Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Bilge'nin Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613078-bilgenin-gunlugu.html)

Lorennao7 07-10-2010 01:42 PM

Cevap: Bilge'nin Günlüğü

Çokmu beklettim sizii ? Üzgünüm antalyada değildim bodruma gitmiştim tatile nete girmeme kararı almıştım telefonumu kapatıp deniz kıyısında telkinler eşliğinde, kitap okuyarak ve sessizliğin huzurunun tadını çıkararak vakit geçiriyordum (:

Hayatım değişti ' (: Bambaşka bir döneme girdim. (:
Açık lisem ve dershanem başladı (: Eşşek gibi çalışıyorum. Çalışmak zorundayım. (:
Babamla tamamiyle ilişkilerimi kopardım (: Benim ailem Annem'.

Mutluyum ben. Korkunç gerçekçi rüyalarım artık yok (: Artık rüya bile görmüyorum (:
Geceleri uykumda konuşmuyormuşumda artık . (:
Yani iyiyim ! Çooooooooook İyiyim (:

Ama hepinizi özledim valla:( Aklımdaydınız geldiğim gibi yazıcaktım. Ancak geldiğimde dershane açık öğretim kayıt falan filan derken kalmıştı öyle bu gün fırsat buldum işte (:
Ya böyle oturamıyorum yerimde bu günlerde müziği açıyorum son ses bağıra çağıra söyleye söyleye temizlik falan yapıyorum :D
Bir titizlik başladı bende sormayın :D

Zaman artık benim zamanım Kim tutar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Bu ayı anlatan kelimem '' MUTLULUK '' (:

bigokyanus 07-10-2010 01:55 PM

Hayırlı olsun senin adına çok sevindim dilerim mutluluğun daim olur , sevgiyle kal... :))

Lorennao7 08-10-2010 03:59 PM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772298)
Hayırlı olsun senin adına çok sevindim dilerim mutluluğun daim olur , sevgiyle kal... :))

İnşallah (: Teşekkür ederim (:

İyiki varsın (:

smyrna1 08-10-2010 04:58 PM

mutluluğun tanımını yapmışsın, hep böyle sürsün umarımactionsmile

Alıntı:

Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 772297)
Çokmu beklettim sizii ? Üzgünüm antalyada değildim bodruma gitmiştim tatile nete girmeme kararı almıştım telefonumu kapatıp deniz kıyısında telkinler eşliğinde, kitap okuyarak ve sessizliğin huzurunun tadını çıkararak vakit geçiriyordum (:

Hayatım değişti ' (: Bambaşka bir döneme girdim. (:
Açık lisem ve dershanem başladı (: Eşşek gibi çalışıyorum. Çalışmak zorundayım. (:
Babamla tamamiyle ilişkilerimi kopardım (: Benim ailem Annem'.

Mutluyum ben. Korkunç gerçekçi rüyalarım artık yok (: Artık rüya bile görmüyorum (:
Geceleri uykumda konuşmuyormuşumda artık . (:
Yani iyiyim ! Çooooooooook İyiyim (:

Ama hepinizi özledim valla:( Aklımdaydınız geldiğim gibi yazıcaktım. Ancak geldiğimde dershane açık öğretim kayıt falan filan derken kalmıştı öyle bu gün fırsat buldum işte (:
Ya böyle oturamıyorum yerimde bu günlerde müziği açıyorum son ses bağıra çağıra söyleye söyleye temizlik falan yapıyorum :D
Bir titizlik başladı bende sormayın :D

Zaman artık benim zamanım Kim tutar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Bu ayı anlatan kelimem '' MUTLULUK '' (:

Lorennao7 14-06-2011 05:38 AM

Aşkın yaşı varmıdır . ? İnsan kendinden 16 yas büyük birine aşık olabilirmi ? Sizce bu bir aşkmı ? Yoksa aileden göremediğim ilgiyi ondanmı görmem beni ona baglayan ? Yada yasak olmasımı ilgimi çeken ? Yada Kaçan kovalanır' hesabımı benim onun pesinde olma sebebim..

Evet geri döndüm (:

Nelermi oldu ?

2011'i anlatıyorum size..

Ocak = İntihar ettim. 3.rım oldugu için tedaviye yattım. Manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde 1 ay kaldım.

Subat = Hastaneden cıktım. İlacın yan etkileri ve tekrar sosyal yaşama dönmenin zorluklarını yaşadım.

Mart = Çok deger verdiğim bir arkadasım vefat etti. Onun yasını tuttum..

Nisan = İlacı bırakma sürecimi bu ayda zorlu bir şekilde yaşadım..

Mayıs = Aşık oldum.. Bana aşık olan bir insanı cok kötü bir şekilde kırdım..

Haziran. Mutluyum biraz.. Ama sorunlarım cok büyük..

Sizi özlemişim.. Monoton bir hayatı özlemişim.. Sakinlik iyi geliyor..

bigokyanus 14-06-2011 09:44 AM

Dilerim huzuru bulursun ve bir daha da bırakmazsın .
Her şey gönlünce olsun ...

prenses1 14-06-2011 09:48 AM

hayat çok güzel.
gönlünce doya doya yaşa.
mutluluk gölgen olsun.
sevgi ve ışıkla kal

yelda_k 16-06-2011 09:38 PM

tekrar seni aramızda görmnekk süperr..

hoşgeldin tekrarr .
2011 biraz kötü başlamış ama görüyorumkii her ay yeni bir gü
canımcımm mutluluk bırakmasın seniiii

yelda_k 18-06-2011 10:57 PM

kuzucumm nerelerdesin yine mi bizi buraktın yoksa

Lorennao7 12-10-2012 04:40 PM

Merhaba :)

Bir anda yok oldum diye kızdınız bana biliyorum ancak hayatımdaki herşeye elveda demek zorunda kaldım ben..

1 yıldan fazla bir zamandır gelmiyorum buralara.. Bu zaman içinde öldüm dirildim.. Güldüm ağladım.. Bazen umutlu bazen melankoliktim..

2 ameliyat daha geçirdim.. Şimdi bi nebze yaşıyorum işte.. O zamanlar yazdıklarım şimdiki hayatımdan çok çok daha fazla umutlu ve mutlu görünüyor gözüme..Zaman bütün kara bulutlarını saldı maalesef üzerime..

Bir süre daha hayattayım.. Ve bu zamanımı dolu dolu geçirmek istiyorum :)

Zamanında bana verdiğiniz tüm destekler için çok çok teşekkür ederim.. Hepsini oturup okudum.. İçim ısındı gülümsedim sayenizde :)

Mutlu kalın her daim :) iyiki varsınız..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40 PM.