Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Alice İn Wonderland ın günlüğü :) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/616577-alice-wonderland-gunlugu.html)

Alice in Wonderland 15-12-2010 01:10 PM

Cevap: Alice İn Wonderland ın günlüğü :)

sebebsiz bir mide bulantım var :S
canım iş yapmakta istemiyor.
bu ertelemeyi bırakmam lazım
onun da telkinini listeye ekleyeyim bari
ders te çalışmam lazım
hiçbişi yapmak istemiorum
öle boş boş durmak istiorum
bu halimi düzeltmem lazım
mesela bu halimi sevmiorum yazıcaktım ki düzeltmem lazıma çevirdim. dikkat ediorum artık böyle şeylere.

Alice in Wonderland 15-12-2010 01:11 PM

dün öyle bir geçer zaman ki yi izledim
o diziyi seviyorum
diyorum ki
oturduğumuz ev kira olmasa babam da bizi atardı evden sanrıım
:|

Alice in Wonderland 15-12-2010 01:12 PM

dik yürümem ve az tv izlemem geçti
neden kısa sürede geçti bilmiorum
oysaki hergece dinliorum telkinlerimi

Alexandra 15-12-2010 01:25 PM

Heheyt!!! Harikasın. En geveze kız çocukları bile seni yıldırmasın canım, hep gülümse:))))

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:h..._smile.gif&t=1

Alexandra 15-12-2010 01:28 PM

Alıntı:

Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783145)
sebebsiz bir mide bulantım var :S
canım iş yapmakta istemiyor.
bu ertelemeyi bırakmam lazım
onun da telkinini listeye ekleyeyim bari
ders te çalışmam lazım
hiçbişi yapmak istemiorum
öle boş boş durmak istiorum
bu halimi düzeltmem lazım
mesela bu halimi sevmiorum yazıcaktım ki düzeltmem lazıma çevirdim. dikkat ediorum artık böyle şeylere.

Havadandır canım, kendini zorlama, bazen olur. Çok sık olmaya başlarsa alırsın önlemini. Erteleme hastalık haline gelince insanın hayatını cehenneme çevirebilir zira.

Enerji toplayabileceğin bir şey ye. Bir arkadaşını arayıp keyifli bir konuşma yap ve sonra da çalışmaya başla... Bana iyi gelir bu tür durumlarda:))

Tavsiye ederim:))

Alice in Wonderland 15-12-2010 01:32 PM

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783156)
Havadandır canım, kendini zorlama, bazen olur. Çok sık olmaya başlarsa alırsın önlemini. Erteleme hastalık haline gelince insanın hayatını cehenneme çevirebilir zira.

Enerji toplayabileceğin bir şey ye. Bir arkadaşını arayıp keyifli bir konuşma yap ve sonra da çalışmaya başla... Bana iyi gelir bu tür durumlarda:))

Tavsiye ederim:))

evettt vakit boşa geçiyor resmen boş boş geçiriyorum :=) bi an önce bi el atmam lazım olaya 956k teşekkür ederim. hafif bişiler atıştırıcam en iyisi

bigokyanus 15-12-2010 01:45 PM

Değişimi mutlulukla takip ediyorum ve azmine hayranım... Sen bu azimle dağları bile yerinden oynatırsın.
Baban ile ilgili olumsuz düşünmek yerine , olumlu şeylerini düşün derim . Mesela iyi ki anneannen var , olmasaydı durum daha da çıkılmaz bir hal alırdı ve daha güçlü olmanı belki de babanın tutumu sağlıyor .
Ömrüm boyunca her şeyin üstesinden tek başıma geldim 18 yaşında hem okuyup hem çalışmaya başladım , şu an bu kadar kuvvetliysem kimseye sırtımı yaslamamaktan geçiyor . Bugün Betül Mardin' i araştırdım ve şu an ki başarısına gıpta ile baktım öyle zorluklardan geçmiş ki ama hiç kimseye kızmamış ve affetmiş, en üstte isem bu o zorluklar sayesinde diyordu hayat hikayesinde.
Sen de çok şeyler başarabilirsin sadece iste , çünkü her şey senin elinde...

Neptün 15-12-2010 03:00 PM

Alice cim,

Çok güzel gelişmeler var günlüğünde. Seni takdir ediyorum. Arada gelen tv izleme gibi şeylere aldırma. Bunlar geçecektir zamanla. Her şey yerli yerine oturacaktır.

Bence çok güzel gidiyorsun. Hatta günlük/haftalık yıllık planlarına bayıldım. Takdir ediyorum seni.
Sevgilerimle...

Alice in Wonderland 15-12-2010 10:01 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783160)
Değişimi mutlulukla takip ediyorum ve azmine hayranım... Sen bu azimle dağları bile yerinden oynatırsın.
Baban ile ilgili olumsuz düşünmek yerine , olumlu şeylerini düşün derim . Mesela iyi ki anneannen var , olmasaydı durum daha da çıkılmaz bir hal alırdı ve daha güçlü olmanı belki de babanın tutumu sağlıyor .
Ömrüm boyunca her şeyin üstesinden tek başıma geldim 18 yaşında hem okuyup hem çalışmaya başladım , şu an bu kadar kuvvetliysem kimseye sırtımı yaslamamaktan geçiyor . Bugün Betül Mardin' i araştırdım ve şu an ki başarısına gıpta ile baktım öyle zorluklardan geçmiş ki ama hiç kimseye kızmamış ve affetmiş, en üstte isem bu o zorluklar sayesinde diyordu hayat hikayesinde.
Sen de çok şeyler başarabilirsin sadece iste , çünkü her şey senin elinde...

ayy harika şeyler yazmışsın seni tanıdıığım için çok şanslıyım :=) evet herşey benim elimde. iyi kalpli ve güleryüzlü oldukca azmettikce yüce rabbim herşeyi güzel yapacak inanıyorum ben :)

Alice in Wonderland 15-12-2010 10:02 PM

Alıntı:

cliviaf Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 783165)
Alice cim,

Çok güzel gelişmeler var günlüğünde. Seni takdir ediyorum. Arada gelen tv izleme gibi şeylere aldırma. Bunlar geçecektir zamanla. Her şey yerli yerine oturacaktır.

Bence çok güzel gidiyorsun. Hatta günlük/haftalık yıllık planlarına bayıldım. Takdir ediyorum seni.
Sevgilerimle...

bak o günlük haftalık planı uygulamaya çalışıyorum tavsiye ederim cidden :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:18 AM.