musun? An'da yaşamayı becerebilirsen de hiç sorununun kalmayacağını da !!! |
Eckart Tolle'un Şimdinin Gücü" adlı kitabını tavsiye ederim size Sevgili Prensesactionsmile |
Cevap: prensesin değişim günlüğü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.iyi ki varsınız.anda yaşamak güzel.bu gün bütün öğrendiklerimi unuttum galiba.. sevgi ve ışıkla kalın.günlüğüme sizi hep bekliyorum.pastada alacağım:) |
|
Cevap: prensesin değişim günlüğü var olmanın gücünü bende okuyacağım.teşekkür ederim. sevgi ve ışıkla kalın:) |
Cevap: prensesin değişim günlüğü iyi bir şoför adayıyım.direksiyona oturdum arabayı stop ettirmeden çalıştırdım.bir saat çalıştım.ben bunuda en iyi şekilde hallederim.düş panomda kurbağa yeşili küçük arabamın resminide astım.her gün o arabayla gezinti yapıyorum.:) her şey her kesin gönlünce güzel oldun.sevgi ve ışıkla kalın dostlar... |
Cevap: prensesin değişim günlüğü kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına...yeni yıl geliyor.umutla bekliyorum.yeni kararlar aldım.geçen yıl aldığım kararların hepsini uyguladım.hayatımda mucizevi değişiklikler oluyor..dileklerimi hayatıma bonusuyla geliyor...her kes için sağlık bolluk bereket ve mutluluk dolu bir yıl olsun....ttli3ttli3ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:42 PM. |