Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Bilge'nin Günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/613078-bilgenin-gunlugu.html)

Lorennao7 08-06-2010 01:07 PM

Bilge'nin Günlüğü

Merhabalarr (:

Kendimdeki değişiklikleri görüp daha önceki mesajlarımla kıyaslayıp dogrularımı ve yanlışlarımı görebilme umuduyla bende bir günlük açtım (:

Normalde karaladıgım bir defterim var. Ama sizlerle paylaşarak fikir almak daha iyi. Çünki ne yazıkki günlüğüm bana cevap vermiyor :( :D

Şu günlerde inanılmaz zor günler geçiren bir genç kızım ben adım bilge . Bu site karşıma kaderle birlikde çıktı bırakmayada niyetim yok (:

Ben akciğer hastasıyım bu ay sonu ameliyat olucam. İnşallah kurtulucagımı düşünüyorum. Aslında ameliyatı 1 hafta sonra yapıcaktk ama canımdan cok sevdiğim ablam 27 haziranda evleniyor. 28 haziranda benim dogum günüm. Eger sag cıkamazsam diye tarihi erteledim. (:

Bu gün telkinlere başlamamın 4. günü:

1. gün Gerçekten korktum. Nedenini bilmiyorum
2. gün Rüyalarımda atakan beyin sesini dinledim
3.gün Rüyamda en istemediğim insanı sürekli telkinleri söylüyormuş gibi gördüm.
4.gün Sabah uyandıgımda zihinsel olarak mükemmeldim ama fiziksel olarak akcigerim patlıcak gibiydi (:

Telkinleri uyurken dinliyorum çogunlukla.

Bu günümü anlatan kelimem '' Yorgunluk '' ..

Elektra 08-06-2010 01:11 PM

Cevap: Bilge'nin Günlüğü

Geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum. Umarım ameliyatınız başarılı geçer ve tez zamanda iyileşirsiniz. Günlüğünüz hayırlı olsun, mutlu ve sevinçli haberlerinizi bekliyoruz. Sevgilerimle...actionsmile

Lorennao7 08-06-2010 01:15 PM

Teşekkürler inşallah .. (:

Sultan 08-06-2010 01:46 PM

canım benim günlüğün hayırlı olsun.ameliyatın çok başarılı geçsin.dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruz sevgiyle mutlu kaly789

Lorennao7 08-06-2010 03:05 PM

Teşekkür ederim inşallah güzel geçicek güzel düşüncelere odaklanıyorum cogunlukla (:

Lorennao7 09-06-2010 03:24 PM

Herşeymi bizim içimizde olup bitiyor ? Herkez takma diyor.. Bu kadar kolay birşeymi takmamak ? Unuttum diyince unutabilirmi insan ?

Silinebilirmi herşey saniyesinde ? Geçmiş yok sayılabilirmi ? Yada geçmişin sana getirileri görmezlikden gelinebilirmi? Sokaklarda caddelerde kafelerde gördüğüm güleryüzlü insanlar hepmi mutlu ?

Neden hep gülümsüyorlar. Onların sorunları yokmu ? mükemmelmi hayat. ?

Bu gün kendimi sorguluyorum sürekli.. Neden sorusuyla yıkandım resmen.. Neden böyle yaptım . Neden böyle oldum gibi..
İçimde aşırı bir daralma var. Telkinler bile çare değilmiş gibi .. Belkide suçluluk telkini böyle yaptı beni bilemiyorum..

Bildiğim tek şey Hiçbişey bilmediğim.

Kişilik bozukluğu yaşıyorum bu sıralar.. Tamam değişiyorum diyorum. 2 gün sonra yine aynı bilge. Yine yapıcam diyorum değişicem olucak diyorum . Ama yok hayır
olmuyor. Sanal alemden başka hiçbirşey bana huzur vermiyor . Sanaldanda kopamıyorum artık. Herşey bir bağımlılık gibi cevremde.
Değer verdiğim insanları üzüyorum bu şekilde biliyorum ama değişemiyorum..
Günlerim çok monoton.. Belkide bu yüzden değişemiyorum. Hiçbir aktivitem yok. Eger cok hareket ettiğimde hastanelik olmıcak olsaydım
dans derslerime başlardım ama hastalıgım yüzünden onuda bıraktım.. Zaten bu hastalık neyi bıraktırmadıki bende..

Bu günümü anlatan kelimem '' Kararsızlık '' ..

Bilge İnan 09-06-2010 03:32 PM

Geçmiş olsun Bilge. En kısa zamanda tamamen iyileştiğini ve yepyeni hayatına kattığın mutlulukları okumak dileğimle, sevgiyle kal :)

Lorennao7 09-06-2010 03:45 PM

Alıntı:

Melinda Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751197)
Geçmiş olsun Bilge. En kısa zamanda tamamen iyileştiğini ve yepyeni hayatına kattığın mutlulukları okumak dileğimle, sevgiyle kal :)

Teşekkür ederim melinda senin günlüğünü sonuna kadar okudum zaman zaan sende kendini sorgulamışsın . herhalde benimkide öyle birşeydi şimdi daha iyi hissediyorum (:

Lorennao7 09-06-2010 03:46 PM

Kararsızlığımı aşacagıma bende inanıyorum (: böyle güzel yorumlar alırken insan kararsız olurmu (: bana inanan insanlar var ailemin yapmadıgını yapan (:

Bilge İnan 09-06-2010 03:54 PM

Alıntı:

Lorennao7 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 751203)
Teşekkür ederim melinda senin günlüğünü sonuna kadar okudum zaman zaan sende kendini sorgulamışsın . herhalde benimkide öyle birşeydi şimdi daha iyi hissediyorum (:

Sorgulamalar bitmez ki sevgili Bilge :) Hiç bitmiyor, bitecek gibi görünmüyor... İnsan kendini bütüne ermiş gibi hissederken bir anda isyankar ve inançsız bir hale gelebiliyor. Tamam, aştım dağı derken bir anda yine yere çakılabiliyor.

İnsan istediğini mi çeker, hayal ettiğini mi kaderini mi yaşar henüz bilemiyorum ama bildiğim tek şey, iyi ve güzel şeyler düşünmenin iyi hissettirdiği ve iyi hissetmenin sağlığa yararlı olduğu :)

Sevgiyle...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:17 AM.