![]() |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü İnşallah herşey güzel olucak (: Çok teşekkürler yanımda oldugunuz için (: |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı:
Tebrik ederim seni harikasın, nefis bir dönüşüm yaşıyorsun :) |
|
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Mutlulukk mutuluk mutluluk (: Her tarafım mutluluk :D mutluyum mutlusun mutluyuz mutlusunuz (: Herşey çok çok iyi ( allah bozmasın ) (: Korkuyorum gülümseyişime nazar değicek diye (: Herşey çokkkk güzelll (: Gece kuzenlerimle dışarı çıktık çok eğlendik eve geldik beni uyku tutmayınca geldim size (: Herşey anlamlı ve güzel (: kendimi çok iyi hissediyorum . Telkinler ve sizler sayesinde (: destek görünce umut görünce insan böyle oluyor heralde (: çoooooook uzun zamandır böyle günler yaşamamıştım hep olumsuzdum .. Bardağın boş tarafındaydım (: şimdi dolu tarafında kendime bir yer buldum ve kıpırdamamaya dikkat ediyorum :D Hayattaki hiçbirşey umrumda değil şu günlerde :D herşey inanılmaz güzel (: güzelliği seviyorum :D mtlu olmayı seviyorum :D bu duyguya çok fazla alıştım hep sürsün istiyorum (: Hepinizi seviyorummmmmmmm iyi varsınız (: Dünümü ve bu günümü anlatan kelimem '' Doğan güneş '' (: |
Sende iyiki varsın nur'cumm Tadını çıkartıyorum bol bol (: seninde mutlu olman dileğiyle (: |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Ohhhhhhhhh! İçim açıldı okuyunca yazdıklarını. En içten bir maaaşallah sana. Hep bu tempoda kal ;) |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Merhaba Bilge Kısa sürede böylesi olumlu bir değişim yaşaman mutluluk verici ark5 Bu değişimin daim olması ve enerjinin azaldığı noktada elinden tutup seni yükseltmesi için bu cici meleği getirdim Bugününü ve yarınlarını anlatan kelimen hep SEVGİ olsun ve tüm varlığında senle birlikte huzur bulsun http://img815.imageshack.us/img815/2000/gunes.gif |
Canım benimmmm .. (: Çooook teşekkür ederim allah bozmasın çok mutluyum bu günlerde sizinde her daim mutlu olmanızı dilerim (: |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Sevgili günlüüük :D Hayat Mükemmel (: Ailem dostlarım .. Herşey harika (: Bu gün ablamın düğünü için abiye bir elbise aldım :D Düğünden sonra size ablamla çekilmiş bir resmimi atarım (: Çooooooooook sıcak ya düğünden sonra babamın yanına didime tatile gidicem (: Ordaaaaaaan ameliyata :D 28 haziran dogum günüm 27 haziran düğün :D eğlenceler ardı ardına :D Sevgilimle ayrıldık bu gün ama üzülmüyorum (: Doğru olan oldu (: Mutsuz oluyorduk ve bitti (: Ameliyata bu kadar az kala hiçbirşey beni üzemez (: MUTLUYUMMMMM :D Çok yoruldum sıcagın altında bu gün . Eve geldim patates kızarttım yaprak dökümü dizisinin başına geçtim :D annem hastası bende mecburen onunla birlikte izliyorum :D Bitmiyor yine bu dizi sezon finali yaa :D ne bitmez diziymiş :D Neysee kaçtım ben (: hepinize sağlıklı mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum (: Günümü anlatan kelimem '' Alışverişkolikk '' :D |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü canım benim neşen ve enerjin daim olsun ..geçmiş olsun..yengeç burcunun sadık çocuğu ..anne ile dizi izler..yemek yapar..ve tabii kendini bırakmaz..hastalık eğer sen onu istemezsen bedenine iyi davranırsan gider..korkma..düğün..tatil ..ne güzel..tadını çıkar..günlüğün bana huzur verdi.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 PM. |