Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   prensesin değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616598-prensesin-degisim-gunlugu.html)

melodice 26-12-2011 12:34 PM

Cevap: prensesin değişim günlüğü

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814861)
kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına...yeni yıl geliyor.umutla bekliyorum.yeni kararlar aldım.geçen yıl aldığım kararların hepsini uyguladım.hayatımda mucizevi değişiklikler oluyor..dileklerimi hayatıma bonusuyla geliyor...her kes için sağlık bolluk bereket ve mutluluk dolu bir yıl olsun....ttli3ttli3ttli3

Aminnnnn :)) Sağlık, Mutluluk, Huzur, Bereket, Güzellik bu yıl boyu ve her zaman seninle olsun aldığın kararlar kararlılıkla gerçekleşsin...happy6

sweeet 26-12-2011 03:28 PM

Yeni gördüm bu mesajlarını:
Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 801528)
hayat akıp duruyor.bende peşinden koşuyorum.arkadaşlarımı düşündüm..hepsi çok iyiler.ne zaman bir sorunları olsa beni arıyorlar.çözüm bulmam için.ama benim bir sorunum olsa çözüm bulacak biri varmı diye düşündüm bulamadım.bir şeyler eksik hayatımda ama ne onuda bilmiyorum..

Zaman zaman benim de böyle düşündüğüm anlar oldu ama

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803157)
Dostun vardır mutlaka ama en yardımcı kendinsin biliyor musun? An'da yaşamayı becerebilirsen de hiç sorununun kalmayacağını da !!!

bigokyanusum çok haklı onun gibi düşünüyorum sonra da. Yine de banzen terzi söküğü meselesi ikieşitbirin de dediği gibi biz varız prensesim

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814861)
kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına...yeni yıl geliyor.umutla bekliyorum.yeni kararlar aldım.geçen yıl aldığım kararların hepsini uyguladım.hayatımda mucizevi değişiklikler oluyor..dileklerimi hayatıma bonusuyla geliyor...her kes için sağlık bolluk bereket ve mutluluk dolu bir yıl olsun....ttli3ttli3ttli3

Güzel yürekli arkadaşım aynı güzel dileklerinden de fazlası bonusuyla senin için de gerçek olsun. İstediklerin oluyor çünkü sen mutluluk dahil tüm bonusları çeken bir mıknatıssın. Harikasın.

Seviliyorsun. Mutlu kal her zaman.

prenses1 26-12-2011 04:18 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814882)

Güzel yürekli arkadaşım aynı güzel dileklerinden de fazlası bonusuyla senin için de gerçek olsun. İstediklerin oluyor çünkü sen mutluluk dahil tüm bonusları çeken bir mıknatıssın. Harikasın.

Seviliyorsun. Mutlu kal her zaman.

çok teşekkür ederim sweeet sende çok seviliyorsun.her daim mutlu kal ttli3ttli3ttli3

prenses1 26-12-2011 04:19 PM

Alıntı:

melodice Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814862)
Aminnnnn :)) Sağlık, Mutluluk, Huzur, Bereket, Güzellik bu yıl boyu ve her zaman seninle olsun aldığın kararlar kararlılıkla gerçekleşsin...happy6

çok teşekkür ederim.ttli3ttli3ttli3

prenses1 27-12-2011 10:26 AM

dün yağan kar bu gün kalktı.parkta ağaçları seyretmek çok güzel...ttli3
odamı topladım.ne kadar kullanmadığım eşyalar varsa elden çıkardım.odayı toplarken zihnimde ne kadar karışıklık varsa temizliyorum dedim..çok rahatladım.kalabalık enerji akışınıda kesiyor...düş panamo yeni hedeflerimle ilgili resimler astım...evet hayat devam eddiyor bende bütün güzellikleri hayatıma çeken kocaman bir mıknatısım...ttli3ttli3ttli3

sweeet 27-12-2011 12:45 PM

Düzen bereketi getirir. Eskiler giderse yerine yenileri daha rahat gelir.

