Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Morliçe :) Tropikal_k (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/467552-morlice-tropikal_k.html)

planner 20-09-2010 03:12 PM

Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Geçmiş olsun canım.

Not: Hastalığı bahane edip yine ders çalışmayı sallama. Bak kaç gündür bakıyorum hala tık yok.:) (Biraz anneni hatırlattım galiba.:) ) Bu arada bir önceki sayfada sormuşsun, yaklaşık bir ay sonra 26 olacağım. Yatay geçişe de takma, eninde sonunda açıklanacak elbet.)

Öptüm seni. kiss3

matri 20-09-2010 03:21 PM

gecmis olsun, rahatsizligin ne?

yelda_k 20-09-2010 08:07 PM

Alıntı:

kumsal1980 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769297)
Çok geçmiş olsun...

çok teşekkür ederimmm ....ziyaretinde ayrıca mutlu etti belirteyimmm ....krzm67

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769298)
Geçmiş olsun canım.

Not: Hastalığı bahane edip yine ders çalışmayı sallama. Bak kaç gündür bakıyorum hala tık yok.:) (Biraz anneni hatırlattım galiba.:) ) Bu arada bir önceki sayfada sormuşsun, yaklaşık bir ay sonra 26 olacağım. Yatay geçişe de takma, eninde sonunda açıklanacak elbet.)

Öptüm seni. kiss3

hastayken aklım daha çok başıma geldiiii ilk fırsatta başlıcam..yeter bu kadarr haytalıkk öle degılmı ama ....ağrıya dayanamıyorummmmm ....

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769301)
gecmis olsun, rahatsizligin ne?

kanal tedavisine başladıkkk bugünn...ama bendee ateş yaptıı ve migrenimi tetiklediii.anestezi etkisi gecıncedee dayanamazz hale geldimmm ...sanadaa cok teşeur edrrimm..her zaman gunlugumde görmekk isterimm....

sizleri çok seviyorumm ii varsınızzzzzactionsmile

yelda_k 22-09-2010 10:43 PM

hişt! sessiz olll kimseye sölemee sana sıgındımıı burda saklandığımı yalvarıyorumm sessizz ollll .....
  • saklaa benii enn derinleree ..derinlerden yalvarsamdaa cıkmakk istıyorumm diee bırakmaa sen beniiii....hapsettt ..hiç sess olmasın ama kimseyii anımsatmasın banaaa ağla2
  • yokk olasımm varr bu geceeee canımın yanınıı dindiresimm varrrrr
  • uzaklaşmakk istiyorumm ..değiştiremedıgımmm bu hayattlaa daha fazlaa savaşamıcammmmm ...gücüm kalmadıı ....
  • kurtuluşş yakındı bana uzanamadımm ....destekkk istedimm olmadıı...
  • oturdumm köşeye başladım aglamayaa...hedefım karsıdaaa benn köşedeee ..öle kalakaldım işteee ağla2...
  • gidiyimm mii nereyeee ...ben gelicektee asla pişman olmayacagımm bir hayat kurmak istiyordum..
  • HOPPP kendinee gell kujum yaaa ne buu durumlarrr ...yıkılırsın tabii üniye gıdemedıgın ıcın aglıosunn senn.....ümitsizliğee kapılmaa senn yakında yatay geçişin kabul edıldıgınıı ögrenınceee hiç sorun olmıcakk bunlarr...o zamn rahatlıcaksın zatenn ..hadiii şimdii gülll olurmuu?

Sultan 22-09-2010 10:48 PM

geçmiş olsun canım....actionsmile
sevgiyle mutlu kaly789

Işıldayan Safir 22-09-2010 10:55 PM

Öncelikle geçmiş olsun canım.

Bakıyorum da senin gözler yine altına kaçırmaya başlamış. Hayırdır? Nedir seni bu kadar üzen şey? Gelecekten bahsederken neden kaybeden olduğunu imgeliyorsun? Şuan zaten asla pişman olmayacağın hayata sahip olmak değil mi çektiğin tüm sıkıntıların sebebi?

İnşallah yatay geçiş sınavını kazanırsın. Bir de gözlerinin içi gülerken konuşuruz. Hakkında her şeyin en hayırlısını diliyorum.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

yelda_k 23-09-2010 09:05 AM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769710)
Öncelikle geçmiş olsun canım.

Bakıyorum da senin gözler yine altına kaçırmaya başlamış. Hayırdır? Nedir seni bu kadar üzen şey? Gelecekten bahsederken neden kaybeden olduğunu imgeliyorsun? Şuan zaten asla pişman olmayacağın hayata sahip olmak değil mi çektiğin tüm sıkıntıların sebebi?

İnşallah yatay geçiş sınavını kazanırsın. Bir de gözlerinin içi gülerken konuşuruz. Hakkında her şeyin en hayırlısını diliyorum.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

• canım benimmm hayatımdaaki muhteşem arkadaşımmm....
  • güldürdün beniii yaaaa allahtaa seni güldürsünnn :)
  • bugunn iyiyiim dün esti yinee bana ..benim üni 20sınde açıldıı benn gidemedimmm yatay geçiş sonuçlarını bekliyorumm.....
  • hoşş kabul edılmesemdee gitmicem ilk dönemm ama üzülüyorumm işteee okumakk istiyorumm benn bu bölümden mezun olmakk olmakk istiyorummm...
  • herkess sabah uyandıgımdaa okulaa gıderkenn benn gıdemıyorumm cok canımıı yakıooo düşününcee..alışkın degılımm ılk deefaa okullar acıldıı ve benn okulaa gıtmıorumm
  • ewet bu benım kendı secımımm kppssye hazırlanmakk ıcın gıtmıyorummbunudaaabılıorumm ama esıyolarr işteee

desteğin için sağoll kujumm ..kocamn öpüyorumm seniiiigirlhaha

yelda_k 23-09-2010 09:05 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769709)
geçmiş olsun canım....actionsmile
sevgiyle mutlu kaly789

teşeekkürlerrr canımm benimmm ..ii varsınn

matri 26-09-2010 01:24 AM

:)) bu kadar gecmis olsunda sonraaa, gecmistir artik :)

yelda_k 28-09-2010 09:04 AM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770252)
:)) bu kadar gecmis olsunda sonraaa, gecmistir artik :)

2.seansa gıttım dünn ama agrımıoo denılebılır...8 gun nelerr cektıgımı bir ben bılırımm ama..normalde bu kadar ağrımaamsı gerekıormuşş ama nasıl olduu bılemedımm..aman şimdii ii yaa daha neolsunn guitar

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 AM.