Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Bilge'nin Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613078-bilgenin-gunlugu.html)

Lorennao7 17-06-2010 01:41 PM

Cevap: Bilge'nin Günlüğü

Alıntı:

pericem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 752622)
canım benim neşen ve enerjin daim olsun ..geçmiş olsun..yengeç burcunun sadık çocuğu ..anne ile dizi izler..yemek yapar..ve tabii kendini bırakmaz..hastalık eğer sen onu istemezsen bedenine iyi davranırsan gider..korkma..düğün..tatil ..ne güzel..tadını çıkar..günlüğün bana huzur verdi..

Teşekkürleeer (:

Çıkarıyorum bol bol (:

Seninde mutlu ve huzurlu olman dileğiyle .. (:

Lorennao7 22-06-2010 03:59 AM

Hayat Hayat Hayat... Heyecan.. Mutluluk..

Selam günlük (: Melankoliğim biraz (: Ama yanlış anlamayın mutluyum (: ben güzel düşündükce güzel gidiyor herşey (:

Babamla tartıştık biraz ona bozuldum.. Ablamın düğününe gelmicekmiş. İnsan kıznın düğününe gelmezmi ? Nişanada gelmedi zaten.. Neyse.
Ona bozugum biraz...

Dans dersimde gittim . Döktüm bütün sinirimi :D huzurluyum şimdi (:

Güzel bir film taktım ardından :D tam izliyim dedim kapı çaldı eniştemle ablam beni almaya gelmişler :D bowlinge gittik ee tabikide ablamıda eniştemide yendim :D 147 puanla :D

Sonrasında bir künefe yedik :D özlemişim valla :D

Ve evimdeyim :D

Kötü haber :D Telefonumu çaldırdım :D nasıl üzüldüm bilemezsiniz. Telefona değil bari hattımı bıraksaymış alan kişi. O daha önemli :D

Neyseee :D benim sleeepleme vaktim :D Hepinizi kocaman öpüyorum
Huzurlu ve mutlu olunnnnnnnnnn (:

Bu günü anlatan kelimem '' Galip '' .. (:

Lorennao7 24-06-2010 02:03 PM

Dogum günüm son 4 gün :D Dügüne son 3 gün :D kınaya son 2 gün :D Vee izmire ameliyata son 7 gün (: Evet herşey başlıyor (: inşallah güzel gidicek ve 2 hafta sonra herşey bitmiş olucak diye düşünüyorum (:

Nefti_ 24-06-2010 02:50 PM

y789Merhaba Bilge,desene heyecan verici güzel günler seni bekliyor:)Öncelikle çok geçmiş olsun yeni okuyabildim günlüğünü.Ama inanıyorum ki ablanın düğünü ve doğum günün nasıl güzel geçecekse ameliyatın da daha bir güzellikte geçecek.Tüm güzellikler seninle olur inşallah.Sevgiyle kal.

Lorennao7 26-06-2010 03:23 AM

Alıntı:

Nefti_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 753913)
y789Merhaba Bilge,desene heyecan verici güzel günler seni bekliyor:)Öncelikle çok geçmiş olsun yeni okuyabildim günlüğünü.Ama inanıyorum ki ablanın düğünü ve doğum günün nasıl güzel geçecekse ameliyatın da daha bir güzellikte geçecek.Tüm güzellikler seninle olur inşallah.Sevgiyle kal.

Evet umutlu ve mutluyum (: Teşekkürler sende sevgiyle ve mutlulukla kal (:

Lorennao7 28-06-2010 01:07 PM

Bu Gün Benim Dogum Günümmm :D:D

RenaC 28-06-2010 01:32 PM

Alıntı:

Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754628)

O ZAMAN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.ÖMRÜN BOYUNCA MUTLULUKLA DOLSUN GÖNLÜN.İYİKİ DOĞDUN İYİKİ VARSIN ARKADAŞIM.NE KADAR SENİ TANIMASAMDA BU SİTEDEKİ HER İNSAN GİBİ SENDE İYİKİ VARSIN.NİCE MUTLU YILLARA happy6

Nefti_ 28-06-2010 03:13 PM

Mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sana:)İyiki doğdun iyiki varsın iyiki burdasın.Sevgi dolu nice mutlu günler senin olsun seni seviyoruz.girlhahagulensmiley

gardenrosemenekse 28-06-2010 03:26 PM

Nice yıllara sevgili RenaC dileklerinin gerçekleştiği sevdiklerinle birlkte sağlıklı mutlu güzel yıllar dilerim sevgilerimle

Sultan 28-06-2010 03:30 PM

Alıntı:

Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 754628)

nice yıllara actionsmile
sağlıkla mutlulukla geçirmeniz dileğiyley789

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 AM.