![]() |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) bugünüm şarkısı hmm önce resimleri duvardan kaldırdım çay içtiğin bardağı rafa sakladım giydiğin ne varsa bir bir katladım bir damla yaş düştü çok ağlamadım kokun uçtu gitti açık camlardan sevdiğin şarkıyı hiç söylemedim korkmuyorum sensiz akşamlardan sevdiğimi unut özleyemedim sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi sevdanın yükünü attım omuzumdan sen sandığım şey belki benim yüreğimdi iyi ki dönmüşüm yolun başından oooof yolun başındaaan |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) bu reiki yöntemi ile enerji yollanmasını geliştirselerde reiki ile kilo yollana bilse :) ahuaha |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Slmmm,günlüğünü yeni okuma fırsatım oldu,plan listene bayıldım:)Benim planlarımla benzerlikler var,tabi ben ertelemez ve bugün yazabilirsem iyi olacak:)Biliyo musun benim planlarım ya da hedeflerim demek daha olur,ruh eşimle tanışmakta vargirlhahaAyy sabırsızlandım çok güzelll bi yıl olacak inşallahhh hepimiz için.Umarım 2011 de hedeflerine ulaşır ve çook mutlu olursun Alicecim,ki ben eminim956kMutlu ve huzurlu kalman dileğiyle... |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) aa plan listemi gün ve gün şekillendiriyorum ve tikledikce huzurlu oluyorum birşeyleri atlamıorum :) mesela cumartesi pazar ı boş bıraktım. ogün frreee günlerim. eğer eksiklerim olduysa h.içinden onları yapıyorum canım istediğinde ve hiçbirşeyi boş geçmemiş oluyorum :) inan ççok zevkli :D |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) bugün kendimi daha iyi hissediyorum. daha bi huzurluyum. yarın ne yapacağım hiç belli değil.Arkadaslarım birlikte kutlayalım diyorlar. kardeşimde evden çıkmak istemiyorum bu yıl kutlamayalım diyor. kardeşimi ikna edersem eğer onunla birlikte giderim. yoksa evde olurum. bu yıl zaten bizim için yılbaşı yok. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Mutlu yıllar alice. seni seviyorum. seni affediyorum. seni çok seviyorummm. seni üzdüğüm zamanlar için özür dilerim. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) merhaba günlüğümmmm çok güzel gidiyor bu bi kaçgündür herşey f678h 2011 e muhteşem girdim f678h kardeşim yanımdaydı f678h sevdiğim yanımdaydı f678h arkadaslarım yanımdaydı f678h daha ne isterim 956k annemde uzaklardan islior mutlu oluyordur y789 imgeleme yapamıyorum :S bugün imgeleme hakkındaki forumdaşların yazılarını okumaya karar verdim smileydance günümün gelişimi budur 956k telkinlerimi dinliorum da ruh eşini bulmayı çıkartmam mı gerekli ki artık bilemedimooo67 |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harika inanamıyorum. ÇOK mutluyum. Deli gibi çığlık atmak istiyorum ALice yaşasın!!! Tebrik ederim. Hayır bence çıkarmamalısın super gidiyor super |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı:
allahım günlükkküüm nasılll youn bi hafta . iş yapmaktan canım çıkıyor. sanada vakit ayıramıyorum kusura bakma telafi ederim y789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:43 PM. |