Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Alice İn Wonderland ın günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616577-alice-wonderland-gunlugu.html)

Alice in Wonderland 15-12-2010 10:03 PM

Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

işten eve geldim. evdeyim :) huzurluyum :) huzur çok önemli . kafa dinginliği çok önemli seviyorum evimi :)

Alice in Wonderland 15-12-2010 10:07 PM

kaç gündür meditasyon yapmak istiyorum ama nedense kendimi hazır hissetmiyorum. neye hazır değilim bilmiorum ama istediğim zaman yapacağım.

Alice in Wonderland 15-12-2010 10:08 PM

biraz önce tartiildim kilom da hiç değişiklik yok :( kendimi 55 kilo görmek istiorum. adım adım gidiorum ama daha 52 olamadım :(

sensiz_dunya 17-12-2010 01:11 PM

Merhaba Alice in Wonderland

Bugün nasılsın? sevi çok sevdim sen gerçekten mutluluğu hak ediyorsun ve aslında senin istediğin her şey olacak çünkü sen hayata pozitif bakıyorsun çünkü bunu seçmişsin ve ayrıca sen kilo almakda istiyorsun yani 55 kilo olmak istiyorsun evet bu senin hakkın ve biliyor musun gerçekten sen 55 kilo olacaksın, kendini 55 kilo olarak göreceksin çünkü bunu kabul ettin çünkü bu senin seçimin ve en doğru seyi yaptın.

Sevgiyle kal hayatı hep pozitif yaşa....

Alice in Wonderland 17-12-2010 01:25 PM

çok teşekkür ederim :)))) olucam olucam 55 olucam :=) azimliyimmmm

Neptün 17-12-2010 01:37 PM

Alicecim merhabalar tekrar,

Günlük haftalık ve aylık planından birkaç tane kopya çekip kendi planıma ekledim girlhaha
İnsanın evdeki huzuru bambaşkadır. Bunu duymak çok güzel. Başarının devamı daimi olsun inşallah.
Benim de ilk hedefim 55 kg! İleri! y789 tabii benimki kilo verme

Alexandra 17-12-2010 02:17 PM

Harikasınız kızlar,

Bu arada ben de size güzel haberler bırakayım dedim. Hani şu üzerime yapışan kilolar vardı ya... Yoğun iş temposu arasında yokolmuşlar. Ben de çok mutluyum...

Heppinizin hayallerinin gerçek olmasını diliyorum.
Hatta diledim bile...

Sevgiler Alice'çim ve Cliviaf'çımmmm:))

Alice in Wonderland 19-12-2010 12:18 AM

ay çok sevindimmm verdiğineee :) harikaa olmuş senin adına :) yoğun iş temposunda moral olmuş sana :)

cliviaf sen bana ver fazla kilolarını boşa gitmesin :))))))))))

Alice in Wonderland 19-12-2010 12:21 AM

sevgili günlüğüm,

bugün 2 şeyi özledim.

annemi

sevdiğimi

annemi görmem imkansız biliyorsun ki . belki rüyalarımda. ama sevdiğim bana 10 dakika uzaklıkta ve onu görmemek içimi acıtmaya başladı. ama yapamam göremem arayamam. sevmiyormuyum seviyorum ama ilk defa aramamam gerektiğini hissediyorum. ve onun sevgisine güveniyorum. beni unutmayacak biliyorum inanıyorum.

Alice in Wonderland 19-12-2010 12:26 AM

cumartesileri o öğlene kadar sevdiğim çalışırdı. ben uyur dinlenirdim. kalkar süslenirdim sonra beni alırdı. akşama kadar dolaşır bişiler yapar annesine uğrar akşamki planı öğrenir sonra akşam onlarda yemek yiyip tv başında çerez meyva yerdik.sonra ailece picamalarımızı giyip muhabbet ederdik. annesini annem gibi seviyorum. pazar günü hepbirlikte kahvaltı sefası yapar ve gelecekte oturacağımız eve giderdik. o benim evimdi. herşeyini zevkime göre yaptım heryeriini temizledim. özendim. istedim. şimdi ise yabancı gibi. sanki hiç hayalini kurmamışım gibi. 2 ay oldu hiçbukadar kötü hissetmemiştim. bunları yazarken gözlerimden süzülen yaşlar onun için. çok özledim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:00 PM.