Herşey gönlünce olsun prenses :)

Sevgiler.

juger 27-12-2011 01:55 PM

"bende bütün güzellikleri hayatıma çeken kocaman bir mıknatısım"

ne güzel söylemişsin :) ama şunu da bil ki, bugün sana gelen mutluluğu bugün değil, dün çektin. belki de daha önceden. örneğin, iki gün önce çok mutluydun, ve evrene bolca mutluluk enerjileri gönderdin. ve bu gönderdiğin enerjilerin geri dönüşümü bu gününe yansıdı. ama dün çok sinirliydin. ve evrene bolca kötü enerjiler yolladın. şimdi o enerjilerin dönüşümü senin belki yarınına belki öbür gününe yansıyacak ve mutsuz, sinirli olmana sebep olacak.

dediğim gibi, mutluluğumuza ve hüznümüze sebep olan enerjileri biz çekiyoruz. ama etkilerini bazen hemen, bazen biraz geç görüyoruz. o yüzden her an mutlu olmakta fayda var. şuan ki hüznü mutluluğa dönüştürürsen geçmişindeki yaptığın hatadan alman gereken dersi alır, geleceğine güzel bir yatırım yapmış olursun.

yine de bilmemiz gereken tek şey, karşımıza çıkan her olaya bizim sebep oluşumuzdur. şu anı en iyi şekilde yaşarsak, geçmişi ve geleceği en iyi şekilde kullanmış oluruz. çünkü iki seçenek var, biri pozitif düşünmek, biri negatif düşünmek. her halükarda pozitif düşünebilen birisi hiçbir şey kaybetmez. aksine çok şey kazanır, kazandırır.

bol şanslar :)

prenses1 27-12-2011 03:57 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814962)
Düzen bereketi getirir. Eskiler giderse yerine yenileri daha rahat gelir.

Herşey gönlünce olsun prenses :)

Sevgiler.

teşekkür ederim hepimizin gönlünce olsun...:) ttli3 ttli3

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 814970)
"bende bütün güzellikleri hayatıma çeken kocaman bir mıknatısım"

ne güzel söylemişsin :) ama şunu da bil ki, bugün sana gelen mutluluğu bugün değil, dün çektin. belki de daha önceden. örneğin, iki gün önce çok mutluydun, ve evrene bolca mutluluk enerjileri gönderdin. ve bu gönderdiğin enerjilerin geri dönüşümü bu gününe yansıdı. ama dün çok sinirliydin. ve evrene bolca kötü enerjiler yolladın. şimdi o enerjilerin dönüşümü senin belki yarınına belki öbür gününe yansıyacak ve mutsuz, sinirli olmana sebep olacak.

dediğim gibi, mutluluğumuza ve hüznümüze sebep olan enerjileri biz çekiyoruz. ama etkilerini bazen hemen, bazen biraz geç görüyoruz. o yüzden her an mutlu olmakta fayda var. şuan ki hüznü mutluluğa dönüştürürsen geçmişindeki yaptığın hatadan alman gereken dersi alır, geleceğine güzel bir yatırım yapmış olursun.

yine de bilmemiz gereken tek şey, karşımıza çıkan her olaya bizim sebep oluşumuzdur. şu anı en iyi şekilde yaşarsak, geçmişi ve geleceği en iyi şekilde kullanmış oluruz. çünkü iki seçenek var, biri pozitif düşünmek, biri negatif düşünmek. her halükarda pozitif düşünebilen birisi hiçbir şey kaybetmez. aksine çok şey kazanır, kazandırır.

bol şanslar :)

teşekkür ederim..bu günkü düşüncemle yarını nasıl geçireceğimi farkedip ona göre davranmaya başlayınca inanılmaz değişimler oldu.sevgiyle..ttli3ttli3

prenses1 28-12-2011 10:27 AM

yeni bir gün yeni başlangıçlar...
sürekli temizlik yapma isteği oluştu bu günlerde.
her şeyi temizlemek istiyorum.düzenli ve temiz olsun her taraf..
kullanılmayan her eşya evden çıksın..bir yıldır giymediğim kıyafetler....sade ve öz işe yaramayan hiç bir şey olmasın...
bu gün cilt bakımıda yaptıracağım.cildimdede büyük bir temizlik....
her istediğimi hayatıma çeken büyük bir mıknatısım ben...
sevgiyle ttli3ttli3ttli3

