Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Morliçe :) Tropikal_k (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/467552-morlice-tropikal_k.html)

yelda_k 12-08-2010 07:24 AM

Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 761583)
Çokkkk güzel hep böyle harika ol ve hep böyle gülen gözlerle bak etrafına, mutluluk yakana yapışsın ve bırakmasın. Ablan da eniştenle gelsin ne güzel bir de abiye sahip olacaksın fena mı? Ben olsam abi derdim enişte mesafe koyuyor araya ;)

canım benimmm cok sagol..ilk başta bendee abiyle basaladımm nişan olduu baktım bizim kızz gidicii enişte demeye basladımm azım alışşın dieeey789....kocaman öpüyorum seniii..ii varsınnnn

yelda_k 13-08-2010 02:44 PM

sevincli selam kujummmm sevincli...
nefes alıyorummm kendı başımaaa ..bakışlarım kaçıo artık aynalardannn ..nedir korkum bilinmez? nefret degil bu, bu başkaa istek aslındaaa yorgunum dinlenmıyorummm kendımı yoruyorum..cunku daha cok çalışmalıyımmmyu89...hişt kızıyorum ama ne anlaştık seninleee yorgunluk yok olumsuzluk yokkk .saçma düsüncelere zamn yokk ...mutsuz edenlere hayatımda yer yokkk ..beni üzenlere yer yokk ....

inandıkların dogrultusunda artık koşma vaktiydii ..ve bu adımı attın .sakın durma geriye bakmaaa ..geçmişten alcakların zaten senınleee..eger oda istersee yolda senı bekler cunku o benden cok cok cok önde ...

BAŞARI?
başarı nedir? ben bunu biliyomuyum yada neden hiç tatmadımm?ben başarızmıyımm..salak yada gerimi?
neden ben şansızımm?şans die birşey varmı gercektenn ?
yada varsa bana ugramayı düşünüyomudur?gelecegımle ilgili şuan attıgım adımlar dogrumuuu?

kahvesmileyhedef defterıme tam 1 ay alucam yakındaa başlayalıı ...gunlugum ilerliyorummm ..konularrım yakında bitecekk tabi cografya hariçç...salı büyük gun cunku deneme cözücemm .
bi arkadaş vardıı lisans kpss ye gırdı 3 ay calıştı 55 almiş saşırdımkorktumm bende böle olursammm diee .bad45.off bu biraz canımı sıktı ısteeee....

şimdi gidiyorumbisiklet..pazara kadar cok sıkı bir program yaptım ..eger kı ordakılerın hepsini bitirirsemmm şayet üzerimden cok buyuk bır yuk kalkacak demektırr.music45..ve birazda olsaa kendimi kendimee ispatlamış guven yenilemiş olcagımmm ..art56art56

kendimi sevıyorumm vede başarmak istıyorumm actionsmile

inferius 13-08-2010 02:49 PM

vala günlüğüne yazdıklarını okuyunca bnmde içime heves geldiisevincli
bak sen kendini cillop gibi motive edebiliyorsun
sakın vazcayıyım deme
sınavın için bol başarılar diliyorum
yapabildiğin işleri gözünün önüne getir ...neler başardın bir bak
olumsuza odaklanmassın zaten ama o ego her fırsatta önüne atıcak onun işi bu=)
sana güveniyoruz
hayırlı forumlarrractionsmile

RenaC 13-08-2010 02:49 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762089)
sevincli selam kujummmm sevincli...
nefes alıyorummm kendı başımaaa ..bakışlarım kaçıo artık aynalardannn ..nedir korkum bilinmez? nefret degil bu, bu başkaa istek aslındaaa yorgunum dinlenmıyorummm kendımı yoruyorum..cunku daha cok çalışmalıyımmmyu89...hişt kızıyorum ama ne anlaştık seninleee yorgunluk yok olumsuzluk yokkk .saçma düsüncelere zamn yokk ...mutsuz edenlere hayatımda yer yokkk ..beni üzenlere yer yokk ....

inandıkların dogrultusunda artık koşma vaktiydii ..ve bu adımı attın .sakın durma geriye bakmaaa ..geçmişten alcakların zaten senınleee..eger oda istersee yolda senı bekler cunku o benden cok cok cok önde ...

BAŞARI?
başarı nedir? ben bunu biliyomuyum yada neden hiç tatmadımm?ben başarızmıyımm..salak yada gerimi?
neden ben şansızımm?şans die birşey varmı gercektenn ?
yada varsa bana ugramayı düşünüyomudur?gelecegımle ilgili şuan attıgım adımlar dogrumuuu?

kahvesmileyhedef defterıme tam 1 ay alucam yakındaa başlayalıı ...gunlugum ilerliyorummm ..konularrım yakında bitecekk tabi cografya hariçç...salı büyük gun cunku deneme cözücemm .
bi arkadaş vardıı lisans kpss ye gırdı 3 ay calıştı 55 almiş saşırdımkorktumm bende böle olursammm diee .bad45.off bu biraz canımı sıktı ısteeee....

