![]() |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) merhaba günlükkcüümmmm, ben dün ilk defa meditasyon yaptım. yaptım mı bilmiorum yapmaya çalıştım :) oturarark yapamıorum 50 dakkika o şekilde oturmayı birak 3 dakika bile oturamadım. yattım :S yatarak meditasyon yapılırmı ki. off aklım çok karıştı nerden bilicem ben doğru yapıp yapmadığımı ki :S |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) affetme meditasyonu için odamı hazırladım. oturarark kendimi hiç rahat hissetmedim onun için yatarak rahat hissettim. ve yatarak yaptım. kulaklıkla kulağıma mp3 çaları ayarladım. gözlerimi kapattım. bişi düşünmemeye çalıştım ve ses bana ne dediyse onu imgelemeye çalıştım. tek farkettiğim değişiklik sanki boynumdan aşağısı uyuşmuş yada yok olmuş hgibiydi. hiç hissetmedim. sadece yüzümü hissediyordum ve yüzümde hafif kaşınmalar filan oldu. yanlışmı yaptım acaba bunun bi yöntemi varmı ki :S |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) aaaaa üstteğmen olmuşum bennnn :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı:
Sevgiyle Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Vücudundaki uyuşmalar, karıncalanmalar da normal. Bende de oluyor. Adil Maviş'ten bunun normal olduğunu duymuştum. Sevgiyle kal. |
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) günlük olan yapılacaklar listem bu şekilde değişti. Özel Günlük:20.12.2010Olumlamalarını oku.Cildine sabah bakımını yap.Dişlerini fırçalaİlaçlarını İç2 bardak su içAöf dersine çalışGünde en az 15 sayfa kitap oku.İngilizce dersine çalış.Dik yürü ,dik dur.Yüz yoganı yap.Cildine akşam bakımını yap.Odanı toparlaDua okuŞükretSüt iç.Dişlerini fırçalaDiş ipi kullan .İlaçlarını İçtelkinlerini dinle. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) ajanda da yaptıkca tikledikce kendimi mutlu hissediorum ve hepsini yapmaya özen gösteriyorum :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) bugün kendimi çok mutlu hissediyorum. içimden enerji çıkıyor :) harikayım ben. kendimi seviyorum. akıllıyım. güzelim. neşe doluyum. sevgi doluyum. hayvanları çok seviyorum. yaşasın ben. yaşasın gülmek. |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Heyooooo.... Coşkuya bakar mısınız???? Harika!!! Okudukça keyiflendim. Enerjinin daim olmasını dilerim canım benim, Yaşasın sen, yaşasın gülmek!!!! Mutluluğuna yürekten katılıyorum canım |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:50 PM. |