Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Alice İn Wonderland ın günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616577-alice-wonderland-gunlugu.html)

Alice in Wonderland 22-12-2010 05:26 PM

Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

merhaba günlükkcüümmmm,

ben dün ilk defa meditasyon yaptım. yaptım mı bilmiorum yapmaya çalıştım :)
oturarark yapamıorum 50 dakkika o şekilde oturmayı birak 3 dakika bile oturamadım. yattım :S yatarak meditasyon yapılırmı ki. off aklım çok karıştı nerden bilicem ben doğru yapıp yapmadığımı ki :S

Alice in Wonderland 22-12-2010 05:43 PM

affetme meditasyonu için odamı hazırladım. oturarark kendimi hiç rahat hissetmedim onun için yatarak rahat hissettim. ve yatarak yaptım. kulaklıkla kulağıma mp3 çaları ayarladım. gözlerimi kapattım. bişi düşünmemeye çalıştım ve ses bana ne dediyse onu imgelemeye çalıştım. tek farkettiğim değişiklik sanki boynumdan aşağısı uyuşmuş yada yok olmuş hgibiydi. hiç hissetmedim. sadece yüzümü hissediyordum ve yüzümde hafif kaşınmalar filan oldu. yanlışmı yaptım acaba bunun bi yöntemi varmı ki :S

Alice in Wonderland 22-12-2010 05:49 PM

aaaaa üstteğmen olmuşum bennnn :)

Neptün 22-12-2010 07:41 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783380)
Harikasınız kızlar,

Bu arada ben de size güzel haberler bırakayım dedim. Hani şu üzerime yapışan kilolar vardı ya... Yoğun iş temposu arasında yokolmuşlar. Ben de çok mutluyum...

Heppinizin hayallerinin gerçek olmasını diliyorum.
Hatta diledim bile...

Sevgiler Alice'çim ve Cliviaf'çımmmm:))

Canım benimmm tebrik ederim. Darısı kilo vermek isteyenlerin başına :)
Sevgiyle
Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783578)
ay çok sevindimmm verdiğineee :)

cliviaf sen bana ver fazla kilolarını boşa gitmesin :))))))))))

Eğer öyle bi şey mümkünse hemen kolları sıvayalım y789

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783579)
sevgili günlüğüm,

bugün 2 şeyi özledim.

annemi

sevdiğimi

annemi görmem imkansız biliyorsun ki . belki rüyalarımda. ama sevdiğim bana 10 dakika uzaklıkta ve onu görmemek içimi acıtmaya başladı. ama yapamam göremem arayamam. sevmiyormuyum seviyorum ama ilk defa aramamam gerektiğini hissediyorum. ve onun sevgisine güveniyorum. beni unutmayacak biliyorum inanıyorum.

Anneni istediğin zaman rüyalarında görebilirsin. Ve onunla konuşabilirsin. Seni hissedebiliyormuş.
Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783580)
cumartesileri o öğlene kadar sevdiğim çalışırdı. ben uyur dinlenirdim. kalkar süslenirdim sonra beni alırdı. akşama kadar dolaşır bişiler yapar annesine uğrar akşamki planı öğrenir sonra akşam onlarda yemek yiyip tv başında çerez meyva yerdik.sonra ailece picamalarımızı giyip muhabbet ederdik. annesini annem gibi seviyorum. pazar günü hepbirlikte kahvaltı sefası yapar ve gelecekte oturacağımız eve giderdik. o benim evimdi. herşeyini zevkime göre yaptım heryeriini temizledim. özendim. istedim. şimdi ise yabancı gibi. sanki hiç hayalini kurmamışım gibi. 2 ay oldu hiçbukadar kötü hissetmemiştim. bunları yazarken gözlerimden süzülen yaşlar onun için. çok özledim.

Canım benim özlem insanın içini burkan bir duygu. Gerçekten yaşadıkların çok yoğun gibi fakat umarım şu anki duygularını da diğerleri gibi benimsersin ve hep mutlu olursun.

