Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Alice İn Wonderland ın günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616577-alice-wonderland-gunlugu.html)

marina_70 15-03-2011 11:01 PM

Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

arkadaşlar mrb ben kıskanç bir insanım acaba bende de yarar mı bu telkinler? Ve kıskançlığa karşı ne dinlemeliyim? Bu arada kıskançlığım ööyle sevgili kıskanmak falan değil.Normal başka insanlara duyulan kıskançlık :(

Neptün 15-03-2011 11:08 PM

Antidepresan işi nedir Alice?

bluegirlx 15-03-2011 11:08 PM

Alıntı:

marina_70 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793395)
arkadaşlar mrb ben kıskanç bir insanım acaba bende de yarar mı bu telkinler? Ve kıskançlığa karşı ne dinlemeliyim? Bu arada kıskançlığım ööyle sevgili kıskanmak falan değil.Normal başka insanlara duyulan kıskançlık :(

kıskançlığa çare kendini onaylamaktır..kendini elindekini yeterli bulmaktır..aslındaaa gerçekten ihtiyacın olan şey başka birşey olabilir.yani aslında eksik olan bir yanın olabilir. mesela bir yeteneğini bastırmış olabilir , bir başka şehirde yaşamak isteyip engellenmiş yada aileden alman gereken doyumu almamış ve başka şeylerle baskılıyor olabilirsin..ama hiçbiride olmayada bilir..y789sadece kendini onaylayarak iç huzura kavuşabilirsin.

Alice in Wonderland 17-03-2011 01:24 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793398)
Antidepresan işi nedir Alice?

Annemi kaybettiğim ve çok mutsuz olduğum bi anda içmeye başladım C ile başlayan bi ilacı ondan sonra dr . um filan tayini çıkmış gitti . böle bi kime ne danışıcam bilemedim. bıraksam mı bilmiorum ama bırakmak için yazı seçin diyormuş uzmanlar. mevsim geçişlernde bırakmak aşırı dalgalanmalara neden olurmuş. yaz mevsimi bırakılması için en ideal miş. acaba düğünden sonramı bıraksam :s azaltıcam sonra bırakıcam .

Alice in Wonderland 17-03-2011 01:25 PM

Alıntı:

marina_70 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 793395)

valla ben ilişkimde çok kıskançtım onun dışında kimsenin bişeyini yada arkadasımı filan kıskanmam telkinler bana çok iyi geldi tavsiye ederim kesinlikle.

Alice in Wonderland 22-03-2011 12:58 PM

bugünler çok zor geçmeye başladı.
aklımdaki soruları cevaplayabilecek kimse yok.
içime düşen şüpheyi kim kaldırabilecek.
hata mı yapıyorum.
hata lımıyım.
neler oluyor.
yoksa sadece ben mi gözümde büyütmekteyim.

Alice in Wonderland 25-03-2011 03:31 PM

Merhabalar günlüğüm.
dalgalanmalarım azar azar geçmekte. ama tam olarak baaşaçıkabilmiş değilim sorunlarımla. ama eskiye nazaran bi nebze daha sakin daha güçlü durabiliyorum.

bigokyanus 25-03-2011 04:05 PM

Hadi bakalım tamamen geçtiği haberlerini de bekliyorum :)

Alice in Wonderland 29-03-2011 03:25 PM

şu an tamamen geçmiş hissediyorum. ara ara bozulmalar oluyor ama hangi insan tam anlamıyla hergün harika olabilir ki :) ama en azından mutluyum..

ama yemek yemek istemiorum bugünlerde :( ona canım sıkkın. kilo alma telkinimi düzenli dinliorum oysaki :(

CaSaNoVa 29-03-2011 03:31 PM

kilo alma telkini oldugunu bilmiyordum özel sanırsam,ayrıca kilo almak için yaktıgından fazla kalori almalısın kendimden biliyorum .

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:00 AM.