![]() |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k mutluluk, yalvarış umut, sevgi , aşk, başarı, kaygı, umutsuzluk, elveda, yalan , fesatlık, ayrılık, istek kıskançlık, amaç, haykırış, iftira, göz yşı, geri dönüş, derin birr nefess, ölüm ..... SON BÖLE BİR ŞEY İŞTE FİNAL;GÜLÜMSEYİŞ |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k akşam vaktini hiç sevemem benn ...stres sıkıntıı başlangıcıdır benimm içinn ....nedendir bilmemm ....evde boş boşş yatma saatini beklemek dahada beterrr....
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Ben de ders çalışamıyorum :D İşin kötüsü neden çalışamadığını bilememek zaten, bilsen çözüm mözüm bulmaya çabalarsın ama yok :D ben bulamıyorum,, gidip 3 5 dakka oturuyorum illa ki bi bahane geliyor.. Ders çalışma telkinine bakıyorum şimdi,, sende dene bi istersen.. Hadi kolay gelsin,, seni sevenlerin olduğunu unutma sakın,, hakkında kötü düşünenleri değil güzel düşünenleri tak kafana ki yanındakilerin gücü sana güç versin,, defalarca mutlu etsinn :) |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k Alıntı:
süper arkadaşım benimm seni günlüğümde görmekk nee güzellllpartysmiley... sabah sabah inci gibii parladınn yani....ders çalışma telkini kişiye özel yapılmıomuuu?gecenlerde bendee baktımm falann ama..ses bi bakk banada haber verrrr ..ii varsınn |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k yinee bir hüzün çöktüü üstüme.... 3 saat kaadr ünideki oda arkadaşlarımlaa konuştumm.duygulandımm onlarıı çok özlediğimi anladımm..keşke onların yanında olsaydımmm şimdiii.....bütün gece gülerdikk eglenirdikkkkkk ağla2.....çok özledimm çokk.... yaaa yalvarıyorumm artıkkk yatay geçişim kabull edilsinnnnnnnnnnnnnnnn ..hala bi ses yokkk ..bu bölümü bitirmek istiyorummm yaaaaaaaa..ewet belki o ünide değil ama bitirmekk istiyorummm..kpssden ümidimyokk benimm yaa atama olcagınaa inanmıyorumm ..boşuna çalışıomuşum gibi gelioooooooooooooooooooooooooo ....neseee ben çıkıorummmmmmm gitmeden öncee bir şey dahaa allahım ne olurr benii sevdiklerimden ayırmaaa..istedıgımm hayatıı yaşamamaı nasip etttt..yatay geçişim kabuled ilsinn..herkestenn utanıyorumm ..sankii etrafımdakilerrr üniyi okuyamadıı geldiii diomuş gıbı geliiooo ..bakışlarından meraklı gözlerden rahatsızz oluorummm :( |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k bekleyişlerii hiç sevmiyorummm.. beliriszliklerr canımıı yakıorrrrr... bugun bir başka utanıyorumm herkestenn... korkuorumm . engel olamıyorumm... hayırlı bi evlat olamıccam galibaa. kimse benimm ii şeylerr yapabilecegımıı zannetmiorrrmuş gibi gelioooo ... bakışlarrr yanlışş anlatıoo yadaa ben farklı anlamm yüklüorummm.. mutluyum aslında aama eksiğimmm .... beni tamamla başarıylaa tamamlaa... vazgeçtim artık atanmak istemiyorummm ...... yada emin değilimmm ..... merkeze atnmak istiyorummm.. budaa lükse kaçıoo fazla uzak bir yerde istemiyorummm budaa çokçokk cocukça şımarıklıga kacııooo .. off bilemiyorumm kii dogru yoluu göremiyorum artıkkk .... yardım ett bana ... korkularımın önune geçç yardımm etttt seçim yapıpp istedıgım yoldaa yürümeemii saglaaaaa........ |
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k merhaba k8908
|
Bakış açısı her şeydir. Ne demiş Protagoras: "İnsan her şeyin ölçüsüdür. Her şey, insana nasıl görünüyorsa öyledir. Rüzgar, üşüyen için soğuktur, üşümeyen içinse soğuk değildir." Zorluklarla karşılaşacağız elbette. Yakınmamızın sebebi yaşadığımız zorluklar değil. Bizim mücadele gücümüzün azlığındandır. Her zaman söylenmez mi eğer yürüdüğün yolda güçlük ve engeller yoksa bil ki o yol seni bir yere ulaştırmaz diye. Hayatımızı iyisiyle kötüsüyle kabullenebilmemiz gerekir. Hem kaptanın ustalığı deniz durgunken anlaşılmaz. ttli3 Sevgiyle kal. |
|
Cevap: Morliçe :) Tropikal_k merhaba..çok nşeliydim aslında ama ne olduu anlayamadımm şekerim düşttüü bugunn bi halsızlıktır gidioo ...hadi hayırlısı diyelimmm..
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:49 AM. |