Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Morliçe :) Tropikal_k (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/467552-morlice-tropikal_k.html)

yelda_k 15-09-2010 08:54 PM

Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768458)
Son bir kaç gündür hep depresif bir haldeydin. Bu mesajın çok güzel.:) İşe istifa vermek... Cesaretin ve kendine güvenin için tebrik ediyorum seni.

Hayattan istediklerini almanı diliyorum.

Sevgiler.
kiss3

depresiff hall beniliğimi esir ediyoduu bu aralarr ama ki şimdi iiyimm en azındann bu gaz banabi 10 gün yeter ...blissy...
teşekkür ediyorum sanadaa canımm ii varsınnn art56art56

yelda_k 15-09-2010 09:43 PM

hayata gülümseyişşşş
  • istiyorum işteee koşulsuz şartsızzz başarı istiyorumm bugun yine üniyi aradm yatay geçişler belli olmamış daha..yarınndan umutluyumm gerçii kabul ediliyimdee tarihi hiç umrumda değilll 25889....
  • bugun evdeydimm annem ablamın yanına gitti...kardeşimde yokk :(
  • babamlayızz şimdilikk herşey yolundaaa ....karşılıklııı baba kızz çay içtikk .
  • yine uçuk çıktıı ama bu sefer ilacımı erken başladım kullanmaya ...
  • kimse zarar vermesin ailemee kimse salk yerinee koymasın..bunaa hakları yokkk ..onlar benim herşeyimm ..her olayda kapı gibi arkamdalarr ..ama gunu gelicek bendde onlara yardım edıcemmm ...annemın her istedıgını alıcamm babamaa hediyeler vericemm kareşimin egıtımını üstlenicemm...
  • ülkemede zararr vermesinler ..bıraksınlarr artıkk kötülerden nefret ediyorummm ...
  • bu odayı o kadar cok sevıyorum kiiii..kitaplarımııı kıyafetlerimiii ( artık eskısı gıbıı sureklı kuaforr sıkır sıkır halım yokk malum evdeyımm zatenn )
  • asla attıgım adımlardann pişman olmıyım rabbım ne olurrr n9598tender45...
  • azıcık arabayla dolaştım bugunnn oh be dedım hayata bakkkkk music45aa34
  • olucakmı günlüğümm başarabilcekmiyimmm ....pişman olcakmıyımm..rahat bir HAYAT İSTİYORUM FAZLASINDAAA GÖZÜM YOKK ESKİ HIRSLARIMM YOKKKK ...sadece derdım olmasın tasam olmasın kendımee bakabıleyımm yeter ..sevdıklerımleeee mutlu mesut bahtiyarrr (evli mutlu cocuklu)ttli3
  • affetmek?neden affederizz bilmemm niçinn .eğer acılarımı unutabılceksem tamam affedeyımm ama unutamıcaksakk affedemem ...
  • yoo yoo bu acımasızlık değill .değer vericeksem bi insanaa hayatımda olmasada olurrr ....
  • affedemiyorumm o kızı affedemiyorumm işteee...
  • neseee kibb sen cok değerli vee mükemmelsınn
  • BAŞARI İSTİYORM

yelda_k 16-09-2010 10:13 PM

• bugun gelmiyim dedim uğramıyım gunlugumee :) ama cok zor olduu 1 saaattir dolanıyorumm olee en sonunda dayanamadımm ve kollarındayımm yineee girlhaha
  • hayatımdaa alışkanlık yaptınn ya bakıyorumda herkess yuvarlanıpp gıderkenn ne kadar cok engellerle karşılasıolarrr (AYNI BEN)
  • ruh halimm bi uçurtma gibi bugun...
  • yine ders çalışamadımm ..
  • sebep yokk
  • canım istemedıı ..neden çalışmıorumm yaa karar veriyorumm başlıcamm aman diyorummm boşverrr girerim bir işe bakarım kendimee sonra diyorum saçmalamaa hani hedeflerin nerye kaybolduu yıkılış anlarınn ,başarısızlıklarınn ..yinemi böle olsunn tabıkı hayırrr..
  • olmayacakk bu seferrr yıkılış yokkk olmayacakkk !
  • başarı beni bulacakk sımsıkı sarılacak banaa bırakmıcakk yakamııı ...rabbim yardımm edecek bana...
  • 20sınde uni acılıoo ben ılk defaa okula gıtmedıgımmm bır yıla giriyorumm endişeliyimm aslındaa ...ama panik yokk atak varr!
  • umutlarımla yüceliyorum bennn ,düşüncelerimle zarifliğimlee,sessizliğimle,bakışımlaaa,fırtınalar ımlaaa,geçmişimlee geleceğimleee ,var oluşumla,terkedilişimlee,hayırlı birr hayat beklerkenn,nefes alışımlaa YÜCELİYORUMMM .
  • KARINCAAAA.....