prenses1 02-01-2012 09:41 AM

yeni bir yıl
yeni başlangıçlar..
yeni kararlar
geçen yıl aldığım kararların hemen hemen tamamına yakınını gerçekleştirdim.
erteleme huyundan tamamıyle vaz geçtim.
bir şey aklıma geldiğinde önceden sonra yaparım diyordum şimdi anında yapıyorum..
iki omzumda iki papağan var..
biri hemen diğeri şimdi diyor.
ertelemeyincede işler birikmiyor.
daha huzurlu ,mutlu ,sağlıklı , bolluk ve bereket dolu bir yıl olsun.
bütün dileklerimiz adrese teslim gelsin...
sonsuz sevgiyle hadi gülümsesevincli
her daim mutlu kalın.ttli3ttli3ttli3

bigokyanus 02-01-2012 10:54 AM

Bravo sana , daha nice yıllarda başarı ve huzur diliyorum....

prenses1 02-01-2012 11:05 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815398)
Bravo sana , daha nice yıllarda başarı ve huzur diliyorum....

teşekkür ederim bigokyanus her şey hepimizin gönlüne göre olsun.ttli3

mutluuu 02-01-2012 11:08 AM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815389)
yeni bir yıl
yeni başlangıçlar..
yeni kararlar
bir şey aklıma geldiğinde önceden sonra yaparım diyordum şimdi anında yapıyorum..

buna bayıldım sevgili prenses1, benimde en çok ihtiyaç duyduğum şey bu daha doğrusu değiştirmeye çalıştığım bi huy umarım en kısa zamanda telkinlerde işe yarayacak biliyorum bende ertelememeyi öğrenicem sabırlıyım ve inançlıyım :))

_jenny_ 02-01-2012 11:08 AM

prensescim süper enerjin var..düşüncelerinde hep böle olumlu ol..hayata hep böle pozitif bak...
tüm dileklerin bonusuyla gerçekleştiği nice günler diliyorum sana
sevgiyle kal..

prenses1 02-01-2012 11:10 AM

Alıntı:

mutluuu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815401)
buna bayıldım sevgili prenses1, benimde en çok ihtiyaç duyduğum şey bu daha doğrusu değiştirmeye çalıştığım bi huy umarım en kısa zamanda telkinlerde işe yarayacak biliyorum bende ertelememeyi öğrenicem sabırlıyım ve inançlıyım :))

ertelemeyi bırakınca hayatımda inanılmaz değişimler oldu.papağanlar bende çok işe yaradı.umarım sendede yarar. her daim sevgiyle...ttli3

prenses1 02-01-2012 11:11 AM

Alıntı:

_jenny_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815402)
prensescim süper enerjin var..düşüncelerinde hep böle olumlu ol..hayata hep böle pozitif bak...
tüm dileklerin bonusuyla gerçekleştiği nice günler diliyorum sana
sevgiyle kal..

canım teşekkür ederim.hepimizin dilekleri bonusuyla adresine teslim gelsin.her daim sevgiyle.ttli3

Sole 02-01-2012 04:13 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815389)
yeni bir yıl
yeni başlangıçlar..
yeni kararlar

Sevgili prenses, oncelikle tebrik ediyorum hayatindan ertelemeyi cikarttigin icin.Bu papagan olayinida cok begendim girlhaha dusunsene sen isini erteliyorsun ve biri sagdan "hemen" biride soldan "simdi" yap diyor. Hatirlatanlarin oldugu icin bu sekilde islerini ertelemen imkansiz.

Dahada guzel degisimler yasarsin insallah : ) Mutlu yillar...

prenses1 03-01-2012 11:12 AM

Alıntı:

Isola Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 815430)
Sevgili prenses, oncelikle tebrik ediyorum hayatindan ertelemeyi cikarttigin icin.Bu papagan olayinida cok begendim girlhaha dusunsene sen isini erteliyorsun ve biri sagdan "hemen" biride soldan "simdi" yap diyor. Hatirlatanlarin oldugu icin bu sekilde islerini ertelemen imkansiz.

