Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Bilge'nin Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613078-bilgenin-gunlugu.html)

Lorennao7 02-09-2010 04:21 PM

Cevap: Bilge'nin Günlüğü

Alıntı:

KüçükFilozofKız Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 765806)
Selam Bilge,
Günlüğüne ilk defa geliyorum şöyle bi baktım da zor bi dönemden geçiyosun sanırım..
Güzel bi başlangıç yaparak sigarayı bırakma grişiminde bulunmuşsun bu çok güzel birşey :)
Hayat da her şey insanlar için..Dayan sabır gerek :)
Her gecenin bi sabahı vardır derler ya Güneş doğmak üzere ,pes etme :)

Sağlıklı mutlu ve huzurlu kal,İyki varsın iyki varız..
Hoşçakal :)

Teşekkür ederim (: Sende iyiki varsın (:

Lorennao7 02-09-2010 04:28 PM

Bu gün kendimi biraz daha iyi hissediyorum sanırım. Dün gece babamla tartıştık. Baya olaylıydı..

Dün çok güzel bir olay oldu (: 1.sınıftan 8.sınıfa kadar her günümüz birlikde geçen kız arkadaşımla birbirimizi kaybetmiştik :D yolda karşılaştık geçen gün (: Ay nasıl özlemişimmmmmmmm onunla takılmaya başladık bizde kaldı dün gece (:

Eğleniyoruz anlıcagınız ( kız kıza :D ) :D

Lorennao7 06-09-2010 11:41 AM

Eski sevgilimle barıştık.. Yorum yapmıyorum şimdilik..

Lorennao7 10-09-2010 04:37 PM

Yorum yapmamam isabet olmuş. Olmadı zaten. Tekrar ayrıldık.

Kalp dediğimiz şey ne acayip birşey. Fiziksel olarak zarar görmediği halde kalbinin acıması ne kadar garip..
Kaybetmeye ne demeli ? Yokluğu yanıbaşımdaki bir ateş gibi.. Dokunamadıgım ama ateşi düşündüğümde ona baktıgımda canımı yakan birşey gibi..
Açık öğretime kayıt oldum. Dersaneye'de . Liseyi bıraktıgıma pişmandım. 3 yılda açık liseyi bitirmeyi kafama koydum. Psikoloji okumayı planlıyorum. (: Hatta çok fazla istiyorum (:
Hani nefes alıyorsak her zaman umut vardır diyorlar ya. Çok doğru. İnsanlar en umutsuz anlarında hatta hiç umudu olmadıgı anlarda bile umutlu oluyorlar.. En zor zamanlarda bile birşeye tutunuyorlar.. Bu doğamızda var sanırım..
Bayramda bir tek annemin elini öptüm (: Kimse yoktu zaten başka öpebileceğim.. O yüzden burdaki bütün büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum (: Hepinizin bayramı mubarek olsun.
İyiki varsınız. (: Sizi çooooooooook seviyorum (:

Lorennao7 19-09-2010 02:18 PM

Benim hazal'ımm benim sanem'imm benim dostlarım nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(

yelda_k 19-09-2010 05:55 PM

bizlerinn pek önemii yokmu aşk olsun yaniii :)

Lorennao7 19-09-2010 09:06 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769151)
bizlerinn pek önemii yokmu aşk olsun yaniii :)

Olmamııııııııı Bu forumdaki herkez canım canımmmmmmmmm

Lorennao7 22-09-2010 04:46 PM

Bu gün Çoooooooook güzel bir gün :D Dün söz taktık kendi aramızda öyle arkadaşlar falan vardı :D Yüzüğe baktıkca yerimde duramıyorum hemen sizinle paylaşmak istedim :D Çooooooooooooooooooooooooook mutluyummmmmmmmmmmmmmm :D
Hepinizi coooooooooooooook seviyorumm iyiki varsınız :DD

azazeli101 22-09-2010 04:50 PM

mutlulukların devamını dilerim hep mutlu huzurlu hayat dolu olursun inşallah.

Işıldayan Safir 22-09-2010 10:26 PM

Alıntı:

Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769134)
Benim hazal'ımm benim sanem'imm benim dostlarım nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(

Burdayım canım ben bir yere gitmedim. :))

Hayırlı olsun tatlım. Umarım her şey istediğiniz gibi en hayırlısı olacak şekilde gerçekleşir. Mutluluğunuzun daimi olmasını dilerim.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın. Tabii ki birlikte inşallah :))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:31 PM.