![]() |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) herşey yolunda :) telkinlerimi hergün düzenli dinliyorum :) yapılacaklar ajandamı az az ihmal ettim bu ara :( ders çalışamıorum o işi napcam hiç bilmiorum :S çok sıkı ders çalışmam lazım :S |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Sevgili Alice öss hazırlığı mı Kpss mi gerçi başka desr de olabilir ama benim aklıma ilk bunlar geliyor :) Malum sınav ülkesinde yaşıyoruz:) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) y789 Alıntı:
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) valla şu an birini boğmak istiyorum. yüzünü bile görmek istemiyorum. insanlar nasılda ne oldum delisi oluyorlar kariyer statülerine göree nasılda değişebiliyorlar. Allah ım sen kötü düşünceler sokma aklıma ama cidden böyleee hiçbir işi iyi gitmesin istiyorum benimle uğraşmak neymiş görmek istiyorum. Böyle istedikcede üzülüyorum bunları düşündüm diye. Ama çok sinir etti beni umarım umarım umarımmm diorum |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) hy789antidepresan içmiyorum günlüğüm 3 gün oldu. dr bırak demedi kullan da demedi çünkü aniden görev yeri değişti ve gitti ee dedim ne olcak yeni dr . a söylersin dedi hy789 ee bu kadar ilgi ve alakalılar. bende 3 gündür içmiyorum . kendimi iyi hissediyorum bakalım. çok sıkışmadıkca içmesem mi bilmiyorum ağla2 ne yapcam hiç bilmiorum ağla2 ama bırakmak istiyorum ne kadar erken bıraksam okadar iyi olur diye düşünüorum956k ne yapayım ben bilemedim ağla2 |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Bence bir doktora görün , bu tarz ilaçlar azaltılmadan bırakılmıyor . |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Ayy Alicecimm,ben uzun süredir okuyamamıstım günlüğünü hatta nete bile girmiyordum.Neyse çok güzel bir haber okudum.Çook sevindim senin asına canım.Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla,mutlu ol inşallah.Eh ne diyelim darısı evlenmek isteyenlerin başına:) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) hazırlıklarım son hızla devam etmekte :) telkinlerimi aksatmadan dinliyorum. antidepresan işini daha çözemedim iş yerinden izin almam zor haftaya izinliyim ve çok yakın bi arkadasımı görmeye gideceğim onun için birdaha birdaha izin aalamam :S ama yarım içiorum şu an yarım yarım gidip çeyreğe düşürüp bırakılıomuş bende ööyle bırakmak istiorum sonuçta herşey elimizde değilmi:) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:19 AM. |