Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Bilge'nin Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613078-bilgenin-gunlugu.html)

bigokyanus 14-07-2010 11:37 AM

Cevap: Bilge'nin Günlüğü

Çokkkk büyük geçmiş olsun , yine yeni yeniden doğdun yeniden deneyimli ve olgun bir şekilde ve umutlu olarak başlıyorsun hayata . Ne mutlu sana ki ailen yanında ve sevdiklerin , seni sevenlerin kalbi hep yakınlarında olacak.

Tekrar yeni yaşınnnnnnnnnn , yeni yaşamınnnnn kutlu ve umutlu olsun, her daim huzurlu ve sevgiyle , gülekal emi... y789

Lorennao7 14-07-2010 06:57 PM

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757569)
Sevgili bilge,

Bu güzel haberi duymak çok güzeldi.Senden uzunca bir süre cevap alamayınca arkadaşlara sordum.Onlarda merak ettiklerini söylediler şimdi hepimiz mutluyuz.

Tekrar geçmiş olsun diyorum.Güzelce istirahat et ve bu anların kıymetini bil tadını çıkarmaya bak.
Yarın ayağa kalktığında istirahat edecek zaman arıyacaksın ama biraz zor bulacaksın.

Hayatının her anı çiçeklerle dolsun.

İyiki varsın,
İyiki yanımızdasın.
Çok teşekkür ederim.

Sende iyiki varsın (: çook teşekkür ederim sırf 2. yıldızımı almak için döndümgirlhaha

E tabi sizinde olumlu düşünceleriniz çok işime yaradı (:

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757578)
Çokkkk büyük geçmiş olsun , yine yeni yeniden doğdun yeniden deneyimli ve olgun bir şekilde ve umutlu olarak başlıyorsun hayata . Ne mutlu sana ki ailen yanında ve sevdiklerin , seni sevenlerin kalbi hep yakınlarında olacak.

Tekrar yeni yaşınnnnnnnnnn , yeni yaşamınnnnn kutlu ve umutlu olsun, her daim huzurlu ve sevgiyle , gülekal emi... y789

Teşekkürler iyiki varsınız aklımı çeldiniz olumlu dşüncelerle :D

bluegirlx 14-07-2010 07:17 PM

hastanenin en mutlu en umutlu iyileşen hastası merhaba..diğer hastalardan ne kadar şanslı ve farkındalıklarının ne kadar arttığını mutlaka sende farketmişsindir..eminim bize olduğun kadar etrafındakilerede umut saçıyorsundur..sevgiyle kal..

karavan 14-07-2010 09:01 PM

Alıntı:

Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757633)
Sende iyiki varsın (: çook teşekkür ederim sırf 2. yıldızımı almak için döndümgirlhaha

E tabi sizinde olumlu düşünceleriniz çok işime yaradı (:

Teşekkürler iyiki varsınız aklımı çeldiniz olumlu dşüncelerle :D

Akıllı ol kızım sanki yıldızı alınca vınnnnn.....durumların var gibisevincli
Valla site yönetimine söylerim......
Vermezler ona göre...

Yaşım elliyedi olmuş be Bilge.Farkına bile varmdan olmuş hemde.
Şimdilerde yaşıyamadıklarımı yaşamaya çalışıyorum.Hayat gailesinden gülmeyi bile hatırlıyamamıştım.

Şimdi sizlere ayak uydurmaya çalışıyorum.Napiiiiiiiiiiim.

Canım kendine iyi bak.

Dediğim gibi rahatsızlığının tadını çıkar.Nazını niyazını eksik etme....sevincli

Teşekkür ederim.
İyiki varsın.
İyiki yanımdasın.

Lorennao7 15-07-2010 10:40 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757636)
hastanenin en mutlu en umutlu iyileşen hastası merhaba..diğer hastalardan ne kadar şanslı ve farkındalıklarının ne kadar arttığını mutlaka sende farketmişsindir..eminim bize olduğun kadar etrafındakilerede umut saçıyorsundur..sevgiyle kal..

