Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Alice İn Wonderland ın günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616577-alice-wonderland-gunlugu.html)

bigokyanus 29-12-2010 10:24 AM

Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

Neden ağlamak istedin ? Ağlamadan da rahatlayabilirsin , yemek yemelisin ama yemeden kendini güçl
hissedemezsin. Canın ne çekiyorsa onu ısmarla diye bir tavsiyede bulunabilirim , mesela kızarmış ekmek üzeri tereyağ ve bal ya da karışık tost...

Alice in Wonderland 29-12-2010 10:28 AM

dün saçma sapan birşey yapıp gizli numaradan sesini duymak istedim ve aradım :( aradım da karşıma gece 11.30 da çıkan çakırkeyif bir ses ve arkada kanun sesi adam şarkı söylüor resmen bir fasıl ortamı ve kahkahalar :( okadar içim ezildi ki. al dedim işte kasınırsan böyle kasırlar seni. ne dürtüosun kendi kendinin keyfini kaçırıyorsun. hiç üzülmüyor. neşesi yerinde. kimbilir kimlerle. kahkahalar filan :( tabi illada kötü olcak diye de bişi yok. herşey mümkün ama çok içim ezildi :S bende hata . okadar fasıl ortamında da dertli şarkılarda da aklına gelip aramıyorsa zaten ne bekliorum ki daha .
ohh döktüm azda olsa içimi.

Alexandra 29-12-2010 11:07 AM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784727)
dün saçma sapan birşey yapıp gizli numaradan sesini duymak istedim ve aradım :( aradım da karşıma gece 11.30 da çıkan çakırkeyif bir ses ve arkada kanun sesi adam şarkı söylüor resmen bir fasıl ortamı ve kahkahalar :( okadar içim ezildi ki. al dedim işte kasınırsan böyle kasırlar seni. ne dürtüosun kendi kendinin keyfini kaçırıyorsun. hiç üzülmüyor. neşesi yerinde. kimbilir kimlerle. kahkahalar filan :( tabi illada kötü olcak diye de bişi yok. herşey mümkün ama çok içim ezildi :S bende hata . okadar fasıl ortamında da dertli şarkılarda da aklına gelip aramıyorsa zaten ne bekliorum ki daha .
ohh döktüm azda olsa içimi.

Selaaaaammmm,

Bak gördün mü? Evren artık sana yerinde saymaman, kendi hayatına devam etmen konusunda sinyal göndermeye başlamış bile.

Hadi canım, kalk, toparlan...

Böyle düşün düşün olmazzzz:)) Geçmişe mazi güzelim...

Bak yıl bitti, yenisi kapıda... As odana küçük bir torba, bir pamuğun üzerine de sevdiğin türden bir koku ya da bir esans döküp içine at, ağzını da açık bırak, asarken de omzundaki meleğine "Bu güzel kokuyu senin için bıraktım, her gece içimdeki tortuları bu kokunun uçup hayava karışması gibi uçur, yerini yeni güzel duygularla doldur" de, yat uyu...

Eminim iyi gelecektir.

Hadiiiiii :))) Bir denesen ne kaybedersin canımcım?????

cat56

Andromeda_ 29-12-2010 11:14 AM

Merhaba Alice yaşadıklarını okudukça ne kadar da güçlü bir kız diye düşündüm senin için.Her şey biz insanlar mutluluk da acı da.Acıyı yaşamasaydık mutluluğun kıymetini anlayamayacaktık.Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin.Bazen kendi kendime soruyorum hayatımda her şey yolunda çok şükür Allah beni sevmiyor mu,bana dert vermiyor diyorum.Sonra diyorum saçmalama eğer kaldırabilecek gücün olsaydı verirdi.Bu hayat bir imtihan dünyası.Hissediyorum ki bu dünyada da öbür dünyada da çok mutlu olacaksın.evet belki bir yanın buruk kalacak.Ama o melek senin her yerde her zaman yanında olacak ve böyle bir kızı olduğu için gurur duyuyordur eminim.Sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun.

Sevgiyle kal,artık ben de takipçilerin arasındayım:))

Alice in Wonderland 29-12-2010 11:28 AM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784737)
Selaaaaammmm,

Bak gördün mü? Evren artık sana yerinde saymaman, kendi hayatına devam etmen konusunda sinyal göndermeye başlamış bile.

Hadi canım, kalk, toparlan...

Böyle düşün düşün olmazzzz:)) Geçmişe mazi güzelim...

Bak yıl bitti, yenisi kapıda... As odana küçük bir torba, bir pamuğun üzerine de sevdiğin türden bir koku ya da bir esans döküp içine at, ağzını da açık bırak, asarken de omzundaki meleğine "Bu güzel kokuyu senin için bıraktım, her gece içimdeki tortuları bu kokunun uçup hayava karışması gibi uçur, yerini yeni güzel duygularla doldur" de, yat uyu...

