Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   prensesin değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616598-prensesin-degisim-gunlugu.html)

prenses1 29-06-2011 10:14 AM

Cevap: prensesin değişim günlüğü

içim kıpır kıpır güzel haberler bekliyorum.
mutluluğun hayatıma akmasını seçiyorum.
tatile nereye gitmeliyim::)
sevgi ve ışıkla kalın956k

prenses1 20-07-2011 09:28 AM

hayat akıp duruyor.bende peşinden koşuyorum.arkadaşlarımı düşündüm..hepsi çok iyiler.ne zaman bir sorunları olsa beni arıyorlar.çözüm bulmam için.ama benim bir sorunum olsa çözüm bulacak biri varmı diye düşündüm bulamadım.bir şeyler eksik hayatımda ama ne onuda bilmiyorum..

MarEspEraNZa 20-07-2011 11:10 AM

1- cüzdanında kalan para ile bizlere bi asta yada dondurma ısmarlayabilirsin , sıcakta iyi gider dimi ( günlükteki yüzsüzlük benimkisi smil56 )

2 - buradaki arkadaşların var, sana destek olabilecek.

bu durumda en çok ihtiyaç duyulan hep yanındaki arkadaş, dost, sevgili olabilecek kişi

mutluluk etrafında olsun

bigokyanus 20-07-2011 11:16 AM

Dostun vardır mutlaka ama en yardımcı kendinsin biliyor musun? An'da yaşamayı becerebilirsen de hiç sorununun kalmayacağını da !!!

Berilce 20-07-2011 11:24 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803157)
Dostun vardır mutlaka ama en yardımcı kendinsin biliyor musun? An'da yaşamayı becerebilirsen de hiç sorununun kalmayacağını da !!!

Zaten An'da kalındığında, derin düşündüğünüzde, ya da meditasyon yaptığınızda, bu şevkle yaptığınız bir iş de olabilir, kendinizi bir anda unutursunuz, sadece boşluk ve sessizlik vardır ve bir de huzur, bunları size her an birileri veremez, siz bunu kendiniz bulacaksınız, sizin arkadaşlarınıza verdiğiniz destek çok güzel, ama "benim niye böyle arkadaşım, dostum yok" diyerek mutsuz olmanızın anlamı yok.
Eckart Tolle'un Şimdinin Gücü" adlı kitabını tavsiye ederim size Sevgili Prensesactionsmile

prenses1 20-07-2011 11:33 AM

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.iyi ki varsınız.anda yaşamak güzel.bu gün bütün öğrendiklerimi unuttum galiba..
sevgi ve ışıkla kalın.günlüğüme sizi hep bekliyorum.pastada alacağım:)

bigokyanus 20-07-2011 11:53 AM

Alıntı:

Berilce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 803158)
Zaten An'da kalındığında, derin düşündüğünüzde, ya da meditasyon yaptığınızda, bu şevkle yaptığınız bir iş de olabilir, kendinizi bir anda unutursunuz, sadece boşluk ve sessizlik vardır ve bir de huzur, bunları size her an birileri veremez, siz bunu kendiniz bulacaksınız, sizin arkadaşlarınıza verdiğiniz destek çok güzel, ama "benim niye böyle arkadaşım, dostum yok" diyerek mutsuz olmanızın anlamı yok.
Eckart Tolle'un Şimdinin Gücü" adlı kitabını tavsiye ederim size Sevgili Prensesactionsmile

Yanı yazarın Var olmanın gücü kitabı bana çok şey kattı , şu an 2. sefer irdeleyerek okuyorum , tavsiye ederim .

prenses1 20-07-2011 11:55 AM

var olmanın gücünü bende okuyacağım.teşekkür ederim.
sevgi ve ışıkla kalın:)

prenses1 05-10-2011 12:10 PM

iyi bir şoför adayıyım.direksiyona oturdum arabayı stop ettirmeden çalıştırdım.bir saat çalıştım.ben bunuda en iyi şekilde hallederim.düş panomda kurbağa yeşili küçük arabamın resminide astım.her gün o arabayla gezinti yapıyorum.:)
her şey her kesin gönlünce güzel oldun.sevgi ve ışıkla kalın dostlar...

prenses1 26-12-2011 12:20 PM

kapıldım gidiyorum bahtımın rüzgarına...yeni yıl geliyor.umutla bekliyorum.yeni kararlar aldım.geçen yıl aldığım kararların hepsini uyguladım.hayatımda mucizevi değişiklikler oluyor..dileklerimi hayatıma bonusuyla geliyor...her kes için sağlık bolluk bereket ve mutluluk dolu bir yıl olsun....ttli3ttli3ttli3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:29 PM.