Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım > Üyelerin Değişim Günlükleri

Uyarılar

burre'ye gidelim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri burre'ye gidelim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız içimde sebebsiz umutsuzluklar,bir darlatı kasvet var.. hayattan memnun olmamak had safhada sanki..halbuki aylardır aynı hayat ..bu kadar mutsuz değildim,alışmıştım götürdüklerine getirdiklerine ..ama sebebini çözemediğim bu sıkıntı nedir bilmiyorum.. değişimin sancıları belki.. bazen yıllar önce pembe hayaller kurabilen halimi özlüyorum.. şimdide ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi

burre'ye gidelim

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-03-2008, 03:33 PM   #21 (permalink)
Teğmen
 
mavidag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 82
Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavidag is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burre'ye gidelim

içimde sebebsiz umutsuzluklar,bir darlatı kasvet var..
hayattan memnun olmamak had safhada sanki..halbuki aylardır aynı hayat ..bu kadar mutsuz değildim,alışmıştım götürdüklerine getirdiklerine ..ama sebebini çözemediğim bu sıkıntı nedir bilmiyorum..

değişimin sancıları belki..
bazen yıllar önce pembe hayaller kurabilen halimi özlüyorum..
şimdide var hayaler ama bir diğer yanındada kırıklıklar olunca ,ne yazıkki birşeyler eksik kalıyor..

dedim ya ,canım sıkkın..monotonluk sıktı...isteklerime ulaşamamak yordu..hatta istemek bile yordu..Allaha isyan da etmek istemiyorum ama..

bir taraftan da değişiyiorum gibi geliyor ama daha tam aktiflik hayata geçirme yok bişeyleri..sadece düşünüyorum anlık oda..
dün içimden moralim bozuk dedim,sonra yok bunları söylemiycem moralim bozuk değil diye değiştirdim iç konuşmamı sonra bunuda beğenmedim mpralim iyi diye telkin ettim kendimi,olumlama bu mudur ?
bir yerde de kendimi yalanlarla mı kandırıyorum acaba diye düşünüyorum..

hayal panomu yada sayfamı diyeyim asacağım bir yer yok..bende planlarımı yaptığım defterime yapıştırdım ,daha neler var ilave ediceğim...

zinde uyanma telkini işe yaradı,erken kalkmayı başırıyorum birkaç gün içinde uyanık kalmayı da başarırım inşallah.şimdilik evde bir kaç tur atıp tekrar yatıyorum..işimin olmaması çok zor..en büyük sıkıntı bu zaten ..aman bu konuyu anmıycam bir daha..çok bozuluyorum..allah sağlık versin,olmayınca gördük neler oluyor..

hayat güzel güzel olmasına ama ,ben üzgün ve süzgünüm...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mavidag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2008, 04:17 PM   #22 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 61
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burre'ye gidelim

sevgili burre biraz geç de olsa yeni fırsat bulup okuyabildim günlüğünü. bende telkinlere başlayalı 1 ay kadar oldu. genel olarak keyfim yerinde çok şükür ama arada öyle dalgalanmalar oluyo bende de. ama önceleri daha uzun sürerken şimdi daha çabuk normale dönebiliyorum. yani olumsuz düşünceleri olumlularla daha kolay değiştirebiliyorum artık. sanırım zamanla daha da iyi olacak herşey.

bazen bende senin gibi düşünüyorum. herşey çok kötü de ben kendimi kandırıyorum gibi geliyo. ama böyle düşünmemek lazım. aslında sahip olduklarımızla da çok şanslıyız. senin de dediğin gibi sağlık çok önemli gerçekten. tabi zaman zaman bu tek başına yeterli gelmiyo insanın iyi hissetmesi için. ama bu dalgalanmalar da normal bence. bütün duyguları yaşamak normal olan. herşey insanlar için. üzüntü de sevinç de. içinden hep güzel şeyler geçirmek iyi bişey elbette. ama dediğim gibi bu bazen yeterli olmuyo. sanırım öyle zamanlar da da biraz akışına bırakmak lazım. yani sürekli iyi hissetmek zorunda diiliz. arada bir kötü de hissedebiliriz. sende zorlama kendini bence. seni yanlış yönlendirmek de istemem ama ben böyle yapmaya çalışıyorum. fazla sorgulamadan duygularımı yaşamaya çalışıyorum tabi aşırıya kaçmadan. ki zaten o olumsuz duygularda çok aşırı olmuyo. kendimi hırpalayacak kadar olmuyo yani. onun için öylece yaşayıp geçmesine izin veriyorum sadece.

