![]() |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Yaaa seviyorum seni ben ama yaaa utananadam |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) odam berbat durumda içimden temizlik dışında herşey geliyor. odamı temizlemem ve düzenli olark çok sıkıp hergün ders yapmam lazım ama ben derste yapamıyorum. bu iki konuyu hep erteliyorum hiç düzeene oturtamadım. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) bu ara hafif dalgalanmalar yaşıyorum ama çok hafif okadar normal tabiki herzaman 4/4 lük olmaz ki insanın morali :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) hala odamı toplamadım. darmadağın oldum. sanırım yaşım kaç olursa olsun annem benim elim ayağımdı . şimdi içimden bile gelmiyor. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) kardeşim çok hastaydı . kıyamam 2 gün işe gitmedi. bende ona baktım :) ama bir an önce yemek yapmayı öğrenmem lazım. aslında öğrenmek kolay sadece yemek yapmayı sevmem lazım. sanırım ben bizim evin mutfağını sevmiorum |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) haala odam toplu değil hatta savaş alanı gibi. ve içimden 1gr ders çalışmak gelmiyor. bunun için ne yapabilirim ağla2 deliler gibi ders çalışmam lazım ama onun dışında herşeye vakit buluyoorum ağla2 |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) dikkat ettim de kıskançlığım çok azaldı girlhaha kıskançlık telkini işe yarıyor 956k eskiden ortamda güzel bi kız bile olsa sevgilime bakar huzursuz olurdum ağla2 ama şu an kendimden okadar emin ve güven hissediorum ki içimde 956k |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) sevgili günlüğümmm harika bir şekildeee evlenme teklifi aldımmmmm :zpzp::zpzp:cilgin897cilgin897 ay çok mutluyum blissyblissy |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Hayırlı olsun çok sevindimmmmmm , dilerim ömür boyu mutlu olursunuz :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) teşekkür ederim :) Sevgili Günlüğümmm koşuşturmacadan evde ayaklarımı uzatmaya ve sana yazmaya hiç fırsatım olmadı üzgünümmm beni affet seni seviorum :)))))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:19 AM. |