![]() |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) merhaba, planlarınızın hepsi çoook güzel ve size inanılmaz katkıda bulunacağına eminim ama 2011 bitmeden ruh eşinle evlen kısmına takıldım, bence zamanlamayı tanrıya ve evrene bırakınnn ruh eşiniz sanıp da evleneceğiniz insan aslında o kişi olmayabilir ben eski erkek arkadaşımla 6. ayımızda evlenmekten bahsettiğinde havalara uçuyordum 1. yılı doldurduğumuzda içimde şüpheler yuvalanmaya başlamıştı... =) acele etmeyin aşk içinn doğrusu doğru zamanda sizi gelip bulacaktır =) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) sadece kesin olarak istediğim hedeflerimi yazıyorum olur yada olmaz herşeyin hayırlısı zaten :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Alıntı:
sen çok harikasın alicecim... dilerim istediğin herşey sen hiç zorlanmadan oluşur...girlhaha |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) 956k Alıntı:
|
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) istiyor ve uyguluyorsun bu senin yolunu açacaktır zaten:) bir de bu hisleri tadıyor olman senin kendine olan özgüvenini katlar...ne mutlu sana.... |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) Güzel şeyler düşünün, güzel güzel dileyin, halinize, sağlığınıza, tepenizi kapatan çatıya her daim şükredin, neden daha iyisini istediğinizi bilin, bunun size getireceklerini, evrene sizden nasıl geri döneceğini bilin. Yüreğinizi umutsuzluklara, karamsarlıklara kaptırmayın. Geçici hevesler için değil, huzurunuz için dileyin. İmgeleyin. Her şeyin altında inanç ve temiz bir yürek var. E o yürek de sizde varrrrr!!!! Hepinizi seviyorum şekerler:))) Günümün neşe kaynağı oldunuz wallahi:)) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) günaydınnnnn günlüğümmmm kar yağıyorrr ve ben kar çok severim çok mutluyummm yaşasın karrrr allah ım izmir e hiçbukadar kar yağmamıştı nası güzelll bişiiiiiiii. işten çıkıp dışarlarda koşmak yürümek istiorum donsam bile :) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) bu arada hazırladığım listeye yapmaya devam ediorumm :) haftasonlarını boş bırakmıştım dinlenme zamanı diye. Şimdi pazartesiden başlıyorummmm yuppi. düzene oturrttum ve alışkanlık haline getirdim mi işlem tamam :=) |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) telkinlerimi dinlemeye de devam ediyorum ve bırakmayı hiç düşünmüyorum çünkü feci alıştım okyanus ile kuş ve piyano sesinee onlarsız uyuyamam sanırım :D |
Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :) dün eve giderken allah ım bir kız çocuğu ne kadar konuştuu bi an sus diyecektim sonra bir bakmışım çocuğu çocuk dondu sustu sonra düşündüm ya nekadar tahammülsüzsün o daha ufak bi çocukk gülümsee ne kaybedersinn sadece için ısınır dedim ve kıza kocaman gülümsedim. oda bana gülümsedii. oh dedim işte bu . :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:02 AM. |