![]() |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Selam günlüğümmmmmmm mide bulantılarım ve dalgalanmalarım geçtiii ama hala korku ile dinliorum telkinlerimi ve süresini kıslattım elimde olmadan :S bu ara seni ihmal ediorum ama okadar telaşlıyım ki. evlenmek ne zormuş. yer ayarla bu yeri aile beğensin onun ailesi beğensin paraya kıy havaya para ver resmen ayy bissürü şey var başımda |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) hersabah değişik uyanırmı insan. nedense endişeli uyanıyorum çoğu sabah öğlene kadar kendimi zor açıyorum. herhalde kendimi çok dinlemekten oluyor bu. hareketli bi iş mi yapsam ne :s böle otur otur insan takıyor cidden. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) yeni bir telkin yaptı atakan bey , takıntılardan kurtulma diye. umarim işime yarar okadar ihtiyacım varki. Allah binkere razı olsun. her dua edişimde size de ediyorum valla Atakan bey :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Canım her şey gönlünce olsun , evlilikte çokta irdelememek lazım , geçiyor inan hepsi , düğün bile boşune gibi. Tek önemli olan , huzur... |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) sadece tadını çıkarmaya odaklan arkadaşım..tek hatırladığın güzel anılar olsun:) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) teşekkür ederimmmmmm :) telkinlerime yenilerini ekledim. Takıntılardan kurtulma telkini ve ayrıca Çekim yasası ve Güç telkinini ekledim. Takıntıkları 1 haftadır dinliyorum. Diğerlerini de dinlemeye devam edeceğim. Çok daha ii olacağım herşey çok güzel olacak oluyor herşey çok güzel. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) evet telkinlerimin arasına sonsuz güç ,çekim yasası ve takıntılar da eklendiiii ve full telkin oldum. içim dışım telkin oldu amaa çok mutluyummm.. meleklerle yaşamak kitabını okudum ve kaç gündür meleklerimden minik minikk isteklerde bulunuyorum nedense içim huzur doluyor.. herkesii seviyorum. herkes mutlu huzurlu olsun istiyorum. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Bazen çok bencil olduğumu sadece kendimi sevdiğimi başkalarını bukadar içten sevmediğimi düşünüyorum :( mesela kardeşimi çok seviyorum ama ona okadar belli edemiyorum. elimden geldiğince göstermeye çalışıyorum. bu huyumu düzeltmeye çalışıyorum. Minicik canı olan kuş a gösterebiliyorum mesela :S allah tan bunun farkındayım ve elimden geldiğince sevmeyi ve göstermeye çalışıyorum. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Selam Günlüğüm ben geldim hemen aradaki açığı kapatayımmmmm okuyanlarda faydalansın istiyorum. sırası ile başlıyorum... Kilo Almaa beni takip edenler bilir sıska bişidim ben :) 47-49 arası 50 oldumu sevinen ve hiç 50 yi geçemeyen biri idim. yemek bile yiyemiodum. yesem kilo alamiordum. ama şu an 56 kiloyum hatta şu an dikkat etmeeye bile başlladım 56 yi az geçtiğimde :) bu kilo alma telkini kesin işe yarıyor diyorum :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) harikasın canım...istediğin kiloya ulaştığında koruyup sabitle..iyi ki varsın.ttli3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:56 AM. |