![]() |
Cevap: prensesin değişim günlüğü içim kıpır kıpır güzel haberler bekliyorum. mutluluğun hayatıma akmasını seçiyorum. tatile nereye gitmeliyim::) sevgi ve ışıkla kalın956k |
Cevap: prensesin değişim günlüğü hayat akıp duruyor.bende peşinden koşuyorum.arkadaşlarımı düşündüm..hepsi çok iyiler.ne zaman bir sorunları olsa beni arıyorlar.çözüm bulmam için.ama benim bir sorunum olsa çözüm bulacak biri varmı diye düşündüm bulamadım.bir şeyler eksik hayatımda ama ne onuda bilmiyorum.. |
Cevap: prensesin değişim günlüğü 1- cüzdanında kalan para ile bizlere bi asta yada dondurma ısmarlayabilirsin , sıcakta iyi gider dimi ( günlükteki yüzsüzlük benimkisi smil56 ) 2 - buradaki arkadaşların var, sana destek olabilecek. bu durumda en çok ihtiyaç duyulan hep yanındaki arkadaş, dost, sevgili olabilecek kişi mutluluk etrafında olsun |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Dostun vardır mutlaka ama en yardımcı kendinsin biliyor musun? An'da yaşamayı becerebilirsen de hiç sorununun kalmayacağını da !!! |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Alıntı:
Eckart Tolle'un Şimdinin Gücü" adlı kitabını tavsiye ederim size Sevgili Prensesactionsmile |
Cevap: prensesin değişim günlüğü hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.iyi ki varsınız.anda yaşamak güzel.bu gün bütün öğrendiklerimi unuttum galiba.. sevgi ve ışıkla kalın.günlüğüme sizi hep bekliyorum.pastada alacağım:) |
Cevap: prensesin değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: prensesin değişim günlüğü var olmanın gücünü bende okuyacağım.teşekkür ederim. sevgi ve ışıkla kalın:) |
Cevap: prensesin değişim günlüğü iyi bir şoför adayıyım.direksiyona oturdum arabayı stop ettirmeden çalıştırdım.bir saat çalıştım.ben bunuda en iyi şekilde hallederim.düş panomda kurbağa yeşili küçük arabamın resminide astım.her gün o arabayla gezinti yapıyorum.:) her şey her kesin gönlünce güzel oldun.sevgi ve ışıkla kalın dostlar... |
Cevap: prensesin değişim günlüğü kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına...yeni yıl geliyor.umutla bekliyorum.yeni kararlar aldım.geçen yıl aldığım kararların hepsini uyguladım.hayatımda mucizevi değişiklikler oluyor..dileklerimi hayatıma bonusuyla geliyor...her kes için sağlık bolluk bereket ve mutluluk dolu bir yıl olsun....ttli3ttli3ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 PM. |