![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Geçmiş olsun canım. Not: Hastalığı bahane edip yine ders çalışmayı sallama. Bak kaç gündür bakıyorum hala tık yok.:) (Biraz anneni hatırlattım galiba.:) ) Bu arada bir önceki sayfada sormuşsun, yaklaşık bir ay sonra 26 olacağım. Yatay geçişe de takma, eninde sonunda açıklanacak elbet.) Öptüm seni. kiss3 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k gecmis olsun, rahatsizligin ne? |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
çok teşekkür ederimmm ....ziyaretinde ayrıca mutlu etti belirteyimmm ....krzm67 Alıntı:
Alıntı:
kanal tedavisine başladıkkk bugünn...ama bendee ateş yaptıı ve migrenimi tetiklediii.anestezi etkisi gecıncedee dayanamazz hale geldimmm ...sanadaa cok teşeur edrrimm..her zaman gunlugumde görmekk isterimm.... sizleri çok seviyorumm ii varsınızzzzzactionsmile |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hişt! sessiz olll kimseye sölemee sana sıgındımıı burda saklandığımı yalvarıyorumm sessizz ollll .....
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k geçmiş olsun canım....actionsmile sevgiyle mutlu kaly789 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Öncelikle geçmiş olsun canım. Bakıyorum da senin gözler yine altına kaçırmaya başlamış. Hayırdır? Nedir seni bu kadar üzen şey? Gelecekten bahsederken neden kaybeden olduğunu imgeliyorsun? Şuan zaten asla pişman olmayacağın hayata sahip olmak değil mi çektiğin tüm sıkıntıların sebebi? İnşallah yatay geçiş sınavını kazanırsın. Bir de gözlerinin içi gülerken konuşuruz. Hakkında her şeyin en hayırlısını diliyorum. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile |
desteğin için sağoll kujumm ..kocamn öpüyorumm seniiiigirlhaha |
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k :)) bu kadar gecmis olsunda sonraaa, gecmistir artik :) |
2.seansa gıttım dünn ama agrımıoo denılebılır...8 gun nelerr cektıgımı bir ben bılırımm ama..normalde bu kadar ağrımaamsı gerekıormuşş ama nasıl olduu bılemedımm..aman şimdii ii yaa daha neolsunn guitar |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 AM. |