bilmiyorum bunlar sana yardımcı olur mu biraz dağınık yazmış olabilirim. ama en azından yalnız değilsin bunu bil

sevgiler
smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2008, 05:36 PM   #23 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: burre'ye gidelim

burreciğim içinde bulunduğun ruh hali normal..dalgalanma diyoruz ya o, olsa gerek..yanılıyorsam affet ..yazmadığın için böyle düşünüyorda olabilirim..ancak galiba şunu yapmıyorsun..müzikleri dinliyorsun..okey..ama bir eylemsizlik seziyorum doğrumu? yani müziklerin etkisini göstermesini bekliyorsun..eğer öyleyse, otur bir eylem planı yap..hazır evdesin..çalışmıyorsun...sıkıntılar bastımı at kendini dışarı..ben, bana soldan soldan gelmeye başladılarmı, öyle yapıyorum, atıyorum kendimi çocuk parkına..o, köftehorları seyrederken..ohhh hiç birşeyim kalmamış..çünkü çocuklar oynarken akşam yiyecekleri ekmek varmı, yokmu, umurlarında değil..onlar oynarken saf mutluluk oluyorlar..onları seyretmek çokta öğretici oluyor..dene bakalım bana iyi geldiği gibi sanada iyi gelebilir..hatta benim yaptığımı yap...onlarla beraber oyna...mutluluk sürekli değil burreciğim..zaman zaman gelen ve giden bir duygu...ama tatmin sürekli..hayatın seni nasıl olursa tatmin eder onu düşün..çokmu konuştum? iyilik istiyorum hepimizin iyi olmasını istiyorum bunu hak ettiğimizi düşünüyorum ondan..saygılı sevgiler..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 07-03-2008, 07:21 PM   #24 (permalink)
Teğmen
 
mavidag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 82
Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavidag is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burre'ye gidelim

çok konuşmak ne demek hayalazcım, çok güzel konuşmussunuz hep konuşun :)

çok doğru tespit, eylemsizlik hemde baştan sona..utanmasam yataktan çıkmıycam tümgün..dün biraz gezdim,üç gün dışarı adım bile atmamıştım..

yani böyle..yarın daha iyi şeyler yazabilirim umarım..
mavidag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 08:05 PM   #25 (permalink)
Teğmen
 
mavidag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 82
Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavidag is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burre'ye gidelim

bugün küçük ama güzel şeyler oldu benim için..

birine yeni ders vermeye başladım,orda misafir olan bir kızda ailesi ile konuşup ders almak istediğini söyledi..sevindim ne bileyim..belki olur belki olmaz ama hayatımın bu dönemindede elimden tek gelen ders vermek..hem biraz maddi kazanç oluyor hem zaman geçiyor..şimdilik kendi mesleğimi yapamıyorum güzel bir iş bulana kadar..
onunda zihnimde canlandırmasını yapıyorum yani hatta fabrika ,desen tasarım stüdyosu evimde falan biraz fazla büyük biliyorum..hayali bile güzel..


mavidag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 09:11 PM   #26 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: burre'ye gidelim

burrecim canım.. yaşadıklarını dönem dönem hepimiz yaşıyoruz .. yaşadık.. yaşayacağızda.. wave

hayat aynı çizgide olmaz herzaman içinde her şey var.. biz herşeyiz.. her şey bize dahil.. biz herşeye dahiliz..

nedir mutluluk... yataktan çıkmak için gerekli olan ittirici güç nedir..

neden bu kadar kolay vazgeçeriz herşeyden..

neden olmayana yönlendiririz tüm enerjimizi ve neden olanların farkında olmadan yitip gitmesini seyrederiz günlerimizin..
yada gelecek olana inanmayız.. kaybettiğimizde öncesinde bizde değildi ama o da bize geldi ve belkide görevini tamamladı daha iyisinin bize
gelmesi için gitti..

