Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Bilge'nin Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613078-bilgenin-gunlugu.html)

Lorennao7 17-07-2010 02:40 AM

Cevap: Bilge'nin Günlüğü

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757843)
Merhabalar Bilge'ciğim,

Nasılsın bakalım; pozitifliğinle iyileşme yolunda hızla ilerliyorsun gördüğüm kadarıyla..Daha da iyi olacaksın,en sağlıklı halinle arzuladığın tüm isteklerini gerçekleştireceksin..Bunu tüm kalbimle diliyorum..

Papatyaları sen de benim gibi çok seviyorsun demek..bana da hep birlik olmayı çağrıştırır.en zor şartlarda bile beraber olabilmeyi:)

http://img146.imageshack.us/img146/5...659papatya.jpg

Sanemce de tatile gitti canım dün gece,artık fırsat bulup foruma bakabilir mi bilmiyorum..O gelene kadar benimle idare edersin artık sevincli

Herşey gönlünce olsun canım,sevgiler..actionsmile

İdare etmek ne biçim bir kelime öyle :D seve seve misafir kabul ederim günlüğüme (:

Sizede tüm iyilik dileklerimi gönderiyorum ve aldıgınız her nefesin kıymetini bilmenizi diliyorum inanın bana nadir durumlarda bilmediğiniz degerin pişmanlıgı herşeyden üstün geliyor (:

Lorennao7 17-07-2010 03:02 AM

Eveeeeeeeeet merhabalarr DünyanınEnMutluHastası karşınızda :D

Yeeeeeeeeeepyeni sayfalarımla tertemiz daha siyah mürekkep deymemiş sayfalarımla burayadım artık sihay mürekkep yok gökyüzünün güzelliği olan mavi en sevdiğim papatyaların sarısı ve küçük bir bebegin yanaklarındaki pembelerle buradayım (:

Böyle iç açıcı renkler kullanıcam artık zihnime daha bir güzel görünüyorlar (:

Ahhh.. Bu hastalıklı yere geleli 5 gün oldu ve ben gerçekten sıkıldımmm.. :D ama yinede gülümsüyorum kendimi inanılmaz dolu böyle coşkun hissediyorum Reebok'larımı giyip kilometrelerce koşabilirmişim gibi :D Veya herşeyden önemlisi oturup yaglı bir döner yiyeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum :D

Size bir sır veriyimm ama kimseye söylemeyin :D dün burdan bir arkadaşım dolma falan getirmiş çantasına iyice saklayarakda sokabilmiş içeri :D onları tam yerken orama burama taktıkları makina zar zar ötmeye başladı :D doktorlar geldi nedenini hala bulamadılar :D yediğim 6 7 tane dolma bogazıma dizildi ama olsun bu ne ya insan 5 günde zayıflarmı yemin ederim zayıfladım yarım dan daha fazla olmayan iğrenç bir çorba veriyorlar sadece birde bittikce taktıkları 1000000 litrelik kadar görünen aptal serumlar :D

Ahh ahh. burdan bir çıkıyım önce döner sonra babam calıstıgı otelde güzel bir tatil :D Ve tabiki yıllardır kordinatör aşcı başı olan babam yemek yapmama tavrına devam etsede beni kıramayıp kolalı tavuk yapacagını biliyorum :D

Dügününü mahvettiğim halde ablam arıyor sürekli :D bu dahada ilginç :D dimi? :D

Ahh evet. uyku vakti şu Hamşirret ( hemşire ) bozuntusu daha fazla zırıldamadan uyuyorumm

Sizi seviyorummm İyiki varsınız İyiki yanımdasınız Teşekkürler (:

karavan 17-07-2010 06:04 AM

Günaydın Bilgecim,

Siyahla yazdığın satırları okumak güzeldi.

İnsanın hayatında olumlu yönde yeni birşeylere karar vermesi elbette güzel ama bunu uygulıyamadıktan hayata geçiremedikten sonra kıymeti olurmu bilemiyorum.

İster mavi ile ister sarı ister pembe ile yazılsın, hatta TURUNCU ile bile yazılsa bana göre önemli değildir renkler.

Önemli olan yazanın içindeki renkleri yansıtıp yansıtmadığıdır bence, peki o zaman kömür karası ile de yazsan farkedermi sence?

Önemli not: dolmalar ve hemşiren konusunda yorum yapmamayı tercih ediyorum.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın,
İyiki aramızdasın.

Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam.