Dahada guzel degisimler yasarsin insallah : ) Mutlu yillar...

hep beraber nice güzel değişimler yaşayalım...
yep yeni bir güne büyük bir enerjiyle başladım...
hava çok soğuk kar yok...içimi ısıtan bri ev ve gidecek bir işim olduğu için ne kadar şanslıyım...
olaylara farklı çercevelerden bakmayı öğrendim...
bu beni oldukça rahatlattı.daha huzurluyum..farklı kapılardan bakmak olaylara çok önemliymiş.
bunu farkettim.
kötü haberleri dinlemiyorum.Konuşulan ortamlarda bulunmamaya dikkat ediyorum.Duyduğum güzel haberleride her kese aktarmaya başladım.
bu hayatı dolu dolu yaşamayı seçiyorum.çünkü hayatın seçimler dizisi olduğunu öğrendim...ne seçersem onu yaşıyorum.ttli3 ttli3 ttli3
bütün güzel haberleri kendime çeken büyük bir mıknatısım...
her daim mutlu olalım...ttli3

prenses1 04-01-2012 11:13 AM

bu gün çok soğuk.
arabaların camları buzlanmış.
çok soğuk diye hayat durmuyor akmaya devam ediyor.
parkın ağaçları yapraklarını dökmüş..
yeniden daha güzel bir şekilde canlanmaya hazırlanan ağaçlar...
yeni bir kitap aldım..
boş zamanlarımda okumak için.
pozitif gücün büyüsü..ismide güzel kitabın kendide...yeni şeyler öğrenmeye bayılıyorum:)
benim hayatımda her şey mükemmel ve tam...
her daim mutlu kalalım ttli3 ttli3 ttli3

prenses1 12-01-2012 01:49 PM

yağmurla karışık kar yağıyor..
gelsin artık özlemiştim karı.
ben sürekli pozitif düşünmeye başlayınca arkadaşlarımda bir değişme olmaya başladı.negatif düşünen arkadaşlar beni polyana oyunu oynamakla suçladı.kimisi bir şekilde hayatımdan çıktı.benim gibi olaylara pozitif bakanlar hayatıma girmeye başladı.yeni ve güzel dostluklar edindim.hayatım hızlı ve güzel bir şekilde değişmeye devam ediyor.gelecek için umutlu,geçmişi affetmiş anda yaşamaya çalışan biri olarak oldukça mutluyum...
mutluyum mutlusunuz mutluyuz....ttli3 ttli3 ttli3

azraist_24 12-01-2012 01:54 PM

Alıntı:

prenses1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816509)
yağmurla karışık kar yağıyor..
gelsin artık özlemiştim karı.
ben sürekli pozitif düşünmeye başlayınca arkadaşlarımda bir değişme olmaya başladı.negatif düşünen arkadaşlar beni polyana oyunu oynamakla suçladı.kimisi bir şekilde hayatımdan çıktı.benim gibi olaylara pozitif bakanlar hayatıma girmeye başladı.yeni ve güzel dostluklar edindim.hayatım hızlı ve güzel bir şekilde değişmeye devam ediyor.gelecek için umutlu,geçmişi affetmiş anda yaşamaya çalışan biri olarak oldukça mutluyum...
mutluyum mutlusunuz mutluyuz....ttli3 ttli3 ttli3

Canim benim ya, bosverrr ciksinlar tum olumsuzluklar + olumsuz, kinci, kiskanc ve bencil insanlar hayatimizdan :))))

Cok sevindim darisi benim basima, ben de ayiklamaya basladim bu tarz insanlari hayatimdan, yuppiiiigirlhaha

acemisirine 12-01-2012 01:57 PM

hani sizin orada simdi yagmurlar yagiyor ya prensesim onlar mutluluk yagmurlari sakin ola semsiye ile cikma disari oldumu.. her yerine degsin o mutluluk ve sen hep MUTLU ol..

seni anlamayanlara, oyun yapiyorsun sananalara, saf görenlere inat olumlu düsünme basarini hic bir vakit elden birakma.. cünkü hayatimizda olanlar zaten kolay degil birde üstüne negativ düsünme eklenmesin..

girenler cikanlar kalanlar hepsi bizim yasamamiz gereken parcalar.. gelenler kalanlar gidenler icin bolca tesekkürler..

iyiki varsin, iyiki varim iyiki variz..