bu kadar bolmudur zamanımız.. önemsizmidir isteklerimizin karşısında akıp giden geriye gelmeyecek olan zaman..

neden diye düşünürken nelerden vazgeçtiğimizin ah bir farkında olsak..

güneşin doğuşunu selamladın mı hiç... ya dolunayın güzelliğine hayran olup ağladınmı..
bir çiçeği eline alıp çiçek oldunmu onunla birlikte..
gözlerini açabildiğin için şükrettinmi.. ya görebildiğin için..
ya isteyecek dile sahip olduğun için.. bir elmayı ısırdığında tadını aldığın için mutlu oldunmu..
uykun geldiğinde yatacak bir yatağın olduğu için.. yada seni sevgiyle ısıtan yorganına teşekkür ettinmi..

istediğin anda bilgisayarından seni seven yüzlerce insana..
milyarlarca bilgiye ulaşabilecek olmanın verdiği keyfi tüm hücrelerinde hissettinmi..

yıkanırken seni arındıran suyu tüm hücrelerinde hissettinmi.. su oldunmu hiç.. kendi üstüne yağdınmı yağmur gibi..

mutluluk nedir.. hiç düşündükmü..

bu günümüzün güzel olmasını istiyorsak dünümüzü ..
yarınımızın güzel olmasını istiyorsak bu günümüzü değiştirmeliyiz...

değişimi istemek ile değişimi kabul edip yaşamak çok farklı şeylerdir tatlım..

yarının çiçekleri bu günün tohumlarında gizlidir..


bu gün neler ektin bahçene.. yarın nelerle karşılaşacağını merak ediyorsan bu gününü nasıl geçirdiğine bir bak kuzum..

şimdi tekrar düşün.. yarının için bu gün neler yaptın..

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-03-2008, 10:03 PM   #27 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: burre'ye gidelim

aslında geçti gitti o günler ama yalnız olmadığını söylemek için anlatayım..oğlum 2000 yılında mezun oldu üniversiteden..sordu anne askeremi gideyim yüksek lisansmı..aman oğlum askerlik kaçmıyorya, yüksek lisans yap dedim..yeni iflas etmiştim..depresyonun diplerinde yaşıyordum..oğlumun eve dönüşüyle hayata bir ucundan tutunmaya çalışıyordum..sıfır lirayla yüksek lisansa başadı..parttime iş arıyor..bulamıyor..öyle bir durum yaşıyoruzki yaşar holdingin sahibi selçuk yaşar torpil yaptığı halde pınar su ürünlerinde oğlum iş bulamıyor..her yerden destek var ama iş yok..bir gün oturdum..ne yapsam..elime nasıl geçtiyse biraz param var..oğluma sordum..bak ben bir şeyler dikip satabilirim ama ya oturucam dikiş dikicem yada bir şeyler alıp satıcam..bir şeyler alıp satmaya sermaye yok..ben bokser diksem sen satarmısın..satarım dedi.. ben evde bokser diktim oda ege üniversitesinde proflara, öğretim görevlilerine sattı..ben üniversite mezunu çocuk,üniversitede don satıyor diye üzüldüğüm zaman..aman anne egede kim ne renk don giyiyor biliyoruz işte diye beni rahatlamaya çalıştı..hayat inişli çıkışlı..mutluluk o, zaman için, bizi utandıracak bir şey yapmamaktı..ana oğul elele vermek ve zorluklara karşı birlikte olmaktı..şimdi geçti o günler çok şükür..şimdi o günler geçtiği için mutluyuz..yeni günlerde daha iyi şeyler yapabileceğimizi bildiğimiz için mutluyuz..mutlu olduğumuz için yarın yine mutlu olacağımızı biliyoruz..seni alkışlıyorum.kutluyorum...boş oturmuyorsun yaptığın her işi benimseyerek ve çok iyi yap balım ..her gün daha iyisine gebe..her gün, yine yeni ve yeniden mutlu olacak sebepler doğuyor..daha fazlasına layık olduğunuzu biliyorum..ve yaradandan bunu istiyorum sizin için...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2008, 08:57 PM   #28 (permalink)
Teğmen
 
mavidag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 82
Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavidag is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: burre'ye gidelim

