![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
depresiff hall beniliğimi esir ediyoduu bu aralarr ama ki şimdi iiyimm en azındann bu gaz banabi 10 gün yeter ...blissy... teşekkür ediyorum sanadaa canımm ii varsınnn art56art56 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k hayata gülümseyişşşş
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bekleyişleri sevmem benn yada tercihlerii ..mutluluk tablosunu alkışlamayıı iyi bilirim alkış tutar ellerimm... kıskanmayı sevmemm kimseyidee kıskanmam .kıskanasım gelmezz zaten.birilerinin hayatlarına bakıp aslaa hırslanmam hıRs ve kıskançlık bana göre değill... ama benımm umutlarımıı kıskanıpp onları yıkmaya çalışırsan işte ordaDURR KARDEŞİM! rahat bırakın artıkkk..bırakın haytımı ben seçeyimmm istediğimmm gibı kurayımm.... siz kimsinizz kimee bu havaaanızz ? ne yanii ne olduu milyarlarca para alıosunda ne oluoooo ...ne fazlaa haayatıdaa ölene kadar mutlu olmana yetecekmii... bi insanın umudunu kırıosundaa ne geçioo elineeee... şimdi umrundaa degılsın işteee ne halin varsaa görrrr |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Keyifle okuyorum günlüğünü yeldacığım. Sürekli can çekişmeler, sürekli atlamalar. Belki aynı yaşlardayız seninle. Belki bir iki yaş var aramızda. Ama sende bir kaç sene öncemi görüyorum. Belki okula geri dönsem aynı senin gibi yapar mıyım...dusun2Yok yapmam. Ama bu yaşadıklarını hep yaşadım.y789 Umarım istediklerini alırsın, umarım artık ders çalışmaya başlarsın.y789 Çok öpüyorum seni. kiss3 kiss3 kiss3 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
|
|
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k rahatsızım doktordan geliyorumm...dinlenmem lazımmm şimdiii ..kendimii ii hissetmiyorumm..ağrıyada hiç tamamül edemiyorumm cunku dayanılacak gibi değill...... yatay geçiş sonuçları yine belli olmamış ... |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Çok geçmiş olsun... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 AM. |