![]() |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Bravo sana , daha nice yıllarda başarı ve huzur diliyorum.... |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Alıntı:
|
|
Cevap: prensesin değişim günlüğü prensescim süper enerjin var..düşüncelerinde hep böle olumlu ol..hayata hep böle pozitif bak... tüm dileklerin bonusuyla gerçekleştiği nice günler diliyorum sana sevgiyle kal.. |
|
|
Dahada guzel degisimler yasarsin insallah : ) Mutlu yillar... |
yep yeni bir güne büyük bir enerjiyle başladım... hava çok soğuk kar yok...içimi ısıtan bri ev ve gidecek bir işim olduğu için ne kadar şanslıyım... olaylara farklı çercevelerden bakmayı öğrendim... bu beni oldukça rahatlattı.daha huzurluyum..farklı kapılardan bakmak olaylara çok önemliymiş. bunu farkettim. kötü haberleri dinlemiyorum.Konuşulan ortamlarda bulunmamaya dikkat ediyorum.Duyduğum güzel haberleride her kese aktarmaya başladım. bu hayatı dolu dolu yaşamayı seçiyorum.çünkü hayatın seçimler dizisi olduğunu öğrendim...ne seçersem onu yaşıyorum.ttli3 ttli3 ttli3 bütün güzel haberleri kendime çeken büyük bir mıknatısım... her daim mutlu olalım...ttli3 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü bu gün çok soğuk. arabaların camları buzlanmış. çok soğuk diye hayat durmuyor akmaya devam ediyor. parkın ağaçları yapraklarını dökmüş.. yeniden daha güzel bir şekilde canlanmaya hazırlanan ağaçlar... yeni bir kitap aldım.. boş zamanlarımda okumak için. pozitif gücün büyüsü..ismide güzel kitabın kendide...yeni şeyler öğrenmeye bayılıyorum:) benim hayatımda her şey mükemmel ve tam... her daim mutlu kalalım ttli3 ttli3 ttli3 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü yağmurla karışık kar yağıyor.. gelsin artık özlemiştim karı. ben sürekli pozitif düşünmeye başlayınca arkadaşlarımda bir değişme olmaya başladı.negatif düşünen arkadaşlar beni polyana oyunu oynamakla suçladı.kimisi bir şekilde hayatımdan çıktı.benim gibi olaylara pozitif bakanlar hayatıma girmeye başladı.yeni ve güzel dostluklar edindim.hayatım hızlı ve güzel bir şekilde değişmeye devam ediyor.gelecek için umutlu,geçmişi affetmiş anda yaşamaya çalışan biri olarak oldukça mutluyum... mutluyum mutlusunuz mutluyuz....ttli3 ttli3 ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:51 AM. |