Bugün ayna egzersizi yapmaya karar verdim..hiç daha önce kendimle konuşmuşluğum yoktur ayna karşısında..bazen bakarım uzun uzun ama sadece düşünürüm biraz kederlysem kendimi hayatımı,olanı biteni gibi..ama hiç konuşmam..

geçtim aynanın karşısına ve dendiği gibi olumlamalar yapayım dedim..faydalı olduğu çok yazılmış.ve ne farkettim biliyor musunuz ? aslında bir iki gündür başka yolalrdanda bunun farkına varmaya başlayarak garipsemiştim..
aslında ben kendimi hiç sevmiyorum çok şaşırdım,,sevmek demeyeyim de kabullenmek..kendimi olduğum gibi kabullenmiyorum..olumlamalar yaparken yüzümün kasılmasından ,gerilmesinden ve o donuk gözlerden anladım..sanki bir başkası ile konuşuyorum,bir yabancı..aynada bir yabancı var..hiç tanımadığım ve görmektende hoşlanmadığım biri..halbuki ben kendimi hep sevdiğimi söylerim..
değilmiş ama ..hangisi doğru hangisi yalan..şaşırdım..
hissettiğim yoğun bir başarısızlık hissi var,,okul hayatım tüm öğrenim yılları süperdim,ama gelki iş hayatına evdeki hesap çarşıya uymadı ve hayat bana mezuniyet sonrası ciddi bir sağlık sorunu sundu..zincirleme olaylar ardından da..

off ,bilmiyorum kafam yorgun ve karışık..bu yaşadığım çarpıcı bir gerçek..ben kendimi kabullenmiyorum,kendimden madden çok iyi yerlerde olmayı beklemişim ve bu olmadığından suçlamışım,belki hala da yapıyorum bunu ,örtüler kalkmaya başlayınca neler çıktı..verdiğim hiçbir savunma bu suçlamayı unutturmamış..
dün bilinç altıyla ilgili forumlar hayal mühendisliği kitabını görünce yeniden onu okumak istedim..çok yıllar önce almıştım,ama pek anlamamıştım hastaydım zira..tam sağlığa kavuşmadan beynim okumak iyi değildi..
ordaki alıştırmaları yaparakda okudum ,ondan mı bilmem çok yorgunum,ve gece kabus gibi bir rüyayla uyandım..sonu korkunçtu,az kalsın hırsızlık yapacakmış..o duyguyla uyandım,ama ortada ne bir obje ne para var çalınacak..ben sadece arkadaşlarımla kapının önünde beklerken ayrılıp onun evine giriyourm ve garip bir hırsızlık hissederek uyandımsanki öyel yapmak için girmişim o eve..uzun süre kendimi kötü hissettim dalamadım tekrar uykuya..hep girdiğim bir ev..ya ne kötü hiç böyle bir rüya görmemiştim..
bugün birde yine meslek hesabı verdimadeta ,konu komşuya..şunu olsaymışım bak..ya bıktım artık..ailemsağolsun etrafı da benzetti heralde kendine ki,bana böyle deme hakkı görüyor insanlar..kendi çocukalar kaç yıldır sınavı kazanamazken..diyivericem sizinkiler olsun o mesleği..bunaldım..ben seçtim ben okudum,hiç pişman değilim..
belki bundan dolayıda kendimi suçluyorum,belki sağlık sorunlarımdan dolayı da..
yani ne bileyim..
biraz deli saçması gibi oldu bilmem.
yazmak rahatlatıyor işte..
elime kalem alamıyorum,günlük defterime yazamıyorum hep alıştığım bıktım hayattan şu olmadı bu olmadı yazıcam ya ondandır..

buraya yazınca en azından birileri yorum yapıp bana faydalı oluyor...


