![]() |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Alıntı:
Cok sevindim darisi benim basima, ben de ayiklamaya basladim bu tarz insanlari hayatimdan, yuppiiiigirlhaha |
Cevap: prensesin değişim günlüğü hani sizin orada simdi yagmurlar yagiyor ya prensesim onlar mutluluk yagmurlari sakin ola semsiye ile cikma disari oldumu.. her yerine degsin o mutluluk ve sen hep MUTLU ol.. seni anlamayanlara, oyun yapiyorsun sananalara, saf görenlere inat olumlu düsünme basarini hic bir vakit elden birakma.. cünkü hayatimizda olanlar zaten kolay degil birde üstüne negativ düsünme eklenmesin.. girenler cikanlar kalanlar hepsi bizim yasamamiz gereken parcalar.. gelenler kalanlar gidenler icin bolca tesekkürler.. iyiki varsin, iyiki varim iyiki variz.. YASASIN MUTLULUK O0 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Alıntı:
Alıntı:
mutluluk yağmurunda ıslanalım diye şemsiyemi almadım.iliklerime kadar ıslandım.khkh56her daim hep mutlu kalalım iyi ki varsınız...ttli3ttli3ttli3 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü kendimi iyi hissediyorum.geçmişle ilgili sanki kocaman bir boşluk var.bazen geleceğe kayarken söbeliyorum kendimi..hemen geri ana dönüyorum...Kendime fazla zaman ayırmaya başladım.az konuşup çok dinliyorum.bu durum farkındalığımın artmasını sağladı.öğrendiğim her şeyi büyük bir zevkle arkadaşlarıma öğretme her sorunu çözüp rahatlatma huyundanda vazgeçtim.ben ne kadar bildiğimi aktarmaya çalışsamda karşı taraf buna hazır değilse olmuyor...gelecek günler mucizelerle dolu..yaşamda şimdide akıyor. her daim mutlu kalalım...ttli3ttli3ttli3 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü mutlu olmani, güzel düsünmeni ve her olaya olumlu bakis acina hayranim prensesim.. daima mutlu olalim, iyiki varsin, iyiki varim, iyiki variz.. bu ara buraya halen daha yagmur yagmadi ama sizin orada yagmur varsa hep gez dolas olurmu.. Yagmur rahmettir, berekettir, temizliktir ve en önemlisi mutluluktur... EVRENIN TÜM IYIYE ODAKLANMIS ENERJILERI BIZLERLE OLSUN.. |
Cevap: prensesin değişim günlüğü İmzan çokkk hoşuma gitti , eşim dahil kaç kişiyle paylaştım , teşekkürler :) |
Cevap: prensesin değişim günlüğü lapa lapa kar yağıyor...her yer bembeyaz..:zpzp: park muhteşem görünüyor. kar yağdığı için hava soğuk değil.. sanki bütün negatif düşünceler kar altında kaldı.... pozitif düşünceler küçük bir kartopu yaptım.fırlattım..bana bir çığ olarak dönüyor.. pozitif düşünmek bir alışkanlık oldu.artık istesemde negatif düşünemiyorum. beni kırdıklarında günlerce düşünüp veremediğim cevapları verir kendimi yıpratırdım.şimdi ne yaşıyorsam anda yaşayıp anda hallediyorum her şeyi... bu hayat çok güzel ve tekrarıda yok. güzellikler içinde yaşamayı seçtim.. her daim mutlu kalalım...:)))))ttli3ttli3ttli3 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü her taraf buz.:zpzp: dışarı -15 çok soğuk.. yürümekte zorlanıyorum kaydım kayacağım diye...ooo67 sıcacık bir evim ve gidecek bir işim olduğu için şükrettim.. bazen çok küçük şeylere takılıp üzülüyoruz.. bunlar şimdi bana çok anlamsız geliyor.. bu gün güzel bir gün olsun. istediği her şeyi hayatına çeken kocaman bir mıknatısım ben.... sevgiyle..ttli3ttli3ttli3 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü ne güzel kar, buz, beyaz, temizlik, ferahlik.. daha ne diyebilirim ki sevgili prensesim.. birde bunlarin üstüne senin positiv düsüncen ve senin olumlu bakis acin.. sükürler olsun.. sicak bir evin, gidecek bir isin, sevdiklerin, ugrasin ve gayelerin var.. üzüntü, hüzün bunlar elbette her zaman olacak hayatimizda.. ama onlara bagli kalmayipta, en güzelini cikarmak ve Rabbim, bu hüzün yada bu üzüntü bosuna gelmedi basima vardir bunda da bir mana deyip düsünmek ve bir daha bunlari cekmemek icin ders alabilmekte gerek.. malum bu hayatta tek basina degiliz.. olumlu düsünenlerin oldugu gibi olumsuz düsünenlerde var.. ama biz biliyoruz, iyi yoldayiz ve daima ilerliyoruz dimi sevgili prensesim.. bugün cok güzel bir gün, bugün muhtesem bir gün, bu gün sahane bi gün, bugün sevgi günü, bugün baris günü, bugün basari günü, bugün zenginlik ve bereket günü, bugün huzur günü.. BUGÜN BIZIM GÜNÜMÜZ.. evet sen bir sevgi seli miknatisisin, yok hatta huzur fiskiran bir miknatis, iyiye dair ne vasa cekiyorsun, ve bu iyiligi isteyenleride cekiyorsun.. IYIKI VARSIN; IYIKI VARIZ.. ttli3ttli3ttli3 |
Cevap: prensesin değişim günlüğü bu günlük bu sitede en sevdiğim günlüklerden biri. henüz okumadan ferahlıyorum. aslında mutlu olmanın ne kadar kolay olduğunu, zor olanın kendimizi üzmek, boş yere yıpratmak olduğunu görüyorum. keşke herkes mutluluğa bu kadar adapte olabilse. ne güzel olurdu değil mi? :) tebrikler sevgili prenses. gıpta ile izleniyorsun :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 AM. |