![]() |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Oyyyyyyy Amaan antalya'm ne kadar sıcakmış :D özlemişim ama ya (: Size söyledimmi ? ben antalyadayım :D Saneeem sana sordugum soruya cevap verr :D Bu gün arkadaslarım gelicek film izlicez yupppii :D |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü canım canım http://dl10.glitter-graphics.net/pub...a3hjk9pcg9.gif Konyaaltı plajındaydım ben ve orası kum değil çakıldı. deniz de çakıllıydı ve birden derinleştiği için ben ürkmüştüm birazy789 ileriye doğru yüzebilen arkadaşların dediğine göre akıntı da varmış.. |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı:
Not = Deniz cakıllıdır derindir ama akıntı falan yok (: yada ben burda dogdum büyüdüm ondan gelmiyor öyle bana :D |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Birlikte kahve içmek çok güzel olurdu Bilge'cim ama pazar günü döndüm maalesef..Kısmet olurda tekrar gelirsem söz kahveni içerim coffe2 |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Saneeemm Sözünü unutma (: tender45 Bu gün Arkadaşlarımla cok güzel vakit gecirdim havuza girdiler bende ayaklarımı soktum :D Sonra film izledik :D yemek yaptılar bana yemek yedik :D Sonraa Ben elimi yaktım ütü yaparken reflekslerimmi bozuldu ne y789 Kendimi normal hissediyorum (: Herşey cok normal (: ama bundan dolayı mutlu hissediyorum kendimi (: Her zaman derim yapıcak birşey yok (: Ne olursa olsun bu benim ben bu kadarım (: Değerimi yapabileceklerimi başardıklarımı ve sevdiklerimi biliyorum (: Hepinizi seviyorumm İyiki varsınız (: Not : Bu gün sigarayı bırakma telkinini indirdim (: Notnot: Uzun zamandır telkinlerden bahsetmemişim (: Sürekli dinliyorum Ve onlarsız yaşamak zor Bana iyi geliyorlar (: |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Sigarasız 2. günüm (: Bırakmadan önce sürekli ararım sanıyordum :D en son 2 gün önce içtim ve yıllardır hiç aksatmadan yemeklerden sonra veya sabahları akşam yatmadan önce içtiğim sigarayı hiç aramıyorum :D Bazıları krize giriyor arıyor sigara ama nedense ben kafamda bitirdiğimden beri sigara aramıyorum :D bu kadar kolay olacagını tahmin etmemiştim :D Neyse şimdiden birşey demiyim :D 19 gün var daha kesinleşmesine :D |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Sigarayı bırakmamın 5. günü (: herşey normal ve sigara yok nedense hiç zorlanmıyorum :D cok sinirlendiğimde istiyor canım ama içmiyorum (: |
|
(: içmicem dediğim anda bitmiştir ki benim için neden içiyim (: |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Sigaradaki 8. gün Yılmak Yok ! :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:36 PM. |