mavidag isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-03-2008, 09:19 PM   #29 (permalink)
hayalayaz
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: burre'ye gidelim

neden söylemiyorsun..hatta bunu avaz avaz bağırarak yap..sen üniversiteyi okumuşsun..başarılı bir öğrenim eğitim dönemi geçirmişsin..hemde hasta halinle bir şeyler yapmaya çalışmışsın..bütün bunları takdir edecek anlayışa sahip değillerse..onların kulaklarını ve gözlerini açmak sana, düşer..
bu hayat senin hayatın..onu nasıl dolduracağına ancak sen karar verirsin üçüncü kişilerede, verdiğin kararlara saygı duymak düşer bunlar senin annen ve baban dahi olsalar..
yalnız bunu yapmadan ayna egzersizlerini yap...önce kendi kendini yeniden inşa et...başkaları veya sen, seni nekadar, yıktınız bilmiyorum..gerekirse o yıkıntıları tamamen iptal et ve kendini yeniden yapılandır..her zaman yeniden başlama imkanımız var..kendine güven hayatın boyunca başardıklarına odaklan ve kendini tebrik et..bunu devamlı yap..ben seni hiç görmedim..sadece yazdıklarından bana aktarabildiğin enerjini hissediyorum..ve seni temin ederimki bu enerji muhteşem..bunun kıymetini bil..ve iki üç düşüncesiz insanın lafıyla enerjini düşürme..sen buraya daha yeni geldin çok değil bir kaç hafta sonra kendini tanıyamıyacaksın..siteyi dolaş, adını öğrenipte ulaşamadığın bilgiler olursa açıkça sor..bilen bildiği kadarıyla sana koşacaktır..ayrıca buraya yazıp bizim desteğimize güvendiğin için teşekkür ederim..biz daima yanındayız..saygılı sevgiler..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2008, 12:38 AM   #30 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥
 
shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,030
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute
Standart Ynt: burre'ye gidelim

burrecim öyle güzel gelişmeler yaşıyorsun ki aslında bu sorgulamaların sonu ferahlığa çıkacak ..
doğru eylemlerde bulunduğın takdirde..

ayna çalışması yaparken bazen aynadaki senden kendine bak.. enerjini kendine döndürmüş olacaksın ve
hissetiklerine çok şaşıracaksın..
mutlaka devam et tatlım öğrendikelrine.. ve isteyerek şevkle uygula.. bilki diledikelrin gerçek olacak..

aslında annen ve etrafındakiler değil seni eleştiren ve onlara bu sözleri söyleme fırsatı veren annenler değil sensin..
suçu başkalrına atarak kendi eylemlerimizin sorumluluğunu almaktan korkarız..

hele sen bi emin ol kendinden.. yaptıklarına güven ve kendini öv..
davranışlarından bakışlarından özgüven fışkırsın.. bak bakalım o çok konuşanlar sana tek bir kelime
söyleyebiliyolar mı..

rüyana gelince zamanla en güzel yorumları sen getireceksin ama ben için ferahlasın diye bi parantez açayım..
hayr olsun hayırlara çıksın..
arkadaşın olarak gördüğün kişi aslında senin kendi içindeki yönlerinden birisi.. ve aslında sen kendi kendinden bir şeyler çalmaya niyetlendin..
nedir bu mesela.. şu anda yaptıklarını uygulayarak en iyi noktaya taşımazsan kendini.. kendi iyi günlerinden çalmış olacaksın..
bu elle tutulur bir şey değil ama geleceğin avuçlarının arasında.. buna dikkat çekmek istenmiş..

şimdilik bu kadar tatlım..
güzel haberlerini bekliyoruz..

sevgiler..

__________________
ben mevlana değilim, insan ol öyle gel..
shamanic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


burre'ye gidelim

Hikayelerimizi Anlatalım ve Üyelerin Değişim Günlükleri burre'ye gidelim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız içimde sebebsiz umutsuzluklar,bir darlatı kasvet var.. hayattan memnun olmamak had safhada sanki..halbuki aylardır aynı hayat ..bu kadar mutsuz değildim,alışmıştım götürdüklerine getirdiklerine ..ama sebebini çözemediğim bu sıkıntı nedir bilmiyorum.. değişimin sancıları belki.. bazen yıllar önce pembe hayaller kurabilen halimi özlüyorum.. şimdide ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Üyelerin Değişim Günlükleri telkin cd indir izle İstanbul Üyelerin Değişim Günlükleri nerededir kimdir Üyelerin Değişim Günlükleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Üyelerin Değişim Günlükleri hipnoz Üyelerin Değişim Günlükleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Üyelerin Değişim Günlükleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Üyelerin Değişim Günlükleri kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.