![]() |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı:
Çıkarıyorum bol bol (: Seninde mutlu ve huzurlu olman dileğiyle .. (: |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Hayat Hayat Hayat... Heyecan.. Mutluluk.. Selam günlük (: Melankoliğim biraz (: Ama yanlış anlamayın mutluyum (: ben güzel düşündükce güzel gidiyor herşey (: Babamla tartıştık biraz ona bozuldum.. Ablamın düğününe gelmicekmiş. İnsan kıznın düğününe gelmezmi ? Nişanada gelmedi zaten.. Neyse. Ona bozugum biraz... Dans dersimde gittim . Döktüm bütün sinirimi :D huzurluyum şimdi (: Güzel bir film taktım ardından :D tam izliyim dedim kapı çaldı eniştemle ablam beni almaya gelmişler :D bowlinge gittik ee tabikide ablamıda eniştemide yendim :D 147 puanla :D Sonrasında bir künefe yedik :D özlemişim valla :D Ve evimdeyim :D Kötü haber :D Telefonumu çaldırdım :D nasıl üzüldüm bilemezsiniz. Telefona değil bari hattımı bıraksaymış alan kişi. O daha önemli :D Neyseee :D benim sleeepleme vaktim :D Hepinizi kocaman öpüyorum Huzurlu ve mutlu olunnnnnnnnnn (: Bu günü anlatan kelimem '' Galip '' .. (: |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Dogum günüm son 4 gün :D Dügüne son 3 gün :D kınaya son 2 gün :D Vee izmire ameliyata son 7 gün (: Evet herşey başlıyor (: inşallah güzel gidicek ve 2 hafta sonra herşey bitmiş olucak diye düşünüyorum (: |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü y789Merhaba Bilge,desene heyecan verici güzel günler seni bekliyor:)Öncelikle çok geçmiş olsun yeni okuyabildim günlüğünü.Ama inanıyorum ki ablanın düğünü ve doğum günün nasıl güzel geçecekse ameliyatın da daha bir güzellikte geçecek.Tüm güzellikler seninle olur inşallah.Sevgiyle kal. |
|
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Bu Gün Benim Dogum Günümmm :D:D |
O ZAMAN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.ÖMRÜN BOYUNCA MUTLULUKLA DOLSUN GÖNLÜN.İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN ARKADAŞIM.NE KADAR SENİ TANIMASAMDA BU SİTEDEKİ HER İNSAN GİBİ SENDE İYİKİ VARSIN.NİCE MUTLU YILLARA happy6 |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sana:)İyiki doğdun iyiki varsın iyiki burdasın.Sevgi dolu nice mutlu günler senin olsun seni seviyoruz.girlhahagulensmiley |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Nice yıllara sevgili RenaC dileklerinin gerçekleştiği sevdiklerinle birlkte sağlıklı mutlu güzel yıllar dilerim sevgilerimle |
sağlıkla mutlulukla geçirmeniz dileğiyley789 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 AM. |