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784024)
merhaba günlükkcüümmmm,

ben dün ilk defa meditasyon yaptım. yaptım mı bilmiorum yapmaya çalıştım :)
oturarark yapamıorum 50 dakkika o şekilde oturmayı birak 3 dakika bile oturamadım. yattım :S yatarak meditasyon yapılırmı ki. off aklım çok karıştı nerden bilicem ben doğru yapıp yapmadığımı ki :S

Meditasyon için belli bir pozisyon yok. İnsanların en kolay meditatif hale geçebildiği pozisyon oturma olduğu için bu şekilde yapılmış. Fakat herkes farklıdır ve sen istersen koşarken bile meditasyon yapabilirsin. Bu sana bağlı.

Vücudundaki uyuşmalar, karıncalanmalar da normal. Bende de oluyor. Adil Maviş'ten bunun normal olduğunu duymuştum.
Sevgiyle kal.

Alice in Wonderland 22-12-2010 08:15 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784044)
Canım benimmm tebrik ederim. Darısı kilo vermek isteyenlerin başına :)
Sevgiyle

Eğer öyle bi şey mümkünse hemen kolları sıvayalım y789

Anneni istediğin zaman rüyalarında görebilirsin. Ve onunla konuşabilirsin. Seni hissedebiliyormuş.

Canım benim özlem insanın içini burkan bir duygu. Gerçekten yaşadıkların çok yoğun gibi fakat umarım şu anki duygularını da diğerleri gibi benimsersin ve hep mutlu olursun.

Meditasyon için belli bir pozisyon yok. İnsanların en kolay meditatif hale geçebildiği pozisyon oturma olduğu için bu şekilde yapılmış. Fakat herkes farklıdır ve sen istersen koşarken bile meditasyon yapabilirsin. Bu sana bağlı.

Vücudundaki uyuşmalar, karıncalanmalar da normal. Bende de oluyor. Adil Maviş'ten bunun normal olduğunu duymuştum.
Sevgiyle kal.

aa sana msn den yazıcam sorucaklarım var y789

Alice in Wonderland 23-12-2010 10:22 AM

günlük olan yapılacaklar listem bu şekilde değişti.

Özel Günlük:20.12.2010Olumlamalarını oku.Cildine sabah bakımını yap.Dişlerini fırçalaİlaçlarını İç2 bardak su içAöf dersine çalışGünde en az 15 sayfa kitap oku.İngilizce dersine çalış.Dik yürü ,dik dur.Yüz yoganı yap.Cildine akşam bakımını yap.Odanı toparlaDua okuŞükretSüt iç.Dişlerini fırçalaDiş ipi kullan .İlaçlarını İçtelkinlerini dinle.

Alice in Wonderland 23-12-2010 10:22 AM

ajanda da yaptıkca tikledikce kendimi mutlu hissediorum ve hepsini yapmaya özen gösteriyorum :)

Alice in Wonderland 23-12-2010 12:01 PM

bugün kendimi çok mutlu hissediyorum. içimden enerji çıkıyor :) harikayım ben. kendimi seviyorum. akıllıyım. güzelim. neşe doluyum. sevgi doluyum. hayvanları çok seviyorum. yaşasın ben. yaşasın gülmek.

Alexandra 23-12-2010 01:34 PM

Heyooooo....
Coşkuya bakar mısınız???? Harika!!! Okudukça keyiflendim. Enerjinin daim olmasını dilerim canım benim,
Yaşasın sen, yaşasın gülmek!!!!
Mutluluğuna yürekten katılıyorum canım

Alice in Wonderland 23-12-2010 02:27 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 784146)
Heyooooo....
Coşkuya bakar mısınız???? Harika!!! Okudukça keyiflendim. Enerjinin daim olmasını dilerim canım benim,
Yaşasın sen, yaşasın gülmek!!!!
Mutluluğuna yürekten katılıyorum canım

teşekkür ederim y789 çok enerjik hissediyorum kendimiii 956k resmen zıplaayasım var iş yerinde gulensmileygulensmiley hatta şeyi yapacağım şimdi hmm. adını hatırlamıorum ama . alfabeyi a dan z ye kadar bi kağıda yaz sonra her harfin üzerine kırmızı kalemle sağ yada sol yaz rastgele sonra okuyarak mesela A harfi ni okuyarak sağ yazıosa üzerinde sağ elini kaldır partysmiley bu siteden öğrendiğim bişi. çok komik oluyor smileydance

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:50 PM.