yelda_k 17-09-2010 08:30 PM

bekleyişleri sevmem benn
yada tercihlerii ..mutluluk tablosunu alkışlamayıı iyi bilirim alkış tutar ellerimm...
kıskanmayı sevmemm kimseyidee kıskanmam .kıskanasım gelmezz zaten.birilerinin hayatlarına bakıp aslaa hırslanmam

hıRs ve kıskançlık bana göre değill...
ama benımm umutlarımıı kıskanıpp onları yıkmaya çalışırsan işte ordaDURR KARDEŞİM!

rahat bırakın artıkkk..bırakın haytımı ben seçeyimmm istediğimmm gibı kurayımm....

siz kimsinizz kimee bu havaaanızz ? ne yanii ne olduu milyarlarca para alıosunda ne oluoooo ...ne fazlaa haayatıdaa ölene kadar mutlu olmana yetecekmii...
bi insanın umudunu kırıosundaa ne geçioo elineeee...

şimdi umrundaa degılsın işteee ne halin varsaa görrrr

planner 18-09-2010 10:15 AM

Keyifle okuyorum günlüğünü yeldacığım. Sürekli can çekişmeler, sürekli atlamalar. Belki aynı yaşlardayız seninle. Belki bir iki yaş var aramızda. Ama sende bir kaç sene öncemi görüyorum. Belki okula geri dönsem aynı senin gibi yapar mıyım...dusun2Yok yapmam. Ama bu yaşadıklarını hep yaşadım.y789

Umarım istediklerini alırsın, umarım artık ders çalışmaya başlarsın.y789
Çok öpüyorum seni. kiss3 kiss3 kiss3

yelda_k 18-09-2010 02:07 PM

Alıntı:

planner Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 768988)
Keyifle okuyorum günlüğünü yeldacığım. Sürekli can çekişmeler, sürekli atlamalar. Belki aynı yaşlardayız seninle. Belki bir iki yaş var aramızda. Ama sende bir kaç sene öncemi görüyorum. Belki okula geri dönsem aynı senin gibi yapar mıyım...dusun2Yok yapmam. Ama bu yaşadıklarını hep yaşadım.y789

Umarım istediklerini alırsın, umarım artık ders çalışmaya başlarsın.y789
Çok öpüyorum seni. kiss3 kiss3 kiss3

canım benimm cok saoglllll..bencede artıkk ders çalışmaya başlamalıyımmm......aksi taktirdeee sonum kötüüü olacakk.....20 yaşındayım benn ya senn

yelda_k 18-09-2010 10:16 PM

• bugun kızlarr aradıı yurt bakmışlarrr senıdee kayıt yaptıralımm aynı odada kalırızz hadii tamam de dedılerr ..yok benn gelmeyı dusunmuorumm unıyeee dedımmm :(
  • sonraa cok uzuldummm tabikiii ..ama forumdaa biraz takılıpp keyfim yerinee geldiii .....
  • yarın erken kalkıpp ders calışıcam girlhaha...
  • pazartesi yada en geç salı yatay geçişimin kabul edildiğini duyucamm ..vee çığlıklarr atıcammmm......

yelda_k 19-09-2010 06:15 PM

• şekerimm naberrr? bugunn yıkılıorumm yahuuu nedirr bu havalarr bilmemmm b456ttli3
  • galibaa buün çok güzelimmm...bide bi kısmetimm açıklıdki sormaa beyazz atlı prensimm acele ett artıku859tender45...
  • hımm annem geldii yine evimizz tümmm mutluluguylaa devam ediyorr...annem herşeyimmm yaaa mükemmell hatta....
  • bugun yine çalışmadımm :(
  • tamamen benimm haatamm ..hiç edebiyat yapamıcamm suann .....
  • yaa birr başarıyaa ulaşsamm ne güzel olacakk ..konsere gideceğimm feridun düzagacıı en ön masadan dinlicemmm (halk konseri olmayacakta)bunun için maaaşımı feda edebilirimm...
  • canlı müziğee gidicemm kızlarrlaaa ooooo dahaa ne olsunnn
  • süper bir partiyle kendimee gelicemmmm ...kızlarrlaaa kutlarızz artıkkkk ayyy ne güzelll..nesee eda geldi şimdiii sevgılısı onu aldatmıştaa aglıooo :(

yelda_k 20-09-2010 03:05 PM

rahatsızım doktordan geliyorumm...dinlenmem lazımmm şimdiii ..kendimii ii hissetmiyorumm..ağrıyada hiç tamamül edemiyorumm cunku dayanılacak gibi değill......

yatay geçiş sonuçları yine belli olmamış ...

kumsal1980 20-09-2010 03:11 PM

Çok geçmiş olsun...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 AM.