şimdi gidiyorumbisiklet..pazara kadar cok sıkı bir program yaptım ..eger kı ordakılerın hepsini bitirirsemmm şayet üzerimden cok buyuk bır yuk kalkacak demektırr.music45..ve birazda olsaa kendimi kendimee ispatlamış guven yenilemiş olcagımmm ..art56art56

kendimi sevıyorumm vede başarmak istıyorumm actionsmile

Sen çok başarılısın çünkü azmin bunu gösteriyor.Başaracaksın ve ben o yemeği yicemmm :D:D

yelda_k 13-08-2010 03:00 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762091)
vala günlüğüne yazdıklarını okuyunca bnmde içime heves geldiisevincli
bak sen kendini cillop gibi motive edebiliyorsun
sakın vazcayıyım deme
sınavın için bol başarılar diliyorum
yapabildiğin işleri gözünün önüne getir ...neler başardın bir bak
olumsuza odaklanmassın zaten ama o ego her fırsatta önüne atıcak onun işi bu=)
sana güveniyoruz
hayırlı forumlarrractionsmile

egomdan nefret ediyorumm zatenn ...fazla zikzak çizen biriyim cunku sureklı düş kalk yaşıyorumm ...ayrıca cok cok cok tesekkur ederımm ...ziyaretınde mutlu ettıı kocamn öpuyorumm seniii

yelda_k 13-08-2010 03:02 PM

Alıntı:

RenaC Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 762092)
Sen çok başarılısın çünkü azmin bunu gösteriyor.Başaracaksın ve ben o yemeği yicemmm :D:D

inşallah inşallahh şimdidenn acıktımmm haberin olsunn ...girlhaha

yelda_k 15-08-2010 07:53 AM

gururla bakk hayataa gurur duyy kendınlee....
işte dıyebılecegımm gunlere az kaldıııı ..
başarmanın tadını sonuna kadarr yaşamakk içinn ugrasıyorumm..butunbu fadakrlıklarr bunun ıcınnn..

yardım ettt rabbım sende banaaa..

hazırladıgım programın sonuna geldımmmm..bugunde tumm hepsını bıtırırsenn buyuk nefesii doya doyaa ıcıme cekıcemmmmm partysmiley....

tabi asıl işim bundan sonra başlıyorr ama bu kadarı bıle buyuk mucizeee benceee..(maşallah maşallah)

başardıgımdayayapacaklarıma her gecen gun yenileri eklenıyor..annemm özel ders almakk için birini bulduuu ...3 gun sonraa onnla konusucazz..benım ıcın bırseyler yapmasıı cok cokc cok guzell son zamnlarda benı fazla sınırlendırıyordudaaa ....yarın uzaktan egitim içinn başvuru yapacagımmm ...inşallah olurrrr ..oldugundaa zatennn offff ne guzellolucakk ilaç gibi gelirr ilaçççççç....hatta koma tedaviisiii...
ilaçlarımı IV istıyorummm hemen ettkı etsınnn ....

şimdi cıkmalıyımm...seni cok sevıyorumm.......nete bu saatte niemı geldımm gecen gun forumda bı yer keşfettım onu cıktı yapmak içinnn ..kojaman öptummmm ..

yelda_k 20-08-2010 09:05 AM

^-^her şey değişik yıne hayatımdaa..neden bir andaa butun hayatımın duzenı bozuluor..hedeflerimin önundeki bu engellerrr nedennn..zaten cok yorgun bedenım ve ruhummmm........

3 gunluk plan yaptım yıneeee ..

umarımm bu plana uyarımm..

yatay geçiş içindeee başvurumu dün yaptım...hayırlısı...ınsallah olurr..sonucumuu hayrıma ıstıyorum.....

duydumkı unıler ancak 1 yıl dondurulbılıyormussss ..eskıden 2ymıs ve benn bunda bır sınırlama oldugunu bılmıordumm..

agl34..şimdi gıtmeliyimmmm ...yarına uzun uzunn anlatırım herseyiiii

elccy 20-08-2010 10:12 AM

hayırlı olsun günlüğün arkadaşım...

yelda_k 20-08-2010 11:53 AM

Alıntı:

elccy Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 763470)
hayırlı olsun günlüğün arkadaşım...

sık sık ziyaret etmennn dileğiylee tatlımmmgirlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:54 AM.