Eminim iyi gelecektir.

Hadiiiiii :))) Bir denesen ne kaybedersin canımcım?????

cat56

ayyy yazdıklarınn beniii neşelendirdiiiii girlhaha asıcamm girlhaha hatta iş yerine de asıcam girlhaha iyi ki varsınız iyiki sizleri bulmuşum.

Alice in Wonderland 29-12-2010 11:30 AM

girlhaha
Alıntı:

Andromeda_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784738)
Merhaba Alice yaşadıklarını okudukça ne kadar da güçlü bir kız diye düşündüm senin için.Her şey biz insanlar mutluluk da acı da.Acıyı yaşamasaydık mutluluğun kıymetini anlayamayacaktık.Rabbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin.Bazen kendi kendime soruyorum hayatımda her şey yolunda çok şükür Allah beni sevmiyor mu,bana dert vermiyor diyorum.Sonra diyorum saçmalama eğer kaldırabilecek gücün olsaydı verirdi.Bu hayat bir imtihan dünyası.Hissediyorum ki bu dünyada da öbür dünyada da çok mutlu olacaksın.evet belki bir yanın buruk kalacak.Ama o melek senin her yerde her zaman yanında olacak ve böyle bir kızı olduğu için gurur duyuyordur eminim.Sen herşeyin en güzelini hak ediyorsun.

Sevgiyle kal,artık ben de takipçilerin arasındayım:))

Allah sana dert keder vermesin üzüntü vermesin mutluluğun tadını çıkar delimisin y789y789

çok teşekkür ederim. o meleği oğlu ve kızı okadar özledi ki . takip ettt beni girlhaha bende seni ederim girlhaha

bigokyanus 29-12-2010 11:35 AM

Her şey güzel olacak sevgili çakılım ve andromeda ne de güzel yazmış. Ekleyebileceğim ey türk genci titre ve kendine gel , hayat sadece senin için güzel , sadece kendin için yaşa . Tabii abla olmakta başka bir güzelliği :)

Alice in Wonderland 29-12-2010 11:40 AM

evet kendimi toparladım dostlarım sayesinde. iyiki onlar var hayatımda. çok üst üste geldi herşey . babam desen en son yüzünü 1 sene önce gördüm .annemi aldattığı kadın ile kardeşimle karşılaşıp kardeşimin sinirini harap etmekten başka bi işleri yok. kardeşim desen annemi çok özlüyor ama içine ata ata arada patlamalar yaşıyor. ben ona anne olamıyorum elimden geleni yapıyorum ama anne bambaşka. o kadın desen hala huzurumuzu bozmakla mesgul kendisi. hala laf sokma laf iletme derdinde. beni etkilemior hiç dedikleri ama kardeşim bunu başaramıyor. ben affettim hepsini umrumda deiller kendileri ilerde verirler cevaplarını ilahi adalete. ama kardeşim babamı çok sevior çok üzülüor . sevdiğim bana sahip çıkmıyor . kendince belki çıktı belki elinden gelenin en iyisini yaptı ama bana yeterli gelmedi. sadece biliorum hissediorum. 2010 kötülükler yılıydı ama 2011 iyilikler yılı olacak. içimde bi his bi huzur var ben en iiyi şeyleri hakediyorum. kimse üzülsün istemem. allah büyük. allah görür.

Alice in Wonderland 29-12-2010 11:41 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784744)
Her şey güzel olacak sevgili çakılım ve andromeda ne de güzel yazmış. Ekleyebileceğim ey türk genci titre ve kendine gel , hayat sadece senin için güzel , sadece kendin için yaşa . Tabii abla olmakta başka bir güzelliği :)

titredim titredim. geçtii geçtii 956k bu dalgalanmalar normal . taştan deilim. gerçi çok dua ettim allah ım kalbimi taştan yap die bir zamanlar ama. güçlü olarak bunu kendim gerekli yerlerde yapabilirim y789 iyiki varsın .

Alice in Wonderland 29-12-2010 12:03 PM

bugün sana çok yazasım var.
şimdi karşımda bana şaşkın şaşkın bakan cicikuş var. okadar şapşal bakıor ki. ona bakıp neşelenmemek elde değil. dün eve götürdüm. bi eve bi işe gitgel yapıyor. ilk zamanlar çok titredi korktu ama şimdi alıştı yolculuğa.paşam okadar güzel bakılıyor ki ofistekiler çok seviyor evde desen 5 dakika içinde saatlerce temizlediğim evi allak bullak yapabiliyor. dün kendisini 5 dakika yalnız bıraktım lahmacun yiyordu geldiğimde sonra da üzerine kola bardağımın içinden kola içti. kimin kuşu işte nasıl belli sahibine benziyor keyif düşkünü :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:50 PM.