![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k
hımmm 1 sey dahha ben nefes almayıı gercekten cok sevıyorumm..gulmekk ıse tamaemn benıı yansıtıyorrrO0 |
|
sessizliği seçiyorummm .susmakk uyumak istiyorummm ..lanet okuyup, adak adamakk yada hayal kurmak değil....
|
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Beslenme şeklin nasıl Yelda'cım? |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
bugun doktora gittim kızım naptın senn kendıneee garezinmi var dedııı ?beynım artık kendını savunmaya geçmişş dinlenmeye almış ...dinleniyormuşş....eger bende beynımee uyar aykırıı davranmassam toparlanırmısımm..bugun baraktım ıstee beynımın canı ne ısterse onu yaptımm bol bol uyumakısıyorr uymak istediğindee onuu terslemıcem artıkk ..hemen uyuyacagımm..ama şımardı beynımmm ...2 saatte bir uyumak ıstıyorrrr ..farkındayımm ama uyumak zorundayımm sınava kadar toparlanmalıyımm....ders calısmayda yarın yınee devam edıcem ama o kdar cok yormadann ....kişiliğim konusundaa yardımına ihtiyacım var degısım ıstıyorumm...bole olmazz cunkuu yardım edermısın bana..neler yapabılırımm |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
|
yatay geçişim kabul edılsınn ..bu benim için cok cock cok önemli..sonucu hayrıma bekliyorumm....sonucun ıstedıgım gıbıı cıkkmasını ıstedgımı tekrarlıyorrum O0 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Hey kendine gel,az kaldı sınava diye telaşa kapılma.. rahat ol akışa bırak.. bence herşey yolunda gibi... o kadar çok çalışmışsın ki,artık beyin yeter diyor sana...birazda huzurlu ol ve kendine bilgine inan... yapacağını sende biliyorsun, isteklerinin olacağını da.. o halde ,bırak dağınık kalsın.. ra hat la....krzm67krzm67 |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yatay geçişin olacağına inanıyorum sevgiyle mutlu kaly789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:08 AM. |