Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Bilge'nin Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613078-bilgenin-gunlugu.html)

Lorennao7 11-06-2010 02:55 PM

Cevap: Bilge'nin Günlüğü

İnşallah herşey güzel olucak (: Çok teşekkürler yanımda oldugunuz için (:

Merto 11-06-2010 03:04 PM

Alıntı:

Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751536)
İnşallah herşey güzel olucak (: Çok teşekkürler yanımda oldugunuz için (:

Zaten herşey çok güzel seninde önceki mesajında söylediğin gibi ve hep öyle kalacak. Geleceğe atma, hep gelecekte kalır derler ya :)

Tebrik ederim seni harikasın, nefis bir dönüşüm yaşıyorsun :)

Lorennao7 11-06-2010 06:12 PM

Alıntı:

Merto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751538)
Zaten herşey çok güzel seninde önceki mesajında söylediğin gibi ve hep öyle kalacak. Geleceğe atma, hep gelecekte kalır derler ya :)

Tebrik ederim seni harikasın, nefis bir dönüşüm yaşıyorsun :)

Teşekkür ederim (: Evet bir dönüşüm yaşıyorum ve inşallah herşey güzel kalıcak (:

Lorennao7 14-06-2010 06:10 AM

Mutlulukk mutuluk mutluluk (: Her tarafım mutluluk :D mutluyum mutlusun mutluyuz mutlusunuz (:

Herşey çok çok iyi ( allah bozmasın ) (:

Korkuyorum gülümseyişime nazar değicek diye (:

Herşey çokkkk güzelll (:

Gece kuzenlerimle dışarı çıktık çok eğlendik eve geldik beni uyku tutmayınca geldim size (: Herşey anlamlı ve güzel (: kendimi çok iyi hissediyorum . Telkinler ve sizler sayesinde (: destek görünce umut görünce insan böyle oluyor heralde (: çoooooook uzun zamandır böyle günler yaşamamıştım hep olumsuzdum .. Bardağın boş tarafındaydım (: şimdi dolu tarafında kendime bir yer buldum ve kıpırdamamaya dikkat ediyorum :D

Hayattaki hiçbirşey umrumda değil şu günlerde :D herşey inanılmaz güzel (: güzelliği seviyorum :D mtlu olmayı seviyorum :D bu duyguya çok fazla alıştım hep sürsün istiyorum (:

Hepinizi seviyorummmmmmmm iyi varsınız (:

Dünümü ve bu günümü anlatan kelimem '' Doğan güneş '' (:

Lorennao7 14-06-2010 12:55 PM

Alıntı:

Ezeli_Nur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752037)
Mutluluğu yakaladın şimdi seninle birlikte .Hiçbirşeyi düşünmeden Mutluluğun tadını çıkar :))))Güzel günler seninle birlikte olsun.İyi ki varsın :))))

Sende iyiki varsın nur'cumm Tadını çıkartıyorum bol bol (: seninde mutlu olman dileğiyle (:

YESHAPPY 14-06-2010 01:04 PM

Ohhhhhhhhh! İçim açıldı okuyunca yazdıklarını. En içten bir maaaşallah sana. Hep bu tempoda kal ;)

sanemce 15-06-2010 12:58 AM

Merhaba Bilge

Kısa sürede böylesi olumlu bir değişim yaşaman mutluluk verici ark5

Bu değişimin daim olması ve enerjinin azaldığı noktada elinden tutup seni yükseltmesi için bu cici meleği getirdim

Bugününü ve yarınlarını anlatan kelimen hep SEVGİ olsun ve tüm varlığında senle birlikte huzur bulsun http://img815.imageshack.us/img815/2000/gunes.gif

Lorennao7 15-06-2010 04:14 AM

Alıntı:

sanemce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752184)
Merhaba Bilge

Kısa sürede böylesi olumlu bir değişim yaşaman mutluluk verici ark5

Bu değişimin daim olması ve enerjinin azaldığı noktada elinden tutup seni yükseltmesi için bu cici meleği getirdim

Bugününü ve yarınlarını anlatan kelimen hep SEVGİ olsun ve tüm varlığında senle birlikte huzur bulsun http://img815.imageshack.us/img815/2000/gunes.gif

Canım benimmmm .. (: Çooook teşekkür ederim allah bozmasın çok mutluyum bu günlerde sizinde her daim mutlu olmanızı dilerim (:

Lorennao7 16-06-2010 10:24 PM

Sevgili günlüüük :D

Hayat Mükemmel (:

Ailem dostlarım .. Herşey harika (:

Bu gün ablamın düğünü için abiye bir elbise aldım :D Düğünden sonra size ablamla çekilmiş bir resmimi atarım (:

Çooooooooook sıcak ya düğünden sonra babamın yanına didime tatile gidicem (: Ordaaaaaaan ameliyata :D

28 haziran dogum günüm 27 haziran düğün :D eğlenceler ardı ardına :D

Sevgilimle ayrıldık bu gün ama üzülmüyorum (: Doğru olan oldu (: Mutsuz oluyorduk ve bitti (: Ameliyata bu kadar az kala hiçbirşey beni üzemez (: MUTLUYUMMMMM :D

Çok yoruldum sıcagın altında bu gün . Eve geldim patates kızarttım yaprak dökümü dizisinin başına geçtim :D annem hastası bende mecburen onunla birlikte izliyorum :D Bitmiyor yine bu dizi sezon finali yaa :D ne bitmez diziymiş :D

Neysee kaçtım ben (: hepinize sağlıklı mutluluk ve huzur dolu günler diliyorum (:

Günümü anlatan kelimem '' Alışverişkolikk '' :D

pericem 17-06-2010 01:54 AM

canım benim neşen ve enerjin daim olsun ..geçmiş olsun..yengeç burcunun sadık çocuğu ..anne ile dizi izler..yemek yapar..ve tabii kendini bırakmaz..hastalık eğer sen onu istemezsen bedenine iyi davranırsan gider..korkma..düğün..tatil ..ne güzel..tadını çıkar..günlüğün bana huzur verdi..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:46 PM.