Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   Morliçe :) Tropikal_k (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/467552-morlice-tropikal_k.html)

yelda_k 23-07-2010 06:09 PM

Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

kujummmmm benimm napıosun bakalımmm ....ayy rengarenk olmussun yaa keşke degişik renklerlee yazmasaydım dedımm .. itiraf edıyımm cok çirkin olmussunn :)
nesee yaaa olsunnn takılırızz bolee basladık bı kere hayatımda keşkelere yer yokk zayen tıkabasa bır hayatım varr 5 gundurr sadece ders calısıorummm nedır bu yaahu ruhum daraldııı ...u859..
ay ayy bıdeee solenırmısss tabıı basladın bırazz ılerlemeye bole hava yaparsınn degılmıı..boşver be gunlugummm azıcık şimarayımmmm..şuda dogum gunume 5 gun kaldııı girlhaha...
bakalım ablam ne alacakkk .yada annemmmm ...arkadaşlarım..kalbım cıkcak yerındennn ...ama annemlerle tatile gıtmezzsemmm dogum gunumde yalnız olucammm ..buna uzuldummmm aslındaaa ..bu yuzden gıtmekıstıyorum ama bıde dıyorum gelecegım sozz konusu otur otur yerdeee :(dunk56.
ewet aynen bolee yılmak yokk daha cok calısılacakk ....
zekıyım ben okudugumu anlamak zorundayım
cunku benım zamnım yokkkk
hersey guzel olmak zorundaa..vakıt kaybetmee hıç bırsey dusunmee hıc bırseye uzulmeee ..hayatta cok ınsan yasasada unutma nefesı ınsanlar sayesındee almıosunnn ..
ben kendım bır bıreyımmm ..ewet belkı ıstedıgım yerde degılmmmmm aama allaha sukur borcum yokk ..bı hatada yapmadım bugune kadar . ewet basaramadımm benn gerı zekalı bır adamın bir yıllık emeğimii 1 sayıyı yanlıs yazarakkk mahvetmesı ömrume malolduu...dedılerki nasip degılmısss agl34...1 yıl daha hazırlanıyım dedımmm ama puanım kırılıoduuu ...vede gıttım nesekı sacma bı bolum degıllll. yıne meslegımlee alakalıda .ben daha ii sınıkazndıgım halde gıdemedımmm .. NASİP DEĞİLMİŞ DEDİKLERINDEE LANET OKUDUMMMM ...suç kimdee sole sç kimdeee ..nese artık olduu vede bunları dusunmenın zamnı degill..unutmaa bu yolda beraberizz ..bir şekilde basarmak zorundayımm..rabbim yardım etttt ne olur yardım ettt ..artık o kadar acizimkııı ..mutluyum aslındaaa bugun sorularımı bıtıremedım ama olsunn ....beni kötulerden koruu ....

yelda_k 23-07-2010 11:39 PM

slm tatlım kaç saatım boşa gıttı akşam 10dan sonra test falan çözemedımm..sebebını sorma soleyememm ...şimdi yatıcammm ig ..
..buna sebep olanlarında ruyalarına kabus olsun tınkerbell .
y789

yelda_k 24-07-2010 11:12 PM

fazla ders çalışamadım buğun :( kendimden özur diliyorummm...kojaman öptum.hatamı talafi edicem..off biten konularda yanlışlarım cıkıooo ...bu cok moralimi bozuoooo dunk56

yelda_k 25-07-2010 11:22 AM

yine başladım ağlamayaa...olmuoo yapamıorumm..başaramıyorumm..kendımıde parçalasamm yapamıyorumm..konularda cok yanlısım cıkıoo daaha cografyaya baslayamadımmm bıle tarih cok zorluo ..matı unutmuşumm cogunu yapamıyorumm cok berbat bır durumdayım suannn....off bı mucize istıyorummm .....neden yaa nedenn booleeee cok az kaldıı keşke 2.dönem dondursaydım unıyıı gıtmeseydım orayaaa ...ders çalışmak için cok gec kaldımmm hemde cokkk

yelda_k 28-07-2010 06:58 PM

İİ DOGDUMM İİ VARIMM....O KADAR GUZELL SEYLER YAZMISTIMKII HEPSİ KAYBOLDUUU ....

yelda_k 28-07-2010 07:04 PM

2 kere uzun uzun sayfalarca yazdım göndermedı ...basit 2 cumle yazdım onuda gönderdı ...ANLAMDIM BU İŞTENN HİÇbirşey ...değişik ama guzul bır gun hastalandım cunku beni seven deger veren herkes dogum gunumu kutladı..partide guzeldıı ......kendımı sevıyorumm..sevdıgım ınsanlarındaa dogum gunumu kutlaması benı mutlu ettı ....cunku dogum gunu takıntılı bırıyımmm ....

inferius 28-07-2010 08:16 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759598)
İİ DOGDUMM İİ VARIMM....O KADAR GUZELL SEYLER YAZMISTIMKII HEPSİ KAYBOLDUUU ....

vayyy doğduğunn bu güzide gün hayırlı uğurlu olssun......956k956k
daha nice yıllara sevinclisevincli

yelda_k 28-07-2010 08:33 PM

Alıntı:

inferius Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759608)
vayyy doğduğunn bu güzide gün hayırlı uğurlu olssun......956k956k
daha nice yıllara sevinclisevincli

teşekkür edrim ...beni gerçekten mutlu ettınnn ....gunumun buyuk bolumunu gecırdıgım forumdan birileri tarafından hatırlanmak guzell ...ii varsınn O0

inferius 28-07-2010 08:57 PM

Alıntı:

yelda_k Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 759609)
teşekkür edrim ...beni gerçekten mutlu ettınnn ....gunumun buyuk bolumunu gecırdıgım forumdan birileri tarafından hatırlanmak guzell ...ii varsınn O0

seenn formun vazgeçilmesisin lütfenn ama y789
gün geçtikçe gzelleş inş. =))))girlhahagirlhahagirlhaha

bigokyanus 29-07-2010 09:37 AM

Her yeni gün ömrüne yeni güzellikler katarken anı çetelen hep iyiliklerle dolsun, ve tebessümle hatırlayacağın nice günleri biriktirebileceğin bir ömür olsun. Yeni yaşını kutlarım. İyi ki doğdun...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 AM.