![]() |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Hastane odamdayım laptobumda takılırken benim sevgili babacıgımmm vınnn almış bana :D bende hemen size koştum yarın büyük gün :D korkuyorum desem bilmiyorum korkmuyorum desem bilmiyorum karmakarışıgım .D Dua edin hepinizi cok seviyorum geri dönersem iyiki varız kelimesini daha cok kullanıcam :D İYİKİ VARSINIZ İYİKİ VARIM İYİKİ VARIZ :d Dönemezsem elveda hakkınızı helal edin (: |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Ölürsem en çok üzüleceğim şey şu 2. yıldızı alamadım daha :D sırf onun hırsına geliceeeeeeeeem :D o yıldızı almam lazım :D içimde kalır :D |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı:
Beni güldürdün biliyormusun. Bana göre bunca şey dururken hayata bağlanmak için ikinci yıldızı almayı istemek direnme sebebin olması beni hem güldürdü hem düşündürdü. Sabahın bu saatinde kalkıp beni güldürdün.Gülebilmek o kadar güzel ve önemliki benim için. Allahım bundan sonraki her gününü her anını gülerek yaşatsın sana.Günlüğünden gülümsemeler damlasın taşsın. Bir taraftan Kuran dinliyerek siteyi gezerken karşılaştım günlüğünle.Daha öncede baştan beri okumuştum ama nedense sana birşeyler yazamadım. Bugüne nasipmiş demek ki. Sana yazmayı bitirdikten sonra senin için dua edeceğim.Seni iyileşmiş olarak ve ikinci yıldızını almış olarak görebilmek için. Sakın aldıktan sonra gitmeye de kalkma haaaa......sevincli Canım herşey güzel olacak buna inan. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İyiki seni tanıdım. İyiki varsın ve aramızdasın. Teşekkür ederim. |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Bilge'ciğim ,yarınki ameliyatının çok güzel geçeceğine yürekten inanıyorum ve tüm iyi dileklerimi senin için gönderiyorum.. sanemce arkadaşımın da dediği gibi ,bizler yanında olamasakta yüreğimizle yanındayız canım.. Herşey gönlünce olsun..Bol yıldızlı bir profil seni bekliyor ;) |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Hepinize çok teşekkür ederim bi 1 saat oldu uyanalı biraz sersem gibiyim ve epeyde bir agrım var ama olsun en azından burdayım :D dikişler çok kötü korktum beni kesip biçtiler :D Çok büyük bir deneyimdi bu korku benim için (: Sana anestezi verirlerken vücudun uyuşmaya başladıgında daha beterdi uyumak istemedim karanlıga yenilmek istemedim ameliyata 1 saat kala cok heyecanlıydım kendimi uyanıcam diye o kadar cok telkin ettimki buradayım (: Artık geride sadece serumlar ve ikide bir sıktıkları ilaçlar kaldı (: Heyecan bitti mutluluk kaldı (: Anneciğim nasıl aglamış ben ameliyattayken birde hemen uyandırmadılar dinleniyim diye uyanana kadar stresi atlatamamış yazık gözleri şişmiş aglamakdan (: Şimdi izninizle biraz uyucam size ve bir kaç deliren arkadasıma haber vermek icin gelmiştim yatıyorum iyi geceler (: dipnot=karavan çoook çok teşekkür ederim (: yüzünde bir gülümseme yaratabildiysem ne mutlu bana (: ikinci yıldız için geri döndüm :D bazen çok basit şeyler bile insanı hayata baglar :D insanı mutlu ve umutlu yapar :D dene derim :D Not= Sanem çok teşekkür ederim sizi hayal edicem birazdan odamda :D Notnot= yeni bir hayat teşekkürler inandıgın gibide oldu zaten :D önce 2. yıldızımı aliyim o en büyük emelim :D |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Geçmiş olsun canım.. Sen iyisin ya, tüm yıldızlar senin olsun.. http://dl2.glitter-graphics.net/pub/...a1v8cf9dmn.gif Aramızda ol evet ama kendini de fazla yorma.. İyi haberlerini verdin ya http://dl.glitter-graphics.net/pub/7...pcbsshjjxm.gif Şimdi istediğin kadar dinlenebilirsin y789 Sevgiler http://dl9.glitter-graphics.net/pub/...bc81nd29tx.gif |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Açıkcası yazmak için ameliyattan çıkmanı bekledim diyebilirim. Günlüğünü okudum. Birçok kişiye umut verici senin mücadelen. Bunun için iyi ki varsın . Tekrar tekrar çok geçmiş olsun :))) |
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Alıntı:
bir de şu hemşire bir kerede ekg cihazini ve damar yolunu düzgün açsa ya bir insan 10 dk da bir ekg cekemezmi sevincli Alıntı:
|
Cevap: Bilge'nin Günlüğü Sevgili bilge, Bu güzel haberi duymak çok güzeldi.Senden uzunca bir süre cevap alamayınca arkadaşlara sordum.Onlarda merak ettiklerini söylediler şimdi hepimiz mutluyuz. Tekrar geçmiş olsun diyorum.Güzelce istirahat et ve bu anların kıymetini bil tadını çıkarmaya bak. Yarın ayağa kalktığında istirahat edecek zaman arıyacaksın ama biraz zor bulacaksın. Hayatının her anı çiçeklerle dolsun. İyiki varsın, İyiki yanımızdasın. Çok teşekkür ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:15 PM. |