YASASIN MUTLULUK O0

prenses1 12-01-2012 02:12 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816510)
Canim benim ya, bosverrr ciksinlar tum olumsuzluklar + olumsuz, kinci, kiskanc ve bencil insanlar hayatimizdan :))))

Cok sevindim darisi benim basima, ben de ayiklamaya basladim bu tarz insanlari hayatimdan, yuppiiiigirlhaha

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 816512)
hani sizin orada simdi yagmurlar yagiyor ya prensesim onlar mutluluk yagmurlari sakin ola semsiye ile cikma disari oldumu.. her yerine degsin o mutluluk ve sen hep MUTLU ol..

seni anlamayanlara, oyun yapiyorsun sananalara, saf görenlere inat olumlu düsünme basarini hic bir vakit elden birakma.. cünkü hayatimizda olanlar zaten kolay degil birde üstüne negativ düsünme eklenmesin..

girenler cikanlar kalanlar hepsi bizim yasamamiz gereken parcalar.. gelenler kalanlar gidenler icin bolca tesekkürler..

iyiki varsin, iyiki varim iyiki variz..

YASASIN MUTLULUK O0

çok teşekkürler arkadaşlar.benim düşünce tarzım değişince giden gitti.:)
mutluluk yağmurunda ıslanalım diye şemsiyemi almadım.iliklerime kadar ıslandım.khkh56her daim hep mutlu kalalım iyi ki varsınız...ttli3ttli3ttli3

prenses1 13-01-2012 10:07 AM

kendimi iyi hissediyorum.geçmişle ilgili sanki kocaman bir boşluk var.bazen geleceğe kayarken söbeliyorum kendimi..hemen geri ana dönüyorum...Kendime fazla zaman ayırmaya başladım.az konuşup çok dinliyorum.bu durum farkındalığımın artmasını sağladı.öğrendiğim her şeyi büyük bir zevkle arkadaşlarıma öğretme her sorunu çözüp rahatlatma huyundanda vazgeçtim.ben ne kadar bildiğimi aktarmaya çalışsamda karşı taraf buna hazır değilse olmuyor...gelecek günler mucizelerle dolu..yaşamda şimdide akıyor. her daim mutlu kalalım...ttli3ttli3ttli3

acemisirine 13-01-2012 05:21 PM

mutlu olmani, güzel düsünmeni ve her olaya olumlu bakis acina hayranim prensesim..

daima mutlu olalim, iyiki varsin, iyiki varim, iyiki variz..

bu ara buraya halen daha yagmur yagmadi ama sizin orada yagmur varsa hep gez dolas olurmu..

Yagmur rahmettir, berekettir, temizliktir ve en önemlisi mutluluktur...

EVRENIN TÜM IYIYE ODAKLANMIS ENERJILERI BIZLERLE OLSUN..

bigokyanus 13-01-2012 06:08 PM

İmzan çokkk hoşuma gitti , eşim dahil kaç kişiyle paylaştım , teşekkürler :)

prenses1 16-01-2012 11:15 AM

lapa lapa kar yağıyor...her yer bembeyaz..:zpzp:
park muhteşem görünüyor.
kar yağdığı için hava soğuk değil..
sanki bütün negatif düşünceler kar altında kaldı....
pozitif düşünceler küçük bir kartopu yaptım.fırlattım..bana bir çığ olarak dönüyor..
pozitif düşünmek bir alışkanlık oldu.artık istesemde negatif düşünemiyorum.
beni kırdıklarında günlerce düşünüp veremediğim cevapları verir kendimi yıpratırdım.şimdi ne yaşıyorsam anda yaşayıp anda hallediyorum her şeyi...
bu hayat çok güzel ve tekrarıda yok.
güzellikler içinde yaşamayı seçtim..
her daim mutlu kalalım...:)))))ttli3ttli3ttli3

prenses1 18-01-2012 09:39 AM

her taraf buz.:zpzp:
dışarı -15 çok soğuk..
yürümekte zorlanıyorum kaydım kayacağım diye...ooo67
sıcacık bir evim ve gidecek bir işim olduğu için şükrettim..
bazen çok küçük şeylere takılıp üzülüyoruz..
bunlar şimdi bana çok anlamsız geliyor..
bu gün güzel bir gün olsun.
istediği her şeyi hayatına çeken kocaman bir mıknatısım ben....
sevgiyle..ttli3ttli3ttli3

acemisirine 18-01-2012 02:39 PM

ne güzel kar, buz, beyaz, temizlik, ferahlik.. daha ne diyebilirim ki sevgili prensesim..

birde bunlarin üstüne senin positiv düsüncen ve senin olumlu bakis acin..

sükürler olsun.. sicak bir evin, gidecek bir isin, sevdiklerin, ugrasin ve gayelerin var..

