![]() |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) evet özel yaptırılıyor kendi adına :) yemek yemenin sana zevk verdiği filan var içeriğinde. benim yemek yeme isteğim yok zorunlu birşey gibi yemek yemek :S onu değiştirmeye çalışıyoruz :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Telkinler seni spor yapmaya teşvik eder inş :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) sigrt56 Alıntı:
ama öyle bir grip oldum ki sorma :s ayakta durmak zor geliyor şuan sigrt56 |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Sevgili günlüğüm canımm ciğerim. seni aksattım bu ara amaa ben nişanlandımmmmmmmmmmmmmmmm ve peri masallarındaki gibi bir nişan oldu herşey tam istediğim gibiydiiii nişan sonrası dayım biraz tantana yaptı bozuk konuştu . Erkek tarafının teyzeleri ile daha çok ilgilenmişim kendi teyzelerimle ilgilenmemişim. Ama Ev sahibi olan biziz onlarla ilgilenmek gerekmezmi anlamadım. Sanırım teyzem teyzelerini kıskandı :S butür şeyleri sevmiorum ben. benim mutluluğum için mutlu olmaları gerrekmezmi? |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) allah hayırlı etsin alice mutluluğun daim olsun... |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmmmm :) merhabaaa günlükkktommmmm ben bugün çok iyiyimm hava çok güzelll güneşş içimi parıldatıyorr resmenn güneşiii seviorummmm |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) günlüğümmmm herşey yolunda :) telkinlerimi düzenli dinlemeye devam ediyorum :) Allah nazarlardan saklasın :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Bu havalar ne böyle günlüğüm. bi sıcak bi soğuk hep burnum akar durumda hep grip olcakmışım gibi geziyorum |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) şu ara pek sabırsızımm bennn :) evimde çimler yeşermeye başladı ve sabah erkenden uyanıp bahçede meditasyon yapmak için içim kıpır kıpır.. uzun zamandır aksattım kendimi . koşuşturma arasında çoğu şey kayboldu gitti ama şu an azimle geri dönüyorum. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:18 AM. |