![]() |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) arkadaşlar mrb ben kıskanç bir insanım acaba bende de yarar mı bu telkinler? Ve kıskançlığa karşı ne dinlemeliyim? Bu arada kıskançlığım ööyle sevgili kıskanmak falan değil.Normal başka insanlara duyulan kıskançlık :( |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Antidepresan işi nedir Alice? |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı:
|
|
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) bugünler çok zor geçmeye başladı. aklımdaki soruları cevaplayabilecek kimse yok. içime düşen şüpheyi kim kaldırabilecek. hata mı yapıyorum. hata lımıyım. neler oluyor. yoksa sadece ben mi gözümde büyütmekteyim. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Merhabalar günlüğüm. dalgalanmalarım azar azar geçmekte. ama tam olarak baaşaçıkabilmiş değilim sorunlarımla. ama eskiye nazaran bi nebze daha sakin daha güçlü durabiliyorum. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Hadi bakalım tamamen geçtiği haberlerini de bekliyorum :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) şu an tamamen geçmiş hissediyorum. ara ara bozulmalar oluyor ama hangi insan tam anlamıyla hergün harika olabilir ki :) ama en azından mutluyum.. ama yemek yemek istemiorum bugünlerde :( ona canım sıkkın. kilo alma telkinimi düzenli dinliorum oysaki :( |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) kilo alma telkini oldugunu bilmiyordum özel sanırsam,ayrıca kilo almak için yaktıgından fazla kalori almalısın kendimden biliyorum . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:00 AM. |