üzüntü, hüzün bunlar elbette her zaman olacak hayatimizda.. ama onlara bagli kalmayipta, en güzelini cikarmak ve Rabbim, bu hüzün yada bu üzüntü bosuna gelmedi basima vardir bunda da bir mana deyip düsünmek ve bir daha bunlari cekmemek icin ders alabilmekte gerek..

malum bu hayatta tek basina degiliz.. olumlu düsünenlerin oldugu gibi olumsuz düsünenlerde var.. ama biz biliyoruz, iyi yoldayiz ve daima ilerliyoruz dimi sevgili prensesim..

bugün cok güzel bir gün, bugün muhtesem bir gün, bu gün sahane bi gün, bugün sevgi günü, bugün baris günü, bugün basari günü, bugün zenginlik ve bereket günü, bugün huzur günü..

BUGÜN BIZIM GÜNÜMÜZ..

evet sen bir sevgi seli miknatisisin, yok hatta huzur fiskiran bir miknatis, iyiye dair ne vasa cekiyorsun, ve bu iyiligi isteyenleride cekiyorsun..

IYIKI VARSIN; IYIKI VARIZ..
ttli3ttli3ttli3

juger 18-01-2012 03:00 PM

bu günlük bu sitede en sevdiğim günlüklerden biri. henüz okumadan ferahlıyorum. aslında mutlu olmanın ne kadar kolay olduğunu, zor olanın kendimizi üzmek, boş yere yıpratmak olduğunu görüyorum. keşke herkes mutluluğa bu kadar adapte olabilse. ne güzel olurdu değil mi? :) tebrikler sevgili prenses. gıpta ile izleniyorsun :)

prenses1 18-01-2012 04:06 PM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817573)
ne güzel kar, buz, beyaz, temizlik, ferahlik.. daha ne diyebilirim ki sevgili prensesim..

birde bunlarin üstüne senin positiv düsüncen ve senin olumlu bakis acin..

sükürler olsun.. sicak bir evin, gidecek bir isin, sevdiklerin, ugrasin ve gayelerin var..

üzüntü, hüzün bunlar elbette her zaman olacak hayatimizda.. ama onlara bagli kalmayipta, en güzelini cikarmak ve Rabbim, bu hüzün yada bu üzüntü bosuna gelmedi basima vardir bunda da bir mana deyip düsünmek ve bir daha bunlari cekmemek icin ders alabilmekte gerek..

malum bu hayatta tek basina degiliz.. olumlu düsünenlerin oldugu gibi olumsuz düsünenlerde var.. ama biz biliyoruz, iyi yoldayiz ve daima ilerliyoruz dimi sevgili prensesim..

bugün cok güzel bir gün, bugün muhtesem bir gün, bu gün sahane bi gün, bugün sevgi günü, bugün baris günü, bugün basari günü, bugün zenginlik ve bereket günü, bugün huzur günü..

BUGÜN BIZIM GÜNÜMÜZ..

evet sen bir sevgi seli miknatisisin, yok hatta huzur fiskiran bir miknatis, iyiye dair ne vasa cekiyorsun, ve bu iyiligi isteyenleride cekiyorsun..

IYIKI VARSIN; IYIKI VARIZ.. ttli3ttli3ttli3

canımsın ya iyi ki varsın ve iyi ki günlüğüme gelip paylaşımda bulunuyorsun.
sevgi dolu birisin ve birbirimize çekiliyoruz.güzel düşünceler güzel düşünceyi çekiyor iyi ki tanıdım sizleri
sevgiyle her daim mutlu kal...kocaman sevgilerle ttli3ttli3ttli3

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817576)
bu günlük bu sitede en sevdiğim günlüklerden biri. henüz okumadan ferahlıyorum. aslında mutlu olmanın ne kadar kolay olduğunu, zor olanın kendimizi üzmek, boş yere yıpratmak olduğunu görüyorum. keşke herkes mutluluğa bu kadar adapte olabilse. ne güzel olurdu değil mi? :) tebrikler sevgili prenses. gıpta ile izleniyorsun :)