Evet aynısını doktorlarda söyledi :D bu agrılara ragmen somurtmuyorum japon yapıştırıcısıyla ypıştırdım gülüşümü yüzüme :D herkez halinden memnun :D

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757651)
Akıllı ol kızım sanki yıldızı alınca vınnnnn.....durumların var gibisevincli
Valla site yönetimine söylerim......
Vermezler ona göre...

Yaşım elliyedi olmuş be Bilge.Farkına bile varmdan olmuş hemde.
Şimdilerde yaşıyamadıklarımı yaşamaya çalışıyorum.Hayat gailesinden gülmeyi bile hatırlıyamamıştım.

Şimdi sizlere ayak uydurmaya çalışıyorum.Napiiiiiiiiiiim.

Canım kendine iyi bak.

Dediğim gibi rahatsızlığının tadını çıkar.Nazını niyazını eksik etme....sevincli

Teşekkür ederim.
İyiki varsın.
İyiki yanımdasın.

Uyduruyorsunda zaaateeeen :D:D yaaaaaa söyleme ben yıldızımı alnımın teriyle alacam inşallah :D

İyiki varsınızzz :D

bigokyanus 15-07-2010 10:55 AM

Günün aydın olsun , ruhun aydınlansın. Yeniden başladığın güne içi sevgi dolu bir yürekle gülümse... Sen galip geldin ;) Darısı galip geleceklerin başına ...

matri 15-07-2010 11:18 AM

:)) hayatin neseli ve mutlu olsun, artik 2.yildiz kolay bence :))

karavan 15-07-2010 06:30 PM

Selam cadı,

Kızımız nasıl olmuş diye geçerken bir uğrıyayım dedim.

Baktım uyuyorsun başucuna çiçekleri bırakıp döndüm.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın
iyiki aramızdasın.

http://img689.imageshack.us/img689/2475/adszslr.jpg

Lorennao7 16-07-2010 01:36 AM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757698)
:)) hayatin neseli ve mutlu olsun, artik 2.yildiz kolay bence :))

Evet gözüm çok deli bir biçimde 2.yıldızda :D çabalıyoruz işte kendi çapımızda :P

Alıntı:

karavan Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757772)
Selam cadı,

Kızımız nasıl olmuş diye geçerken bir uğrıyayım dedim.

Baktım uyuyorsun başucuna çiçekleri bırakıp döndüm.

Teşekkür ederim.
İyiki varsın
iyiki aramızdasın.

http://img689.imageshack.us/img689/2475/adszslr.jpg

En sevdiğim çiçeklerden olan papatyalarıma bakın heleee :D ne güzelde kokarlarmış :D bana hep özgürlüğü anlatır papatyalar ovalarda yeşilliklerde özgürce eglenmeyi anlatır nedense :D

Bu arada saneemm yaşıyormusun ? :D Sen mesaj atınca insan ister istemez gülümsüyor beni senden mahrum bırakma :Dy789

yeni bir hayat 16-07-2010 03:54 PM

Merhabalar Bilge'ciğim,

Nasılsın bakalım; pozitifliğinle iyileşme yolunda hızla ilerliyorsun gördüğüm kadarıyla..Daha da iyi olacaksın,en sağlıklı halinle arzuladığın tüm isteklerini gerçekleştireceksin..Bunu tüm kalbimle diliyorum..

Papatyaları sen de benim gibi çok seviyorsun demek..bana da hep birlik olmayı çağrıştırır.en zor şartlarda bile beraber olabilmeyi:)

http://img146.imageshack.us/img146/5...659papatya.jpg

Sanemce de tatile gitti canım dün gece,artık fırsat bulup foruma bakabilir mi bilmiyorum..O gelene kadar benimle idare edersin artık sevincli

Herşey gönlünce olsun canım,sevgiler..actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 AM.