İşte ilki.Umarım beğenirsiniz.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

karavan 17-07-2010 09:29 AM

Rapid linki hata veriyor, bu defa Hotfile a yükledim.Denedim çalışıyor.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma

maviinci 17-07-2010 10:00 AM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757934)
Rapid linki hata veriyor, bu defa Hotfile a yükledim.Denedim çalışıyor.

Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: 05 Punjab.wma

(Ç)alıyorum, teşekkürleeer y789

Işıldayan Safir 17-07-2010 11:01 AM

http://i213.photobucket.com/albums/c...0b2888f3c1.gif

Merhaba Bilge'cim,

Ameliyat tarihini daha geç sanıyordum ben. O kısmı kaçırmışım. Kusura bakma canım. Ama iyi ki de kaçırmışım ya mutlu haberini görünce çok mutlu oldum. Bende güzel haberlerini alacağız demek için gelmiştim yanına. Meğersem almışız bile. tender45

Çokk çoookk geçmiş olsun canım. Yakında çok daha iyi olacaksın. 2. yıldızını alman bizimde temennimiz. Sen gitsen ben seni zorla getirirdim zaten. tender45

İyi ki varsın.

İyi ki aramızdasın.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.

http://img256.imageshack.us/img256/2...hearts1ao5.gif

yelda_k 17-07-2010 11:40 AM

cqanım benimm buyuk gecmiş olsunn ...

sana hastahane cıkısınaa 2 durum doner gondermek ısterım :)
tabii şimdi hemsirenın dedıklerının dısına cıkmak yokk :)
ole yaramazlıklarr olmaz hastanedeee ..yınede canın cok cok bırseyler ısterse ölcuyu kacırmadan 2 lokma yıyebılırsınn ...gercekten 2 lokma ama
girlhaha

şimdi seni kocaman öpuyorumm
actionsmile
blissy

karavan 17-07-2010 03:02 PM

Alıntı:

maviinci Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757935)
(Ç)alıyorum, teşekkürleeer y789

Ne demek sevgili maviinci istediğiniz kadar çalınız :)

Ben çok teşekkür ediyorum.

Lorennao7 17-07-2010 06:49 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757928)
Günaydın Bilgecim,

Siyahla yazdığın satırları okumak güzeldi.

İnsanın hayatında olumlu yönde yeni birşeylere karar vermesi elbette güzel ama bunu uygulıyamadıktan hayata geçiremedikten sonra kıymeti olurmu bilemiyorum.

İster mavi ile ister sarı ister pembe ile yazılsın, hatta TURUNCU ile bile yazılsa bana göre önemli değildir renkler.

Önemli olan yazanın içindeki renkleri yansıtıp yansıtmadığıdır bence, peki o zaman kömür karası ile de yazsan farkedermi sence?

Önemli not: dolmalar ve hemşiren konusunda yorum yapmamayı tercih ediyorum.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın,
İyiki aramızdasın.

Bundan sonra zaman zaman beni tarif eden zevkle dinlediğim müziklerimi sizlerle paylaşıcam.

İşte ilki.Umarım beğenirsiniz.

RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting

Ben daha çok renklerle ruh halimi yansıtırım bu hoşuma gidiyor (: siyahı sevmem pek umutsuzlugu yansıtır gibi geliyor :D Yediğim o 6 7 tane dolma öylesine mutluluk verdiki evet yorum yapma mutluyumm :D ben azimliyimdir biraz karar verdimmi uygularım mutlaka (: müzikleride şimdi indiriyorum (:

İyiki varsın (:

Alıntı:

WaMPiReLLa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757946)

Merhaba Bilge'cim,

Ameliyat tarihini daha geç sanıyordum ben. O kısmı kaçırmışım. Kusura bakma canım. Ama iyi ki de kaçırmışım ya mutlu haberini görünce çok mutlu oldum. Bende güzel haberlerini alacağız demek için gelmiştim yanına. Meğersem almışız bile. tender45

Çokk çoookk geçmiş olsun canım. Yakında çok daha iyi olacaksın. 2. yıldızını alman bizimde temennimiz. Sen gitsen ben seni zorla getirirdim zaten. tender45

İyi ki varsın.

İyi ki aramızdasın.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al.

Teşekkürlerrrr :D

Zorla dan kastın :D aaa korktum şimdi tamam bir yere gitmek yok söz :D

Kaçırdıgına bende sevindim boş yere düşünmemiş olmuşsun :D

İyiki varsınnn (:

Işıldayan Safir 17-07-2010 07:24 PM

Canım beniiimmm ben teşekkür ederim. tender45tender45

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:13 AM.