çok teşekkür ederim.iyi ki varsın ve her zaman günlüğüme bekliyorum.mutluluk ve mutsuzluk bir seçim.ben mutluluğu seçtim ..mutlulukta verdikçe katlanarak bana geri dönüyor..tam bir sevgi seli.kocaman sevgilerle her daim mutlu kal ttli3ttli3ttli3

prenses1 19-01-2012 10:23 AM

yeni bir güne günaydın....
sabah duş alırken bütün sıkıntıların dertlerin suyla akıp gittiğini söyledim.
bu beni müthiş rahatlatıyor.
güne harika başlıyorum..
mutlaka eksersiz yapıyorum.
evde kullanmadığım ne var ne yok hepsini verdim.
sadece kullandığım şeyler kaldı.
evde adaçayından tütsü yaptım.
evin enerjisi tamamen değişti.
ne güzel şeyler öğrendim ve hepsini uygulamaya geçirdim.
hiç bir şeyi ertelemeden üşenmeden egonunun aman sonra yaparsın dediklerini duymadan harekete geçiyorum.
korkularının üzerine gidiyorum.ve onların gözümde büyüttüğüm kadar olmadıklarını farkedip çözdüm...oooooh ne rahatladım ne rahatladım.hayatı dolu dolu yaşamaya çalışıyorum...
seviyorum seviliyorum...harika dostlar ediniyorum...hayatın pozitif penceresinden bakmaya bayılıyorum.khkh56çünkü çok aydınlık...ışıl ışıl bir pencere..hayatımda her şeyi kendime çeken kocaman bir mıknatısım ben ttli3ttli3ttli3
her daim sevgiyle mutlu kalalım..ttli3

prenses1 01-02-2012 01:58 PM

biraz olmuş günlüğüme uğramayalı...
özledim...
havalar çok soğku ve her yerde kar var..sıcacık bri yere sahip olmak çok güzel...
gönlümde değişim rüzgarları bütün şiddetiyle esiyor...
çalışırken masamdaki uğur böceği dikkatimi çekti.bana hep uğur getirdi.yada ben koşulsun onun bana uğur getireceğine inandım.gerçekten inanarak içten samimi istediğim her şey gerçekleşiyor...bazen diyorum ki bu bilgilerle geçmişe dönüp hayatımı tekrar yaşasam nasıl olurdu ...
ama beni bu güne getirip pişiren de o yaşadıklarımdı...:)
önemli olan şeylerden biride insanın kendini affedip yüklerinden kurtulması..bakış açın değişirse ne güzel dünyan değişiyor.
bütün isteklerine sahip olan kocaman bir mıknatısım ben....
sevgiyi,mutluluğu,sağlığı,bolluğu ve bereketi havatıma çekiyorum...
her daim sevgiyle mutlu kalalım...ttli3ttli3ttli3

sweeet 01-02-2012 03:12 PM

Zaman zaman benim de eskiden daha önceden öğrenseydim bunları nasıl olurdu diye düşündüğüm oldu prensesim. Ama atıyorum o düşünceleri aklımda çünkü bunu düşünmenin bana faydası yok ki. En doğru zaman bu zamanmış diyorum o zaman. Vee buna yürekten inanıyorum.

prenses1 16-02-2012 09:37 AM

havalar bir açıyor bir kapıyor.
bir bakıyorsun pırıl prıl bir gün...sonrası kar...
ben her durumdanda keyif almayı öğrendim...
sürekli olaylara farklı çercevelerden bakıyorum.
her daim kendimi geliştirmeye çalışıyorum...
karşıma yeni yeni insanlar çıkıyor.
hepsinden farklı farklı şeyler öğreniyorum...
negatif olaylara takılıp kalmıyorum.
her gün yeni umutlarla kapımı çalıyor...
aydınlığa ışığa doğru yol alıyorum..
farkettim ki bu günü nasıl geçirirsem yarında onun gibi geçiyor...
hayatı seviyorum.
baştan doya doya yaşamaya çalışıyorum.
eskiden arkadaşlarım beni üzdüklerinde çok üzülüp onlardan kopuyordum.
şimdi ise onların sadece güzel yönlerine odaklanıyorum..
sevgi dolu olmayı seçiyorum..
huzuru,mutluluğu,bolluğu bereketi hayatıma çekiyorum...
inanılmaz güzellikte süprizler beni buluyor.
ben çok sanslıyım...
olumlamaları yaptıkça hayatıma daha çok çekiyorum.
her daim sevgiyle mutlu kalalım...iyi ki varız değil mi?
ttli3 ttli3 ttli3

