![]() |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alice, çok fazla kilo geldi sana. Kilo verme telkini dinlemen gerekecek. Bence hiç alma, gel vazgeç y789 |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) cliaf senin 5 yok ayrıca 2 var 2 cliviaf tan frezya 2 bigokyanus tan da 2 aldım son kararım :o |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) cumartesi günü panik yaşayacak bi duruumum oldu ve aniden midem rahatsızlandı yemek görmek istemedim hiç. sanırım bu heyecan ve kusma olayım daha düzelmedi. oysaki telkinleri dinliorum düzenli olarak . 1 ay oldu :S |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) kendimi hiç büyümüş olgun hissetmiyorum. resmen çocuk gibiyim. kaç yaşında oldum. ama çık dışarı ip atla deseler yuppi diyerek koşarım. iyi birşeymi bu kötü birşey mi bilmiyorum. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) dün yine değişik rüyalar gördüm. anneannemin evinde cenaze varmış ama pek mutluyum ben. sonra anneannemin çatısında mezar varmış mezarı temizlemek için birini tutuyoruz o benim sevgilim miş. sonra anneannemin evine biz çatıdayken hırsız giriyor ve ben elime bıcak alıp hırsızı kovalamaya başlıyorum bu arada da yaşlı bi amca da benim rontgen raporumu çalıyor. ayy nasıl rüyalar görüyorum ben. neler oluyor :S |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) ohh penceremi açtın dışarsını seyrederek çalışıyorum. manzaram pek içacıcı olmasada gökyüzü gözüküyor ve hafif yağmur yağmakta :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) 28.12.2010 seni okadar özledim ki inan hiçbir cümle ile bunu anlatmam mümkün değil. ne isterlerse verebilirim seni bir kez daha görebilmek için. son 1 günüm kalsa ve seninle olsa. uzansak beraber film izlesek. kahve yapsak sen bana fal baksan.senin yaptığın yemekleri yesem. internetin başından kalkmasan ve ben sana söylensem .eve geldiğimde hoşgeldin kızım desen.anneee diye cıyak cıyak bağırsam.gülsek ... |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı:
Sen çok iyi bir evlatsın ve mükemmel bir anne olacağına da inanıyorum. Artık annenle yaşayamadıklarını , içinde kalanları evladınla yaşarsın . Rabbim gönlünün dilediğini versin , dualarım seninle... |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı:
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) ağlayamamaktan gözleri şişermi bi insanın. ağlayamadım dün gece. çok istedim aslında rahatlayıp uyumak ama bir damla düşmedi gözümden. şu an sadece donuk hissediyorum kendimi. birşey yiyemedim sabahtan beri . |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:43 PM. |