![]() |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Çokmu beklettim sizii ? Üzgünüm antalyada değildim bodruma gitmiştim tatile nete girmeme kararı almıştım telefonumu kapatıp deniz kıyısında telkinler eşliğinde, kitap okuyarak ve sessizliğin huzurunun tadını çıkararak vakit geçiriyordum (: Hayatım değişti ' (: Bambaşka bir döneme girdim. (: Açık lisem ve dershanem başladı (: Eşşek gibi çalışıyorum. Çalışmak zorundayım. (: Babamla tamamiyle ilişkilerimi kopardım (: Benim ailem Annem'. Mutluyum ben. Korkunç gerçekçi rüyalarım artık yok (: Artık rüya bile görmüyorum (: Geceleri uykumda konuşmuyormuşumda artık . (: Yani iyiyim ! Çooooooooook İyiyim (: Ama hepinizi özledim valla:( Aklımdaydınız geldiğim gibi yazıcaktım. Ancak geldiğimde dershane açık öğretim kayıt falan filan derken kalmıştı öyle bu gün fırsat buldum işte (: Ya böyle oturamıyorum yerimde bu günlerde müziği açıyorum son ses bağıra çağıra söyleye söyleye temizlik falan yapıyorum :D Bir titizlik başladı bende sormayın :D Zaman artık benim zamanım Kim tutar beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D Bu ayı anlatan kelimem '' MUTLULUK '' (: |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Hayırlı olsun senin adına çok sevindim dilerim mutluluğun daim olur , sevgiyle kal... :)) |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı:
İnşallah (: Teşekkür ederim (: İyiki varsın (: |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü mutluluğun tanımını yapmışsın, hep böyle sürsün umarımactionsmile Alıntı:
|
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Aşkın yaşı varmıdır . ? İnsan kendinden 16 yas büyük birine aşık olabilirmi ? Sizce bu bir aşkmı ? Yoksa aileden göremediğim ilgiyi ondanmı görmem beni ona baglayan ? Yada yasak olmasımı ilgimi çeken ? Yada Kaçan kovalanır' hesabımı benim onun pesinde olma sebebim.. Evet geri döndüm (: Nelermi oldu ? 2011'i anlatıyorum size.. Ocak = İntihar ettim. 3.rım oldugu için tedaviye yattım. Manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde 1 ay kaldım. Subat = Hastaneden cıktım. İlacın yan etkileri ve tekrar sosyal yaşama dönmenin zorluklarını yaşadım. Mart = Çok deger verdiğim bir arkadasım vefat etti. Onun yasını tuttum.. Nisan = İlacı bırakma sürecimi bu ayda zorlu bir şekilde yaşadım.. Mayıs = Aşık oldum.. Bana aşık olan bir insanı cok kötü bir şekilde kırdım.. Haziran. Mutluyum biraz.. Ama sorunlarım cok büyük.. Sizi özlemişim.. Monoton bir hayatı özlemişim.. Sakinlik iyi geliyor.. |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Dilerim huzuru bulursun ve bir daha da bırakmazsın . Her şey gönlünce olsun ... |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü hayat çok güzel. gönlünce doya doya yaşa. mutluluk gölgen olsun. sevgi ve ışıkla kal |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü tekrar seni aramızda görmnekk süperr.. hoşgeldin tekrarr . 2011 biraz kötü başlamış ama görüyorumkii her ay yeni bir gü canımcımm mutluluk bırakmasın seniiii |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü kuzucumm nerelerdesin yine mi bizi buraktın yoksa |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Merhaba :) Bir anda yok oldum diye kızdınız bana biliyorum ancak hayatımdaki herşeye elveda demek zorunda kaldım ben.. 1 yıldan fazla bir zamandır gelmiyorum buralara.. Bu zaman içinde öldüm dirildim.. Güldüm ağladım.. Bazen umutlu bazen melankoliktim.. 2 ameliyat daha geçirdim.. Şimdi bi nebze yaşıyorum işte.. O zamanlar yazdıklarım şimdiki hayatımdan çok çok daha fazla umutlu ve mutlu görünüyor gözüme..Zaman bütün kara bulutlarını saldı maalesef üzerime.. Bir süre daha hayattayım.. Ve bu zamanımı dolu dolu geçirmek istiyorum :) Zamanında bana verdiğiniz tüm destekler için çok çok teşekkür ederim.. Hepsini oturup okudum.. İçim ısındı gülümsedim sayenizde :) Mutlu kalın her daim :) iyiki varsınız.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40 PM. |