prenses1 20-02-2012 09:34 AM

her yerde kar var.:zpzp:
hava buz gibi...
insanın dışarı çıkası gelmiyor...
işe giderken dondum...
şimdi buzlarım çözülüyor.:)
bu havalarda evi olmayana allah yardım etsin...
bu günlerde kendimi dinliyorum..
iç sesime kulak veriyorum...
kişisel gelişim kitapları okumaya bir süre ara verdim.
macera kitapları okuyacağım..
bir mimar gibi çalışıyorum..
hayatımı yeniden inşaa ediyorum..
projelerimi çiziyorum.
detaylandırıyorum...
her daim gülümsüyorum.
çalışma masama gülen suratları gösteren bir kart koydum...
hayatım inanılmaz güzellikte değişmeye devam ediyor.
mutluyum...mutluyuz.
her daim sevgiyle mutlu kalalım...ttli3 ttli3 ttli3

prenses1 21-02-2012 12:00 PM

bu gün harika bir gün.hava soğuk rüzgar yanaklarınıza bir tokat gibi çarpıyor ve kendinize getiriyor.yol boyunca hep güzel şeyler düşünüyorum.eskiden işe giderken yolda ya geçmişi düşünüp üzülür yada gelecek için endişelenir enerjimi tüketirdim.şimdi anda yaşıyorum anda yaşamanın güzelliği bir başka.içim hep kıpır kıpır.güzel şeyleri bir mıknatıs gibi hayatıma çekiyorum diyorum.sağlığı seçiyorum mutluluğu seçiyorum.düşlerimin ötesinde bolluğu ve bereketi seçiyorum.sürekli olumlamalar yapıyorum.hayatımda öyle fazla değişiklikler olmaya başladı ki. hayatıma yeni dostlar girdi.evde düşünce tarzım pozitif olunca onlarda değişti.aslında sadece ben değiştim etrafa yaydığım enerji değişti.çünkü etrafımdaki her kes benim aynam ben onlara ne verdiysem o bana geri dönüyordu. sevgiler mutluluğunuz daim olsun ttli3 ttli3 ttli3

prenses1 23-02-2012 08:47 AM

hava bu gün çok güzel.
hafif hafif bir yağmur yağıyor.
baharı özledim.:)
kendimi çok iyi hissediyorum.
dün erken yattım dinlenmişim...
biraz tatile ihtiyacım var.
dinlenmek,gönlümce gezmek,kendime vakit ayırmak istiyorum...
bulunduğum bu noktada hayatımda her şey mükemmel ve tam.
bu gün ki olumlama cümlem...
hafta sonu misafirler gelecek...onada hazırlanmam gerekiyor..
hepsini hallederim....
her daim mutlu kalalım..ttli3ttli3ttli3

prenses1 27-02-2012 04:33 PM

sıcacık bir gün.
kendime izin verdim bu gün..
kendime zaman ayırdım.
yağmurlu yollarda kısa bir yürüyüş yaptım..
kendimle sanki yıllardır yanlız kalmamış gibiyim.
hayat bir koşuşturmacayla geçiyor..
her şeye yetişeyim derken gün bitivermiş.
kendime zaman ayırmanın güzelliğini tattım.
kendimi dinledim...
çok sevdiğim bir arkadaşıma hediye aldım..
onunla öğle yemeği yedim..
güzel sohbet ettik.
arada kendime zaman ayırmaya karar verdim.
enerjim tavan yapıyor.
sevgi dolu günlere hep beraber...ttli3 ttli3 ttli3

prenses1 28-02-2012 12:04 PM

sabah uyanamadım.sadanim
bir telaş hazırlandım.
koşturmayla başladı günüm...:zpzp:
dün gece okuduğum kitaba dalmışım zamanın nasıl geçtiğini farketmedim.
sabahta kalkamadım..
yavaştan sanki bahar geliyorum sinyallerini vermeye başladı.
içim kıpır kıpır güzel şeyler olacak bekliyorum..
neye odaklanırsam hayatıma onu çekiyorum.
olmasını istediklerimi düşünüyorum..
hayat bana hep güzellikler sunmaya başladı.
hepimizin her daim istedikleri gerçekleşsin.
sevgiler kucak dolusu ttli3 ttli3 ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:16 AM.